Nyt år – nyt hår!

Posted In: Hår | Konkurrence | Reklame

Jeg har virkelig prøvet meget for at få mit fine, tynde hår til at vokse og blive stærkere. Og noget af det, som har virket rigtig godt er Hair Volume fra New Nordic. Og i dag har jeg mulighed for at udlodde hele 12 måneders forbrug af dette kosttilskud, så du kan starte det nye år med et nyt hår. Eller bedre betegnet som et stærkere og bedre hår. Værdi af 1.900 kr. 🙂

Hair Volume, kosttilskud, hår, vitaminer, hårvækst, New Nordic

Min egen erfaring med Hair Volume

Først og fremmest vil jeg slå fast, at du skal have tålmodighed hvis du vil have et bedre, sundere hår. Sådan er det med kosttilskud, det tager tid inden du vil kunne mærke og se en effekt. Jeg vil sige, at du tidligst vil kunne mærke/se noget er efter 3 måneder, måske endda længere tid. Derfor har New Nordic og udloddet 12 måneders forbrug, så du kan få hele oplevelsen. Og husk, at du selvfølgelig skal fortsætte, hvis du vil bevare effekten. 🙂 Jeg har også tidligere lavet et indlæg om min test, som du kan læse her. 

Hair Volume, kosttilskud, hår, vitaminer, hårvækst, New Nordic

Hvad er der i Hair Volume tabletterne?

Hair Volume indeholder alt hvad dit hår har brug for såsom æbleekstrakt, hirse, padderokke, aminosyrer, biotin, zink og kobber. Tabletten tilfører næringsstoffer til hovedbunden og hårsækken, hvor håret dannes. Indholdet af biotin og zink bidrager til et normalt hår og en normal hud. Zink bidrager desuden til at bevare normale negle. Kobber bidrager til hårsækkens produktion af hårfarve (pigment), der giver håret sin naturlige farve.

Hair Volume, kosttilskud, hår, vitaminer, hårvækst, New Nordic

Vind 12 måneders forbrug af Hair Volume

For at deltage i konkurrencen om 12 måneders forbrug af Hair Volume, skal du selvfølgelig følge mig. Skriv en lille hilsen om, hvorfor det lige præcis er dig der skal vinde disse hårvitaminer fra New Nordic. Du er velkommen til at deltage både på bloggen og på instagram, som jo også giver en større chance for at vinde. 😉 Jeg opretter ligesom sidste år en side herinde, så man hver dag kan gå ind og se hvem der har vundet. Vinderen bliver trukket d.3.december og får direkte besked. Held & lykke!

Kærlig hilsen,

Silke

 • Anita
  december 2, 2019

  Hårvitaminer på denne årstid, og så, så mange at jeg kan dele med min datter 😍

  • Pernille
   Anita
   december 2, 2019

   Sikke en lækker præmie ❤️
   Jeg vil rigtig gerne vinde, da mit hår altid har været meget tyndt, og er desværre begyndt at fælde/tabe en del hår, så hvis jeg vinder, vil det bringe lykke herhjemme

   • Sille lund
    Pernille
    december 2, 2019

    Det lyder fantastisk . Jeg har tyndt fint skandinavisk hår som vokser sparsomt – så det ville være super lækkert at vinde præmien🙏❤️

  • Anette
   Anita
   december 2, 2019

   Mit hår gror meget langsomt, og jeg fælder meget. Ville virkelig gerne vi New nordic hair volume til et helt år🤞🏻🍀🙏🏻

  • Janne Schmidt
   Anita
   december 2, 2019

   Jeg har et meget fint hår, som tror langsomt, derfor ville det være skønt at vinde Hair volumen 🍀🤞

  • Pernille Bonne
   Anita
   december 2, 2019

   Mit lidt tynde/ fine hår, ville elske at vinde vitaminer som kan booste det til at fylde mere på alle måder 👏💕😍 Det krydser hårstrå 🤞for at det er den heldige vinder 💖

