Vil du teste kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab?

Posted In: Hudpleje | Krop | Reklame | Test

Vil du teste kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab på egen hud? Så har jeg her en spændende mulighed, som jeg kan tilbyde 3 af mine følgere. Du kan nemlig få præcis samme forløb som mig, med en scanning før du starter, så tager du kollagenpulveret The Solution i 12 uger og så får du en ny scanning. 🙂

Oslo Skin Lab, kollagen, kollagenpulveret, indre hudpleje, kosttilskud, The Sollution

En scanning giver et håndgribeligt bevis

En af årsagerne til hvorfor jeg takkede ja til at teste kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab var, at jeg skulle scannes før og efter. For mig, som har arbejdet som skønhedsjournalist i over 20 år, en super troværdig og ærlig måde at teste et kosttilskud på. Derfor synes både Oslo Skin Lab og jeg, at 3 af mine følgere nu også skal have mulighed for at prøve det på egen hud. En før- og efter scanning er det tætteste der kan give et håndgribeligt bevis på, at kollagen KAN forbedre din hud. Det tager bare lidt længere tid for et kosttilskud at virke og kan ikke mærkes på samme måde som en creme. I hvert fald ikke lige med det samme! 🙂 Jeg vil også igen understrege, at scanningsmaskinen ikke er ejet af Oslo Skin Lab, men står hos skønhedsklinikken Emelie Ekstrand Skincare i Helsingborg.

kollagenpulver, Oslo Skin Lab, The Solution, indre skønhed, hudpleje, kosttilskud

I fuld sving med min scanning hos Emelie Ekstrand SkinCare i Helsingborg.

Den første i Danmark

Jeg var den første i Danmark til at få denne før- og efter scanning, som viste sig at have bedre resulater end jeg havde turdet håbe på. 🙂 Min rynker var efter de første otte uger reduceret med hele 51% og der var generelt sket en målbar forbedring i min hud. Jeg var helt målløs og har siden fået flere scanninger, der stadigvæk viser små forbedringer for hver gang. Selvfølgelig ikke så store som i starten, men lidt tæller også. Specielt taget i betragtning, at jeg jo også bliver ældre samtidig. Scanningen kan også vise andre ting, som størrelse på porerne, måle hudstrukturen, måle rødme, pigmenter osv. Så den giver et godt indblik i, hvordan din hud generelt har det. Du kan læse om min første scanning og se billederne efter bare 8 uger her.  

Oslo Skin Lab, The Solution, kollagen, kollagenpulver, hudpleje, kosttilskud

Sådan kommer du i betragtning som testperson

Nu kan det blive din tur til at teste kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab. Der er nogle kriterier, som du skal kunne opfylde for at komme i betragtning til at blive udvalgt. Læs det grundigt inden du melder dig til. 🙂

 1. Du tager ikke kollagenkosttilskud på nuværende tidspunkt og har ikke taget det de sidste 12 måneder.
 2. Du skal kunne tage med mig og de to andre tester til Helsingborg i Sverige, tirsdag, d. 10. februar 2020. Vi mødes ved Helsingør Station om formiddagen, så vi sammen kan tage færgen til Helsingborg. (Nærmer info vil følge, når de tre testere er fundet.)
 3. Du skal kunne tage med mig og de to andre testere til Helsingborg i Sverige, mandag, d. 4. maj til at få taget din efterscanning. Datoerne kan ikke ændres.
 4. Du forpligter dig til at teste kollagenpulveret The Solution fra Oslo Skin Lab ved at tage en daglig dosis i 12 uger. Du må ikke bruge botox eller restylane i testperioden eller have brugt det 4 måneder inden testen starter op.
 5. Du indvilliger i, at jeg og Oslo Skin Lab må bruge dine billeder fra scanningerne efterfølgende. Billederne kommer på min blog, samt facebook og instagram hos begge parter, samt Oslo Skin Lab’s hjemmeside. Alt dette skrives der en kontrakt på.

Oslo Skin Lab, The Solution, kollagen, kollagenpulver, hudpleje, kosttilskud

Er du stadigvæk interesseret?

Hvis du kan bekræfte ovenstående, så skal du skrive lidt om dig selv til mig enten på bloggen eller instagram. Skriv din alder og hvorfor du kunne tænke dig at teste kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab. Da jeg med sikkerhed får rigtig mange henvendelser, vil det ikke være muligt at svare alle, men alle beskeder bliver læst. 🙂 Jeg vil efterfølgende tage direkte kontakt til de tre udvalgte, som senest hører fra mig mandag, d.mandag, d. 13. januar 2020.

Vinterrabat til dig

Du kan som følger hos mig få The Solution – Anti-Wrinkle Collagen med hele 65% rabat! Ved at bruge linket her får du automatisk rabat på 65% på første bestilling på medlemskab til en pris på kun 179 DKK på første pakke og herefter 349 DKK pr. måned.

På medlemskab får du endda også leveret The Solution med gratis porto til din postkasse hver måned, og der er absolut ingen binding eller opsigelsesperiode – nemmere bliver det faktisk ikke.

Bruger du ikke linket kan du også selv gå ind på hjemmesiden og blot bruge rabatkoden SILKE65.

 • Salli
  januar 5, 2020

  Så kan man da kun ærger sig over at man i forvejen tager et kosttilskud med kollagen, for det lyder som en skov og spændende mulighed ❤️

  • Karina nygaard kristensen
   Salli
   januar 9, 2020

   Jeg er en ung pige på 53 og snart 54 år. Jeg arbejder som hypnoterapeut og kostvejleder og ved jeg ikke kan spise mig fri for rynkerne. Min ansigt viser tydelig tegn på min aldring og uanset hvad jeg har gjort eller prøvet er der ikke noget der har virket. Hvis jeg er en kandidat vil jeg står til rådighed i de tider som er beskrevet

  • Lotte
   Salli
   januar 10, 2020

   Kære Silke.

   Jeg hedder Lotte og er 39 år. Jeg er mor til tre, hvoraf den ældste 15 år, den yngste 9. – jeg er grundtræk på 15. år..Trods det, er jeg lykkelig:)

   Jeg har i mange af mine voksen år, lidt af acne, som jeg nu endelig har fået styr på, igennem en hård pille kur.

   For første gang i umennskelig mange år, er min hud fri for acne, og jeg kan nu se på mig selv, på en anden måde. – acnen er væk, hvilke er VIDUNDERLIGT…men nu falder mit fokus, pludselig på mine begyndende rynker..
   Disse har jeg ikke bemærket før, da mit fokus har været et andet sted. På min acne.

   Det er er faktum, at jeg har fine rynker i panden, smile rynker ved øjenene, samt de to irriterende og voldsomme lange rynker fra næsen og ned langs kinden til munden.. Disse er som sådan, ikke til gene. Jeg har haft værre ting i mit ansigt.
   Men hvor ville jeg dog gerne, med den mulighed du tilbyder nu, prøve, at se kollagens positive virkning på min hud.
   Så min hud, blot kunne være min hud, uden diverse fokuspunkter. Bare fin hud..

   Forresten er jeg lykkelig gift, aktiv crossfitter, og arbejder på et ungdoms psykiatrisk bosted i Kbh. Jeg er sund af sind og krop, elsker at gå i farver og smiler så meget jeg kan. Simpelthen, Fordi det gør mig glad.

   De bedste hilser fra Lotte

   • Silke Grane
    Lotte
    januar 14, 2020

    Kære Lotte, så fik jeg godkendt mine tre udvalgte hos Oslo Skin Lab og du er den ene af dem. 😍❤️ Så reserver gerne de to datoer til scanningen. Jeg er på ferie i Thailand, så skriver igen når jeg er tilbage for nærmere detaljer. Bliver så hyggeligt!!! Kh, Silke

 • Lenina Lærke Lynge Mikjær Thorning
  januar 5, 2020

  Ej det var lige mig. Men desværre står den på eksamener fra nu af og til sommer, de endelige datoer har vi ikke endnu. Så jeg kan desværre ikke binde mig, øv for pokker.

