Vind 2 x 3 måneders Goodiebox abonnement!

Posted In: Konkurrence | Skønhed

Ærligt, jeg havde hørt om Goodiebox før, men havde ikke sat mig helt ind i hvad det helt præcis var før jeg fik præsenteret konceptet ordentligt for nogle uger siden – og det er virkelig en anbefaling værd! For her får du virkelig meget for pengene og samtidig en god mulighed for at lære produkter at kende, som du måske ellers ikke bare lige ville købe. Vi taler 5- 7 produkter i fulde størrelser, ikke bare prøver, som er udvalgt til dig, hvis du har svært ved at finde rundt i skønhedsjunglen.

Det fungerer således, at du kan tilmelde dig et abonnement (det er ikke bindende og kan altid siges op) til 169 kr pr måned inkluderet forsendelse. En Goodiebox bliver så sendt til dig én gang om måneden (værdien er på mindst på 550 kr hver måned) og det er altid en overaskelse for medlemmerne, hvad der er i. Og jeg er overrasket over HVOR fede produkter, der rent faktisk er i den fine Goodiebox.

MEN du kan også vinde et 3 måneders Goodiebox abonnement til dig og en veninde (eller hvem du nu synes). Det eneste du skal gøre, er at tilmelde dig bloggen og skrive en lille kommentar om, hvorfor du skal vinde og hvem der skal have det andet abonnement. På søndag efter kl.18.00 skriver jeg på Beautybsilke på Facebook, hvem vinderen er. Held & lykke! 🙂

Se bare den box, som bliver sendt ud til medlemmerne i dag. Boxen hedder denne gang Goodieboxprisen 2017 og indeholder 5 lækre produkter, som er nomineret til Danish Beauty Award 2017. Her er det medlemmerne hos Goodiebox, som ene og alene kan være med til at bestemme hvilket af de frem produkter skal vinde, så ingen dommere, men det er dig som forbruger, som kan teste og være med til at kåre vinderen. Værdien er på mindst 550 kr hver gang, men denne indeholder produkter for 843 kr.

                                                                     Og nu til produkterne i Goodiebox’en:

I denne lille pose er der en lille pad, som fjerner de døde hudceller og booster din hud, så den får glød og en klar hudtone. Du bruger Glow Star Foaming Peeling Perfection Puff ved at dryppe nogle dråber vand ned i i posen og så bruger du den lille pad i cirklende bevægelser på din hud. Der står, at den skal bruges i en 2-3 minutter, men har du lidt sart hud, så nøjes med 1 minut til at starte med. Den lille pad kan bruges tre gange. 70 kr. Jeg har altid været vild med Karmamejus dufte og denne fugtspray til ansigtet er lige til at blive afhængig af. Den er kun baseret på naturlige og økologiske ingredienser. LOVE Face Mist giver et fugtboost til huden og du kan bruge den efter du har renset huden eller bare i løbet af dagen, når huden trænger til et lille pift fugt. 100 ml, 189 kr.

Måske kender du til Cleans friske, lette og rene dufte i forvejen? LOVEGRASS er deres nyeste duft og nok den duft, jeg allerbedst kan lide. Den har en dejlig blød friskhed, som er helt perfekt til foråret. Uhm! Denne duft får du som en lille smart roll-on, som er perfekt til at have med i håndtasken. 5 ml, 100 kr.

 

Ikke nok med, at designet er i super cool retrostil, men der er også tænkt over indholdet i denne fugtende og beroligende dagcreme. Ingredienserne er naturlige og cremen er let i konsistensen og trænger hurtigt ind i huden, så den er perfekt at bruge under din makeup. 65 ml, 295 kr.

Det popiulære, svenske hårmærke Maria Nila er også med, denne gang med deres Cream Heat Spray til at beskytte håret med. Så kan du med god samvittighed bruge din hårtørrer og bevare lokkerne bløde og glansfulde. 150 ml, 189 kr.

Du kan bestille dit Goodiebox abonnement her: Goodiebox.dk 

Jeg gør opmærksom på, at linket er et affiliate-link. Læs mere om det under Om Silke. 

 • Sofi Novalee
  marts 23, 2017

  Jeg elsker konceptet og har benyttet mig af det flere gange! Ved min veninde Trine der er i gang med at uddanne sig som kosmetolog også vil elske at blive forkælet med skønne produkter hver måned <3 Tak for din skønne blog smukke Silke.
  LOVE
  Sofi Novalee

 • Eva Hansen
  marts 23, 2017

  Åh jeg ville elske at vinde! Jeg er først nu i de seneste par måneder begyndt at få øjnene op for det meste makeup – i en alder af 24. Og der er så mange ting jeg hungrer efter at prøve! Derfor ville en goodiebox absolut hjælpe mig godt på vej 😀 Det andet abonnement tror jeg jeg vil forære min kære moder, som har været rigtig god ved mig på det sidste 🙂

 • Lena Frovst Simonsen
  marts 23, 2017

  Jeg gad virkelig godt at prøve den goodiebox! Jeg har hørt gode ting om den, men har ikke midler til at købe den. Er blot en fattig blogger, der arbejder gratis på fuldtid, for at opnå mine drømme… det skal lige sige at jeg ikke er en tudeprinsesse, for jeg har selv valgt det og er lykkelig ??

