-->
Dermalogica, Sound Sleep Cocoon, konkurrence, ny natcreme,
Hudpleje, Konkurrence, Reklame

Vind ny natcreme fra Dermalogica

Trænger du til en ny natcreme? Så synes jeg, at du skal læse med her, for jeg vil gerne præsentere dig for den nye, superlækre natcreme Sound Sleep Cocoon fra Dermalogica. Og ikke nok med det, så har Dermalogica være så søde at udlodde tre styks til en konkurrence her på bloggen.  Jubiii!!!! 🙂

Dermalogica, Sound Sleep Cocoon, konkurrence, ny natcreme,

Da jeg fik præsenteret denne nyhed i forrige uge, fik jeg dette lille kit med Sound Sleep Cocoon natcreme, et lille lavendel duftlys, Pukka Night Time te og ikke mindst den bløde sovemaske med indbygget lavendel. Og lige præcis lavendel er en af ingredienserne i cremen – og ikke så mærkeligt, for lavendel er kendt for dens beroligende virkning på sanserne. Derfor har Dermalogica med en smart teknologi indkapslet bevægelses-aktiveret æterisk lavendelolie, som betyder at lavendelduften bliver frigivet hver gang du bevæger dig mens du sover – det synes jeg er SÅ lækkert og gennemført lavet! 🙂

Dermalogica, Sound Sleep Cocoon, konkurrence, ny natcreme,Gel-cremen er meget let i konsistensen, en mellemting mellem creme og gele der gør, at den trænger lynhurtigt ind i huden. Den indeholder blandt andet et højt indhold af Vitamin C, som sørger for at gøre hudtonen mere klar og frisk. Der er også et ekstrakt i cremen, som hedder Wu-Zhu-Yu (ikke et ord man skal vove sig ud i efter et par glas vin) – det bliver faktisk brugt i traditionel kinesisk medicin og sørger for at give huden mere glød og en finere hudstruktur.  Og endelig er der også ekstrakt fra tamarind-frø, der hjælper med at fugte og bevare fugten i huden.

Dermalogica, Sound Sleep Cocoon, konkurrence, ny natcreme,

Sound Sleep Cocoon fra Dermalogica koster 645 kr for 50 ml.

Duften af lavendel er meget mild og delikat og allerede efter den første nat synes jeg, at min hud så bedre ud, føltes blødere og dejlig gennemfugtet – og så så den fin og udhvilet ud! Men da jeg har ret tør hud har jeg brug for lidt ekstra næring på kinderne, så jeg brugte min Barrier Defense Booster (den fra Ultra Calming serien, som jeg tidligere har skrevet) under natcremen. En genial kombi, når min hud skal have næring, fugt og mere glød. Hvis din hud er normal, kombineret eller fedtet, behøver du ikke noget andet end selve cremen – og du kan sagtens bruge et andet serum under end den jeg brugte.

Og så skal du ikke snydes for lige at se den smarte åbning i cremen, som er super hygiejnisk og gør det nemt at dosere mængden.

Dermalogica, Sound Sleep Cocoon, konkurrence, natcreme,

Du skal nemlig trykke oven på cremen for at få den ud af den helt lukkede krukke. Jeg elsker den slags lir! 🙂

Dermalogica, Sound Sleep Cocoon, konkurrence, natcreme,

Vind ny natcreme til dig selv!

Og som nævnt tidligere, så har jeg fået lov til at udlodde hele tre styks af denne dejlige natcreme til en værdi af 645 kr pr styk. Har du lyst til at deltage i konkurrencen, skal du følge mig og like billedet af konkurrencen på min instagram. Du må også gerne nævne andre veninder, som du synes skal deltage i konkurrencen. Jeg trækker 3 heldige vinder lørdag, d.7.april og vinderne vil også blive offentliggjort på min instagram (som hedder Beautybysilke.dk). Held & lykke!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

41 Comments

 • Reply Susanne april 5, 2018 at 5:33 pm

  Åhhhh … elsker Dermalogicas produkter ??????

 • Reply Jette Kristensen april 5, 2018 at 5:39 pm

  Jeg er kæmpe dermalogica fan, og har brugt deres produkter on and off i mange år. Jeg vender altid tilbage, og vil elske at prøve deres nye natcreme. Lavendel kan helt sikkert også noget…så helt sikkert spændende. ????????????????????????

 • Reply Mia Andersen april 5, 2018 at 6:01 pm

  Fantastisk at de har gjort den så hygiejnisk. Jeg er fan. Også af lavendel.

 • Reply Rie Viola april 5, 2018 at 6:28 pm

  Jeg er fan. Lyder som noget for mig. Har sove masken, men kan ikke holde ud at sove med den på, så jeg ligger den på puden. Håber på mit held :O)

 • Reply Maria Seidelin april 5, 2018 at 6:51 pm

  Smider et lod i puljen.

 • Reply Helle Lillelund april 5, 2018 at 7:16 pm

  Åhhh jeg krydser alt. Fed funktion med “pumpen”, og mærket er jo intet mindre end fantastisk ❤️❤️

 • Reply Mette Midtgård april 5, 2018 at 7:19 pm

  MIn hud har sååå meget brug for noget Wu-Zhu-Yu!!! Det lyder magiskt 😉
  Brugte Dermalogica meget før i tiden, og ville meget gerne genopdage dem igen og prøve denne lækre natcreme.

 • Reply Lone H april 5, 2018 at 7:22 pm

  Har fået en lille prøve af cocoon og jeg elsker duften af den. Lavendel afslapper.
  @Rie Viola hvis du har en anden sove maske så læg dem i en plastiklomme sammen og den vil nu dufte af lavendel men ikke så meget som dermalogicas?