  Er sikker på at du finder de helt rigtige deltager.

  Mange hilsner fra Lenina

 • Helle Lundgren
  januar 5, 2020

  Jeg vil rigtig gerne teste Collagenpulveret i 12 uger og kan afsætte begge dage til test.

  Jeg er 56 år.
  Får ikke andre tilskud til huden og har hverken botox eller andre kosmetiske indgreb.
  Har en træt hud med mange solskader og kunne rigtig godt tænke mig at prøve det spændende produkt.

  Glæder mig til at høre om jeg kan komme i betragtning.

  De aller bedste hilsner
  Helle Lundgren

  • Charlotte rothmeier
   Helle Lundgren
   januar 7, 2020

   Hej
   Jeg er 42 og mir ansigt har mistet meste af mit hudfedt under huden så jeg nu ser meget ældre ud end jeg er Og min hud virker meget tynder. , rynker har jeg også en del af pga jeg netop er ret afmagret i ansigtet
   Jeg er førtidspensionist og vil kunne tage med på de ture. Tager ikke og har aldrig taget kollagenpulver

 • Susanne
  januar 5, 2020

  Kære Silke. Efter at have læst dit resultat , er jeg meget interreseret i at teste kollagen pulveret. Jeg er en aktiv pige på 66, passer godt på min hud , som naturligvis er blevet tyndere og med desværre flere rynker end jeg bryder mig om. Så håber meget at jeg trods min alder vil kunne få forbedret min hud.

  at

 • Camilla Weibel
  januar 5, 2020

  Jeg vil rigtig gerne teste det lækre kollagenpulver og kan “bestå testen” 😊
  Jeg er 45 og har en lidt træt, tør hud. Ikke så mange rynker, men vil gerne finde en måde at forebygge dem på, uden brug af nåle, BOTOX og filler.
  Jeg er klar 💪🏻😊
  Vh Camilla

 • Charlotte gry
  januar 5, 2020

  Hej Silke, har fulgt med i din brug af kollagenpulveret og har efter dine seriøse erfaringer og resultater længe overvejet selv at komme igang. Det tiltaler mig meget at produktet tilføres indefra.
  Jeg er 47 år og har ingen erfaring med brug af kollagenpulver el.lign. Jeg har næsten altid haft en pæn hud uden at gøre det store. Jeg er dog blevet opmærksom på at huden “hænger” mere, hvilket jeg gerne vil gøre noget ved på så naturlig vis som muligt. Jeg kan de anførte datoer og vil naturligvis stå til rådighed undervejs og efterfølgende. Glæder mig til at høre fra dig😊

 • Winnie
  januar 5, 2020

  Hej Silke
  Jeg er 57 år og vil super gerne være tester af kollagenpulver. Jeg har ikke en problematisk hud, men en ‘træt” hud som nok er mærket af tørt miljø, stresset situationer og blandet vagter, dvs blandet sovetider både nat og dag.
  Så det at blive udvalgt til tester er en oplagt mulighed for mig til at forebygge /passe på mig hud.
  Vh. Winnie

 • amaja
  januar 5, 2020

  ja desværre har min kræft sagt stop for det men spændende lød det

  • CHristina Baltzar
   amaja
   januar 6, 2020

   Hej slike lyder vildt spændende jeg har ikke noget jeg har allergi ind hvor madvarer jeg har sol skader og jeg føler mig Træt da jeg ser træt ud og kan for gang skyld vil det være dejligt hvis det kan hjælpe med hud i balance

 • Louise
  januar 5, 2020

  Det vil jeg elske at få lov til❤️

 • Anne hammer
  januar 5, 2020

  Hej Silke
  Jeg vil rigtig gerne være med til at teste. Jeg har fulgt dine resultater og har haft lyst til at prøve om det kunne have samme gode resultater hos mig.

  Jeg er 48. Min hud føles lidt træt og tør. Jeg har ikke rynker men kan begynde at fornemme at huden ‘hænger’ lidt mere og mangler spændstighed.

  Jeg opfylder alle krav og vil kunne være til rådighed på nævnte datoer 😀

  Kh Anne

 • Anne-beth bennetsen
  januar 5, 2020

  kære Silke
  Jeg har passeret de 50 år og fornemmer lig mange andre, at der bare sker noget med huden/fylden disse år. Jeg plejer min hud efter alle de anvisninger der findes, så hjælp fra pulveret/indefra lyder meget tiltalende og er ikke afprøvet. Håber meget, at jeg er den heldige der kan komme i betragtning og komme med på et smuttur til Sverige🙏🤞

 • Nicky malayeri
  januar 5, 2020

  Jeg er 26 år og har allerede en masse rynker fra sol i mine meget tidlige dage.. Jeg ønsker ikke at bruge hverken fillers eller botox, da jeg ikke vil byde min krop på mere skidt og møg. Jeg lever sundt og træner – jeg bruger dermarollers (både 0,5mm og 0,75mm) men jeg har ikke oplevet det resultat som jeg ønsker. Jeg følger min rutine uden at afvige for at opnå de bedste resultater – men jeg er der simpelthent ikke endnu!! Jeg tror Oslo SkinCare ville kunne hjælpe mig på vej til en sundere og fyldigere hud – med mere glød!

 • Nanna fischer
  januar 5, 2020

  Hej Silke,
  Jeg vil mega gerne tages i betragtning til dit forsøg.
  Har set flere der har haft gode resultater, men jeg har simpelthen ikke taget mig sammen til at komme igang.
  •Jeg er 35 år.
  •Har været røgfri i snart et halvt år efter at have røget on/off i mere end 15 år.
  •Jeg har aldrig fået botox eller filler.
  •Jeg har aldrig taget kollagentilskud af nogen art.
  •Mor til to (6 og 13 år).
  •Har sat X i kalenderen de to dage.

  Håber på at høre fra dig.

 • Camilla wulff
  januar 5, 2020

  Kære Silke,
  Efter at have fulgt med i din brug af kollagenpulveret og har læst dine seriøse erfaringer og resultat har jeg selv længe overvejet at prøve kollagenpulveret. Faktisk så meget at jeg har lavet en reminder til mig selv i min kalender for at få gjort noget ved det og nu kommer den her mulighed! Som om skæbnen vil at jeg skal prøve det NU😀

  Jeg er 39 år og har ingen erfaring med brug af kollagenpulver el.lign.
  Jeg har altid haft en pæn hud uden at gøre det store. Jeg kan dog godt se at min hud kræver mere og mere og at der er begyndt at ske ændringer med min hud såsom pigmentpletter, tydligere linjer og tab af fasthed. Jeg er stor tilhænger af at passe og pleje min hud (nok også en ”arbejdsskade” efter mange år i Beautybranchen) men har aldrig fået lavet noget eller fået BOTOX el lign. Er mere til den naturlige tilgang så vidt som muligt🙏🏼
  Jeg kan de anførte datoer og vil naturligvis stå til rådighed undervejs og efterfølgende. Glæder mig til at høre fra dig🌟

 • Susanne
  januar 5, 2020

  Kære Silke,
  Jeg fylder 50 år til April og det både ses og mærkes. Min hud er grå, trist og tør og jeg syntes jeg prøver at hjælpe den med masker og cremer men det hjælper ikke sådan rigtig. Jeg opfylder dine krav og kunne virkelig godt tænke mig at prøve det kollagen pulver du taler så varmt for. Jeg har en veninden som bruger det og hun er lige så begejstret som dig og har også set rigtig gode resultater.
  Håber vi ses

 • Ilse kirk
  januar 5, 2020

  Kære Silke

  Det lyder rigtig spændende og det vil jeg gerne prøve
  Jeg er 73 år og naturligvis har jeg rynker, men jeg passer på dem😊men de måtte gerne blive mindre synlige, så jeg er på, hvis du kan bruge mig
  Mange hilsener
  Ilse

 • Anette Hald Bjerrehuus
  januar 5, 2020

  Hej Silke.

