Skal vi stoppe dyreforsøg én gang for alle?

Posted In: Hår | Hudpleje | Makeup | Skønhed

Jeg har en hjertesag, som jeg gerne vil støtte op om og det er at hjælpe med at stoppe dyreforsøg. Og du kan – meget nemt-  hjælpe mig med at gøre en forskelDet er på mange måder “en gammel sang”, men desværre er der faktisk stadigvæk 80% af alle lande i verden, som ikke har en lov mod dyreforsøg. Det synes jeg er SÅ rystende og trist, for der findes så mange andre gode måder at teste skønhedsprodukter på.

The Body Shop, dyreforsøg, beskyt, dyr, skønhed

Heldigvis er dyreforsøg forbudt i EU siden 2013! Vidste du, at The Body Shop var de første globale til at kæmpe imod dyreforsøg i skønhedsindustrien? De sidste 3 årtier har de samarbejdet med Cruelty Free International og deres fælles indsats har medvirket til, at det faktisk var dem som fik gennemført forbuddet i EU i 2013. Det er SÅ sejt og en af grundene til at elske The Body Shop for andet end deres produkter. 🙂

The Body Shop, dyreforsøg, beskyt, dyr, skønhed

Jeg fik denne lille charmeklud, hvor de står “I am forever against animal testing”. Den skulle Lulu selvfølgelig lige have på og jeg var heldig at få et billede med det på. 😀

Men dyr bliver desværre stadigvæk mishandlet for skønhedens skyld i 80% af verdens lande. Og derfor har jeg brug for DIN hjælp ved at skrive under på The Body Shops underskriftindsamling – det eneste du skal gøre er at klikke her og skrive under.  Du bliver med garanti ikke spammet med mails bagefter, det lover The Body Shop også, de vil bare gerne have din underskrift for den gode gernings skyld.

The Body Shop, dyreforsøg, beskyt, dyr, skønhed

Her sidder jeg sammen med Elvis på 14 måneder, som er ambassadør for “Forever against animal testing” i Danmark. Han har også sin egen, helt nye instagram-konto som du kan følge, den hedder elvis_cph.

Målet er, at nå op på 8.000.000 underskrifter til FN i New York den 4.oktober 2018, så vi med FN’s hjælp kan få et globalt forbud mod dyreforsøg. Så pleeeeaaaaaaase, brug de 3o sekunder på at klikke på linket og skrive under –  det er SÅ vigtigt! (De er oppe på 5,3 millioner underskrifter i skrivende stund.)

The Body Shop, dyreforsøg, beskyt, dyr, skønhed

Tak for din tid til at læse dette!

 • Mia Thrane
  april 8, 2018

  Der er stadig forsøgsdyr, også i Danmark.
  Jeg ved ikke lige hvor du har de informationer fra, men de er forkerte.
  Jeg vil give dig ret i at i den perfekte verden ville vi ikke have behov for forsøgsdyr. Men i den perfekte verden ville vi hellere ikke have sukkersyge, vuggedød eller have behov for vaccine. Det er nogle af de mange få ting vi tester på min arbejdsplads hvor vi har forsøgsdyr.
  Det kan godt være The Body Shop siger at deres produkter ikke er testet på dyr, de glemmer bare lige os at fortælle at alle ingredienserne i deres cremer er.

  • Silke
   Mia Thrane
   april 8, 2018

   Hej Mia, jeg tænker at det er forsøgsdyr til medicin og den slags du mener? Det er til kosmetikindustrien, hvor jeg mener, at det er ganske unødvendigt at bruge dyr til forsøg. Mine oplysninger er bestemt ikke forkerte, for det forbud eksisterer skam i EU, når det gælder skønhed – det er meget nemt at slå op på google. Eller se her på Miljøstyrelsens hjemmeside: http://mst.dk/kemi/kemikalier/fokus-paa-saerlige-produkter/kosmetik/saerligt-om-dyreforsoeg/
   Og nej, deres ingredienser er heller ikke testet på dyr – jeg ved ikke, hvor du har den info fra, for det er HELT forkert og imod alt, som The Body Shop står for. Og netop det, som de slår at slag for også skal stoppe på verdensplan.

 • Mia / sortpastel.dk
  april 8, 2018

  Jeg skriver under med det samme!

 • Lena storm
  april 8, 2018

  🙁

 • A / Anne
  april 9, 2018

  Signed! Det er beundringsværdigt! Håber de kommer op på de 8.000.000
  ❤???

  • Silke
   A / Anne
   april 9, 2018

   Ja, det håber jeg også!Og TAK! 🙂 Kh, Silke

Add Comment

Vind ny natcreme fra Dermalogica
Den nye sommerduft fra Hermès

Budgetvenlig mode fra Ellos

I samarbejde med Ellos: Budgetvenlig mode, smykker, tasker og meget andet - jeg kan altid finde noget hos Ellos. :) Nu skriver vi januar 2021 og jeg har fundet nogle af mine favoritter, som er en god blanding af hverdagstøj og noget til lidt pænere. Måske du kan blive inspireret til at shoppe lidt nyt til dig selv. :) Blød og behagelig bh Jeg er ikke særlig vild med bh'er, der strammer eller kradser pga blonderne, så jeg vælger som regel en blød og glat model som denne. Der er ikke bøjle i og jeg tænker, at det e[...]

Krystaller og hvordan jeg bruger dem

Dette indlæg er helt sikkert ikke for alle, for i dag handler det om krystaller. Nogle synes krystaller er noget hippieagtig pjat og at man er rablende sindsyg, når man tror på energier fra nogle smukke sten. Andre sværger til det og ja, jeg er selv en af dem som har opdaget den gode energi krystallerne giver mig.  Det er på ingen måde hokus pokus, men en måde at bruge energier på. Og det vil jeg gerne dele med dig, hvis du er interesseret. :) Moderne med krystaller Jeg startede først for alvor med krystaller for[...]

Vind et ophold på Kokkedal Slot Copenhagen

Posted In: Anmeldelse | Konkurrence | Reklame
Vi trænger i den grad til oplevelser og til at komme ud, så hvad med at deltage i konkurrencen om et ophold på Kokkedal Slot Copenhagen til en værdi af 3.750 kr. :) Lige nu er alt foreløbig lukket ned, men vi skal jo også have noget at glæde os til - og det kan man i hvert fald på det skønne slot i Hørsholm. Slottet er i øvrigt en del af Small Luxury Hotels of the World. Forkælelse i spa'en Jeg var selv så heldig at besøge slotte i starten af december, dvs lige før det hele lukkede ned igen. Det var en oplev[...]