Skal vi stoppe dyreforsøg én gang for alle?

Posted In: Hår | Hudpleje | Makeup | Skønhed

Jeg har en hjertesag, som jeg gerne vil støtte op om og det er at hjælpe med at stoppe dyreforsøg. Og du kan – meget nemt-  hjælpe mig med at gøre en forskelDet er på mange måder “en gammel sang”, men desværre er der faktisk stadigvæk 80% af alle lande i verden, som ikke har en lov mod dyreforsøg. Det synes jeg er SÅ rystende og trist, for der findes så mange andre gode måder at teste skønhedsprodukter på.

The Body Shop, dyreforsøg, beskyt, dyr, skønhed

Heldigvis er dyreforsøg forbudt i EU siden 2013! Vidste du, at The Body Shop var de første globale til at kæmpe imod dyreforsøg i skønhedsindustrien? De sidste 3 årtier har de samarbejdet med Cruelty Free International og deres fælles indsats har medvirket til, at det faktisk var dem som fik gennemført forbuddet i EU i 2013. Det er SÅ sejt og en af grundene til at elske The Body Shop for andet end deres produkter. 🙂

The Body Shop, dyreforsøg, beskyt, dyr, skønhed

Jeg fik denne lille charmeklud, hvor de står “I am forever against animal testing”. Den skulle Lulu selvfølgelig lige have på og jeg var heldig at få et billede med det på. 😀

Men dyr bliver desværre stadigvæk mishandlet for skønhedens skyld i 80% af verdens lande. Og derfor har jeg brug for DIN hjælp ved at skrive under på The Body Shops underskriftindsamling – det eneste du skal gøre er at klikke her og skrive under.  Du bliver med garanti ikke spammet med mails bagefter, det lover The Body Shop også, de vil bare gerne have din underskrift for den gode gernings skyld.

The Body Shop, dyreforsøg, beskyt, dyr, skønhed

Her sidder jeg sammen med Elvis på 14 måneder, som er ambassadør for “Forever against animal testing” i Danmark. Han har også sin egen, helt nye instagram-konto som du kan følge, den hedder elvis_cph.

Målet er, at nå op på 8.000.000 underskrifter til FN i New York den 4.oktober 2018, så vi med FN’s hjælp kan få et globalt forbud mod dyreforsøg. Så pleeeeaaaaaaase, brug de 3o sekunder på at klikke på linket og skrive under –  det er SÅ vigtigt! (De er oppe på 5,3 millioner underskrifter i skrivende stund.)

The Body Shop, dyreforsøg, beskyt, dyr, skønhed

Tak for din tid til at læse dette!

 • Mia Thrane
  april 8, 2018

  Der er stadig forsøgsdyr, også i Danmark.
  Jeg ved ikke lige hvor du har de informationer fra, men de er forkerte.
  Jeg vil give dig ret i at i den perfekte verden ville vi ikke have behov for forsøgsdyr. Men i den perfekte verden ville vi hellere ikke have sukkersyge, vuggedød eller have behov for vaccine. Det er nogle af de mange få ting vi tester på min arbejdsplads hvor vi har forsøgsdyr.
  Det kan godt være The Body Shop siger at deres produkter ikke er testet på dyr, de glemmer bare lige os at fortælle at alle ingredienserne i deres cremer er.

  • Silke
   Mia Thrane
   april 8, 2018

   Hej Mia, jeg tænker at det er forsøgsdyr til medicin og den slags du mener? Det er til kosmetikindustrien, hvor jeg mener, at det er ganske unødvendigt at bruge dyr til forsøg. Mine oplysninger er bestemt ikke forkerte, for det forbud eksisterer skam i EU, når det gælder skønhed – det er meget nemt at slå op på google. Eller se her på Miljøstyrelsens hjemmeside: http://mst.dk/kemi/kemikalier/fokus-paa-saerlige-produkter/kosmetik/saerligt-om-dyreforsoeg/
   Og nej, deres ingredienser er heller ikke testet på dyr – jeg ved ikke, hvor du har den info fra, for det er HELT forkert og imod alt, som The Body Shop står for. Og netop det, som de slår at slag for også skal stoppe på verdensplan.

 • Mia / sortpastel.dk
  april 8, 2018

  Jeg skriver under med det samme!

 • Lena storm
  april 8, 2018

  🙁

 • A / Anne
  april 9, 2018

  Signed! Det er beundringsværdigt! Håber de kommer op på de 8.000.000
  ❤???

  • Silke
   A / Anne
   april 9, 2018

   Ja, det håber jeg også!Og TAK! 🙂 Kh, Silke

Add Comment

Vind ny natcreme fra Dermalogica
Den nye sommerduft fra Hermès

Mine 5 hårfavoritter lige nu

Der er kommet SÅ mange geniale produkter til håret på det sidste. Så nu har jeg samlet nogle af mine hårfavoritter her, for der er virkelig produkter som du skal kende. De kan alle noget forskelligt, men er effektive på hver deres måde. Så jeg kaster mig bare ud i det med det samme. :) Struktur til det fine hår Jeg har et fint, ret glat (og flat) hår, hvis jeg ikke putter et eller andet i. Det skal helst give fylde og ikke blive for stift, så jeg testede denne nye saltvandsspray Monoï Beach Effect Hair Spra[...]

9 fede produkter fra Cocopanda, som jeg ikke har prøvet før!

Jeg elsker at prøve nye produkter og i dag har jeg valgt 9 fede produkter fra Cocopanda, som jeg ikke har prøvet før. De fleste af produkterne er yderst budgetvenlige og alle har overrasket meget, meget positivt. Så trænger du til noget ny inspiration til makeuppen, så følg med her. :) Selvbruner på spray Jeg er altid frisk på at prøve nye selvbrunere og jeg foretrækker klart dem på spray. Når ansigtet lige skal have et pift, så gør jeg det som regel om aftenen inden jeg går i seng. Jeg laver min normal[...]

Test af Oslo Skin Lab – hvem fik de bedste resultater?

Posted In: Hudpleje | Reklame
For nogle måneder siden efterlyste jeg 3 frivillige kvinder til en test af Oslo Skin Lab. De blev fundet, scannet og sat i gang med et 12 ugers forløb. Det holdt hårdt med at få den efterfølgende scanning, først kunne vi ikke komme til Helsingborg og så havde Emelies klinik fået vandskade. MEN det hele lykkedes og her er de første resultater efter at have taget kollagenpulveret i 12 uger. Hvem er testerne? Jeg har valgt 3 kvinder i forskellige aldersgrupper, så vi fik lidt spredning på den front. Ingen af dem h[...]