Shampooen, der kan få dit hår til at gro!

Kender du det der med, at dit hår stopper med at vokse og spalter i stedet for, når det når en bestemt længde? Sådan er det i hvert fald med mit, det når til skuldrene, måske en smule over og så sker der ikke mere. Jeg har tidligere testet et forløb med Hårklinikken, hvor jeg har i 9 måneder kun har brugt produkter derfra. Det gav virkelig pote, mit hår groede noget hurtigere og jeg fik endda et tættere og mere fyldigt hår. Og derfor er jeg ikke et sekund i tvivl om, at denne nye shampoo Regenerative Burdoch Root Shampoo også kan noget.

Hårklinikken, shampoo, hårvækst, Regenerative Burdock Root Shampoo, hårpleje, hovedbund

Hårklinikkens nyeste shampoo hedder Regenerative Burdoch Root Shampoo. 250 ml, 298 kr.

Shampooen er rig i konsistensen og et pump rækker til en hårvask i mellemlangt hår. Den dybderenser hår og hovedbund meget skånsomt og indeholder lindrende og helende ekstrakter fra burdock-rod. Og som Hårklinikken siger, når hovedbunden er sund, så får håret bedre vækstbetingelser – meget logisk, ik’?

Hårklinikken, shampoo, hårvækst, Regenerative Burdock Root Shampoo, hårpleje, hovedbund

Du kan faktisk se ekstrakten i bunden af flasken, når den har stået lidt. Så sørg for at ryste shampooen inden brug.

Shampooen giver virkelig meget fugt og pleje til håret, så for mit vedkommende har jeg brugt den hver anden gang, da den ellers kan gøre mit fine hår lidt tung. Men håret føles rent, blødt og på en eller anden måde en smule sundere og stærkere. Mit hår er ret tørt i længderne, så derfor kan jeg så tydeligt mærke forskellen efter bare en enkelt hårvask.

Hårklinikken, shampoo, hårvækst, Regenerative Burdock Root Shampoo, hårpleje, hovedbund

Der er ingen parfume, farvestoffer, silikone eller farlige konserveringsmidler i shampooen, så den kan bruges af alle.

Er håret så vokset mere? Jeg har kun testet shampooen i en måneds tid, så det er lidt svært at sige, da det selvfølgelig tager lidt tid at få et ordentligt resultat – MEN det føles faktisk, som om mit hår vokser lidt hurtigere fortiden. Grunden til min påstand er, at jeg blev klippet for en lille måned siden og jeg føler allerede, at jeg trænger igen. Normalt bliver jeg klipper hver 8. til 10. uge. Men derudover har mit hår det tydeligt bedre og min hovedbund har ikke kløet en eneste gang, som den ellers har lidt tendens til.

Jeg har for sjovs skyld sat to før- og efter billeder ind fra mit tidligere forløb, hvor jeg både brugte shampoo, ekstrakt og plejeprodukter fra Hårklinikken. Før-billedet er taget start april forrige år og efter-billedet i september. Bemærk hvor tæt mit hår er blevet i tindingen.

Før behandlingen

6 måneder senere

Jeg har så stor tillid til Hårklinikkens produkter og kombineret med min erfaring med det tidligere positive forløb hos Hårklinikken, er jeg slet ikke i tvivl om, at denne shampoo også gør en forskel for hårvæksten, fordi hovedbunden bliver sundere og håret stærkere. Det sker selvfølgelig ikke fra den ene dag til den anden, men dette er en god start på en bedre hår- og hovedbundspleje.

Du kan læse mere om Hårklinkken, behandlingerne og købe produkter online ved at klikke her.  Shampooen er helt ny og ligger ikke online endnu, men kontakt Hårklinkken, hvis du vil have den. 

