Vind ny natcreme fra Dermalogica

Trænger du til en ny natcreme? Så synes jeg, at du skal læse med her, for jeg vil gerne præsentere dig for den nye, superlækre natcreme Sound Sleep Cocoon fra Dermalogica. Og ikke nok med det, så har Dermalogica være så søde at udlodde tre styks til en konkurrence her på bloggen.  Jubiii!!!! 🙂

Dermalogica, Sound Sleep Cocoon, konkurrence, ny natcreme,

Da jeg fik præsenteret denne nyhed i forrige uge, fik jeg dette lille kit med Sound Sleep Cocoon natcreme, et lille lavendel duftlys, Pukka Night Time te og ikke mindst den bløde sovemaske med indbygget lavendel. Og lige præcis lavendel er en af ingredienserne i cremen – og ikke så mærkeligt, for lavendel er kendt for dens beroligende virkning på sanserne. Derfor har Dermalogica med en smart teknologi indkapslet bevægelses-aktiveret æterisk lavendelolie, som betyder at lavendelduften bliver frigivet hver gang du bevæger dig mens du sover – det synes jeg er SÅ lækkert og gennemført lavet! 🙂

Dermalogica, Sound Sleep Cocoon, konkurrence, ny natcreme,Gel-cremen er meget let i konsistensen, en mellemting mellem creme og gele der gør, at den trænger lynhurtigt ind i huden. Den indeholder blandt andet et højt indhold af Vitamin C, som sørger for at gøre hudtonen mere klar og frisk. Der er også et ekstrakt i cremen, som hedder Wu-Zhu-Yu (ikke et ord man skal vove sig ud i efter et par glas vin) – det bliver faktisk brugt i traditionel kinesisk medicin og sørger for at give huden mere glød og en finere hudstruktur.  Og endelig er der også ekstrakt fra tamarind-frø, der hjælper med at fugte og bevare fugten i huden.

Dermalogica, Sound Sleep Cocoon, konkurrence, ny natcreme,

Sound Sleep Cocoon fra Dermalogica koster 645 kr for 50 ml.

Duften af lavendel er meget mild og delikat og allerede efter den første nat synes jeg, at min hud så bedre ud, føltes blødere og dejlig gennemfugtet – og så så den fin og udhvilet ud! Men da jeg har ret tør hud har jeg brug for lidt ekstra næring på kinderne, så jeg brugte min Barrier Defense Booster (den fra Ultra Calming serien, som jeg tidligere har skrevet) under natcremen. En genial kombi, når min hud skal have næring, fugt og mere glød. Hvis din hud er normal, kombineret eller fedtet, behøver du ikke noget andet end selve cremen – og du kan sagtens bruge et andet serum under end den jeg brugte.

Og så skal du ikke snydes for lige at se den smarte åbning i cremen, som er super hygiejnisk og gør det nemt at dosere mængden.

Dermalogica, Sound Sleep Cocoon, konkurrence, natcreme,

Du skal nemlig trykke oven på cremen for at få den ud af den helt lukkede krukke. Jeg elsker den slags lir! 🙂

Dermalogica, Sound Sleep Cocoon, konkurrence, natcreme,

Vind ny natcreme til dig selv!

Og som nævnt tidligere, så har jeg fået lov til at udlodde hele tre styks af denne dejlige natcreme til en værdi af 645 kr pr styk. Har du lyst til at deltage i konkurrencen, skal du følge mig og like billedet af konkurrencen på min instagram. Du må også gerne nævne andre veninder, som du synes skal deltage i konkurrencen. Jeg trækker 3 heldige vinder lørdag, d.7.april og vinderne vil også blive offentliggjort på min instagram (som hedder Beautybysilke.dk). Held & lykke!

 • Susanne
  april 5, 2018

  Åhhhh … elsker Dermalogicas produkter ??????

 • Jette Kristensen
  april 5, 2018

  Jeg er kæmpe dermalogica fan, og har brugt deres produkter on and off i mange år. Jeg vender altid tilbage, og vil elske at prøve deres nye natcreme. Lavendel kan helt sikkert også noget…så helt sikkert spændende. ????????????????????????

 • Mia Andersen
  april 5, 2018

  Fantastisk at de har gjort den så hygiejnisk. Jeg er fan. Også af lavendel.

 • Rie Viola
  april 5, 2018

  Jeg er fan. Lyder som noget for mig. Har sove masken, men kan ikke holde ud at sove med den på, så jeg ligger den på puden. Håber på mit held :O)

 • Maria Seidelin
  april 5, 2018

  Smider et lod i puljen.

 • Helle Lillelund
  april 5, 2018

  Åhhh jeg krydser alt. Fed funktion med “pumpen”, og mærket er jo intet mindre end fantastisk ❤️❤️

 • Mette Midtgård
  april 5, 2018

  MIn hud har sååå meget brug for noget Wu-Zhu-Yu!!! Det lyder magiskt 😉
  Brugte Dermalogica meget før i tiden, og ville meget gerne genopdage dem igen og prøve denne lækre natcreme.

 • Lone H
  april 5, 2018

  Har fået en lille prøve af cocoon og jeg elsker duften af den. Lavendel afslapper.
  @Rie Viola hvis du har en anden sove maske så læg dem i en plastiklomme sammen og den vil nu dufte af lavendel men ikke så meget som dermalogicas?