  Jeg er lige fyldt 70.år og vil meget gerne være med til at teste om produktet virker på min “gamle” hud, som jeg nu altid plejer rigtig godt. Men desværre er serum og andre cremer ikke helt nok mere ☺️

  Tak for din dejlige blog.

  Kram Anette

 • MOna
  januar 5, 2020

  Hejjj Silke ♥️

  Jeg vil så gerne være med til test af Kollagenpulveret, som jeg jo ved du er så glad for selv.

  Jeg er 30 år og går meget op i hudpleje. Men de små rynker er begyndt at vise sig og det er ikke noget jeg er fan af. På ingen måde faktisk, haha 🙂 Så ville være så skønt at teste et produkt som skulle have så god en virkning.

  Jeg har tid og lyst og håber at blive en af de tre heldige.

 • Rie Viola Dyrnes
  januar 5, 2020

  Det kunne da være spændende at prøve. Jeg er 55 år, og har flest rynker omkring munden og på kinderne. Jeg plejer min hud hver dag, og har aldrig prøvet noget stærkere end en peelende ansigtsbehandling.

 • Hanne Malmborg christensen
  januar 5, 2020

  Hej Silke
  Jeg har med stor interesse læst om dine oplevelser med Oslo Skin produktet, og har faktisk flere gange tænkt, at jeg skulle prøve et kollagen produkt på et eller andet tidspunkt i mit liv måske det kunne bidrag med noget godt for min hud 🙏.
  Jeg er en kvinde på 57, som døjer af lidt for mange kilo på sidebenene og af Psoriasis.
  Nu skal det være , derfor er 2020 året hvor jeg vil gøre noget for mig selv og min krop. Derfor vil der være et fantastisk eksperiment, at prøve kræfter med dette produkt.
  De kunne jo være helt fantastisk, hvis det kunne give en positiv effekt på min psoriasis og på de ændringer min hud vil opleve med et vægttab og selvfølgelig få mindsket et par linjer her og der.
  Jeg tager kosttilskud og vitaminer, men ikke nogen af dem I skriver om. Er en positiv ildsjæl, som er frisk på testning af nye produkter, desværre er det jo ikke alt der virker – men har nu læst flere steder om dette kollagen pulver og synes det lyder vildt spændende 👍.
  Jeg har vagtfri på begge af de nævnte datoer, så ingen hindring der 😊.
  Håber så meget, at jeg er en af de heldige og ser frem til at høre fra dig mvh Hanne

 • Maria Hjorth Christiansen
  januar 5, 2020

  Jeg vil rigtig gerne være testperson. Har læst hvad det indebære og kan godt leve op til de forskellige krav.
  Jeg er 37 år og alderen er så småt begyndt at sætte sine spor. Derudover er jeg tidligere kosmetolog og Matas pige, og har derfor en naturlig interesse for produkter, og ville elske at kunne se og prøve produktet på egen krop😍😍😍

 • Tina Rindom Svejgård
  januar 5, 2020

  Nu bor jeg godt nok langt væk, men vil sikkert kunne tage et par fridage, hvis jeg er den heldige. 🙂
  Jeg har læst, hvad kollagenpulveret har gjort for dig, Silke, og kunne godt tænke mig at prøve det. Jeg tror. jeg er på vej til at komme i overgangsalderen og kunne bare godt tænke mig, at min hud ville se kønnere og mere ensartet ud.
  Så jeg krydser fingre.

 • Christina Maria Fjeldsted hansen
  januar 5, 2020

  Hej Silke.
  Jeg følger dig med stor interesse både her på Instagram, Facebook og din blog. Du er så inspirerende.

  Jeg er gennem de sidste 5 år blevet meget mere bevist om plejen af hud, hår og negle. Og jeg er vild med at prøve nye produkter. 😁

  Jeg er produkttester for Loréal, Max Factor samt SMARTSON.
  Derudover er jeg ambassadør for @fashionbym

  Jeg er en kvinde på 49 år (føler mig som 30 i sindet)
  Bor i Sorø med mand og tvillinger på 14 år.
  Fra februar 2016 til marts 2019 har jeg været igennem kemobehandling og er nu færdig behandlet.
  Nu føler jeg min krop er ved at være ovenpå.
  Inden jeg blev syg, var jeg marketing direktør i en stor virksomhed med 220 ansatte.

  Jeg vil rigtig gerne teste Oslo skinlab’s kollagen pulveret fra The Sollution.🙏🏻
  Grunden til jeg gerne vil teste, er for at få den virkning de lover; reducering af rynker, at min hud vil får mere elasticitet, samt føles mere lækker.

  Jeg er så frisk på at blive tester. 🤩
  Håber at blive en af de udvalgte.🙏🏻

  Jeg er iøvrigt næsten færdig med oprettelse af min blog.

  Kh.
  Christina

 • Brita
  januar 5, 2020

  Jeg vil rigtig gerne afprøve dette collagen pulver. Er 74 år, og har en ødelagt hud af alt for meget sol, så hvis det kan hjælpe på min Guds udseende, vil det være en fantastisk reklame for produktet. Har prøvet meget uden synlige resultater, dog aldrig BOTOX eller filer.
  Håber jeg vil være en af de heldige.

 • Sandra Markvardsen
  januar 5, 2020

  Hej Silke, jeg vil rigtig melde mig som testperson.
  Jeg kan begge dage, har aldrig taget Oslo Skinlabs pulver, har dog læst meget godt om det.
  Om mig kan jeg fortælle, at jeg hedder Sandra, bliver 36 senere på måneden, og har altid haft en taknemmelig hud. For seks år siden, stoppede den dog med, at være taknemmelig. Så har fået nogle grimme solskader på min ene kind, og de fine linjer er kommet her indenfor de sidste to år.
  Vil elske, at få elasticiteten tilbage, og finder det utrolig spændende, med et før og efter billede, så jeg rent faktisk kan se, om der kommer en forskel.
  Mange hilsner Sandra

 • Tine Lindgreen
  januar 5, 2020

  Jeg vil gerne være med til at teste Oslo Skin Lab. Lidt om mig:
  51 år
  Passer godt på min krop og hud ved at være aktiv og tænke over hvad jeg putter indeni og udenpå.
  Jeg har ikke brugt botex eller andet.
  Jeg har ikke prøvet kollagenpulver før.
  Jeg kan selvfølgelig tage med dig og de andre testere på de nævnte datoer.
  🤩

 • Rine Neye
  januar 6, 2020

  Åhhh det vil jeg rigtig gerne være med til 🙏🏼🙏🏼

 • Tina
  januar 6, 2020

  Kære Silke,
  det lyder spændende!
  Jeg har jo fulgt en del med i din test og behandling.
  Desværre har jeg taget mælkesyrebak med kollagenpulver, så opfylder ikke kravet.
  Det ville ellers have været meget spændende 🙂
  Pøj pøj til de heldige som kommer med 🙂

 • Liv Nilson
  januar 6, 2020

  Hej Silke
  Jeg vil meget gerne meget mig og evt komme i betragtning til test af Oslo Skin Lab.
  Jeg er 40 år. Haft et større vægttab.
  Rigtig god Mandag 👍
  Mange Hilsner fra Liv

 • Josephine Primby
  januar 6, 2020

  Hej Silke,
  Jeg vil utrolig gerne være tester.
  Sidder faktisk lige nu og nørder collagen og hvilket brand eller mærke, man skal gå med. Jeg er lige fyldt 30år i november, så de store dybe rynker kan jeg nok ikke prale af (7, 9, 13) men det står alle steder at efter man fylder 30 falder hele kroppen langsomt men sikkert fra hinanden. Hvilket jo er fedt nok 🙄

  Jeg går meget op i min hud og vedligeholdelse af den – forrige sommer blev jeg ramt af et ekstremt udbrud af voksen-acne, hvilket var en super skøn og ydmyg oplevelse 😳

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at se, hvad collagen pulver kan gøre for sundheden af min hud og balancen heraf. Og måske forbygge de store og trælse rynker som ulmer ude i horisonten som et korstog fra et koldt og mørkt GOT afsnit.