 • Camilla m nielsen
  marts 23, 2017

  Jeg elsker at prøve nye produkter! Jeg hjælper min mor i gang med hudpleje og make-up- hun er 53 år, så det er altså på tide. Dette ville være en perfekt måde for hende, at lære nye produkter at kende og samtidig finde hendes blivende favoritter 🙂

 • Lene
  marts 23, 2017

  Vil elske at vinde. Er først i en alder af 40 begyndt at overveje om ikke jeg bør passe på min hud. Og Carina skal vinde – Fordi hun bare er skøn og fortjener at blive forkælet

 • Lone
  marts 23, 2017

  Jeg vil dele med min skønne søster

 • Anne Vibeke
  marts 23, 2017

  Min skønne veninde Ruth!

 • Isabella
  marts 23, 2017

  Min hud og jeg trænger til overraskelse og forkælelse ♣️

 • Lisbeth Krogh
  marts 23, 2017

  Wauw! En lækker præmie ? Den gad jeg virkelig godt at vinde da ?Er sikker på at min dejlige datter også vil sætte stor pris på denne lækre gaw ?

 • Jeanne corinth
  marts 23, 2017

  Vil elske at vinde, og dele med mine kære?

 • Camilla crawfurd
  marts 23, 2017

  Ville være genialt at vinde så jeg kan komme ind i kampen på beauty fronten efter barsel nr 3. Trænger til maks forkælelse ovenpå al det natteroderi ? Tænker min veninde Berit, der også har tre små børn ville nyde præmien også ?

 • Louise
  marts 23, 2017

  Trænger i den grad efter en lang vinter ???vil dele med en sød veninde ?‍♂️

 • Marlene
  marts 23, 2017

  Ja for filan… fed konkurrence ? Er en træt nybagt mor som i dén grad trænger til forkælelse og MIG tid! Tror min søde nye veninde fra mødregruppen Sanne også ville være enige i lidt mig-luksus ?? KH Marlene ?

 • SofieA
  marts 23, 2017

  Ej, sikke en lækker giveaway. Jeg kendte faktisk heller ikke Goodiebox konceptet, men det er da en SÅ god idé. Jeg står da tit i butikkerne og overvejer nye produkter, men har tendens til at holde mig til de gamle velkendte. Det her er et godt spark ud i det nye ? Jeg ville helt sikkert dele med min søde svigermor. Hun eeeelsker beauty produkter, men hun er så dårlig til at forkæle sig selv. Hun giver alting videre til mig eller hendes datter.
  Jeg krydser fingre ?

 • Helle Kanding Fluegel
  marts 24, 2017

  For en som mig er hele konceptet med en goodie-box en virkelig god idé, for jeg har nemlig svært ved at finde rundt i skønhedsjunglen. Derfor ender jeg ofte med bare at give op og lade være og bruge de produkter, som jeg altid har brugt eller dem, som tilfældig sælges der, hvor jeg handler. Det er jo fantastisk, at man med denne goodie-box ikke bare præsenteres for forskellige produkter, men at det også er virkelig gode og eksklusive produkter, det vil jeg SÅ gerne prøve. Min søster har det på samme måde, så hvis jeg vinder, vil jeg helt sikkert dele med hende.

 • Lone H
  marts 24, 2017

  Skøn skøn giveaway. Har læst lidt om goodiebox og syntes det er et fedt koncept. Hvis jeg vinder vil jeg give den ene til min søster Gitte som ikke er god nok til at forkæle sin hud med skønne produkter den anden vil jeg i stedet for at beholde selv forære til min datter og nyde hendes begejstring når boxen kommer.

 • Birthe Dalgaard-Madsen
  marts 24, 2017

  Jeg kan godt lide at prøve andre produkter end vanligt. Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, skal den anden pakke være til min svigermor, som endelig er ved at være på toppen igen efter langt sygdomsforløb

 • Filippa
  marts 24, 2017

  Der vil jeg gerne prøve. Og det er jeg sikker på, at min veninde også vil.

 • iben
  marts 24, 2017

  Jeg vil gerne dele med min datter Cecilie Hahne ? vi ELSKER begge at prøve nyt????

 • Anne Skauenborg
  marts 24, 2017

  Wow! Jeg er så nysgerrig på konceptet, men da pengene er små (pga kronisk sygdom og igangværende afklaringsforløb), så skal jeg virkelig overveje nøje, hvad “lommepengene” går til. Jeg elsker skønhedsprodukter i alle afskygninger og prøver gerne nyt af, hvis lejligheden byder sig. Tidligere har jeg købt meget og forkastet meget, som jeg ikke havde brugt så meget af, men det rækker pengene ikke til nu, og så bliver det mest det sikre, velkendte og måske lidt kedelige. Sådan en boks ville være en skøn treat til at højne humøret lidt og få lysten og legen tilbage i mine beautyrutiner igen ❤ Min veninde Rikke Stolpe er i en hård og stresset tid pga barns sygdom og får heller ikke brugt meget tid på selvforkælelse i tiden, så hun ville helt sikkert også nyde at prøve boksene af (og måske blive hooked på at få forkælelsen lige til døren hver måned?!! ?). Hav en skøn dag ?

