Et par sko til fem outfits

Posted In: Fashion | Konkurrence | mode | Reklame

Jubiii, i dag har jeg en helt særlig konkurrence med skomærker Roccamore. Du kan nemlig vinde et par helt efter eget valg. 🙂 Jeg har tidligere skrevet om et håndsyede par sko fra Roccamore, som jeg var ret begejstret for. Roccamore er et mærke, som har valgt at fokusere på en god pasform og støtte til foden med en speciel sål. Den gør, at man rent faktisk kan holde ud at have høje sko på en hel dag.

En dag i mine sko

Det første par sko jeg skrev om var den smukke grønne Charlie, som har en hælehøjde på 6,5 cm. Jeg kunne fra dag 1 holde ud at have dem på en hel dag, det er bestemt ikke hverdagskost for mig, men det fungerer vitterligt med disse sko. Hvis du har lyst, kan du læse indlægget og se skoene så klik her. Men nu til en ny model, jeg har testet, nemlig Karen. 

Roccamore, Karen, 5 outfits, sko,konkurrence

Karen fra Roccamore var kærlighed ved første blik hos mig.

For et par måneder siden fik jeg et par sko mere til test, nemlig den elegante, rosa Karen. Det er den højeste skomodel, som findes hos Roccamore, så jeg var lidt spændt på om jeg også kunne holde dem ud en hel dag. 🙂 Hælen er 8,5 cm, så der begynder jeg virkelig at komme op i de højere luftlag. 😀 De koster 2.700 kr.

Men igen, så gør sålen en kæmpe forskel, så foden bliver støttet godt og skoen er mega behagelig trods højden. Normalt har jeg altid skiftesko med i en taske eller liggende i bilen, for jeg er typen der hurtigt får ondt i fødderne og bliver træt i ryggen. Og ja, jeg kan godt mærke, at skoen er lidt højere, men fordi hælen er lidt tykkere giver det mere stabilitet end den tynde hæl. Så skiftesko er ikke nødvendige her, selvom ryggen er træt sidst på dagen.

Fem outfits til et par sko

Jeg synes, at denne lækre støvlette passer til alt fra det almindelige hverdagsoutfit til noget mere stilet og pænt. Jeg har prøvet nogle forskellige outfits til skoene for at vise, at den virkelig fungerer til alt. Her i et almindeligt denim-outfit, som jeg bruger en del til hverdag.

Roccamore, Karen, 5 outfits, sko,konkurrence

Denimskjorten er fra Vila, jeans fra Diesel.

Men Karen passer også rigtig godt til en kjole, som jeg har på her på næste billede.

Roccamore, Karen, 5 outfits, sko,konkurrence

Nu mangler vi bare, at benene bliver lidt brunere. 😀 Kjolen er i øvrigt fra mærket Maem og bæltet fra Cocouture. (Jeg ved jo, at I vil spørge). 😉

Der er ikke noget bedre end at eje et par sko, som passer til mange forskellige outfits. Mit næste outfit er mere elegant end jeg nok er til daglig, men flot hvis man skal noget mere festligt som en konfirmation, dåb eller lignende. 🙂

Roccamore, Karen, 5 outfits, sko,konkurrence

Det hvide suit er fra Zara, men ikke fra i år. Blusen med glimmer er fra St.Tropez.

Hvis du er mere til sort og det lidt mere rå, kan skoene sagtens bruges sådan her, som jeg har gjort på næste billede.

Roccamore, Karen, 5 outfits, sko,konkurrence

Kortærmet strik og læderbukser med nitter er fra Finecph, den sorte blondebluse med glimmer er fra St.Tropez.

Sidste outfit er nok lidt mit yndlingsoutfit og nok sådan, jeg ser mig selv mest nu her til forår. 🙂

Roccamore, Karen, 5 outfits, sko,konkurrence

Strikken er fra Stella Nova, bukserne er fra Zara og de fine, rosa glimmersokker fra Funflamingostudio.

Vind dine egne Roccamore sko

Det var lidt inspiration a la Silke til hvordan du kan lave fem forskellige looks med kun ét par sko. 🙂 Men nu er det faktisk din tur, for du kan vinde et par af de smukke Roccamore sko helt efter eget valg. For at deltage i konkurrencen, skal du gå ind på Roccomore.com og finde det par sko du ønsker dig. Du skal linke til skoene, skrive størrelse og hvordan du ville style skoene. Det er vigtigt, at du linker til skoene og ikke bare skriver navnet. 🙂 Skoene er i øvrigt almindelige i størreslen, men hvis der er særlige spørgsmål angående skoene, så skrive til Rocamore. 😉  Vinderen bliver trukket d.1.maj og får direkte besked.

Og vinderen blev….

Stort tillykke til Nina Andersen Rosenmejer, som også er blevet kontaktet via mail. 🙂

Add Comment

Selvbruner gone wrong – så nemt fjerner du det!
Biotin Strong – sådan gik det med testen

Forkæl huden med japansk silke fra Sensai

Glædelig 3.søndag i advent, hvor jeg udlodder en luksuriøs hudplejepakke fra japanske Sensai til en værdi af 3.400 kr. :) Kort fortalt er Sensai kendt for at indeholde den reneste Koishimaru Silke. Silken findes i hjertet af hvert produkt og har mange fine egneskaber. Den giver en helt vidunderlig tekstur til produkterne, der plejer, udglatter og gør huden smukkere. Og i dag kan du deltage i konkurrencen om et komplet sæt til dig selv. Men nu lidt mere om de enkelte produkter, som jeg også gennemgår  hele den kommen[...]

Vind gavekort til mine favoritter fra Cocopanda

Glædelig 2.søndag i advent, hvor jeg udlodder et gavekort til mine favoritter fra Cocopanda til en værdi af 1.800 kr. Da jeg selv har shoppet en del derinde, har jeg fundet nogle af mine favoritter og det er dem du kan vinde. :)  For at du ved hvad det er for nogle produkter og hvad de kan, kan du læse mere nedenfor. Hvis du er på instagram, kan du også høre lidt mere om dem derinde. :) Mine favoritter fra Cocopanda Blandt mine egne favoritter er der flere gengangere, fordi det er produkter der bare fungerer og s[...]

Eksklusiv hudpleje til moden hud fra Elizabeth Arden

Posted In: Hudpleje | Konkurrence | Reklame
Så blev det den 1.søndag i advent, hvor du kan deltage i konkurrencen om en yderst eksklusiv hudplejepakke fra Elizabeth Arden. Værdi 3.400 kr. Jeg har besluttet, at fremfor mange små gaver, så er der store eksklusive præmier de fire søndage i advent i stedet for. Og i dag er det altså de lækre hudplejeprodukter fra Elizabeth Arden, der venligst har sponsoreret produkterne.  Eksklusiv hudpleje til morgen og aften Med denne komplette pakke har du alt hvad du skal bruge for at holde din hud toptunet. Pakken er samm[...]