Anti Wrinkle hudpleje til 35+ år

Posted In: Anmeldelse | Hudpleje | Reklame

Egentlig går jeg ikke så meget op i hvilken alder en hudplejeserie er til. Det vigtigste er, at den føles godt og gør noget godt for  huden. Jeg blander også ofte produkter fra forskellige serier, da jeg mere går efter hudens behov og hvad der lige præcis virker for MIN hud. Men når vi taler anti-age, så er der jo nogle ingredienser, som er bedre end andre. Og det bringer mig frem til den nye, meget budgetvenlige Anti Wrinkle serie fra Matas, som netop er til alle os på 35+ år. 🙂

Matas Anti Wrinkle, anti-age, budgetvenlig, svanemærket,

Hvad gør produkterne?

Helt kort, Anti Wrinkle serien består af ni anti-age produkter og fås til normal, tør og meget tør hud. Serien har fokus på at tilføre masser af fugt, reducere linjer og rynker og stimulere cellefornyelsen. Den er uparfumeret, hvilket jeg altid har været ekstra glad for når det er til ansigtet, og svanemærket.

Matas Anti Wrinkle, anti-age, budgetvenlig, svanemærket,

Serum eller olie?

Jeg kan med det samme slå fast, at Anti Wrinkle ansigtsolien klart er min absolutte favorit. Jeg bruger den som regel under Anti Wrinkle natcreme eller blander nogle dråber i Anti Wrinkle dagcreme. Normalt bruger man jo enten serum ELLER olie, men denne gang har jeg brugt begge dele på én gang. 😀 Det lyder måske lidt tosset, men jeg har ret tør hud og kan også godt lide, at huden ser gennemfugtet ud.

Matas Anti Wrinkle, anti-age, budgetvenlig, svanemærket, Matas, hudpleje

På engelsk er der sådan et godt for ord det “dewy skin”, som vi ikke har en ordentlig pendant til herhjemme. Men det “dewy” look er det der let fugtige look, hvor huden stråler og ser frisk ud. Ikke at forveksle med fedtet. 😉 Så i denne serie har det fungeret for mig at bruge begge dele, da Anti Wrinkle serummet er ret let i konsistensen. Jeg tænker, at jeg kan nøjes med serummet alene til sommer. 

Matas Anti Wrinkle, anti-age, budgetvenlig, svanemærket,

Olien indeholder blandt andet jojobaolie, der fugter øger spændstigheden i huden og strammer op. Derudover er der også  sheanødsmør, som stimulerer kollagendannelsen i huden, så den forbliver fast og spændstig. Olien trænger også hurtigt ind i huden og giver et flot, satinagtigt skær til huden. Og den fungerer også under makeuppen, hvor nogle olier får makeuppen til at forsvinde. Det gør denne sket ikke. 🙂 65 kr.

Enkelt og effektiv

Det kan godt ses på ingredienslisten, at der i denne Anti Wrinkle serie er tænkt på den lidt mere modne hud, som har brug for lidt ekstra hjælp. Blandt ingredienserne finder du:

 • Keratin – virker cellefornyende og giver rynkerne kamp til stregen.
 • Algeekstrakt – er en god antioxidant, fugter og strammer op.
 • Ceramider – hjælper mod tørhed og reducerer rynker.
 • Provitamin B5 – plejer og giver fugt.
 • Jojobaolie og sheanød var jeg inde på allerede ved olien. 🙂

Matas Anti Wrinkle, anti-age, budgetvenlig, svanemærket,

Min samlede vurdering

Min hud kan godt lide produkterne, som har givet godt med fugt og holdt huden blød og smidig. Det har lige slået mig, at jeg i hele den periode jeg har brugt disse produkter, ikke har haft irritationer på kinderne. Om det er tilfældigt, ved jeg ikke, men jeg tror faktisk at det er grundet produkterne. Min små tørhedslinjer ved øjnene virker udglattede og især en tør plet mellem brynene, som jeg har kæmpet med længe, er forsvundet. Så noget kan den serie!

Samtlige produkter er også vegansk, som er en tendens vi heldigvis ser mere og mere i skønhedsbranchen. Alle produkter koster kun 65 kr pr styk, som virkelig er overkommeligt for de fleste. Jeg er i hvert fald ikke for fin til at spare penge – sålænge det virker! 🙂

Hvis du har en meget sensitiv hud, så synes jeg du skal læse om den allergivenlige hudpleje Matas også har. Du kan læse min anmeldelse her. 

  Add Comment

  Vind 3 White Tea parfumer fra Elizabeth Arden
  Selvbruner gone wrong – så nemt fjerner du det!

  Anti-age serum i Rolls Royce klassen

  Posted In: Anmeldelse | Hudpleje | Reklame
  Hvis du ønsker et anti-age serum, som kan dække alle behov din hud måtte have, så læs videre. Elizabeth Ardens luksusserie Prevage har nemlig lanceret en opgraderet version af deres bedste anti-age serum. Og det nye serum har mange fordele, som jeg synes du skal høre om. :) Arbejdshesten i din hudpleje Hvis du allerede var glad for det første Prevage Advanced Anti-aging Serum, så glæd dig. De ingredienser, som var i det første serum er også i det nye Prevage Anti-Aging Daily Serum 2.0. Men med det nye får du en[...]

  3 dages juicekur – sådan gik det!

  For et par uger siden tikkede der en mail ind om jeg havde lyst til at teste en 3 dages juicekur fra Restart Juice. Det har jeg længe tænkt på at gøre, så nu sprang jeg på muligheden. Jeg var selvfølgelig også lidt nervøs, for at jeg både skulle blive sulten og sur. Men jeg ville også gerne prøve at give min krop en lille "udrensning" og mærke hvad det kan gøre for mig. Dag 1 - knaldende hovedpine! Jeg plejer at starte med at lave en kop kaffe som det allerførste om morgenen. Det er den kop, som sparker lidt[...]

  5 gode makeup budgetkøb

  Posted In: Makeup | Reklame | Skønhed
  Jeg har fundet 5 gode makeup budgetkøb hos Cocopanda, som absolut skal have en anbefaling med. Ingen af produkterne koster over 70 kr og jeg har testet dem alle med stor fornøjelse. :) Så skal makeuppungen opgraderes, så kan du måske bruges et par af disse skønne produkter. Der er også en rabatkode, der giver yderligere 15% rabat også på allerede nedsatte varer, men det kommer jeg tilbage til.   Let foundation med naturlig dækning Denne Serum foundation fra The Ordinary har jeg faktisk skrevet om før. Det er e[...]