 • Sasha
  april 5, 2018

  Lækker præmie ✨?✨

 • Susanne Dall Jensen
  april 5, 2018

  Åh, den creme har jeg hørt meget godt om ?
  Krydser fingre for, at jeg bliver én af de heldige ??????

 • Annelise Jørgensen
  april 5, 2018

  Lyder som noget for mig ????

 • Leafysmoothie
  april 5, 2018

  Prøver mit held på en creme som kan hjælpe min søvn! Så nice og elsker den type krukke!

 • Camilla Kirstine
  april 5, 2018

  GENIALT !

 • Susanne Henriksen
  april 5, 2018

  Jeg er 57 år og trænger virkelig til gode virkende produkter -så jeg kan vågne op hver morgen og være glad når jeg kigger i spejlet ????

 • Birgit S.
  april 5, 2018

  Wau lækker Præmie ?Nu kommer Sommeren ??
  Så ønsker lækker fugtig hud ? Håber på skøn præmie ?????????

 • Kitsten V
  april 5, 2018

  Jeg kunne vist meget hurtigt blive afhængig af den, når først prøvet.❤
  Håber meget heldet er med mig.?

 • Rikke Flensted
  april 5, 2018

  Den ser ret lækker ud ?

 • Lotte
  april 6, 2018

  Lækker lækker lækker giveaway. Jeg elsker Dermalogica og vil blive verdens lykkeligste modtager????????

 • Helle Kanding Fluegel
  april 6, 2018

  Det ville simpelthen være den skønneste forårsforkælelse ❤️

 • Anette Ninon
  april 6, 2018

  Drømmeønsket Dermalogica som natcreme???

 • Anne-Beth Bennetsen
  april 6, 2018

  Fantastisk at de har gjort den så hygiejnisk. Jeg er fan. Elsker duften af lavendel.??

 • Renate Keiding Lindholm
  april 6, 2018

  Krydser alt, hvad jeg har???

 • Tina Madsen
  april 6, 2018

  Hold op en lækker gevinst ❤️
  Fylder 38 år d. 27. April så er lidt af en gammel krage efterhånden. Kunne være fantastisk at vinde denne lækre creme. Så smider da lige er lod i puljen og håber på det bedste ??❤️??

 • Charlotte Riis
  april 6, 2018

  Den lyder super lækker – jeg føler mig heldig ?

 • Anette Bilsted
  april 6, 2018

  Sikken en fantastisk gave??. Ville være skønt at prøve

 • Eva
  april 6, 2018

  Lækker gevinst. Prøver lykken ???

 • Ileta
  april 6, 2018

  Jeg elsker Dermalogica og lavendel♥️??

 • Dorthe Bøggild Nielsen
  april 6, 2018

  Vil SÅ gerne prøve de lækre produkter, jeg kender ikke mærket, men bruger mange penge på gode produkter. Trænger til en god natcreme, som både fugter og strammer op.

 • Erika Christiansen
  april 6, 2018

  Krydser fingre

 • Anna A. Nielsen
  april 6, 2018

  Har altid problemer med at falde i søvn og en nattetisser (fedt allerede i en alder af 26 :’D), så lidt søvndyssende i natteroderiet lyder altså smart!
  Jeg krydser fingre…

  Dejlig weekend herfra 🙂

 • Majaloisie Sofie stens Reenberg
  april 6, 2018

  Elsker det mærke ville meget gerne prøve den nye natcrem
  ?❤️?

 • Lotte Gårn Gulstad
  april 6, 2018

  En fornøjelse at følge dig????Lyder til at være en lækker creme?Den ville jeg rigtig gerne vinde?????????✨ go’ weekend?

 • Marianne
  april 6, 2018

  Åh ja.
  Det vil være så lækkert mod min lidt trætte hud ?????
  Dermalogica hjalp min datter med hendes teenage hud, så måske der er håb for mig også ?

 • Tine Sofie Jakobsen
  april 6, 2018

  Fedt, det ville være så lækkert at vinde.

 • Pia Rotbøl
  april 7, 2018

  Uh sådan en lækker creme kunne mit ansigt virkelig godt bruge

 • Helle Rick
  april 7, 2018

  Er vild med gel cremer ,netop fordi de trænger hurtigere ind i huden.
  Lavendel er en skøn duft. Lige en creme til mig 🙂

 • Sanne Lindhardt
  april 7, 2018

  Uhh krydser fingre for en lavendeldrøm.

 • Kim
  april 7, 2018

  Lyder så lækkert! Sover elendigt for tiden, da min mand er nyopereret og har brug for hjælp med medicin, så kunne være lækkert!

 • Lis Vinter
  april 8, 2018

  Dejlig præmie – den vil jeg super gerne vinde !

 • Dorte Brandi
  april 9, 2018

  Lækker præmie. Håber og ønsker jer en dejlig dag ?

 • Monique Salomons
  april 9, 2018

  Hvor skønt, godt forår?❤️

Add Comment

Cremen jeg kan dele med min datter
Skal vi stoppe dyreforsøg én gang for alle?