Nok det bedste serum ever!

Dette serum Advanced Night Repair hører til et af de hudplejeprodukter, jeg vender tilbage til igen og igen. Måske kender du det allerede, hvis ikke håber jeg du vil bruge to minutter på at læse med her. For i morgen er der nemlig mulighed for at vinde dette fantastiske serum (+ to andre Estée Lauder produkter) her på bloggen.

Uden at overdrive kan jeg med hånden på hjertet sige, at dette serum er et af de produkter, hvor jeg bedst kan se en effekt på min hud efter få dage. Men jeg er langt fra den eneste, der elsker dette parfume- og oliefri serum – det er nærmest skønhedsbranchens hellige gral! Samtlige af mine kolleger i branchen, alt fra makeupartister, skønhedsjournalister og andre der arbejder med skønhed eller bare går op i hudpleje, bruger dette serum jævnligt.

Det der sker, når jeg bruger Advanced Night Repair (som du i øvrigt gerne må bruge både morgen og aften) er, at min hud ganske enkelt får det bedre på alle parametre. Den bliver helt rolig, irritationer forsvinder, huden er fugtet helt igennem og den virker mere glat og ensartet i hudtonen. Konsistensen er meget let, nærmest som en let cremet gele og trænger ind i huden med det samme. Du kan bruge hvilken som helst creme oven på dette serum, men der skal creme på.

Men det jeg egentlig også ville fortælle med dette indlæg er, at du i morgen har mulighed for at vinde dette serum, samt Revitalizing Supreme + Global Anti_aging Cell Power Creme og den skønneste ansigtsmaske Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Mask Boost. Så hold øje her på bloggen, og hvem ved, måske lander der snart en lækker hudplejepakke hos dig.

 • Katrine Hansen
  februar 21, 2017

  Jeg glæder mig allerede til i morgen… ?

  • Silke
   Katrine Hansen
   februar 21, 2017

   Konkurrencen kommer på i dag, Katrine! 🙂 Kh, Silke

 • Karolina
  juli 4, 2017

  Hej Silke,

  sikke en fantastisk blog!!! Har indtil videre kun fulgt Anette og Lise, men nu skal jeg nok tjekke din vidunderlige side dagligt 🙂
  Har et spørgsmål ang. serummet – kan det virkelig også bruges om dagen? Leder nemlig efter et, jeg kan bruge om dagen. Lige pt er jeg på Ultra Boost Serum fra Dermacosmetics, men må sige det er lidt pricy…

  Til gengæld skal jeg ikke bruge det om aftenen, da har jeg en simpel rutine, hvor det enten er A-vitamine serum fra Retriderm eller Bioeffect (veksler altid mellem de to).

  • Silke
   Karolina
   juli 4, 2017

   Kære Karolina, iiiih tusind tak for dine søde ord! Ja, jeg har nemlig tidligere spurgt Estée Lauder og det kan man heldigvis godt med deres serum, selvom den hedder noget med nat. 😀 Og jeg synes da, det lyder som om du har totalt tjek på din hudpleje. Elsker også selv Bioeffect, så det lyder som den perfekte kombi du kører. Kh, Silke

 • Sarah
  oktober 18, 2017

  Hej Silke.
  Super indlæg- skal i hvert fald investere i den med det samme 😉
  Af ren nysgerrighed, hvilke da og natcreme bruger du på dette vidunderprodukt?
  Dbh Sarah

  • Silke
   Sarah
   oktober 18, 2017

   Hej Sarah, det bliver du så glad for! 🙂 Helt ærligt, så kan jeg ikke huske hvilke cremer jeg brugte lige på dét specifikke tidspunkt, men jeg vil altså sige, at jeg bruger det serum under ALLE slags cremer året rundt. Kh, Silke

Add Comment

Det bedste trick til fyldigt hår!
Vind luksuriøs hudpleje fra Estée Lauder

Mine 5 hårfavoritter lige nu

Der er kommet SÅ mange geniale produkter til håret på det sidste. Så nu har jeg samlet nogle af mine hårfavoritter her, for der er virkelig produkter som du skal kende. De kan alle noget forskelligt, men er effektive på hver deres måde. Så jeg kaster mig bare ud i det med det samme. :) Struktur til det fine hår Jeg har et fint, ret glat (og flat) hår, hvis jeg ikke putter et eller andet i. Det skal helst give fylde og ikke blive for stift, så jeg testede denne nye saltvandsspray Monoï Beach Effect Hair Spra[...]

9 fede produkter fra Cocopanda, som jeg ikke har prøvet før!

Jeg elsker at prøve nye produkter og i dag har jeg valgt 9 fede produkter fra Cocopanda, som jeg ikke har prøvet før. De fleste af produkterne er yderst budgetvenlige og alle har overrasket meget, meget positivt. Så trænger du til noget ny inspiration til makeuppen, så følg med her. :) Selvbruner på spray Jeg er altid frisk på at prøve nye selvbrunere og jeg foretrækker klart dem på spray. Når ansigtet lige skal have et pift, så gør jeg det som regel om aftenen inden jeg går i seng. Jeg laver min normal[...]

Test af Oslo Skin Lab – hvem fik de bedste resultater?

Posted In: Hudpleje | Reklame
For nogle måneder siden efterlyste jeg 3 frivillige kvinder til en test af Oslo Skin Lab. De blev fundet, scannet og sat i gang med et 12 ugers forløb. Det holdt hårdt med at få den efterfølgende scanning, først kunne vi ikke komme til Helsingborg og så havde Emelies klinik fået vandskade. MEN det hele lykkedes og her er de første resultater efter at have taget kollagenpulveret i 12 uger. Hvem er testerne? Jeg har valgt 3 kvinder i forskellige aldersgrupper, så vi fik lidt spredning på den front. Ingen af dem h[...]