  Begge dage er fine for mig i forhold til test 🙂

  • Christina højLand knUdsen
   Josephine Primby
   januar 6, 2020

   Hej silke
   Jeg vil så gerne komme i betragtning til at blive testperson
   Jeg opfylder alle krav og har allerede fri grundet vinterferie i februar. Jeg kan dog blive lidt i tvivl om datoen i min kalender hedder det tirsdag den 11. Februar så er det mandag eller tirsdag man skal med dig til Helsingborg.

   Jeg er 36 år og synes min hud ser træt ud efter skilsmisse og alt det halløj der følger med sådan en. Derfor ville jeg elske at give min hud et ekstra boost😊

   • Stephanie Præstgaard
    Christina højLand knUdsen
    januar 6, 2020

    Hej Silke ☺️ hvor er det spændende! Har længe overvejet at prøve det, fordi der efterhånden er flere og flere som anbefaler det, men har ikke taget springet endnu.

    Jeg er 28 år gammel. Jeg synes ofte min hud ser træt og tør ud, og er tilmed begyndt at få noget rosacea lignende i ansigtet.

    Vil være spændende at prøve, og følge effekten af det ☺️

    Mvh Stephanie Præstgaard

 • Stephanie
  januar 6, 2020

  Hej Silke.
  Det er da lige mig i leder efter. Jeg hedder Stephanie og er 23 år.
  Jeg har i en længere periode ønsket at prøve Oslo Skin Lab, men har simpelthen ikke fået købt deres produkt endnu.
  Jeg døjer med en lidt “underlig” hud, som gør at jeg ikke rigtig at holde den som jeg gerne ville have. Her er det jo oplagt med Oslo Skin Lab.

 • Karin rasmussen
  januar 6, 2020

  Hej Silke. Jeg er en 62 årig kvinde, der virkelig har prøvet flere regenerative cremer uden større effekt og har en mening om, at kollagenet skal påvirkes indefra. Jeg har længe tænkt mig at prøve OSL, dette ville derfor være en fantastisk start:-)

  Dbh
  Karin

  • Tina Krull
   Karin rasmussen
   januar 6, 2020

   Kære Silke ❤️

   Jamen, det er jo mig, du skal have med 😉

   Er 38, har 2 børn under 10, så de søvnløse nætter er begyndt at hævne sig. Jeg har i mange år haft vanskelig hud, teenage årene har især sat deres tydelige spor. Jeg har fulgt din kollagen rejse siden begyndelsen og vil gerne se, hvad det kunne gøre for mig 🤞🏻 Og så er det da kun en bonus, at det vil give en effekt på hende kroppen og ikke kun i ansigtet 😉

   Kh Tina

 • Birte
  januar 6, 2020

  Hej Silke,
  Ja tak, jeg vil rigtig gerne være testperson og opfylder kravene. Jeg er 48 år og har også mulighed for at afsætte de datoer du lister op.

 • Nanna
  januar 6, 2020

  Hej Silke

  Jeg er 25 år og kan godt se på min hud den ikke er ligeså spændstig som for bare et par år siden. Har tit tænkt at det ville være fedt at prøve kollagenpulveret for at Se om det virkelig virker og om det ville kunne hjælpe mig med “teenagehud”! Jeg håber at høre fra dig 🙂

 • MEtte
  januar 6, 2020

  Hej Silke,

  Sikke et tilbud. Det vil jeg VIRKELIG gerne. Det giver så god mening, da jeg i nogle måneder netop har overvejet et abonnement hos Oslo Skin Lab.
  Dog har jeg været/er jeg lidt skeptisk, da jeg i min research, har læst både for og imod, hvilket har holdt mig tilbage fra endnu at signe op.
  Men det kunne være vildt fedt at se/få bekræftet, at det kan gøre noget godt for mine linjer 😀

  Jeg er 45 år og kan sige tjek til de krav du stiller til deltagelse.
  Min 2020 beslutning er at gøre nye spændene ting, så tag endelig mig
  med 👏🏼

  Mvh. Mette

 • Lisette Frederiksen
  januar 6, 2020

  Hej Silke

  Jeg vil vildt gerne være test person. Jeg er snart 31 år og opfylder kravene.
  Jeg har længe gerne ville prøve kollagenpulveret, men da jeg er studerende, har jeg ikke haft råd desværre. Min hud, både i ansigt og på krop, er ret så tør og trist at se på. Lige meget hvad jeg har prøvet af cremer, har det ikke hjulpet. Der er selvfølgelig også begyndende rynker.
  Jeg skal have fortaget en kæbeoperation til foråret, hvor det også er ret hårdt for huden.
  Derfor vil jeg virkelig blive glad for at prøve et produkt, der virker indefra.

  De bedste hilsner Lisette

 • Marie
  januar 6, 2020

  Hejsa
  Jeg opfylder vist alle kravene for at blive testperson. Og jeg har længe gerne ville prøve kollagenpulveret.

  Jeg er 39 år gammel og er mor til to børn. Jeg bruger til dagligt ikke meget makeup og heller ikke mange produkter til ansigtet. Men alligevel sniger alderstegnene sig ind på mig, og jeg vil rigtig gerne forsøge at hjælpe hvad hjælpe kan..

  Glæder mig til at høre fra dig.
  Med venlig hilsen Marie

 • Karina møller olesen
  januar 6, 2020

  Hej Silke
  Jeg har ingen erfaringer med kollagen og ville elske at komme med til Sverige som test person.
  Jeg bliver 41 i uge 7 hvor vi skal afsted. Jeg har i de sidste 5 år fået en del rynker ikke på grund SF at jeg ikke holder min hud men livet sætter sine spor.
  Jeg krydser alt hvad jeg kan for at komme med som test person.

  Kh Karina fra Hedensted

 • Line ahnstrøm
  januar 6, 2020

  🍀Kære Silke og Oslo skin Lab.

  Jeg har lige købt min første pakke efter jeg, som så mange andre, har læst om Silkes vildt fine resultat. Jeg er endnu ikke gået igang med pakken så jeg håber at kunne komme i betragtning.

  Jeg er 40 år og småbørns mor. Har en helt almindelig hud med almindelige tegn på livet der leves. Rynkerne er så småt begyndt at sætte sig og derfor håber jeg at pulveret virkelig har den effekt som i beskriver. Men må indrømme at jeg desværre er en skeptisk læser, der tit skal se/mærke det selv for at tro på det.

  Jeg er ikke kun interesseret i at se ændringer på huden i ansigtet. Jeg håber også at kunne se en forskel på huden generelt på kroppen. Og som i beskriver, at øge hudens elasticitet, udglatte huden, give færre rynker og mindre appelsinhud.

  Dbh Line

 • Lisbet Karm
  januar 7, 2020

  Hej!
  Jeg vil meget gerne teste produktet. 😊
  Er 57 år.
  Mor til 2 hunde og en dreng på 21 år.
  Min hud trænger til noget. Virker slap og trist.
  Lyder godt at det med at blive scannet før og efter. 😊
  Håber du kan bruge mig.

 • Ana
  januar 7, 2020

  Hej, jeg er 37 årig ung kvinde, som elsker at ser sund og frisk ud. Det synes er så spændende og interessent ved denne produkt er at det er en del af kost, og hvis den virker som det blev sagt ville jeg være så glad for den helt sikkert.
  Jeg træner selv en del og holder mig godt i gang, men det er også vigtigt at se fisk og pænt ud i ansigtet.
  Det vil gøre mig rigtigt glad for hvis jeg får liv til at være en del af den sådan en spændende forløb.
  Bh Ana

 • Charlotte johansen
  januar 7, 2020

  Hej Silke.
  Jeg har læst om Oslo skin lab nogle gange nu og kunne SÅ godt tænke mig at prøve det.

