Sådan fik vi styr på Carlas teenagehud

Posted In: Guide | Hudpleje | Personligt

De sidste cirka tre år har Carla været plaget af en teenagehud med mange indkapslede urenheder og hudorme. Vi har prøvet forskellige behandlinger og produkter uden held. Men nu har vi simpelthen knækket koden! Med få behandlinger og produkter der passer, så hendes teenagehud på få uger blev markant forbedret. Jeg fået lov til at dele billederne med Carlas tilladelse her, for jeg ved hvor mange andre der har samme udfordringer. 🙂 I øvrigt har hun taget alle billeder selv, nogle i dagslys, nogle med blitz.

Når intet hjælper

Carla har nået at prøve en hel del produkter og behandlinger inden vi kom frem til det hun bruger nu. I den periode havde hun mange indkapslede urenheder især på kinderne og langs læbekanten, som vi ikke kunne få væk. Og man skal jo også helst lade en kosmetolog fjerne det, så man ikke laver ar eller skader i huden.phformula, hudpleje, Carla, uren hud, bumser, teenagehudHendes pande var også ramt af mange små knopper og hudorme, som hurtigt kom igen efter en dybderens hos kosmetologen. Og selvfølgelig var Carla ked af at huden så sådan ud. phformula, hudpleje, Carla, uren hud, bumser, teenagehudIntet hun prøvede virkede sådan rigtig godt, så  jeg begyndte at overveje at ringe til hudlægen og få hjælp med en pillebehandling. Men det er skrappe sager og det havde jeg heller ikke lyst til at putte i Carla før alt andet var afprøvet.

De rigtige produkter og et intensivt forløb

Start september bookede jeg en tid Lillian fra Take Care klinikken i Hellerup, hvor Carla startede et intensivt behandlingsforløb op. Fordi hendes teenagehud havde så mange urenheder startede Lillian op med forholdvis korte, intensive dybderens med 14 dages mellemrum. Det gjorde det nemmere for Carla at holde ud, fordi det jo ikke er den rareste behandling. Og så kunne huden lige komme sig lidt mellem behandlingerne. Så hun fik 3 behandlinger med 14 dages mellemrum. Samtidig med købte vi et hudplejesæt med fra pHformula, der er specifikt beregnet til uren hud.

phformula, hudpleje, Carla, uren hud, bumser, teenagehud

Dette sæt til acnehud koster 1.369 kr og der er til cirka 3 måneder. Sættet er ikke i fast sortiment, så det er ikke altid man kan få det. Men alle produkter kan købes enkeltvis.

Lidt om produkterne til teenagehud

Vi købte produkterne som et samlet sæt hos Take Care i Hellerup. Sættet er skræddersyet til at arbejde på acne, hudorme, urenheder, indkapslinger, fedte hud, tilstoppede porer mm. phformula, hudpleje, Carla, uren hud, bumser, teenagehudI pakken fik Carla alt hvad der var brug for til hendes hud:

E.X.F.O. Cleanse – en mildt eksfolierende rensecreme, som Carla bruger morgen og aften. Den fjerner makeup, urenheder og efterlsder huden ren og fugtet.

A.C. Recovery – en form for cremet serum, der hjælper huden med at speede helingsprocessen op. Bruges kun om morgenen.

A.C.T.I.V.E. formula – bruges om et serum om aftenen. Den fungerer som en lille mini “syrebehandling”, så huden holdes fri for tilstopninger, regulerer talgproduktione og styrker huden.

P.O.S.T Recovery Cream – kommes på efter serum morgen og aften. Cremen tilfører masser af fugt. Derudover beskytter og beroliger den med antioxidanter og anti-inflammatoriske ingredienser.

Miraklernes tid er ikke forbi

Der gik vitterligt ikke mere end max to uger før vi kunne begynde at se hvordan Carlas hud blev pænere og pænere. Urenhederne og knopperne i panden forsvandt som dug for solen – jeg var mildest talt målløs! Aldrig har jeg set så hurtige resulater og noget, der virkede så effektiv på Carlas hud.phformula, hudpleje, Carla, uren hud, bumser, teenagehudOg Carla selvfølgelig superglad og lettet over, at huden endelig er blevet pæn. 🙂 Kosmetolog Lillian sagde også et par kloge ord til Carla: “hvis du får brugt produkterne hver dag, skal du ikke komme her så tit”. Med andre ord, ikke så mange lidelser for at få fjernet urenheder og hun slipper for at se mast ud i dagene efter. 🙂 phformula, hudpleje, Carla, uren hud, bumser

Gode rutiner og de rigtige produkter

Jeg kan jo ikke love, at dette forløb virker lige så godt for andre, som det gjorde for Carla. Men jeg ville alligevel lige dele vores fantastiske oplevelse hos Lillian og med produkterne.  Noget som både voksne og teenagere måske kan få glæde af. 🙂 Det kan godt være, at det lige koster lidt ekstra med flere behandlinger på kort tid, men for os var det en investering i en glad teenager. (Happy teenager = happy mom!) Carla har fået nogle enkle, gode hudplejerutiner, som hun holder fast i nu. Og hun har stadigvæk brug for at få dybderenset engang imellem, men slet ikke så tit mere. 🙂 Så vi kan kun anbefale både Lillian og produkterne fra pHformula, som i øvrigt er købt og betalt af os selv.