 • Bente Møller
  december 2, 2019

  Jeg har tyndt fint skandinavisk hår, der efter et par stressende år har mistet glans og fylde. Jeg bruger de bedste hårprodukter men intet hjælper. Vil SÅ gerne vinde disse tabletter og gøre en forskel på mit tynde og glansløse hår😊🙏Har hørt produktet positivt omtalt af flere veninder, og dette kunne måske være min nye start på nyt hår i det nye år😊

 • Emillia M
  december 2, 2019

  Åh hvor lyder det fantastisk! Jeg har selv forsøgt mig med lidt af hvert for at få sundere looking hår men det fungerer ikke helt endnu, så det kunne være skønt at prøve disse også

 • Britt
  december 2, 2019

  Uh jeg har lige købt en lille pakke for at prøve så det ville da være fantastisk at vinde et års forbrug 👍👍🙏

 • Cecilie
  december 2, 2019

  Jeg vil sååå gerne vinde til min kæreste, da han desværre har meget tyndt hår i en tidlig alder, og er ked af det over det 😬 det ville være så fedt at overraske ham med denne julegave 🙏🏼🎅🏼🎁

 • Camilla dOllerup
  december 2, 2019

  Jeg har altid gerne ville have mere fylde i mit hår og har ikke lige fundet produktet som hjælper, så vil elske at vinde disse 😍🎄

 • Sofie
  december 2, 2019

  Ville elske at vinde – Er gravid og har termin til januar, så mit hår trænger til lidt kærlighed 😊

 • Lotte
  december 2, 2019

  Lige hvad mit fine hår trænger til …… Big time🤶🏻

 • Anja Ulsø
  december 2, 2019

  Jeg vil give halvdelen til min datter, som taber meget hår for tiden, da hun er stresset med eksamener ❤️.

 • Nanna
  december 2, 2019

  Går er år med amning i møde så det ville være decideret fremragende at kunne forsøge at forebygge ammegarnet🤞👌

 • Anne Sejer
  december 2, 2019

  Mit tynde og fine hår trænger til en støttepædagog, der kan hjælpe det på vej til mere styrke og overskud 😍🎄💪🏻

 • Lone Poulsen
  december 2, 2019

  Jeg krydser fingre – det billedværker fantastisk at prøve 🙏🍀

 • Lisbeth
  december 2, 2019

  Århh! Mit hår er knækket og ødelagt efter “mit afblegnings forsøg på at dække de grå hår 🥺” og, det er bare ikke nok kun at bruge de bedste produkter, det har jeg erfaret. Så, vil elske at prøve disse hårtabletter så jeg kan få genvundet mine lokker 🥰

 • Birgitte linstow
  december 2, 2019

  Jeg er en af dem der ikke er helt overbevist om effekten af produktet, og kunne derfor rigtig godt tænke mig at prøve tabletterne i eget hår. 😊🍀🍀🍀

 • Dorte beyer
  december 2, 2019

  Det trænger mit hår til i den grad og ville då glad for at vinde den skønne præmie🎄❤️🎄

 • Tenna Hou Hansen
  december 2, 2019

  Det ville være en fantastisk præmie 🤞🤞🤞🤞og mit hår vil nok blive glad for et vitamintilskud

 • BErit lyed
  december 2, 2019

  Mit slidte hår trænger til førstehjælp🤞🏼🏆

 • marlene øland
  december 2, 2019

  Jeg håber at jeg er den heldige vinder🍀, da mit fehår godt kunne trænge til serøst styrke. Så JA TAK! Glædelig december 🍀🥁🎄❤️

 • Mette
  december 2, 2019

  Vi bruger det allerede herhjemme, så et års forbrug ville være en dejlig julegave 🎅🏼🎄🤶🏼🎁🙏🏽

 • Mette Elise BusK
  december 2, 2019

  Mit fine hår kunne i den grad trænge til et skud vitaminer 👩🏼🙏🏻💫🍀❤️

 • Line s.
  december 2, 2019

  Oh lala, hvem vil ikke gerne have stærkt og sundt hår. Jeg vil i hvertfald gerne, især nu når vinteren er over os. Min hovedebund går amok i vintertiden med psoriasis og mit hår virkelig påvirket af det.