 • Nulle
  juli 2, 2017

  Gik du hos Hårklinikken eller var det primært noget du kunne klare hjemmefra 🙂 Mit hår er super fint og har altid været det, men ville gerne at der især i tindingen kom lidt kraftigere hår hvis det er muligt 🙂

  • Silke
   Nulle
   juli 3, 2017

   Hej Nulle, i mit tidligere forløb fik jeg en konsultation hos Hårklinikken og så fulgte vi op et par gange undervejs, men jeg havde alle produkter med mig hjem og skulle selv gøre resten. Så på den måde er det nemt nok.:) Faktisk var behandleren til at starte med ikke sikker på, at produkterne ville kunne gøre en forskel for mig, så de er super realistiske og vejleder professionelt uden at de lover guld og grønne skove – det kan jeg virkelig godt lide og giver en stor troværdighed. Og så var det jo bare en super positiv overraskelse, at jeg fik SÅ meget ud af det. 🙂 Kh, Silke

 • Eva Bacher
  juli 3, 2017

  Dén har jeg ventet på. Meeen, de har konkurrenter til billigere penge. Deciems Stemm-mærke laver også en lille serie på 3 produkter med netop burdock root (eller burrerod:-) og der får man mere end dobbelt så meget for pengene & store flasker i shampoo og conditioner på 460 ml. Samt et vækst-ekstrat. De sælger det snart i en launch pakke til lige knap 600kr (inkl fri Porto) & de får ganske fine anmeldelser; nogle har oplevet hårvækst og fylde som i deres ungdom, enkelte havde ikke den store effekt men får vist penge tilbage.
  Indhold af burrerod i procent og øvrige ingredienser er (ihvertfald for mig) umulige at sammenligne og hårklinikken oplyser slet ikke deres på websiden. Det står vist på selve produkterne. Jeg har nogle skønne styling og plejeprodukter fra Hårklinikken, men har også stor tillid til Deciem, som jeg har en del imponerende produkter fra. Og med en SU….jeg hopper på Stemms når tilbudspakken lander, så kan vi måske dele erfaringer på din blog her om et lille halvt års tid, Silke?

  • Silke
   Eva Bacher
   juli 3, 2017

   Hej Eva, jeg kender ikke det mærke og tror heller ikke, at det kan fås i Danmark (så vidt jeg kan se?), så det kan jeg desværre ikke udtale mig så meget om. Hårklinikkens Regenerative Burdock Root Shampoo er helt ny og er derfor ikke nået at komme på deres hjemmeside endnu – men det kommer den snart. 🙂 Kh, Silke

   • Eva Bacher
    Silke
    juli 3, 2017

    Du kender helt sikkert hudplejemærket the Ordinary. Stemm er et søstermærke til the Ordinary, også fra Deciem (UK).De fleste anmeldere (& kunder)er ret begejstrede for innovative the Ordinary, så jeg tænker kvaliteten også er god i Stemm mærket. Det er Hårklinikkens helt sikkert også, jeg tjekkede bare om Hårklinikkens brug af burrerod er helt enestående, men det er det ikke. Spændende pondus i begge mærker, ser det ud til ?

 • Line
  juli 3, 2017

  Hvor længe brugte du den før du så resultater? 🙂

  • Silke
   Line
   juli 4, 2017

   Hej Line, altså shampooen har jeg brugt i lidt over en måned nu og det tager jo lidt tid før jeg virkelig kan se resultater, da håret jo kun vokser 1 cm om måneden. 🙂 Men jeg fornemmer, at det har sat gang i noget. Men det lange forløb, hvor jeg brugte alle deres produkter med extrakten til, varede 9 måneder. Og det gav virkelig bonus! Kh Silke

   • Line
    Silke
    juli 10, 2017

    Har du skrevet et indlæg omkring de produkter du brugte der, som jeg kan finde et sted? 🙂

    • Silke
     Line
     juli 10, 2017

     Hej Line, det ville jeg gerne lave – men fordi jeg lavede testen i sin tid, da jeg arbejdede på modemagasinet IN, må jeg ikke bruge historien herinde. Det er noget med rettigheder osv. 🙂 Men det var et helt forløb med konsultation, hårshampoo, hårkur, leave-in og deres særlige ekstrakt, som “does the magic”. 🙂 Kh, Silke

 • Tenna Krupsdahl
  december 23, 2021

  Kan ikke se shampooen du omtaler hos dem… kan den have fået nyt navn siden ?

Add Comment

Permanent makeup – sådan ser det ud et år senere!
Prisvindende mineral foundation – se her hvorfor!