 • Reply Sasha april 5, 2018 at 7:42 pm

  Lækker præmie ✨?✨

 • Reply Susanne Dall Jensen april 5, 2018 at 7:43 pm

  Åh, den creme har jeg hørt meget godt om ?
  Krydser fingre for, at jeg bliver én af de heldige ??????

 • Reply Annelise Jørgensen april 5, 2018 at 7:48 pm

  Lyder som noget for mig ????

 • Reply Leafysmoothie april 5, 2018 at 8:01 pm

  Prøver mit held på en creme som kan hjælpe min søvn! Så nice og elsker den type krukke!

 • Reply Camilla Kirstine april 5, 2018 at 8:17 pm

  GENIALT !

 • Reply Susanne Henriksen april 5, 2018 at 8:31 pm

  Jeg er 57 år og trænger virkelig til gode virkende produkter -så jeg kan vågne op hver morgen og være glad når jeg kigger i spejlet ????

 • Reply Birgit S. april 5, 2018 at 8:42 pm

  Wau lækker Præmie ?Nu kommer Sommeren ??
  Så ønsker lækker fugtig hud ? Håber på skøn præmie ?????????

 • Reply Kitsten V april 5, 2018 at 8:59 pm

  Jeg kunne vist meget hurtigt blive afhængig af den, når først prøvet.❤
  Håber meget heldet er med mig.?

 • Reply Rikke Flensted april 5, 2018 at 9:21 pm

  Den ser ret lækker ud ?

 • Reply Lotte april 6, 2018 at 1:14 am

  Lækker lækker lækker giveaway. Jeg elsker Dermalogica og vil blive verdens lykkeligste modtager????????

 • Reply Helle Kanding Fluegel april 6, 2018 at 4:12 am

  Det ville simpelthen være den skønneste forårsforkælelse ❤️

 • Reply Anette Ninon april 6, 2018 at 4:52 am

  Drømmeønsket Dermalogica som natcreme???

 • Reply Anne-Beth Bennetsen april 6, 2018 at 5:21 am

  Fantastisk at de har gjort den så hygiejnisk. Jeg er fan. Elsker duften af lavendel.??

 • Reply Renate Keiding Lindholm april 6, 2018 at 5:34 am

  Krydser alt, hvad jeg har???

 • Reply Tina Madsen april 6, 2018 at 7:40 am

  Hold op en lækker gevinst ❤️
  Fylder 38 år d. 27. April så er lidt af en gammel krage efterhånden. Kunne være fantastisk at vinde denne lækre creme. Så smider da lige er lod i puljen og håber på det bedste ??❤️??

 • Reply Charlotte Riis april 6, 2018 at 7:44 am

  Den lyder super lækker – jeg føler mig heldig ?

 • Reply Anette Bilsted april 6, 2018 at 7:51 am

  Sikken en fantastisk gave??. Ville være skønt at prøve

 • Reply Eva april 6, 2018 at 8:33 am

  Lækker gevinst. Prøver lykken ???

 • Reply Ileta april 6, 2018 at 9:30 am

  Jeg elsker Dermalogica og lavendel♥️??

 • Reply Dorthe Bøggild Nielsen april 6, 2018 at 12:01 pm

  Vil SÅ gerne prøve de lækre produkter, jeg kender ikke mærket, men bruger mange penge på gode produkter. Trænger til en god natcreme, som både fugter og strammer op.

 • Reply Erika Christiansen april 6, 2018 at 12:03 pm

  Krydser fingre

 • Reply Anna A. Nielsen april 6, 2018 at 2:45 pm

  Har altid problemer med at falde i søvn og en nattetisser (fedt allerede i en alder af 26 :’D), så lidt søvndyssende i natteroderiet lyder altså smart!
  Jeg krydser fingre…

  Dejlig weekend herfra 🙂

 • Reply Majaloisie Sofie stens Reenberg april 6, 2018 at 4:45 pm

  Elsker det mærke ville meget gerne prøve den nye natcrem
  ?❤️?

 • Reply Lotte Gårn Gulstad april 6, 2018 at 5:10 pm

  En fornøjelse at følge dig????Lyder til at være en lækker creme?Den ville jeg rigtig gerne vinde?????????✨ go’ weekend?

 • Reply Marianne april 6, 2018 at 5:20 pm

  Åh ja.
  Det vil være så lækkert mod min lidt trætte hud ?????
  Dermalogica hjalp min datter med hendes teenage hud, så måske der er håb for mig også ?

 • Reply Tine Sofie Jakobsen april 6, 2018 at 6:38 pm

  Fedt, det ville være så lækkert at vinde.

 • Reply Pia Rotbøl april 7, 2018 at 5:33 am

  Uh sådan en lækker creme kunne mit ansigt virkelig godt bruge

 • Reply Helle Rick april 7, 2018 at 7:42 am

  Er vild med gel cremer ,netop fordi de trænger hurtigere ind i huden.
  Lavendel er en skøn duft. Lige en creme til mig 🙂

 • Reply Sanne Lindhardt april 7, 2018 at 11:11 am

  Uhh krydser fingre for en lavendeldrøm.

 • Reply Kim april 7, 2018 at 6:56 pm

  Lyder så lækkert! Sover elendigt for tiden, da min mand er nyopereret og har brug for hjælp med medicin, så kunne være lækkert!

 • Reply Lis Vinter april 8, 2018 at 1:47 pm

  Dejlig præmie – den vil jeg super gerne vinde !

 • Reply Dorte Brandi april 9, 2018 at 5:30 am

  Lækker præmie. Håber og ønsker jer en dejlig dag ?

 • Reply Monique Salomons april 9, 2018 at 2:53 pm

  Hvor skønt, godt forår?❤️

 • Leave a Reply