 • Anette ninon
  december 2, 2019

  Kunne være relevant for mit pjushår

 • Line
  december 2, 2019

  Sikke en virkelig lækker præmie! Det tyder da godt nok på at blive en Bild julekalender, du har stykket sammen til os, kære Silke ❤️

  Ville være så skønt at vinde sådan et helt års forbrug af de virkelig omtalte og roste tabletter ☺️

  Efter at have lidt af invaliderende kronisk sygdom og have tilbragt de sidste par år i hhv. min egen seng og indlagt på hospitaler, har pleje af mit hår og udseende generelt ikke just været en prioritet. Samtidig gør masser af medicin, ingen motion og et sygt fordøjelsessystem desværre intet godt på den front. Min engang så tykke og sunde hår er blevet tyndt og trist.

  Så selvom det måske lyder noget overfladisk, ville det være virkelig skønt (helt bogstaveligt talt) med sådan en præmie og et lille boost til manken såvel som selvværdet 💕

  Jeg krydser i hvert fald fingre og håber 🙂

  Kram og god mandag

  • Trine Isholm
   Line
   december 2, 2019

   Mit engang kraftige hår har mistet glans og fylde, og er blevet SÅ tyndt. Det er utroligt så meget det betyder for ens selvværd og kan ofte flytte fokus fuldstændig, fordi jeg er så træt af det. Tænk hvis jeg kunne få lidt fylde tilbage 🙏

 • Susanne
  december 2, 2019

  Jeg vil meget gerne vinde, da jeg plejer at have et skønt tykt hår, men nu hvor jeg er blevet ældre, er det som om jeg fælder mere og det lettere knækker. Så at få tykt og lækkert hår vil helt klart være en god gave:-)

 • Nahid shahmarvand
  december 2, 2019

  Lige noget for mit efterhånden tynde hår efter studier og to børn 🙏🙏

 • DorthE Wøldike
  december 2, 2019

  Jeg tager i øjeblikket vingummierne fra Hair volumen. Så selvom jeg synes pillerne smager/lugter lidt af hø ville dette være en fantastisk julegave, for det mærke kan altså noget🤗💫🍀

 • Lea
  december 2, 2019

  Mit hår har mistet glans og styrke efter min 3.graviditet. Jeg ville derfor elske at vinde denne konkurrence🤩🤞🏻🍀

 • Tina
  december 2, 2019

  God morgen Silke og glædelig 1.advent i går 🙂
  Åh jeg ville elske at kunne vinde Hårpillerne da jeg har fået så tyndt hår og har prøvet andre ting uden held.
  En kombination af en stofskiftesygdom og overgangsalderen har drillet mig en tid, nu har jeg vist fået styr på kroppen, men mangler håret !
  Ønsker dig en julet december med megen god julestemning 🙂

 • Marie madseN
  december 2, 2019

  Jeg ville elske at vinde! Mit hår bliver altid så tyndt og tørt henover vinteren, så det ville være perfekt! 😍👌🏼🤩

 • Mie
  december 2, 2019

  Mit hår trænger virkelig til et boost efter en graviditet og amning 🤞🏼🤞🏼🤞🏼

 • Christina ulrikka solveig
  december 2, 2019

  Mit ellers kraftige hår er begyndt at blive tyndere, sikkert pga overgangsalderen, så jeg ville blive glad for at prøve 🥰🎄

 • Maria k
  december 2, 2019

  Mit tynde krøllede hår trænger til et tilskud vitaminer 🎄🎅

 • Sanne Damm-Jakobsen
  december 2, 2019

  Den perfekte kalendergave til min store datter, som også tumler med “fehår” og har daglige hår-kvaler… Vitaminerne ville til enhver tid stikke den Lakridspibe-kalender, der lige nu ligger og ser grim ud på hendes værelse….

 • Maria Jørgensen
  december 2, 2019

  Jeg har langt fint hår og det vil jeg gerne blive ved med at have, så derfor supplere jeg med vitaminer 🤩❤️🎄🎅

 • Mai O.
  december 2, 2019

  Mit hår er og har altid været noget hø. Det ku’ da være sjovt at se om vitaminer kunne give det lidt mere saft og kraft. Jeg er for dårlig til at prioritere mit hår.. Ligesom jeg fx heller ikke prioriterer mine fødder. Det er jo tosset!

