Kom til skønhedsevent med Beauté Pacifique

Posted In: Hudpleje | Konkurrence | Reklame

Onsdag, d. 4.september kl. 19.00  – 22.00 bliver der afholdt et skønhedsevent i København med Beauté Pacifique. Faktisk holdes eventet flere steder i landet, men jeg har fået lov til at udlodde to billetter til eventet i København. 🙂  Hvis du ikke har mulighed for at komme til det i København og vil købe billetter til de andre events i landet, kan du klikke her.

Og selvfølgelig kan du også købe til København, hvis du ikke tør satse på at vinde de to billetter her. 😉

Det får du!

Goodiebag værdi 450 kr.
Attraktive rabatter på vores produkter
Inspirerende oplæg
Mulighed for at få din hud scannet
Bobler og snacks
Hyggeligt selskab

Jeg glæder mig til dette skønhedsevent, fordi…

Jeg kommer også selv som gæst den aften og glæder mig allerede. Især til at høre min dygtige kollega Anette Kristine Poulsen fra Beautyspace.dk holde foredrag om skønhed. Jeg har kendt Anette i mange år og udover at jeg har den dybeste, faglige respekt for Anette, så er hun også et af de sødeste og sjoveste mennesker jeg kender. Og jeg har faktisk aldrig fået hørt et af hendes foredrag, så jeg glæææææder mig. 🙂

Eventet i København foregår i: MOGENS DAHL KONCERTSAL, Snorresgade 22, 2300 København og du kan læse om det  nøjagtige program for aftenen her. Nogle af de bedste og mest effektive produkter produkter jeg selv har prøvet er Beauté Pacifique, så den aften vil jeg ikke misse. 🙂 Læs blandt andet min oplevelse med deres fantastiske Serum Paradoxe her.  

Eller læs min test af Beauté Pacifiques nyeste natcreme med Vitamin A, som selv dig med sart hud kan bruge. Testen finder du her. 

Vind to billetter til dette skønhedsevent i København

Heldigvis har jeg fået lov til at udlodde to billeder til eventet, som jeg kan forkæle dig og en ledsager med. 🙂 For at deltage i konkurrencen skal du like billedet på instagram og nævne den veninde, du gerne vil tage med til eventet. Selvom du ikke kan like her på bloggen, må du også gerne skrive hvem du ville tage med herinde også. 🙂 Jeg trækker den heldige vinder torsdag, d.22.august og vinderne får direkte besked. Held & lykke! 🙂

Kærlig hilsen,

Silke

 • Frederikke Høfler
  august 16, 2019

  Hvem der blot var den heldige kartoffel!

 • Marianne
  august 16, 2019

  Uhh det gad jeg godt at vinde. Sammen med min gode barndomsveninde.

 • Milica Nedovic
  august 16, 2019

  Jeg vil dele gaven med min bedste støtte og ven Erickae Sommerhill

 • Lou
  august 16, 2019

  Min veninde

 • Katrine Busch
  august 17, 2019

  Wow det lyder som en helt vildt hyggelig aften. Lige hvad jeg trænger til. Jeg ville invitere min veninde Hanne med. Hun ELSKER deres cremer 😍😍😍

 • Tina KH
  august 17, 2019

  Sikke et dejligt skønhedsevent og jeg/vi ville så gerne møde både du og Anette 🙂
  Jeg har ikke insta, men har liket på Bloglovin og ville invitere min unge datter med, vi er begge meget interesseret i beauty 🙂
  Ønsker dig en skøn weekend !

 • Pia
  august 17, 2019

  Hvis jeg er den heldige, vil jeg dele oplevelsen med Tina Sand👍🍀

 • Marianne zwiebler
  august 17, 2019

  Lyder dejligt med oplevelse og lidt forkælelse. Jeg vil gerne tage min store datter med Josephine

 • Lisbeth Brünings
  august 17, 2019

  Jeg vil tage min kusine Helena med.

 • Teresa
  august 17, 2019

  Det vil jeg gerne opleve sammen med Bettina ❤️

 • Birgit
  august 18, 2019

  Kunne være en skøn oplevelse for Min Veninde og Mig

 • Sofie Baadsgaard
  august 18, 2019

  Jeg vil tage min kollega og ven med – @signebreiningnielsen 🤞🏼♥️🧚‍♀️🦋

 • Sofie Nielsen
  august 18, 2019

  Sammen med min gode veninde Katrine ❤️

 • Lene samSø
  august 18, 2019

  Jeg vil tage min dejlige veninde, Julie Plöger med. Vi elsker den slags events og Beauté Pacifique er absolut yndlingsmærket! ❤️

 • Dorte Beyer
  august 18, 2019

  Vil tage min datter Clara mex🍀❤🍀

 • Janne Johannessen
  august 19, 2019

  Vil tage min søster Mette Johannessen med ❤️

 • Tilde D
  august 19, 2019

  Vil tage min mor med, hvis jeg er så heldig;-)

 • Lea madsen
  august 19, 2019

  Jeg vil tage min veninde Petra med. Hun introducerede mig for mærket, og vi bruger det begge 😊

 • Gitte leth
  august 20, 2019

  Skøn præmie, håååber på held her. Min veninde Dorthe skal med mig;)

 • Bettina Jensen
  august 20, 2019

  Hvis jeg bliver den heldige, vil jeg dele oplevelsen med Kristina Nygaard.🤞🏻🍀

 • ZS
  august 20, 2019

  Min veninde fra universitetet

Add Comment

Min hverdagsmakeup – og produkter, der imponerer!
Mine Netflix favoritter

Budgetvenlig mode fra Ellos

I samarbejde med Ellos: Budgetvenlig mode, smykker, tasker og meget andet - jeg kan altid finde noget hos Ellos. :) Nu skriver vi januar 2021 og jeg har fundet nogle af mine favoritter, som er en god blanding af hverdagstøj og noget til lidt pænere. Måske du kan blive inspireret til at shoppe lidt nyt til dig selv. :) Blød og behagelig bh Jeg er ikke særlig vild med bh'er, der strammer eller kradser pga blonderne, så jeg vælger som regel en blød og glat model som denne. Der er ikke bøjle i og jeg tænker, at det e[...]

Krystaller og hvordan jeg bruger dem

Dette indlæg er helt sikkert ikke for alle, for i dag handler det om krystaller. Nogle synes krystaller er noget hippieagtig pjat og at man er rablende sindsyg, når man tror på energier fra nogle smukke sten. Andre sværger til det og ja, jeg er selv en af dem som har opdaget den gode energi krystallerne giver mig.  Det er på ingen måde hokus pokus, men en måde at bruge energier på. Og det vil jeg gerne dele med dig, hvis du er interesseret. :) Moderne med krystaller Jeg startede først for alvor med krystaller for[...]

Vind et ophold på Kokkedal Slot Copenhagen

Posted In: Anmeldelse | Konkurrence | Reklame
Vi trænger i den grad til oplevelser og til at komme ud, så hvad med at deltage i konkurrencen om et ophold på Kokkedal Slot Copenhagen til en værdi af 3.750 kr. :) Lige nu er alt foreløbig lukket ned, men vi skal jo også have noget at glæde os til - og det kan man i hvert fald på det skønne slot i Hørsholm. Slottet er i øvrigt en del af Small Luxury Hotels of the World. Forkælelse i spa'en Jeg var selv så heldig at besøge slotte i starten af december, dvs lige før det hele lukkede ned igen. Det var en oplev[...]