 • Anna A. N.
  marts 24, 2017

  Mig, fordi det kunne være smadder hyggeligt at få sådan en boks ind de næste par mdr. mens afhandlings-skrivning står på! 🙂 Min søster, fordi hun altid stjæler mine ting alligevel, så måske hun trænger til sine egne? 😀

 • Tanja
  marts 24, 2017

  Ville elske at vinde . Hvis jeg skulle være så heldig at vinde den fine præmie så skulle min mor også forkæles . Hun fortjener det så krydser fingre. Kh. Tanja

 • Nanna F.
  marts 24, 2017

  Super fin konkurrence, Silke. Jeg har fået så mange gode råd fra dig her på siden, tak for det.
  Jeg er stadig helt vild berroca brusetabeletterne, jeg kan ikke leve uden synes jeg 🙂 I går viste min veninde mig netop den nye goodiebox vi skulle hente på posthuset til den. Jeg synes det er et super fedt koncept, med alt for lækre produkter.

  Jeg flytter til København, efter at have søgt lejlighed i 100 år, mit 1-værelses er desværre ret dyrt og jeg har derfor meldt mig ud af fitness og andre ting, så jeg lige kan overleve på en lille SU 🙂 Jeg ville glæde mig selv og min veninde, som jeg synes fortjener lidt forkælelse udover SU pastaen i hverdagen. Det ville gøre mit skønhedshjerte så super glad og taknemmelig. <3 Krydser fingre.

  Knus Nanna

 • Katrine Hansen
  marts 24, 2017

  Fantastisk koncept!
  Efter en hård skilsmisse (som på ingen måde er overstået), er midlerne små og dermed også gaverne til de nærmeste.
  Så hvis jeg vinder, vil jeg dele præmien, med min skønne veninde Mia, der i øjeblikket kæmper en hård kamp mod kræft. Hver gang, at jeg kan få et smil frem på hendes læber, føler jeg at alt nok skal blive godt igen… ❤

 • Line Sterup
  marts 24, 2017

  Jeg har fulgt lidt med på sidelinjen, hos veninder der allerede benytter sig af Goodiebox og må indrømme at min nysgerrighed er pirret ?? Jeg ville forkæle min søde veninde Ann, da hun har haft en svær periode og trænger til opmuntring – og hvad bedre end med en box fyldt med selvforkælelse ? Hun fortjener det!

 • Stine Bay
  marts 24, 2017

  Jeg elsker at teste nye produkter, men som jobsøgende er der ikke meget plads til sådan noget. Så Goodiebox ville klart være en kærkommen forkælelse. Jeg vil i øvrigt dele præmien med min søster, der som enlig mor med en stram økonomi fortjener lidt ekstra forkælelse i hverdagen.

 • Kristina Ramm Hønholt
  marts 24, 2017

  Super spænende concept, sådan en oplevelse vil jeg nyde og dele med min kære veninde Signe Welcher Nielsen som har sådan en sart hud, efter hun har fået barn?

 • Kristina Ramm Hønholt
  marts 24, 2017

  Super spænende koncept, sådan en oplevelse vil jeg nyde og dele med min kære veninde Signe Welcher Nielsen som har sådan en sart hud, efter hun har fået barn?

 • Katrine H
  marts 25, 2017

  Dette koncept er som skabt til mig! Jeg går utrolig meget op i hudpleje, og jeg bruger meget tid og besvær på at finde nye gode produkter, jeg “tør” investere i. Præmien vil jeg dele med min søde mor, fordi hun altid er så sød og hjælper og forkæler mig – og det kunne være rart at kunne give lidt igen til en forandring (desuden går hun mindst ligeså meget op hudpleje som jeg) <3

 • anna k
  marts 25, 2017

  Jeg har lige fået rekonstrueret et bryst efter et brystkræftforløb og trænger til selvforkælelese og til at finde min krop igen. Jeg vil dele med min veninde, der også har været alvoligt syg. Kh.

 • Louise O
  marts 25, 2017

  Fantastisk koncept! Hvor må det være lækkert at få en pakke med nye produkter hver måned. Har desværre endnu ikke prøvet det, men elsker ny inspiration så det er helt sikkert velkommen. Jeg vil dele med min veninde Anita.

 • Nicoline
  marts 28, 2017

  Wauv! Det er en lækker præmie ? Den vil jeg virkelig gerne vinde – og er sikker på at min søde veninde Lea vil blive helt vildt glad for gaven ?

 • Pernille Olsen
  marts 30, 2017

  Ikke tosset, hvilken kvinde ville dog ikke elske at modtage sådan et par skønne bokse ? Det ville være helt fantastisk med noget skønhedsforkælelse ? Det andet sæt ville tilfalde min skønne veninde, som er lige så vild med selvforkølelse som jeg er ??

Add Comment

Et lille forårsboost til kroppen
Stærkere negle på 14 dage – og det virker!