 • Maibrith H. Poulsen
  december 2, 2019

  Mit har er tyndt og slidt, det trænger virkeligt til forkælelse🥰

 • Jessie holmslykke
  december 2, 2019

  Ville være skønt med noget mere fylde i håret ❤️❤️

 • Louise Eckhardt
  december 2, 2019

  Jeg taber super meget hår for tiden så jeg holder pause med stylingprodukter og tørshampoo, og bruger shampoo fra hårklinikken. Men skal måske også tænke på ekstra tilskud så jeg kan få stoppet hårtabet 😂.

 • caroline
  december 2, 2019

  Vil være skønt med forkælelse til håret 🙂

 • MaRIa
  december 2, 2019

  Åh, trænger virkelig❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️🌲🌲🌲🌲🌲🙏🙏🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🎅🏻🎅🏻🎅🏻🎅🏻🎅🏻🎅🏻🎅🏻🎅🏻🎅🏻🎅🏻🎅🏻🎅🏻🎅🏻🎅🏻🎅🏻

 • Anne sChelde
  december 2, 2019

  Glædelig 2 december 🎄

 • Katja
  december 2, 2019

  Jeg vil meget gerne vinde, da mit ellers kraftige hår er begyndt at knække og bare ‘forsvinde’, så har virkelig brug for det🙏🏻🤞🏻
  Glædelig jul🎄♥️

 • Pernille Stehr
  december 2, 2019

  Hvis jeg vinder, vil jeg dele dem med min kæreste. Vores hår kunne godt trænge til noget kærlighed. Mit knækker, og han har problemer med at han han er håret og det bliver tyndere med alderen. Krydser fingre 🎅🎄😍

 • Dasha Andersen
  december 2, 2019

  Alt mit hår falder bare ud fortiden. Vinter, kulden og stress. Ville være fantastisk at kunne komme det til livs!

 • Marlene H
  december 2, 2019

  Hvor ville det være skønt at vinde 🙂
  Jeg tager kosttilskud året rundt, men årstiden kræver lidt ekstra pleje til hud og hår. Jeg vil meget gerne prøve Hair Volume.

 • sara rasmussen
  december 2, 2019

  Det ville mit problem-hår sætte stor pris på.

 • Kirsten Nielsen
  december 2, 2019

  Yeahhh lige noget for mig.😍
  Håber meget at jeg er heldig.🍀🤞🙏

 • Maria
  december 2, 2019

  Sikke en lækker kalenderpakke! Mit slidte hår trænger til lidt kærlige pleje indefra!!!

 • Margit
  december 2, 2019

  Det er lige hvad jeg mangler 😍 Har været nødt til at klippe mit hår kort, da det pludselig blev mega tyndt eft længere tids sygdom. Nu prøver jeg at gro det langt igen. Men det tager laaaang tid…. 😩🤞🏼🤞🏼🤞🏼❤️

 • Gitte Søndergaard
  december 2, 2019

  Har i lørdags fået klippet 30cm af mit hår, da det er faldet af på toppen af mit hoved, skal så til læge i morgen ….så🤞🏻🤞🏻🤞🏻

 • Gry Lindenhoff
  december 2, 2019

  Jeg har ikke særligt tykt hår og det “tudser” i spidserne – uanset om det er nyklippet eller ej, så jeg kunne virkelig godt trænge til nogle vitaminer til håret😍

 • LOne aolesen
  december 2, 2019

  Jeg har meget fint hår og vil meget gerne se, om vitaminerne her kan give et flot boost 😀

 • Tasja
  december 2, 2019

  Ej hvor lækker en præmie 🙌🏻

 • Rikke TS
  december 2, 2019

  Mit meget fine lange hår vil nyde at få et indvendigt boost af vitaminer og gode sager 🙂

 • Sabine
  december 2, 2019

  Jeg har desværre haft den værste frisør oplevelse, for 2 mdr siden. Hvilket har betydet at jeg har måtte få klippet over 30 cm af og mit hår er stadig ødelagt. Jeg er græde færdig. Det påvirker mig meget, særligt nu her ved jule fester m.m. så denne gave vil betyde alt for mig.

