Bedre søvn med tyngdetæppe

Posted In: Anmeldelse | Krop | Livsstil | Test

Bedre søvn er noget jeg tror de allerfleste ønsker sig. For mig er søvnen super vigtigt, jeg fungerer bedre mentalt og synes endda jeg ser bedre ud efter end god nats søvn. Med alderen synes jeg, at der er noget længere imellem de nætter, hvor jeg bare sover som en baby. Der er styr på hedeturene med hormonpiller, men jeg synes stadigvæk at jeg sover let og i det hele taget ligger meget uroligt. Derfor var det en kærkommen mulighed, da jeg fik tilbudt at teste det nye Tyngdetæppe fra danske The Sleep Lab. 🙂

Tyngdetæppe, soveværelse, bedre søvn

Hvad er et tyngdetæppe?

Helt kort er tyngdetæppet beregnet til at kunne give dig en bedre søvn. Det er nemlig, som navnet antyder, tungt ift en almindelig dyne. Og netop tyngden giver dig det der kaldes Deep Touch Pressure Stimulation, der igen giver en følelse af velvære i kroppen. Tyngden er med til at berolige, afstresse og give en bedre søvn. Det skulle endda kunne afhjælpe angst eller hvis dit barn døjer med vokseværk. Carla synes i hvert fald også det er dejligt at ligge med. 🙂Tyngdetæppe, søvn, The sleep lab,Tæppet indeholder bittesmå miljøvenlige glaskugler, som du ikke kan mærke. Eller det vil sige, du kan mærke deres vægt, men ikke selve kuglerne. De er syet ind i 15 x 15 cm store lommer i tæppet, så du ender ikke med hele vægten i fodenden. 😀 Tæppet findes i 3 forskellige vægtklasser alt efter din egen vægt. Mit vejer 6,8 kilo, som passer til personer mellem 55 og 80 kilo. Du kan finde det i de forskellige vægtgrupper her. 

Som et kærligt kram

Jeg gør alt hvad jeg kan for at give mig selv en rolig og bedre søvn. Farverne i mit soveværelse er dæmpede, jeg har mørklægningsgardiner og jeg slukker for varmen om natten. Hvis jeg skulle gøre mere vil jeg på et tidspunkt vildt gerne skifte min seng ud med en større og bedre.

Jeg har brugt tyngdetæppet som afslapning i sofaen og har sovet med det, når jeg har haft stressede perioder. Eller haft svært ved at falde i søvn, for det beroliger så dejligt. Det føles faktisk ret tungt på kroppen, men det er virkelig en rar følelse. Lidt som at blive holdt om eller få et kærligt kram, og det mener jeg helt seriøst.

The sleep lab, bedre søvn, seng, soveværelse

Prøv også at bruge tæppet som en afstresser inde du skal sove. 🙂

Bedre søvn og ro i kroppen

Jeg elsker følelsen og kan mærke, at tyngden både tvinger mig til at ligge mere roligt, men det giver også en eller anden salig ro i kroppen. 🙂 Betrækket Minky Dotted er sindsygt blødt og lækkert at ligge med, men for mig kan blive liiidt varmt hele natten. Så har jeg min almindelige dyne ved siden af og skifter.  Jeg venter på, at der kommer det passende bambusbetræk til i løbet af marts, så vil jeg klart bruge det. 🙂 Betrækket kan selvfølgelig vaskes. Jeg sover ikke med tæppet hver nat, men når jeg kan mærke at min krop har brug for ro. Men jeg kan helt klart mærke en forskel på søvnen, som bliver langt mere rolig og dybere. Så jeg vil gerne give det en stor anbefaling med på vejen!

Kugledyne vs tyngdetæppe

Kugledyner er ofte forbundet med diagnoser som ADHD, autisme med mere. Det kan du selvfølgelig også bruge tyndetæppet til, men det er mere tiltænkt dig, der lider af søvnmangel, uro i kroppen, stress eller angst. Og så synes jeg, at tyngdetæppet ser ret eksklusivt ud, så det er et man gerne vil lade ligge fremme. 🙂

Minky Dotted, tyngdetæppe, bedre søvn, the sleep lab

Sov bedre med bambus

Jeg har faktisk tidligere anbefalet sengetøj i bambus og er kæmpe fan. Det er sindsygt blødt og giver en følelse af luksus at ligge så blødt og godt. Det larmer ikke, køler når man har det varmt og varmer når man fryser. Jeg kommer aldrig til at sove i andet! 🙂 Derudover er det antibakterielt, allergivenligt og lugtfri.

Bambus, sengetøj, bedre søvn, the sleep lab

Sengetøjet er supertjekket pakket ind, når det kommer. 🙂

The Sleep Lab har selvfølgelig også produceret det smukkeste bambussengetøj i en OEKO-TEX certificeret udgave. Det betyder, at sengetøjet er 100% fri for sundhedsskadelige stoffer. Du kan få det Calming White Pearl og Silent Dark Grey, som jeg selv har. Find det her.  

Bambus, sengetøj, bedre søvn, the sleep lab

En særlig rabat til mine følgere

Har du måske fået lyst til at prøve tyngdetæppet eller bambussengetøjet af? Så er der en særlig mulighed her. Normalt giver The Sleep Lab nemlig ikke rabat, men det har du helt ekstraordinært mulighed for her hos mig. 🙂 Du kan nemlig få 15% rabat fra d. 9. – 16. februar 2020. Du skal blot taste koden beautybysilke (med små bogstaver) ved check-out i feltet “gavekort”. Rabatten gælder både sengetøj og tyndetæppet. Måske er det noget, som kunne være skønt at få hjem til Valentines Day! 😉

 • Anna
  februar 10, 2020

  Interessant med tyngdetæppet – det vil jeg kigge nærmere på via linket om lidt. Jeg tillader mig lige at spørge om noget helt andet. Jeg overvejer at tage til Kbh. og få lavet en Ultraformer lll behandling af den nederste del af ansigtet – ser det koster 6000 der hvor du fik det lavet og 4500 kr. i Rødover. Nå men, uanset hvilket sted er det mange penge + en dags tabt arbejdsfortjeneste og en hel rejsedag, da det (tur-retur) tager 7 timer fra hvor jeg bor. Så kære Silke, vil du være sød at skrive mere her på din blog om din erfaring med behandlingen? Jeg ved at du fik den lavet på den nederste del af ansigtet. Du skrev et par linjer i Alt for Damerne, men jeg vil rigtig gerne vide mere, og fornemme om det er pengene og tiden værd. På forhånd 1000 tak fra Anna

  • Silke
   Anna
   februar 15, 2020

   Kære Anna, ja kan jeg godt forstå. Det ER også mange penge og jeg kender mange, der har prøvet behandlingen der også har været vildt glade for den. Det er der med den type behandling er, at det er en langsom proces og resultatet kommer over nogle måneder. Så det KAN være svært selv at se medmindre man har fået taget før og efter billeder. Og så er der også forskel på udgangspunktet og hvor godt resultatet bliver. Jeg er ikke så god til smerte og jeg synes behandlingen gjorde ondt, så der kommer til at gå laaaaang tid før jeg skal prøve den igen. 😀 Kh, Silke

 • Anna
  februar 15, 2020

  Tak Silke! Jeg er heller ikke smerte-sej:( Men jeg tror at jeg vover at bestille en tid, så må jeg se om jeg kommer afsted;)

Add Comment

En tur til Thailand
Her er den bedst sælgende øjencreme i USA