Redningen til tørt eller ødelagt hår

Posted In: Hår | Skønhed

Jeg er meget hård ved mit hår, for jeg vasker og føntørrer det hver dag. Det fungerer bare ikke så godt for mig at springe en hårvask over, håret klasker og jeg føler mig ikke tilpas. Hver anden til tredje måned får jeg lavet lyse striber, så mit hår er som regel ret tørt og har nemt ved at knække. Mit dilemma er, at jeg gerne vil give mit hår masser af pleje, men det må ikke tynge mit fine hår. Jeg elsker, at det er let og fyldigt, som de fleste med fint eller tyndt hår sikkert ønsker sig. 🙂

For nogle uger siden var jeg inviteret af Wella til at prøve deres nye Fusion Amino Refiller Protein behandling, som er en behandling du kan få hos frisøren. MEN der er også tre andre meget plejende produkter i Fusion serien, som er til hjemmebrug (men købes hos frisøren eller online). Hele fidusen med Fusion serien er, at den er spækket med aminosyrer, som er styrkende proteiner, samt lipider, som er bittesmå molekyler af fedtstof – så produkterne er særligt velegnet til tørt, ødelagt eller behandlet hår.

Hvad er der i serummet? Blandt ingredienserne i hårserummet findes der to planteekstrakter fra rødkløver og mungbønne, den sidste er en urteagtig plante. Et unikt udtræk af disse to ingredienser udgør en rigtig power cocktail, der stimulerer cellerne i huden til at opføre sig hårvæksten og

Fusion Amino Refiller Protein behandlingen er en 20 minutters behandling og foregår i tre step:

 1. Først får du vasket håret i den cremede Fusion Shampoo, som er en meget genopbyggende, skånsom shampoo. (Jeg vil sige, at den alene gør allerede underværker, hvis du har tørt eller ødelagt hår.)
 2. Nu kommes Amino Refilleren i håret. Frisøren fordeler den fra rod til spids, så håret er dækket helt af den flydende væske. Derefter sidder du cirka 15 minutter under en varmehjelm, varmen åbner hårstrået op, så de styrkende proteiner fra kuren kan trænge godt ned i håret.
 3. Håret skylles og derefter vælger frisøren enten hårkuren Fusion Mask eller Conditioner, som afslutning.

Efter en god føntørring blev mit hår fløjlsblødt, let, levende og meget glansfuldt. Hårstråene føltes tanket op og var helt glatte og smidige. Det var en ret vild oplevelse, for jeg trængte i den grad til at blive klippet, da jeg fik denne behandling. Men endnu mere imponeret var jeg over holdbarheden, jeg kunne simplethen mærke behandlingen i mit hår mange hårvaske efter. Normalt plejer den følelse at forsvinde efter et par hårvaske.

Fusion, Wella, hårkur, hårpleje, tørt hår, shampoo, conditioner

Efterfølgende har jeg derhjemme brugt Fusion Shampoo (250 ml, 199 kr) , Fusion Conditioner (200 ml, 199 kr)  og Fusion Mask  (150 ml, 215 kr), hpårmasken dog kun en gang om ugen. Jeg er vild med den plejende og blødgørende effekt, alle tre produkter har på mit hår. Jeg synes, at mit hår føles stærkere og sundere, men jeg skifter dog stadigvæk engang imellem til en volumen shampoo for at få mere fylde. Og så vil jeg helt sikkert benytte den mere intensive Fusion Amino Refiller Protein behandling fra Wella henover sommeren, for den kan redde selv det mest slidte hår. Denne behandling fås hos frisøren og koster cirka 250 – 300 kr.

 • Else Maria Brunstedt
  maj 29, 2017

  Er de sulfat- og parfume fri?

  • Silke
   Else Maria Brunstedt
   maj 30, 2017

   Kære Else Maria, nej de er desværre hverken sulfat- eller parfumefri. Leder du efter den type shampoo/hårpleje generelt? 🙂 Så har jeg måske et tip til dig! Kh, Silke

 • SofieA
  maj 30, 2017

  Hej Silke
  Du skriver, at dit hår bliver glattere af disse produkter. Vil det så ikke fungere til krøller? Hvad vil du egentlig anbefale til krøller? Det skal jo ikke klaske sammen 🙂 Vh Sofie

  • Silke
   SofieA
   juni 5, 2017

   Hej Sofie, jo jo du kan sagtens bruge dem til krøller, det er bare rigtig plejende produkter som ikke tynger håret. Hvis du vil fremhæve og samle dine krøller endnu mere, kan jeg anbefale Curvaceous serien fra Redken. Jeg har ikke selv krøller, så kan med god grund ikke udtale mig personligt om dem – men kender en del med krøller, som sværger til dem. 🙂 Kh, Silke

 • Hollyskager
  juni 3, 2017

  Hvor køber man dem? Must have til mit tørre frizz af et garn ?

  • Silke
   Hollyskager
   juni 5, 2017

   Du kan købe dem hos frisører rundt omkring i landet, men ellers kan du også finde produkterne online på f.eks. wella.com. Eller beautyexpert.com som lige nu kører tilbud på produkterne. 🙂 Kh, Silke

 • Tarek Abdulkader Sharif
  maj 12, 2021

  Er du stadig protein behandler ? Hvad koster den?!

Add Comment

Denne spa er og bliver min favorit!
Hårserum, der får lokkerne til at vokse