Selvbruner gone wrong – så nemt fjerner du det!

Posted In: Anmeldelse | Krop | Test

Har du prøvet at bruge en selvbruner, hvor det er gået helt galt? Personligt elsker jeg selvbruner og tester gerne nye hele tiden. Men jeg kender mange, som ikke tør at kaste sig ud i selvbrunere, fordi de er bange for at blive enten orange eller stribede. Så da St.Tropez sendte mig deres Tan Remover og deres nye Bronzing Water Gel, testede jeg om den virkelig kan fjerne en helt frisk og mørk selvbruner. 🙂

St Tropez, selvbruner, fjern selvbruner, Tan Remover

Sådan testede jeg Tan Remover

Jeg testede det på håndryggen, da jeg bedst kan se og tage billeder af det der. Så jeg brugte med vilje et ordentligt lag af Bronzing Gel Water selvbruneren, så huden blev godt mørk. Jeg hverken skrubbede huden inden eller var omhyggelig med at fordele selvbruneren, altsammen helt med vilje.  Konsistensen er ellers let og frisk, så den trænger ret hurtigt ind. Den dufter måske en anelse meget af fersken, men hvis man skal vælge mellem det og den grimme selvbrunerlugt, så er denne langt bedre. 😀

St Tropez, selvbruner, fjern selvbruner, Tan Remover

Bronzing Water Gel koster 439 kr.

Selvbruner når det ikke er gjort ordentligt

Så ventede jeg til dagen efter og kunne se, at jeg havde fået en god, meget mørk plamage. Den sad også i linjerne ved håndleddet og havde lavet en god kant på siden af håndryggen. Jeg vil altså skynde mig at sige, at selvbruneren er supergod og absolut intet fejler, den skal bare smøres på i et tyndt, jævnt lag i stedet for det jeg gjorde.

St Tropez, selvbruner, fjern selvbruner, Tan Remover

En god brun plamage på hånden, specielt ved håndleddet kan du se en masse farve.

St Tropez, selvbruner, fjern selvbruner, Tan Remover

Der er også en tydelig kant på venstre side af hånden.

Sådan fjerner du selvbruner

Der står på Tan Remover fra St.Tropez, at den kan fjerne selvbruner allerede fra dag 1, hvor den er allermørkest. Og det er også dag 1 jeg tester den på. Tan Remover skal rystes og kommer ud som en mousse, som jeg fordelte på området og lod skummet sidde i de anbefalede 5 minutter.

St Tropez, selvbruner, fjern selvbruner, Tan Remover

Derefter vaskede jeg det af og så synes jeg stadigvæk, at  der var lidt tilbage.  Men det var allerede blevet lidt lysere, men ikke helt godt nok. Så jeg tog en omgang mere med fem minutter og sørgede for at massere det bedre ind og vaske det af med en vaskeklud bagefter. Det hjalp!

St Tropez, selvbruner, fjern selvbruner, Tan Remover

Farven er faded en hel del.

St Tropez, selvbruner, fjern selvbruner, Tan Remover

Efter to gange med Tan Remover.

Min hud havde nærmest igen farve tilbage og dagen efter var den sidste lille rest helt forsvundet. Tan Remover hverken tørrede huden ud eller virkede skrap, tværtimod var huden dejlig blød. Den indeholder også probiotiske ingredienser, som sørger for at holde huden i balance.Den koster i øvrigt 245 kr.

Godt inden du bruger selvbruner

Faktisk er Tan Remover rigtig god at bruge FØR du bruger selvbruner, for den fungerer også lidt som en primer og gør huden blød og glat. På den måde lægger selvbruneren sig også pænere og mere jævn på huden. Og bruger du ofte selvbruner i forvejen, kan du også fjerne gamle rester med den, så huden er helt frisk til en ny omgang. Den kan også bruges i ansigtet.

De lyserøde links er reklamelinks og lige nu er der faktisk 20% rabat hos Matas online de næste to dage, hvis du vil prøve produkterne. 😉

  Add Comment

  Anti Wrinkle hudpleje til 35+ år
  Et par sko til fem outfits

  Veganske skønhedsprodukter når de er bedst!

  Posted In: Anmeldelse | Hudpleje | Reklame
  Jeg har længe gået og luret på nogle veganske skønhedsprodukter fra Sanzi Beauty. Det var specifikt 3 produkter, som havde fanget min interesse. Nu fik jeg dem endelig prøvet! Og netop disse 3 har du og en veninde mulighed for at vinde i en konkurrence her på bloggen. Men først lidt mere om disse 3 skønne, veganske skønhedsprodukter. :) Effektive, veganske skønhedsprodukter Jeg har prøvet min del af skønhedsprodukter gennem de sidste 25 år som skønhedsredaktør. Jeg er hurtig til at spotte om det blot er det[...]

  Mine bedste tips til tørshampoo

  Posted In: Guide | Hår | Silkes favoritter
  Nogle bruger tørshampoo,  når de springer hårvasken over - andre bruger den som et stylingprodukt. Selv prøver jeg at skåne min hovedbund, men bruger det, når håret klasker eller jeg har brug for lidt mere struktur i det. Men der er faktisk mange, som ikke bruger tørshampoo som den egentlig skal. Så jeg har samlet nogle af mine bedste tips til at få det meste ud af din tørshampoo. :) Derfor skal du IKKE rede håret først Når du bruger din tørshampoo i stedet for en rigtig hårvask, så er det vigtigt at foku[...]

  Derfor flytter vi ikke sammen

  Posted In: Livsstil | Personligt
  I dag bliver mit indlæg et af de mere personlige af slagsen, for det handler om mit parforhold og hvorfor Kasper og jeg ikke flytter sammen. Et emne, der har fyldt rigtig meget hos os og som næsten var ved at ødelægge vores forhold - på et tidspunkt! :) Hak en hæl og klip en tå Fra min skilsmisse fra Carlas far for snart 13 år siden har jeg lært, at man skal sluge nogle kameler for at få det til at fungere. Allermest for Carlas skyld, men i dag er jeg super glad for også at have et sundt og velfungerende forhold[...]