  Jeg er 35 år og og min hud i ansigtet er desværre blevet rigtig grim af pigmentforandringer efter mine to graviditeter. Det har gjort mig usikker i forhold til mit udseende og går ikke længere udenfor en dør uden foundation. Derudover er alderen jo begyndt at sætte sine spor i form af rynker, især ved øjnene og munden. Noget jeg også er ret så ked af. Kan slet ikke beskrive hvor glad det ville gøre mig at få lov at prøve dette. Det er træls at kigge sig i spejlet hver dag og være ked af det man ser. Jeg er desværre i en situation lige nu, hvor jeg af økonomiske grunde ikke selv har mulighed for at forkæle mig selv med dette, for ellers var det for længst blevet prøvet.

  Mvh. Charlotte

 • Dominique
  januar 7, 2020

  Hej Silke

  Jeg vil gerne være en af dine test personer.
  Jeg er 33, har dybe porre og huden er pt. Ikke særlig elastisk efter år med elevatorvægt.
  Men hud er ikke sund at kigge på og jeg har derfor i en periode ledt efter et produkt jeg kunne prøve der kunne hjælpe med det. Har kigget meget på dine før og efter billeder og er begyndt at læse om kollagen.
  Ville blive glad hvis jeg blev valgt, så jeg kunne teste og vil være garant for at så ville man få en testperson hvor en ændring ville ses tydeligt.

 • Bettina Hagensten Sørensen
  januar 7, 2020

  Hej Silke

  Jeg ville rigtig gerne være en af testpersonerne.
  Jeg er 53 år, har to børn på hhv 23 og 17
  Jeg har aldrig fået hverken botox, fillers eller kollagen behandlinger af nogen art.
  Min hud har tydelige ældningstegn, så eventuel virkning af produktet ville være tydelig.

  Venlig hilsen
  Bettina Hagensten Sørensen

 • MetTe LycK
  januar 7, 2020

  Jeg er en kvinde på 41, som rigtig godt kunne tænke sig at blive testperson. Jeg har altid haft en pæn hud, men oplever nu at have fået forstørrede porer, er genetisk disponeret for dybe rynker og har ind i mellem lidt problemer med eks. heling af småsår. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at se, hvorvidt kollagenpulveret har nogen effekt på en hud som min 🤗

 • Sasseline
  januar 7, 2020

  Hej Silke.

  Det lyder så spændende! Jeg ville elske at få lov til at være en af dine testpersoner. Jeg opfylder alle krav og kan begge dage🙏🏼 Jeg er (idag🇩🇰) 34 år, og “hobby-hudpleje-nørd”❤️

  Jeg håber at høre fra dig.

 • Vibbe Guldager
  januar 7, 2020

  Kære Silke

  Jeg har gennem længere tid fulgt dig og din skønne inspirerende og informative blog.

  Mange tak for dig og den.

  I gennem længere tid har jeg luret på Oslo skins collagen pulver og jeg vi ELSKE at prøve den.

  Jeg er 53 år og midt i overgangsalderen og har virkelig fokus på at holde længe, være smidig og lækker 🙂

  Jeg har intet taget af ovennævnte – lyder som en manifestation fra en afhængig person 🙂
  Jeg kan opfylde alle dine krav.

  Jeg har selv en blog ved siden af mit arbejdet, hvor jeg skriver om livet plus50, overgangsalderen, stress etc. og jeg vil elske at dele min historie om collagenpulver og testen, hvis det ønskes og fornøjelsen er helt på min side.

  Sharing is caring 🙂

  Jeg håber inderligt at høre fra dig.

  De bedste hilsner

 • Therese arnrud
  januar 7, 2020

  Hej 🙂, jeg vil meget gerne prøve. Er snart 45 år, har prøvet så mange forskellige produkter og behandlinger da jeg har problemhud, akne, akneær, store porer men intet har virket indtil videre. Træner meget og spiser sund og har en pæn krop så håber jeg må prøve så mit ansigt kan følge med min krop 😊🙏🥰

 • Sarah Frederiksen
  januar 7, 2020

  Hej Silke
  Jeg kunne virkelig godt tænke mig at teste det. Jeg er 41, psykiatrisk sygeplejerske og mor til 3, – det har da sat lidt spor efterhånden og jeg synes jeg er begyndt at se mere træt ud end ellers. Det tiltaler mig i den grad at det tilføres kroppen indefra og så er det super spændende med scanningerne😊
  Jeg har selvfølgelig læst kriterierne og kan leve op til dem👍
  De bedste hilsner
  Sarah

 • Rikke noEsgaard
  januar 7, 2020

  Hej Silke
  Jeg kunne godt tænke mig at teste dette spændende produkt
  Jeg er 47år og syntes godt man kan se tidens tegn ☺️
  Jeg har læst kriterierne og opfylder disse
  Hilsen Rikke

 • Hanne Schultz
  januar 7, 2020

  Hej Silke
  Det vil jeg elske at prøve.. jeg opfylder alle krav.:-)
  Jeg er uddannet kosmetolog, men arbejder nu i mode branchen..
  Jeg er 52 år og så klar på der skal ske noget nyt for min hud.. har snart prøvet alle gode produkter… men aldrig kollagenpulver..
  kh Hanne Schultz

 • Camilla thøfner
  januar 7, 2020

  Jeg er 43år og opfylder alle kriterierne. Jeg har nogle “fuger” i panden og ved øjnene, som meget gerne må blive reduceret uden brug af nåle 😉
  Jeg vil gerne ansøge om at blive testperson for Oslo skin lav kollagen-pulver. Jeg har et stort netværk, så skal nok sprede budskabet, hvis det virker.
  De bedste hilsner fra Camilla Thøfner, Solrød strand

  • Camilla thøfner
   Camilla thøfner
   januar 7, 2020

   Hov – fejl i mailadresse på ovenstående kommentar om at blive test-person for Oslo skin lab :-/

   Havde hørt om produktet gennem en venindes kollega, og hun siger at der er synlige resultater. Vil så gerne prøve det…

 • Louise T. JEnsen
  januar 7, 2020

  Hej Silke
  Jeg er MEGET interesseret i at prøve dit produkt af og være din tester.
  Jeg er 44 år, og udover at alderens linjer er begyndt at springe frem omkring øjne, mund og i panden, så har jeg også altid lidt af lidt uren hud, og dårlig sårhelig, hvilket jeg for nyligt har hørt at kollagen måske også skulle kunne afhjælpe. Så udover at følge hvordan dit produkt forhåbentligt kan reducere mine linjer, kunne det være interessant om det også kunne give min hud en pænere og mere ens overflade.
  Jeg arbejder som receptionist, er mor til to dejlige unge mennesker, motionerer ofte, spiser sundt og varieret (men også chokolade 😉 ) ikke ryger og opfylder alle dine krav.
  Håber at høre fra dig.
  De bedste hilsner
  Louise

 • Sabina lund
  januar 7, 2020

  Vil rigtig gerne teste, da min hud godt kunne trænge til noget liv og kærlig pleje.
  Jeg er 35 år

 • Dorthe Keseler Simonsen
  januar 7, 2020

  Helt vildt gerne!!!
  Jeg er om lidt 44 vintre gammel – og både solariebrug i mine unge dage, tre børn og for meget kaffe og travlhed i kombination med for lidt fokus på god go hudpleje har sat sine spor😥 De seneste år har jeg brugt meget krudt på at rette op men det udsletter jo desværre ikke alle spor . Jeg er helt bevidst om at der ikke kan udrettes mirakler, men hvor ville det være fantastisk ved selvsyn at se forskellen👏

 • Louise Hultqvist
  januar 7, 2020

  Hej Silke
  Jeg vil meget gerne være med til at teste.
  Jeg bliver 40 til Maj og vil da gerne have en flottere hud inden da 🙂 Min hud er noget træt at se på og jeg har da også nogle rynker som jeg gerne så mindsket. Jeg har kigget på kollagenpulver, men er ikke kommet i gang.