 • HenrietTe
  november 17, 2020

  Hvor dejligt for smukke Carla – og hvor er huden blevet flot 😍

  • Silke
   HenrietTe
   november 18, 2020

   Tak Henriette, ja hun er også lykkelig for det. Og så er jeg jo også glad! 😀 Rigtig dejlig dag til dig. Kh, Silke

 • Lene
  november 18, 2020

  Hej Silke,
  Hvilken en af ansigtsbehandlingerne fik Carla?
  Blevet virkelig flot har selv en teenager der døjer med det især på ryggen. Så det ville være rart at få bugt med inden konfirmationen 🙏🏻
  KH Lene

  • Silke
   Lene
   november 18, 2020

   Hej Lene, det forstår jeg så godt. Det er Lillian helt sikkert den rette til at hjælpe med. Men jeg skrev bare til hende på Take Cares instagram, at det var en dybderens Carla skulle have. Så jeg ved ikke, om behandlingen har et specifikt navn. Ellers ring derind og sig, at det er den samme som Carla fik. 😀 Jeg tror Lillian uanset hvad lige kigger på huden og ser hvad der er brug for. 🙂 Held & Lykke med det, håber I får samme gode resultat som min Carla. Hun er så glad for det! Stort knus, Silke

 • Karina Meyer
  november 19, 2020

  Sikke en fin hud Carla har fået👏👏👏mon produkterne også hjælper til den modne hud? Døjer med “hvide hudorme” i en en moden alder🙈🙈🙈

  • Silke
   Karina Meyer
   november 20, 2020

   Kære Karina, de vil helt sikkert også fungere til den modne hud. Men når du siger hvide hudorme tænker jeg, at det kan være indkapslet talg og at det måske kan være, at din hud mangler fugt. Dem får eg nemlig også ind imellem og dem får jeg fjernet hos kosmetolgoen. Men det er rent gætværk med din hud, så jeg vil i hvert fald anbefale dig at konsultere en kosmetolog inden, så du ikke smider penge efter de forkerte produkter. Kh, Silke

 • Marianne
  november 19, 2020

  Waiww – sikke et flot resultat! Kan du fortælle mig, hvorfor dybderens er ubehageligt? Hvad består behandlingen af?

  • Silke
   Marianne
   november 20, 2020

   Ja tak, det er jo Carlas egen fortjeneste sammen med kosmetologen. 🙂 Det er fordi, at der bliver prikket hul på urenhederen og presset og mast på huden, hvilket kan gøre ondt eller være ubehagelig. Især hvis det er lidt dybdeliggende urenheder, der skal ud. Og Carla har haft en del langs læbekanten også, som er et meget følsomt område. Så det er ment på den måde. 🙂 Kh, Silke

 • Lotte
  december 15, 2020

  Min teenage søn havde samme problem og efter at have prøvet mange produkter fik han creme og piller på recept. Det hjalp desværre ikke meget.
  Så læste jeg om gode resultater med the ordinary niacinamide 10% + zinc 1% og købte en flaske.
  Virkningen var helt utrolig – hvis jeg ikke selv havde set det – ville jeg ikke tro at det kunne havde så stor effekt.
  Jeg bruger nu selv produktet (Ikke fordi jeg har problemer med acne men det kan bruges til andet)og min hud er blevet glattere og finere og mine porer er helt klart blevet mindre.
  Prisen er også god – 60kr for 30 ml.

 • Birgitte
  juli 28, 2022

  Kære Silke.
  Mon dygtige Lilian har en lige så dygtig kollega i Odense eller på Fyn?
  Har en teenage datter hvis hud er blevet meget slem det seneste halve år.
  Kh
  Birgitte

  • Ea
   Birgitte
   december 19, 2022

   Hej Birgitte. Jeg faldt lige over din kommentar her. Jeg tillader mig at svare, selvom det er et stykke tid siden du skrev.
   Jeg går ved Dermal Care i Odense C. De ligger i Brandts Passage, og jeg har fået anbefalet og benytter samme kit som Carla har her. De får mine varmeste anbefalinger. Jeg får behandlingen ‘phformula medium’ med beauty angel lys en gang i måneden, og jeg er helt på halen over hvor meget flottere min hud er nu.

Add Comment

Fede, nye kjoler hos Ellos
Test af naturlig deodorant fra Relevant