Nok det bedste serum ever!

Dette serum Advanced Night Repair hører til et af de hudplejeprodukter, jeg vender tilbage til igen og igen. Måske kender du det allerede, hvis ikke håber jeg du vil bruge to minutter på at læse med her. For i morgen er der nemlig mulighed for at vinde dette fantastiske serum (+ to andre Estée Lauder produkter) her på bloggen.

Uden at overdrive kan jeg med hånden på hjertet sige, at dette serum er et af de produkter, hvor jeg bedst kan se en effekt på min hud efter få dage. Men jeg er langt fra den eneste, der elsker dette parfume- og oliefri serum – det er nærmest skønhedsbranchens hellige gral! Samtlige af mine kolleger i branchen, alt fra makeupartister, skønhedsjournalister og andre der arbejder med skønhed eller bare går op i hudpleje, bruger dette serum jævnligt.

Det der sker, når jeg bruger Advanced Night Repair (som du i øvrigt gerne må bruge både morgen og aften) er, at min hud ganske enkelt får det bedre på alle parametre. Den bliver helt rolig, irritationer forsvinder, huden er fugtet helt igennem og den virker mere glat og ensartet i hudtonen. Konsistensen er meget let, nærmest som en let cremet gele og trænger ind i huden med det samme. Du kan bruge hvilken som helst creme oven på dette serum, men der skal creme på.

Men det jeg egentlig også ville fortælle med dette indlæg er, at du i morgen har mulighed for at vinde dette serum, samt Revitalizing Supreme + Global Anti_aging Cell Power Creme og den skønneste ansigtsmaske Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Mask Boost. Så hold øje her på bloggen, og hvem ved, måske lander der snart en lækker hudplejepakke hos dig.

 • Katrine Hansen
  februar 21, 2017

  Jeg glæder mig allerede til i morgen… ?

  • Silke
   Katrine Hansen
   februar 21, 2017

   Konkurrencen kommer på i dag, Katrine! 🙂 Kh, Silke

 • Karolina
  juli 4, 2017

  Hej Silke,

  sikke en fantastisk blog!!! Har indtil videre kun fulgt Anette og Lise, men nu skal jeg nok tjekke din vidunderlige side dagligt 🙂
  Har et spørgsmål ang. serummet – kan det virkelig også bruges om dagen? Leder nemlig efter et, jeg kan bruge om dagen. Lige pt er jeg på Ultra Boost Serum fra Dermacosmetics, men må sige det er lidt pricy…

  Til gengæld skal jeg ikke bruge det om aftenen, da har jeg en simpel rutine, hvor det enten er A-vitamine serum fra Retriderm eller Bioeffect (veksler altid mellem de to).

  • Silke
   Karolina
   juli 4, 2017

   Kære Karolina, iiiih tusind tak for dine søde ord! Ja, jeg har nemlig tidligere spurgt Estée Lauder og det kan man heldigvis godt med deres serum, selvom den hedder noget med nat. 😀 Og jeg synes da, det lyder som om du har totalt tjek på din hudpleje. Elsker også selv Bioeffect, så det lyder som den perfekte kombi du kører. Kh, Silke

 • Sarah
  oktober 18, 2017

  Hej Silke.
  Super indlæg- skal i hvert fald investere i den med det samme 😉
  Af ren nysgerrighed, hvilke da og natcreme bruger du på dette vidunderprodukt?
  Dbh Sarah

  • Silke
   Sarah
   oktober 18, 2017

   Hej Sarah, det bliver du så glad for! 🙂 Helt ærligt, så kan jeg ikke huske hvilke cremer jeg brugte lige på dét specifikke tidspunkt, men jeg vil altså sige, at jeg bruger det serum under ALLE slags cremer året rundt. Kh, Silke

Add Comment

Det bedste trick til fyldigt hår!
Vind luksuriøs hudpleje fra Estée Lauder