Test af naturlig deodorant fra Relevant

Posted In: Anmeldelse | Krop | Reklame | Test

Når jeg hører ordene naturlig deodorant tænker jeg med det samme, at det ikke virker  – på mig i hvert fald. Jeg hører nemlig desværre til typen, hvor det kræver lidt af holde mig lugtfri. Ikke fordi jeg sveder specielt meget, men jeg har endnu ikke mødt en naturlig deodorant, som virker på mig i længere tid. Og da jeg fik denne nye Deo Roller fra Relevant ind ad døren var jeg igen super skeptisk, men er selvfølgelig altid frisk på at teste det af alligevel. 🙂Relevant, naturlig deodorant, deodorant, vegansk, parfumefri, test, bæredygtig

Nyt, dansk og naturlig på flere måder

Jeg vil gerne lige starte med at fortælle, hvorfor jeg blev nysgerrig på netop denne deodorant. For det første er Relevant et nyt, dansk mærke, som bliver produceret i Danmark. Deodoranten er baseret på naturlige ingredienser, den er vegansk, parfumefri, uden alkohol og aluminiumklorid – og så er det oven i købet bæredygtigt. Ingredienseren i deodoranten er godkendt af Ecocert.Relevant, naturlig deodorant, deodorant, vegansk, parfumefri, test, bæredygtigSelve emballagen er dyb grøn og min første indskydelse var, hvorfor den dog ikke kom i en mere feminin emballage. Men forklaringen er så god og simpel! 🙂 Emballagen er nemlig lavet af plast fra havet, som har denne naturlige, grønne farve når det smeltes om. I like! Derudover er det jo en farve, som derfor appelerer til både mænd og kvinder. 🙂Relevant, naturlig deodorant, deodorant, vegansk, parfumefri, test, bæredygtig

Naturligt er godt, men det skal også virke!

Jeg har i mange år holdt mig til de samme få deodoranter, som kan holde mig velduftende hele dagen. Det er ikke fordi jeg er typen, der sveder særlig meget, men med den forkerte deodorant går der ikke længe før jeg kan lugte mig selv. Og det er lige præcis hvad jeg har prøvet med den ene naturlige deodorant efter den anden. Og samtidig så føles det bare bedre og rigtigt at bruge noget mere naturligt, når det skal smøres direkte i armhulen. Kender du det? 🙂

Nogle har brug for tilvænning

De gange jeg har testet en naturlig deodorant har jeg som regel allerede i løbet af dagen kunnet lugte, at den ikke virkede. Så var det bare om at komme hjem med armene presset ind til kroppen. 😀 Men for nogle kan det også bare kræve tilvænning, hvor kroppen lige skal omstille sig til, at der ikke er aluminiumklorid i. Det siges at tage 14 dages tid før det så normaliserer sig. Det har jeg heller ikke haft held med. Relevant, naturlig deodorant, deodorant, vegansk, parfumefri, test, bæredygtig

Sådan gik det hos mig

Herhjemme har både Kasper og jeg testet Deo Roller fra Relevant. Og virkede den så? Ja, den gjorde sgu!!! Og det var lige fra dag 1. Uden antydningen af svedduft efter en lang, travl dag eller en tur i fitnesscenteret. Jeg havde for det første slet ikke regnet med, at den virkede – men så oven i købet fra dag 1 uden ekstra tilvænning. Jeg er SÅ imponeret og den samme oplevelse havde Kasper. Det er vitterligt første gang jeg har oplevet, at en naturlig deodorant kan klare mosten hos mig. 😀

Endelig en naturlig deodorant jeg tør anbefale

Jeg har linket til webshoppen oppeover i det lyserøde link, som lige nu er det eneste sted den sælges. Deo Roller er heller ikke særlig dyr med sine 115 kr, slet ikke taget i betragtning at den virker, er naturlig og miljøvenlig. Køber du to deodoranter sparer du oven i købet 15%. 🙂 Jeg elsker hele konceptet og vil virkelig gerne smide en KÆMPE anbefaling efter denne nye deodorant. Det fortjener den i den grad og jeg håber, at du har lyst til at prøve den af selv. 🙂

Kærlig hilsen,

Silke

  Add Comment

  Sådan fik vi styr på Carlas teenagehud
  Makeup du skal kende, en uundværlig shampoo og en sexet duft

  Min top 3 favorit foundations lige nu

  I dag skal det handle om mine favorit foundations, så jeg har udvalgt de tre jeg bruger allermest lige nu. Bortset fra mascara er foundation nok det makeupprodukt, som jeg går mest op i bare skal fungere. Og det lader til, at I gør det samme, for spørgsmålet om en god foundation kommer igen og igen i min indbakke.  Så here it goes. :) Hvad skal en god foundation kunne? For mig skal en god foundation have følgende kvaliteter. Den skal være nem at smøre ud, virke udglattende, ikke sætte sig i porer og linjer, dæk[...]

  Blød smokey eyes og lækkert hår

  Jeg har en mega nem måde at lave en blød mini smokey eyes makeup på.  Til det bruger jeg kun fire produkter, som jeg alle har købt hos Cocopanda. Jeg har lavet en lille trin for trin billedeguide, hvor jeg viser hvor nemt det er. Og så skal du også lige høre om en hårstyler jeg har prøvet, som jeg er helt skudt i. :) Nem mini smokey eye I min optik skal makeup ikke være et kompliceret projekt, men nemt og uden at skulle bruge 79 forskellige produkter. Min mini smokey eyes makeup er lavet med kun 4 produkter. Nem[...]

  Veganske skønhedsprodukter når de er bedst!

  Posted In: Anmeldelse | Hudpleje | Reklame
  Jeg har længe gået og luret på nogle veganske skønhedsprodukter fra Sanzi Beauty. Det var specifikt 3 produkter, som havde fanget min interesse. Nu fik jeg dem endelig prøvet! Og netop disse 3 har du og en veninde mulighed for at vinde i en konkurrence her på bloggen. Men først lidt mere om disse 3 skønne, veganske skønhedsprodukter. :) Effektive, veganske skønhedsprodukter Jeg har prøvet min del af skønhedsprodukter gennem de sidste 25 år som skønhedsredaktør. Jeg er hurtig til at spotte om det blot er det[...]