 • Mathilde thomassen
  december 2, 2019

  Mange års hårfarvning og styling har slidt meget på mit hår, så kunne virkelig godt bruge denne lækre præmie 🙏

 • Camilla
  december 2, 2019

  En rigtig hård tid med meget stress og triste tanker har også sat sit spor på mit hår desværre😔Hvor mit hår før var blankt, glansfyldt og stærkt er det nu meget kedeligt, tørt og tyndt øv! Så ville elske at kunne forkæle mig selv og mit hår med dette lækre produkt som jeg før har hørt godt om og fået anbefalet👌🏼
  Så krydser alle min små buttede for at det bliver mig som vinder!🤲🏻🎄🤞🏼🤞🏼🤞🏼

 • Stine
  december 2, 2019

  Fordi mit hår er fint og tyndt og kunne virkelig trænge til lidt mere fylde 😉🤞

 • Lea Madsen
  december 2, 2019

  Det ville være sådan en god gevinst her. Mit hår vokser bare ikke mere, efter jeg har været gravid 🙁

 • Berit
  december 2, 2019

  Åh det vil jeg gerne vinde…🙏🏼
  Mit hår er træt og slidt ovenpå sygdom og jeg fælder meget….
  Det ville være skønt at vinde…🙏🏼❤️🍀
  God Jul…🎅🏼🎁

 • Melanie
  december 2, 2019

  Sikke en dejlig præmie, jeg vil gerne vinde et års forbrug, da jeg har været syg i en længere periode og nu er begyndt nogenlunde at få mit hår tilbage efter det er knækket og jeg måtte klippe alt det ødelagte af pga medicin, så jeg vil bare helt vildt gerne give mit hår alle den pleje og de vitaminer som mit hår fortjener, så det kan blive sundt igen 🥰🙏

 • Janne
  december 2, 2019

  Kunne være sjovt at se om denne præmie kan gøre en forskel. Har et let krøllet hår der fortjener masser af forkælelse ellers bliver det fistent og meget umedgørligt.

 • KatJa
  december 2, 2019

  Uhhh… sikke en luksus at kunne vinde dette. Vil blive så glad for denne præmie, som kan styrke mit tynde fine skandinaviske hår, så godt kunne trænge til en styrkende hånd 🙌🏻

 • Maja
  december 2, 2019

  Jeg har altid, så længe jeg husker, været ked af mit hår. Det er tyndt og klasket. Hvor ville det være skønt at opleve bare en lille forbedring. Jeg krydser fingre for at vinde.

 • Bodil larsen
  december 2, 2019

  Med alderen er mit hår blevet tyndere og slides hurtigere, så ville være godt med et skud kosttilskud

 • Louise RasMussen
  december 2, 2019

  Det vil jeg virkelig gerne vinde.🤞🏼 Jeg har faktisk prøvet dem før, og der var en positiv effekt!

 • Susanne Dall Jensen
  december 2, 2019

  Dette er et stort juleønske fra mig 😍🤣🙏🏻
  Jeg har ret tyndt og fint hår.
  For ca 8 uger siden gennemgik jeg en operation, hvor én af “bivirkningerne” er, at man kan risikere at tabe en del af håret. Hvis det sker, er det først ca 3-4 mdr efter operationen.
  Så jeg vil gøre alt for, at minimere det – så forebyggelse må være vejen frem 🤗
  Jeg krydser fingre 🤞🏻❤️

 • Pernille maj
  december 2, 2019

  Lige hvad mit skadede hår trænger til 😍

 • Susanne Zunic
  december 3, 2019

  Mit job som stewardesse gør at mit hår desværre mister glans og ser slidt og tyndt ud. Så denne fine præmie vil styrke mit hår ❤️🙏

 • Terese
  december 3, 2019

  Mit hår kunne godt trænge til et boost. Det er så tørt, og dermed vokser det heller ikke ret meget🙁
  Jeg krydser!☺️🍀

Add Comment

Den skønneste Biotherm hudpleje
Vinderne af julekalender 2019