Kom til skønhedsevent med Beauté Pacifique

Posted In: Hudpleje | Konkurrence | Reklame

Onsdag, d. 4.september kl. 19.00  – 22.00 bliver der afholdt et skønhedsevent i København med Beauté Pacifique. Faktisk holdes eventet flere steder i landet, men jeg har fået lov til at udlodde to billetter til eventet i København. 🙂  Hvis du ikke har mulighed for at komme til det i København og vil købe billetter til de andre events i landet, kan du klikke her.

Og selvfølgelig kan du også købe til København, hvis du ikke tør satse på at vinde de to billetter her. 😉

Det får du!

Goodiebag værdi 450 kr.
Attraktive rabatter på vores produkter
Inspirerende oplæg
Mulighed for at få din hud scannet
Bobler og snacks
Hyggeligt selskab

Jeg glæder mig til dette skønhedsevent, fordi…

Jeg kommer også selv som gæst den aften og glæder mig allerede. Især til at høre min dygtige kollega Anette Kristine Poulsen fra Beautyspace.dk holde foredrag om skønhed. Jeg har kendt Anette i mange år og udover at jeg har den dybeste, faglige respekt for Anette, så er hun også et af de sødeste og sjoveste mennesker jeg kender. Og jeg har faktisk aldrig fået hørt et af hendes foredrag, så jeg glæææææder mig. 🙂

Eventet i København foregår i: MOGENS DAHL KONCERTSAL, Snorresgade 22, 2300 København og du kan læse om det  nøjagtige program for aftenen her. Nogle af de bedste og mest effektive produkter produkter jeg selv har prøvet er Beauté Pacifique, så den aften vil jeg ikke misse. 🙂 Læs blandt andet min oplevelse med deres fantastiske Serum Paradoxe her.  

Eller læs min test af Beauté Pacifiques nyeste natcreme med Vitamin A, som selv dig med sart hud kan bruge. Testen finder du her. 

Vind to billetter til dette skønhedsevent i København

Heldigvis har jeg fået lov til at udlodde to billeder til eventet, som jeg kan forkæle dig og en ledsager med. 🙂 For at deltage i konkurrencen skal du like billedet på instagram og nævne den veninde, du gerne vil tage med til eventet. Selvom du ikke kan like her på bloggen, må du også gerne skrive hvem du ville tage med herinde også. 🙂 Jeg trækker den heldige vinder torsdag, d.22.august og vinderne får direkte besked. Held & lykke! 🙂

Kærlig hilsen,

Silke

 • Frederikke Høfler
  august 16, 2019

  Hvem der blot var den heldige kartoffel!

 • Marianne
  august 16, 2019

  Uhh det gad jeg godt at vinde. Sammen med min gode barndomsveninde.

 • Milica Nedovic
  august 16, 2019

  Jeg vil dele gaven med min bedste støtte og ven Erickae Sommerhill

 • Lou
  august 16, 2019

  Min veninde

 • Katrine Busch
  august 17, 2019

  Wow det lyder som en helt vildt hyggelig aften. Lige hvad jeg trænger til. Jeg ville invitere min veninde Hanne med. Hun ELSKER deres cremer 😍😍😍

 • Tina KH
  august 17, 2019

  Sikke et dejligt skønhedsevent og jeg/vi ville så gerne møde både du og Anette 🙂
  Jeg har ikke insta, men har liket på Bloglovin og ville invitere min unge datter med, vi er begge meget interesseret i beauty 🙂
  Ønsker dig en skøn weekend !

 • Pia
  august 17, 2019

  Hvis jeg er den heldige, vil jeg dele oplevelsen med Tina Sand👍🍀

 • Marianne zwiebler
  august 17, 2019

  Lyder dejligt med oplevelse og lidt forkælelse. Jeg vil gerne tage min store datter med Josephine

 • Lisbeth Brünings
  august 17, 2019

  Jeg vil tage min kusine Helena med.

 • Teresa
  august 17, 2019

  Det vil jeg gerne opleve sammen med Bettina ❤️

 • Birgit
  august 18, 2019

  Kunne være en skøn oplevelse for Min Veninde og Mig

 • Sofie Baadsgaard
  august 18, 2019

  Jeg vil tage min kollega og ven med – @signebreiningnielsen 🤞🏼♥️🧚‍♀️🦋

 • Sofie Nielsen
  august 18, 2019

  Sammen med min gode veninde Katrine ❤️

 • Lene samSø
  august 18, 2019

  Jeg vil tage min dejlige veninde, Julie Plöger med. Vi elsker den slags events og Beauté Pacifique er absolut yndlingsmærket! ❤️

 • Dorte Beyer
  august 18, 2019

  Vil tage min datter Clara mex🍀❤🍀

 • Janne Johannessen
  august 19, 2019

  Vil tage min søster Mette Johannessen med ❤️

 • Tilde D
  august 19, 2019

  Vil tage min mor med, hvis jeg er så heldig;-)

 • Lea madsen
  august 19, 2019

  Jeg vil tage min veninde Petra med. Hun introducerede mig for mærket, og vi bruger det begge 😊

 • Gitte leth
  august 20, 2019

  Skøn præmie, håååber på held her. Min veninde Dorthe skal med mig;)

 • Bettina Jensen
  august 20, 2019

  Hvis jeg bliver den heldige, vil jeg dele oplevelsen med Kristina Nygaard.🤞🏻🍀

 • ZS
  august 20, 2019

  Min veninde fra universitetet

Add Comment

Min hverdagsmakeup – og produkter, der imponerer!
Mine Netflix favoritter

Vind gold styler fra ghd i ny farve

Posted In: Hår | Konkurrence | Reklame
Har du nogensinde undret dig over, om gold styler fra ghd er pengene værd? I så fald kan jeg personligt bekræfte, at det er den i dén grad. Faktisk er det sådan, at hver gang jeg prøver et andet glattejern, så kan jeg mærke hvor god kvalitet ghd er. Og i dag har jeg fået lov til at udlodde den lækre ghd gold styler til en værdi af 1.629 kr. :) Nye farver til gold styler fra ghd Faktisk er ghd gold® styler den bedst sælgende styler hos ghd og den kommer nu i to mega flotte nye farver.[...]

5 sommerdufte jeg kan li’!

Lige nu vælter det ind med de fineste sommerdufte og jeg har sniffet mig frem til 5 styks, som jeg vil give en lille anmeldelse hver. Duftene kommer fra både Italien, USA og Danmark og alle er kendetegnet ved at være blide og sommerlige. Og uanset om du er til det blomstrede, aromatiske, friske eller mere pudrede, er der en duft til alle her. I hvert fald hvis du spørger mig. :)  Ren og blid Clean er kommet med den lækreste sommerudgave af Clean Classic, bare med et lille tvist. Den hedder Clean Classic Flower Fresh[...]

Bedre hud med CBD

CBD er efterhånden en udbredt ingrediens i hudplejeprodukter grundet en masse gode egenskaber. Et af de seneste skud på beautystammen er den økologiske hudplejeserie med CBD og hampolie fra Hemphilia. Udover at den er spækket med gode ingredienser, er der også tænkt på miljøvenlig emballage. Og du kan faktisk vinde den fine serie til både dig selv og en anden. Mere om det senere, først lidt mere om CBD. :) Hvad er CBD? Den helt simple forklaring kommer her. CBD er en forkortelse for cannabidiol, der kommer fra ca[...]