Prisvindende mineral foundation – se her hvorfor!

Posted In: Hudpleje | Makeup | Skønhed

Denne mineral foundation Original Foundation spf 15 fra bareMinerals er ikke en nyhed, dog er farvesortimentet blevet udvidet med flere helt lyse og også helt mørke nuancer. Det betyder, at du nu kan du vælge mellem 30 farver. Men derudover synes jeg faktisk, at den fortjener i den grad en reminder om, at den findes og hvor god den egentlig er.

Åå billedet nedenfor har jeg kun lagt foundation på min højre side af ansigtet (venstre side på billedet), så du kan se hvor godt den dækker. Både min rødme, små ujævnheder og pigmentpletterne er panden er dækket i et snuptag. Øjenbrynene fik også en tur, det skal jeg nok lade være med en anden anden. 😀 Men til gengæld kan jeg se, at min hals også kunne bruge lidt.

Mineral Foundation, Original Foundation, spa 15, bareMinerals, naturlig, mineraler

Jeg har brugt Original Foundation i farve Golden Beige 13.

Dette er cirka mængden, som jeg har brugt til den ene halvdel af mit ansigt. Pudderet består af 100 procent rene mineraler. Det ligner en pudder, men så snart den kommes på huden, synes den forvandler sig til en mere cremet konsistens (uden at være det), men følelsen er blød og den smelter bare så ind i huden og efterlader huden med en satinagtig overflade. Normalt er jeg ikke så glad for pudder foundations, men denne sætter sig ikke i porer eller rynker – og det har jo sine fordele, når man har ramt de 40+ år. 😉

Mineral Foundation, Original Foundation, spa 15, bareMinerals, naturlig, mineraler

Jeg har brugt bareMinerals Beautiful Finish Brush til at fordele pudderet med. Den kan abefales, dejlig blød og de faste, lidt kortere penselhår i midten giver en lidt bedre dækkeevne. Jeg har brugt penslen i cirklende bevægelser på huden, så den bliver arbejdet godt ind i huden. Denne mineral foundation har en supergod holdbarhed, den lover op til otte timer, men jeg synes faktisk, at den holder fint fra kl.07 om morgenen til jeg skal i seng. Den findes også i en mat udgave, hvis du har tendens til mere fedtet hud og begge udgaver fungerer også perfekt, hvis du døjer med urenheder eller lidt sart og sensitiv hud.

Mineral Foundation, Original Foundation, spa 15, bareMinerals, naturlig, mineraler

Jeg gør opmærksom på, at linket er et affiliate-link, som er en lille hjælp til mig for at holde bloggen i gang. Læs mere om det under Om Silke. 

 • Line
  juli 3, 2017

  Jeg har længe tænkt over at dine billeder ser meget redigerede ud, og dermed er det sværere at se effekten af de pågældende produkter 🙁

 • Eva B
  juli 5, 2017

  Ej det er jeg bestemt ikke enig i. Man kan netop, ved forstørrelse, meget tydeligt se hvor mineralpudderen er lagt, men fx da også Silkes fine øjenrynker ( undskyld Silke ).
  Tænkte netop, da jeg første gang så billedet, at det var et meget ærligt billede, og at det var fedt at du tør vise et helt clean face in naturlig udgave. Man kan se rynker, nuanceforskelle, rødme og små fregner. Altså, undskyld igen, Silke…nu sidder jeg og nærstuderer.
  Selve fotokvaliteten er måske ikke den bedste på dit selfie, men det er elektronikkens skyld.
  Du (Silke) har iøvrigt ret i, at det er et godt produkt, Bareminerals mineralpudder. Fordeler sig smukt og udtoner ujævnhederne i huden ? Køber helt klart den, når min Tromborg er tom.

  • Silke
   Eva B
   juli 5, 2017

   Tak Eva, jeg står ved og er glad for mine rynker. Dem får vi jo allesammen før eller siden. 🙂 Men jeg bruger selvfølgelig nogle gange filter på mine billeder på instagram, fordi det gør billederne lysere/mørkere/mere klare i farverne eller hvad jeg nu ønsker. Men jeg redigerer ikke rynker, pletter eller min hud om, for så forsvinder ideén i før- og efterbillederne på bloggen. Men når det er sagt, kan jeg godt forstå at man tror det, for den mineralpudder dækker vanvittig godt. Men kigger man på min hals, kan man godt se, at der ikke er redigeret. 🙂 Kh, Silke

Add Comment

Shampooen, der kan få dit hår til at gro!
Sådan plejer du din sommerhud

Mine 5 hårfavoritter lige nu

Der er kommet SÅ mange geniale produkter til håret på det sidste. Så nu har jeg samlet nogle af mine hårfavoritter her, for der er virkelig produkter som du skal kende. De kan alle noget forskelligt, men er effektive på hver deres måde. Så jeg kaster mig bare ud i det med det samme. :) Struktur til det fine hår Jeg har et fint, ret glat (og flat) hår, hvis jeg ikke putter et eller andet i. Det skal helst give fylde og ikke blive for stift, så jeg testede denne nye saltvandsspray Monoï Beach Effect Hair Spra[...]

9 fede produkter fra Cocopanda, som jeg ikke har prøvet før!

Jeg elsker at prøve nye produkter og i dag har jeg valgt 9 fede produkter fra Cocopanda, som jeg ikke har prøvet før. De fleste af produkterne er yderst budgetvenlige og alle har overrasket meget, meget positivt. Så trænger du til noget ny inspiration til makeuppen, så følg med her. :) Selvbruner på spray Jeg er altid frisk på at prøve nye selvbrunere og jeg foretrækker klart dem på spray. Når ansigtet lige skal have et pift, så gør jeg det som regel om aftenen inden jeg går i seng. Jeg laver min normal[...]

Test af Oslo Skin Lab – hvem fik de bedste resultater?

Posted In: Hudpleje | Reklame
For nogle måneder siden efterlyste jeg 3 frivillige kvinder til en test af Oslo Skin Lab. De blev fundet, scannet og sat i gang med et 12 ugers forløb. Det holdt hårdt med at få den efterfølgende scanning, først kunne vi ikke komme til Helsingborg og så havde Emelies klinik fået vandskade. MEN det hele lykkedes og her er de første resultater efter at have taget kollagenpulveret i 12 uger. Hvem er testerne? Jeg har valgt 3 kvinder i forskellige aldersgrupper, så vi fik lidt spredning på den front. Ingen af dem h[...]