 • Mie wahlers
  januar 7, 2020

  Det ville jeg vildt gerne prøve. Har luret lidt på produktet.
  Jeg er 44år og ville være en perfekt kandidat, da jeg har en bindevævssygdom EDS. Det kunne være interessant at se hvor meget det kunne hjælpe mig. Også så man kunne anbefale andre med en bindevævssygdom dette skønne produkt.

 • Lene Rasmussen
  januar 7, 2020

  🍀🍀 Jeg er 54 år, har været post i 32 år og dermed været udendørs i al slags vejr i mange timer dagligt. Jeg har plejet min hud, men alderstegnene viser sig nu med begyndende rynker hist og pist. Jeg bor ved Aalborg og tager gladeligt turen til Helsingborg. Jeg har stor interesse i at prøve produktet. Det ville være fantastisk, at gøre dette for min hud og at se resultstet🍀🍀🍀

 • Anne Trudslev
  januar 8, 2020

  Kære Silke

  Jeg vil meget gerne prøve kollagen pulveret fra Oslo skin Care.
  Jeg har brugt så MANGE penge på forskellige creme produkter fordi jeg er så ked af min hud, men intet virker??
  Jeg har mange pigment skader talkknopper og ingen glød
  Jeg kan ikke gå nogle steder uden meget makeup.
  Jeg er 43 år arbejder på en Døgnvarmestuen for hjemløse og de synes det er dumt jeg bruger så meget makeup (-: men jeg ligner døden fra Lübeck uden og jeg vil ikke skræmme dem yderlige 😊
  Håber meget at høre fra dig og håber vi kan følges til Sverige
  Med venlig hilsen Anne

 • sara kjems
  januar 8, 2020

  Jeg vil rigtig gerne teste Collagenpulveret fra Oslo skin Care – det trænger min hud så meget til. 🙂

  Jeg er 44 år og syntes jeg har en træt hud med pigment skader og ingen glød. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve det spændende produkt.

  Jeg kan afsætte begge dage til test og opfylder alle dine krav.

  De aller bedste vinterhilsner
  Sara

 • Marie Valentin Pedersen
  januar 8, 2020

  Kære Silke,

  Det lyder vildt spændende og som noget en hver kvinde kunne nyde godt af.
  Jeg har egentlig aldrig gjort særlig meget ud af at passe på min hud, går stort set aldrig med makeup og har aldrig gjort det. Og det ikke fordi jeg har vært forgyldt med fantastisk hud, for har en del acne skader.
  Men hen over det sidste års tid, er jeg blevet mere opmærksom på den forandring der er i gang.
  Det er ligesom som om, at efter jeg er blevet 42, har livet sat sine spor. Renderne under øjnene er blevet større og mere sorte, huden omkring kæben hænger mere end den plejer og alt i alt er spændstigheden i ansigtet ved at forsvinde….

  Håbet er, at pulveret kan være med til at genvinde spændstighed og glød, ikke bare til mit ansigt, men også resten af kroppen😍

  De bedste hilsner
  Marie

 • Pia Dahl
  januar 8, 2020

  Overgangsalder har gjort min hud mere løs og jeg vil elske at teste dette produkt

 • Camilla E Andersen
  januar 8, 2020

  Hej Silke
  Lyder sørme, som et spændende projekt, det vil jeg gerne ligge billet ind på.
  Jeg er lige fyldt 45, og pludselig oplever jeg at min hud ikke har samme elasticitet. Men kan glæde mig over at min sensitive og tørstige hud, måske ikke er helt så følsom med udbrud mere.
  Jeg har hele mit voksen liv brugt makeup, uden særlig tanke for indholdsstoffer. Det har dog ændret sig de sidste 10 år og bruger dd Miild makeup og olier fra Naturligolie. Samt hvad jeg selv kan mixe og lave.
  Det vil glæde mig, hvis jeg er heldig og komme igennem nåleøjet.
  Vh Camilla

 • Pia
  januar 8, 2020

  Kære Silke,
  Vil rigtig gerne være en af dine kandidater til kollagen pulveret og kan stå inde for alle kriterier du har skrevet.
  Jeg er 47 år om lidt og syntes jeg begynder og se alderstegnene for alvor komme frem da huden “hænger” mere omkring mund og ved kinder.
  Dbh Pia

 • Pernille
  januar 8, 2020

  Kære Silke
  Har læst meget om det og ofte overvejet at prøve det –
  Er 57 og synes at en del af erfarings -linjerne er blevet lidt for markante…. 😉
  Ud over det tænker jeg om det kan hjælpe på gendannelse af brusk, da det jo for en stor dels vedkommende består af kollagen og min ene hofte er lidt “træt”
  Mvh Pernille

 • Jannie Bosse Jensen
  januar 8, 2020

  Hej
  Jeg er 39 år snart 40 jeg er virkelig rynke forskrækket og har virkelig svært ved at acceptere at jeg er ved at blive gammel så jeg vil rigtig gerne være test person på produkter

 • Ida Amalie Morsing Hansen
  januar 8, 2020

  Hej Silke,
  Jeg vil meget gerne teste produktet. Jeg er 24, hvilket jo nok ikke er nogen alder, men jeg ønsker at gøre noget godt for mig selv og min hud. Jeg har i mange år døjet med hudproblemer og jeg vil for alt i verden passe på min hud og forberede mig og den på, at min hud bliver ældre

 • Ann Lena Jensen
  januar 9, 2020

  Hej

  Jeg har Læst dit spændende indlæg, og vil gerne deltage som test person.

  Det kunne da være spændende at prøve. Jeg er 59 år og har de fleste rynker omkring munden og på kinderne. Jeg plejer min hud hver dag.
  Jeg burger ikke noget former for fillers i mit ansigt, men har et ønske om en pænere /mere jævn hud, som jeg kan få gennem dine produkter. Så bare skriv mig på listen.

  Med Venlig hilsen
  Ann Lena Jensen

 • Ann Lena Jensen
  januar 9, 2020

  Hejsa

  Jeg har Læst dit spændende indlæg, og vil gerne deltage som test person.

  Det kunne da være spændende at prøve. Jeg er 59 år og har de fleste rynker omkring munden og på kinderne. Jeg plejer min hud hver dag.
  Jeg burger ikke noget former for fillers i mit ansigt, men har et ønske om en pænere /mere jævn hud, som jeg kan få gennem dine produkter. Så bare skriv mig på listen.

  Med Venlig hilsen
  Ann Lena Jensen

 • Vinni Andersen
  januar 9, 2020

  Hej Silke
  Det ville være en fantastisk mulighed for at afprøve produktet, da jeg må indrømme at jeg har været en smule skeptisk, når jeg har set reklamer for kollegaen pulver og tabletter.
  Jeg kan begge dage.
  Jeg er 60 år, passer godt på min hud, men alderen har sat sit præg ellers er jeg sund, rask og meget aktiv.
  Venlig hilsen Vinni

 • Christina hansen
  januar 9, 2020

  Det lyder lige som noget for mig🤞🏼
  Dog er jeg lidt i tvivl med datoen i februar, du skriver tirsdag d.10/2-20 men d.10/2-20 er en mandag?
  Anyway så kan jeg godt på de pågældende datoer, det er blot så man ikke går fejl☺️
  Jeg er 34 år og kan da godt se på min hud at det virkelig er nu jeg skal til at forsøge at forbygge og tage hånd om rynker og fine linjer👵🏼
  Efter en svær tid med stress, kan jeg virkelig se at min hud ser ældre ud end den bare gjorde for et år siden.
  Dette ville være en enestående mulighed for teste og jeg ville være taknemlig og griber gerne den chance.

