Et par sko til fem outfits

Posted In: Fashion | Konkurrence | mode | Reklame

Jubiii, i dag har jeg en helt særlig konkurrence med skomærker Roccamore. Du kan nemlig vinde et par helt efter eget valg. 🙂 Jeg har tidligere skrevet om et håndsyede par sko fra Roccamore, som jeg var ret begejstret for. Roccamore er et mærke, som har valgt at fokusere på en god pasform og støtte til foden med en speciel sål. Den gør, at man rent faktisk kan holde ud at have høje sko på en hel dag.

En dag i mine sko

Det første par sko jeg skrev om var den smukke grønne Charlie, som har en hælehøjde på 6,5 cm. Jeg kunne fra dag 1 holde ud at have dem på en hel dag, det er bestemt ikke hverdagskost for mig, men det fungerer vitterligt med disse sko. Hvis du har lyst, kan du læse indlægget og se skoene så klik her. Men nu til en ny model, jeg har testet, nemlig Karen. 

Roccamore, Karen, 5 outfits, sko,konkurrence

Karen fra Roccamore var kærlighed ved første blik hos mig.

For et par måneder siden fik jeg et par sko mere til test, nemlig den elegante, rosa Karen. Det er den højeste skomodel, som findes hos Roccamore, så jeg var lidt spændt på om jeg også kunne holde dem ud en hel dag. 🙂 Hælen er 8,5 cm, så der begynder jeg virkelig at komme op i de højere luftlag. 😀 De koster 2.700 kr.

Men igen, så gør sålen en kæmpe forskel, så foden bliver støttet godt og skoen er mega behagelig trods højden. Normalt har jeg altid skiftesko med i en taske eller liggende i bilen, for jeg er typen der hurtigt får ondt i fødderne og bliver træt i ryggen. Og ja, jeg kan godt mærke, at skoen er lidt højere, men fordi hælen er lidt tykkere giver det mere stabilitet end den tynde hæl. Så skiftesko er ikke nødvendige her, selvom ryggen er træt sidst på dagen.

Fem outfits til et par sko

Jeg synes, at denne lækre støvlette passer til alt fra det almindelige hverdagsoutfit til noget mere stilet og pænt. Jeg har prøvet nogle forskellige outfits til skoene for at vise, at den virkelig fungerer til alt. Her i et almindeligt denim-outfit, som jeg bruger en del til hverdag.

Roccamore, Karen, 5 outfits, sko,konkurrence

Denimskjorten er fra Vila, jeans fra Diesel.

Men Karen passer også rigtig godt til en kjole, som jeg har på her på næste billede.

Roccamore, Karen, 5 outfits, sko,konkurrence

Nu mangler vi bare, at benene bliver lidt brunere. 😀 Kjolen er i øvrigt fra mærket Maem og bæltet fra Cocouture. (Jeg ved jo, at I vil spørge). 😉

Der er ikke noget bedre end at eje et par sko, som passer til mange forskellige outfits. Mit næste outfit er mere elegant end jeg nok er til daglig, men flot hvis man skal noget mere festligt som en konfirmation, dåb eller lignende. 🙂

Roccamore, Karen, 5 outfits, sko,konkurrence

Det hvide suit er fra Zara, men ikke fra i år. Blusen med glimmer er fra St.Tropez.

Hvis du er mere til sort og det lidt mere rå, kan skoene sagtens bruges sådan her, som jeg har gjort på næste billede.

Roccamore, Karen, 5 outfits, sko,konkurrence

Kortærmet strik og læderbukser med nitter er fra Finecph, den sorte blondebluse med glimmer er fra St.Tropez.

Sidste outfit er nok lidt mit yndlingsoutfit og nok sådan, jeg ser mig selv mest nu her til forår. 🙂

Roccamore, Karen, 5 outfits, sko,konkurrence

Strikken er fra Stella Nova, bukserne er fra Zara og de fine, rosa glimmersokker fra Funflamingostudio.

Vind dine egne Roccamore sko

Det var lidt inspiration a la Silke til hvordan du kan lave fem forskellige looks med kun ét par sko. 🙂 Men nu er det faktisk din tur, for du kan vinde et par af de smukke Roccamore sko helt efter eget valg. For at deltage i konkurrencen, skal du gå ind på Roccomore.com og finde det par sko du ønsker dig. Du skal linke til skoene, skrive størrelse og hvordan du ville style skoene. Det er vigtigt, at du linker til skoene og ikke bare skriver navnet. 🙂 Skoene er i øvrigt almindelige i størreslen, men hvis der er særlige spørgsmål angående skoene, så skrive til Rocamore. 😉  Vinderen bliver trukket d.1.maj og får direkte besked.

Og vinderen blev….

Stort tillykke til Nina Andersen Rosenmejer, som også er blevet kontaktet via mail. 🙂

Add Comment

Selvbruner gone wrong – så nemt fjerner du det!
Biotin Strong – sådan gik det med testen

Min top 3 favorit foundations lige nu

I dag skal det handle om mine favorit foundations, så jeg har udvalgt de tre jeg bruger allermest lige nu. Bortset fra mascara er foundation nok det makeupprodukt, som jeg går mest op i bare skal fungere. Og det lader til, at I gør det samme, for spørgsmålet om en god foundation kommer igen og igen i min indbakke.  Så here it goes. :) Hvad skal en god foundation kunne? For mig skal en god foundation have følgende kvaliteter. Den skal være nem at smøre ud, virke udglattende, ikke sætte sig i porer og linjer, dæk[...]

Blød smokey eyes og lækkert hår

Jeg har en mega nem måde at lave en blød mini smokey eyes makeup på.  Til det bruger jeg kun fire produkter, som jeg alle har købt hos Cocopanda. Jeg har lavet en lille trin for trin billedeguide, hvor jeg viser hvor nemt det er. Og så skal du også lige høre om en hårstyler jeg har prøvet, som jeg er helt skudt i. :) Nem mini smokey eye I min optik skal makeup ikke være et kompliceret projekt, men nemt og uden at skulle bruge 79 forskellige produkter. Min mini smokey eyes makeup er lavet med kun 4 produkter. Nem[...]

Veganske skønhedsprodukter når de er bedst!

Posted In: Anmeldelse | Hudpleje | Reklame
Jeg har længe gået og luret på nogle veganske skønhedsprodukter fra Sanzi Beauty. Det var specifikt 3 produkter, som havde fanget min interesse. Nu fik jeg dem endelig prøvet! Og netop disse 3 har du og en veninde mulighed for at vinde i en konkurrence her på bloggen. Men først lidt mere om disse 3 skønne, veganske skønhedsprodukter. :) Effektive, veganske skønhedsprodukter Jeg har prøvet min del af skønhedsprodukter gennem de sidste 25 år som skønhedsredaktør. Jeg er hurtig til at spotte om det blot er det[...]