  Jeg tager ikke og har aldrig taget/prøvet kollagen.

  Venligst Christina

 • Mia s
  januar 10, 2020

  Den 10 februar er en mandag 😉
  Men bortset fra det, så kunne jeg godt tænke mig at teste kollagenpulveret fra Oslo skin Lab, da det længe har været i mine overvejelser om det skulle prøves.
  Jeg er 31 og de fine linjer og smilerynker begynder at sætte sine spor, og det synes jeg ikke at jeg er heeeelt klar til endnu:)

 • Kate
  januar 10, 2020

  Jeg vil meget gerne prøve kollagenpulveret. Jeg har fulgt det et stykke tid, og har lyst til at teste det. Jeg er 54 år, og vil gerne ældes med ynde. Pt. har jeg fået synlige rynker, specielt ved læberne. Jeg har ikke lyst til at prøve botox eller filler. Så jeg melder mig frivilligt 🙂

  • Camilla Vestergaard
   Kate
   januar 10, 2020

   Det lyder som lige noget for mig.

   Efter rygestop, ville det være fantastisk at blive frisket lidt op 🙂
   Jeg er 33 år, og bor ikke så langt fra Helsingør, og er helt mødestabil på datoerne. (og evt. Være behjælpelig med at samle jer andre op, da jeg har bil til rådighed) Jeg kan godt se der er kommet en del linier omkring øjne og I panden mv, så ville være spændende at se effekten 🙂
   Jeg har aldrig prøvet hverken dette produkt, andre produkter eller botox/filler.

   Jeg krydser fingre

   Mange hilsner Camilla

 • Agnes Furbo
  januar 10, 2020

  Ih det vil jeg sååå gerne prøve 😊😊😊
  Jeg tænker jeg er en nydelig dame men kunne dette klare nogle af de rynker der kommer helt naturligt.
  Jeg håber jeg bliver en af de udvalgte 🙏🏻🙏🏻

 • Isabella Sommer
  januar 11, 2020

  jeg er 45 og syntes min hud ser trist ud. jeg bil gerne have gjort den mere frisk og ungdommelig igen.
  vh Bella

  • Natascha Nielsen
   Isabella Sommer
   januar 11, 2020

   Hej 😊 Mor til 3 børn under 5 år og kun 32 år – Men føler virkelig at jeg kan se søvnmangel og en travl hverdag har sat sine spor.
   Det kunne være så fedt at få lov at teste kollagenpulver 😊 jeg har aldrig brugt noget med kollagen – så ville rigtig gerne se hvad det kunne gøre for mig

 • Marlene
  januar 11, 2020

  Hej Silke ❤️
  Jeg er 47 år og bor på Fyn og det gør det kun mere spændende og kommer på en lille rejse.
  Har læst en del om det også på din blog og kunne virkelig godt tænke mig at prøver det.
  Kan jo se det gør noget rigtig godt for ens hud som man gerne vil passe på.
  Så jeg er så klar, vil også være en stor fornøjelse at møde dig ❤️ Kærlig hilsen Marlene

 • Mette DanmaRk
  januar 11, 2020

  Det kunne jeg super godt tænke mig.
  Jeg er 43 år, Mor til en dreng på 10 år og Mor (læs ejer og grundlægger😄)til en virksomhed som tæller 40 medarbejdere og rigtig mange arbejdstimer. Jeg passer meget på min hud, men karrieren sætter desværre sine spor🙈synes den videnskabelige tilgang med scanninger mm. er utrolig interessant og er en af grundene til, at jeg godt kunne tænke mig at blive testperson.

 • Charlotte
  januar 11, 2020

  Er 54 og vil vildt germe prøve ❤️

 • Charlotte
  januar 11, 2020

  Er 54 og vil vildt germe prøve ❤️
  Håber det bliver mig

 • Susanne
  januar 11, 2020

  Jeg er 62 år og har selvfølgelig rynker, jeg gerne vil udbedre. Har før i tiden tagetImedeen som også virkede, tror jeg, ved jo ikke hvor mange flere rynker jeg ville have haft uden brug af pillerne. Har været igennem en hård og uventet skilsmisse de sidste to år, og synes den har sat sig spor. Bekymringsrynken er ikke blevet mindre og mundvigene begynder at følge tyngdekraften….😱
  Jeg har holdt øje m Oslo Lab og vil vildt gerne teste det. Og kan selvfølgelig de pågældende dage🙏❣️

 • Jannie F. Hansen
  januar 11, 2020

  Hej Silke😀

  Jeg vil meget gerne være en af dine test personer, jeg kan begge dage og opfylder dine kriterier.

  Jeg fylder 41 år i april, er mor til 2 børn på 19 år og 16 år, og er single.

  Jeg er begyndt at få rynker i panden, ved øjnene og spændstigheden i min hud er ikke som den har været, hvilket har gjort at mit højre øje “hænger” lidt i huden både øjenlåg og den øverste del af mit kindben.

  Jeg er 100% klar på at se hvad det kan gøre for mig og bidrager hellere til det videnskabelige end til Botox/Fillers og nåle.

  Mvh. Jannie

 • Mie
  januar 12, 2020

  Kære Silke,
  Sikke en spændende mulighed🙏🏼
  Jeg er pige på snart 27 år, der går super meget op i sund kost, gode fedtstoffer og helsekost generelt – dog tager jeg ingen form for kollagen (endnu!), men vil egentlig rigtig gerne starte op snart, da huden jo er vores største organ og jo desværre viser aldringstegn og mindre produktion fra midt 20’erne.
  Jeg elsker solen (og det vil scanningen måske også vise), håber kollagen ville kunne udligne og forebygge de fine rynker/linjer, der er begyndt at vise sig 😉
  Jeg kan desuden begge datoer (y)
  Dejlig weekend og ferie til dig.
  Kh Mie❤️

 • Christina sommEr
  januar 12, 2020

  Hej ☺️
  Jeg er 46 år, og synes det kunne være interessant at afprøve kollagenpulveret. Ingen kosmetiske indgreb foretaget, alle mine rynker er helt naturlige (men det gør dem ikke mindre træls, for der er efterhånden en del).

  dig selv til mig enten på bloggen eller instagram. Skriv din alder og hvorfor du kunne tænke dig at teste kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab. Da jeg med sikkerhed får rigtig mange henvend

 • Lone witzel
  januar 12, 2020

  Jeg hedder Lone, er 41 år gammel og har aldrig forsøgt mig med sådan noget her – jeg har en hud, der godt kunne bruge hjælp til rynker, da den ser træt og ‘hærget’ ud. Jeg er rigtig ked af min hud, og føler mig ikke så gammel, som jeg ser ud, og derfor bliver jeg rigtig nysgerrig på, om kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab kunne give min hud et boost.

 • Piaana
  januar 12, 2020

  Jeg er 51 år, og vil meget gerne være tester af collagenpulveret, jeg synes at jeg har fået mange rynker de sidste par år og at min hud er blevet meget tynd at se på, jeg har overvejet at få BOTOX, restylane, men vil hellere prøve noget der er mere naturligt, jeg er hjemmegående, og bor i Helsingør, håber at komme i betragtning❤️

 • Tenna Hou Hansen
  januar 12, 2020

  Ja, vil gerne teste collage pulveret. Jeg er 44 år, har døjet med eksem i mange år, jeg har ikke kunnet finde dokumentation for at det virker på de skader som huden har fået på grund af dette. Det kunne være fedt at se samme ændringer som du har oplevet, jeg elsker at det bliver vist med billeder 😍

  • Tenna Hou Hansen
   Tenna Hou Hansen
   januar 12, 2020

   Der skulle jo ikke stå collage pulver 😂😂😂 men collagen pulver 😄

 • Helle jensen
  januar 12, 2020

  Er 57 år og har været på collagen fra andet firma men er er ikke helt overbevist. Så det kunne værre sjovt at prøve noget andet.

 • Malene Toft
  januar 12, 2020

  Hold da op der er mange der er interesseret men må lige smide et lod med i den store pulje.

  Jeg er 38 år gammel og har ligesom mange af de andre en hud der virkelig trænger til en boost. Alle i omgangskredsen sværger til restylane og botexmen dette er ikke en mulighed for mig at jeg har en nervesygdom der gør det umuligt for at at jage den evige ungdommelige hud af den vej.
  Jeg har virkelig undersøgt markedet for hvad jeg må tage da jeg er kommet fra til jeg gerne må tage dette pulver fra oslo skin lab. Jeg har endnu ikke tidligere taget tilskud men overvejer om jeg skal give det et forsøg

 • Karina Larsen
  januar 12, 2020

  Efter at have læst om kollagen pulveret gentagne gange (med en vis portion skepsis), må jeg jo indrømme at jeg er for nysgerrig efter om det virkelig virker, så det vil være en fantastisk mulighed for at få det afprøvet. Jeg er 49 år og kan opfylde samtlige kriterier 😊

 • Therese aaBech
  januar 12, 2020

  Ja tak – ville være interessant.

 • charlotte schultz
  januar 13, 2020

  Hej hej jeg er 57 og opfylder alt hvad du spørger om 🙂 Har aldrig prøvet hverken kollagenpulver, fillers etc. plejer min hud, men lige men lige lidt hjælper det – knastør er den – og masser af smilerynker…

 • Nina
  januar 13, 2020

  Kære Silke.
  Godt nytår. Jeg vil gerne være test person for dig og teste the solution fra Oslo skin Lab. Jeg kan sagtens imødekomme de to datoer og jeg har aldrig tidligere prøvet hverken kollagenpulver, botox eller restylane.

  Jeg vil gerne vælges da jeg håber på en forskel for min hud. De sidste mange år har jeg arbejdet med 200 km i timen, og hver gang tanken om at passe bedre på min hud og på mig selv har ramt mig, har jeg tænkt at jeg havde masser af tid til at tage mig af den slags, og at jeg ikke behøvede at koncentrer mig om det endnu.
  Nu står jeg her som 34 årig, men med et træt ansigt. Jeg har selv taget første skridt mod et sundere og smukkere udseende. Jeg er stoppet med at ryge og jeg har skåret alvorligt ned på hurtig mad. Jeg håber du vil tage mig i betragtning til at blive testperson. Det ville betyde rigtig meget. Mange hilsner, Nina ☺️

 • Katja Giese Skriver
  januar 13, 2020

  Kære Silke

  Jeg vil meget gerne være testperson.
  Jeg er 44 år er gift og har to dejlige drenge.
  Jeg begyndte allerede tidligt at få tydelige rynker.
  Når jeg sammenligner med min far og mor forstår jeg ikke, hvorfor jeg har relativ mange rynker. Men min farmor havde et såkaldt sveske ansigt – dybe rynker i hele ansigtet.
  Jeg er bange for, at det er der, jeg er på vej hen. Jeg ville være meget taknemmelig, hvis det var mig, der blev udvalgt, så jeg kan forhindre at se ud som min farmor om få år.
  Kh Katja

 • Jeannet Bertelsen
  januar 13, 2020

  Hvor ville det bare være spændende at prøve. Jeg er 38 år og kan begynde at se og mærke hudens aldring. Jeg har aldrig prøvet botox, restylane eller kollagenpulver og da jeg har hørt så meget godt om The Solution ville jeg vildt gerne være med til at teste produktet og se hvilken effekt det kan have på min hud 💖🌸

 • Pernille lind-toft
  januar 13, 2020

  Kære Silke.
  Vil sååååå🙏🏼gerne være testperson. Jeg er 32år og efter 2 fødsler og beslutningen om at gå hjemme med børnene, føler jeg at det har sat sine spor i min hud (på den ikke så gode måde). Jeg har mistet overblikket og de gode vaner. Har ikke prøvet div. du nævner, men har læst/hørt så meget godt om jeres kollagenpulver. Jeres datoer passer super ind i kalenderen og selvfølgelig må I bruge mit face til reklame👵🏼

 • Christina hornbæk
  januar 13, 2020

  Åhh, vil SÅ gerne være testperson…
  Synes virkelig min hud i ansigtet kunne trænge til hjælp, for at friske lidt op.
  Har førhen ikke været så god til at passe på min hud, og er ikke god til at huske creme. Ved at collagen har en rigtig positiv virkning. Har hørt om Eqologys kollagen, men har hørt ekstra godt om denne her.

  Som alenemor på 39 år, til 2 børn, så kunne det være dejligt med lidt selvforkælelse.

 • Maria
  januar 13, 2020

  Hej silke. Jeg er 31 år og mor til 2 børn. Jeg vil gerne være med til at teste det. Jeg kunne godt bruge en pænere hud da jeg syntes alder osv. har sat sine spor. Jeg kan godt tá med begge gange.

 • Anna
  januar 15, 2020

  Hej Silke. Hvor lyder det som en spændende proces. Det kunne jeg da virkelig godt tænke mig at være med til at teste.
  Jeg har igennem mange år haft en rigtig dum og besværlig hud. Så jeg har desværre ar i mit ansigt. Som jeg har accepteret, gør alt for i det daglige at minimere og forbedre huden med gode rutiner og produkter. God hudpleje, og en god behandler hver 3 uge. Jeg er 34 år gammel, lever et meget aktiv (løbepige) og sundt liv hvor jeg er meget opmærksom på kost i forhold til hud og livsstil.
  Krydser for jeg kunne være et emne i vil have med på test.
  God aften 🙂

 • Heidi Holm Petersen
  januar 17, 2020

  Hej Silke
  Tænker det er for sent🙈 Men er meget interesseret!!! Er en kvinde på 43 år med 3 børn. De fine linjer omkring øjnene er så småt fremtrædende og linjer i panden. Har ikke anvendt collagen tilskud før, men overvejet det! Kan tage med på de dato’er du har skrevet
  Mvh Heidi

 • Marianne Nielsen
  januar 19, 2020

  Hej Silke,
  Til maj runder jeg 45 år. Jeg træner og spiser for det meste sundt men alligevel begynder de små linjer at blive tydligere. Især omkring munden. Jeg har kikket på jeres produkt før men synes der er så meget derude og det har gjort mig usikker på hvad jeg skal vælge. Skulle jeg være den heldige test person så har jeg truffet et valg og vil gå ind i det 100%.
  Med venlig hilsen Marianne

 • Amanda Jensen
  januar 19, 2020

  Hej Silke.
  Jeg fylder 32 år her til marts.
  Jeg er mor til to drenge på henholdsvis 8 og 2 år – så uden tvivl om at jeg render rundt med synlige “linier” i ansigtet 😊
  Jeg er så klar på at tage til Sverige, og prøve produktet i alle 12 uger ✌️.
  De bedste hilsner
  Amanda Jensen

 • Julie MAY Bidstrup
  januar 19, 2020

  Halløjsa😊

  Jeg blev fanget af dit opslag. Jeg er 41 år, gift og med to børn på 20 og 14 år, begge piger.
  Jeg er begyndt at få lidt linier ved øjnene😊 og har flere gange hørt om kollagenpulveret og ville nyde, at få muligheden for, at komme med til Sverige og for at blive afhængig af kollagenpulveret😜
  Jeg håber at i kan bruge mig og mit smilende og glæde væsen.
  Jeg håber at høre fra dig

 • TRINE hjorth mømsted
  januar 20, 2020

  Hej
  Jeg kunne virkelig godt tænke mig at være den heldige vinder af dit 12 ugers forløb. Jeg er 47 år – skal giftes til sommer. Hvad hvad kunne være bedre end at gøre alt for at være den absolutte bedste udgave af sig selv den dag🙏🏻❤️

  Jeg håber at hører fra dig🤩

Add Comment

Den blødeste badekåbe fra Karmameju
En tur til Thailand