Mine Netflix favoritter

Jeg leder tit efter nye Netflix serier som jeg kan se og går nærmest i panik, når en rigtig god serie er ved at være slut. 😀 Så jeg foretrækker at have en 3-4 stykker “i banken”, som jeg så kan glæde mig til. Smag er selvfølgelig forskellig, men jeg tænkte at jeg gerne ville dele mine Netflix favoritter med jer her. 🙂

Min filmsmag

Jeg er hverken til splatterfilm, science fiction eller overnaturlige film, hvor det hele bliver for mærkeligt med uhyrer og spøgelser. Jeg kan sket ikke holde mig selv fanget i den type film/serie, så hellere noget mere realistisk.  Games of Thrones er altså ude her! 😀

Til gengæld kan jeg godt lide film, som involverer kærlighed, uden at blive sukkersøde og alt for amerikanske. Jeg elsker sjove film, dokumentarer og god underholdning med lidt drama og spænding. Det er selvfølgelig stadigvæk lidt bredt, så nu får I fem af mine favoritter her.

Mine Netflix favoritter lige nu

1. Blacklist

Jeg har lige afsluttet Blacklist, som handler om denne geniale  forbryder, som laver et samarbejde med FBI.  Men det hele omkring ham er alligevel lidt mystisk, han vil kun samarbejde med en kvinde hos FBI. Det hele handler om hvorfor han vil det og hvordan de får opklaret nogle af de meste grusomme forbrydelser. Der er fem sæsoner og i (næsten) hvert afsnit bliver en forbrydelse opklaret, men der kører også en kærlighedshistorie i baggrunden. Den gjorde, at jeg hang i til det sidste. Masser af spændning, mange drab, skyderier, syge ting der sker og overraskelser. Min kæreste Kasper er ved at se den nu og synes også den er god, vi har ellers ikke samme filmsmag.

2. The Affair 

Denne serie handler om utroskab og hvad den fører med sig. Man ser historien fra forskellige sider (med hver deres skjulte dagsorden) og selvom det lyder tungt og trist, så var den det egentlig ikke. Den var mere provokerende og historien holdt mig fanget, så jeg hele tiden måtte se hvad der så skete.  Det er en meget realistisk serie med sex, kærlighed, smerte osv. Jeg har set alle fire sæsoner.

3. Dark Tourist

Jeg er lige nu i gang med Dark Tourist, som er en mega spændende dokumentar. Det er en new zealandsk journalist, som rejser verden rundt og finder de her “mørke” turiststeder. Han besøger f.eks. en vampyrfamilie i USA, som drikker menneskeblod og forsøger at komme ind i den forbudte by Famagusta på Cypern. Han rejser også til Columbia og ser Pablo Escorbars tidligere hjem. Han taler også med en af hans tidligere lejemordere, som i dag lever af at fortælle om sit liv som Pablo Escobars nærmeste. Han dræbte blandt andet sin egen kæreste. Mega spændende, helt ufatteligt og fascinerende serie – jeg er opslugt, når jeg trykker på startknappen.

Her ses journalisten med den ægte lejemorder, som Pablo Escobar brugte i sin tid.

4. Outlander

Havde jeg  læst Netflix’ egen beskrivelse af denne serie, havde jeg sprunget over, for gab – hvor lød det kedeligt. Men det er alt andet end det. Her får du kærlighed for alle pengene, men på en helt anderledes og dragende måde. Der er en lille  del, som er overnaturlig men det fungerer så godt. Hovedpersonen Claire er på bryllupsrejse i Skotland og besøger på egen hånd en historisk stenkreds, hvor hun på mystisk vis bliver taget 200 år tilbage i tiden. Her møder hun så en ny mand, som bliver hendes livs store kærlighed. Men hvad så med hendes ægteskab i det nuværende liv? Og finder hun mon tilbage? Der er både lidt eventyr, romatik og ikke mindst historie om Skotland.

5. The Crown

Har du endu ikke set The Crown, kan den i den grad anbefales. Den handler om det engelske kongehus,  Queen Elizabeth og livet bag de tykke mure i Buckingham Palace. Det er SÅ spændende og virkelig god underholdning. Et årti svarer til én sæson og jeg venter spændt på 3. sæson. Jeg lærte noget om det engelske kongehus’ familiemedlemmer og måtte løbende google de rigtige personer. Meget fascinerende! De har virkelig fundet nogle skuespillere, som ligner godt. Om historien passer nøjagtigt med hvad der er sket i virkeligheden ved jeg ikke, men det er tæt på – hvis man læser lidt op på nogle af tingene. 🙂

Alle de andre gode på Netflix

Hold op, det var da sværere end jeg regnede med, at beskrive helt kort hvad serierne handlede om. 😀 Der er jo sindsygt mange gode serier og stadigvæk massere, jeg ikke har fået set endnu. Men der er jo de obligatoriske, som for mig er:

SuitsHomeland og Breaking Bad.

Kan du godt lide lidt mere krimi, så kan jeg også varmt anbefale både The Fall og Knæleren. Den sidste er fransk og normalt takker jeg nej, men denne her var SÅ spændende fra første minut, at jeg glemte det. Jeg fik den selv anbefalet, virkelig værd at se!!!

Af de mere hyggelige serien kunne jeg også lide Gracie & Frankie, Lilyhammer (mega sjov). og gode, gamle Downtown Abbey.

Håber I kunne bruge nogle af mine input som inspiration til nye serier I skal se. Skriv endelig gerne, hvis du kan anbefale en du synes man skal se! Fu kan finde dem alle her. 

Kærlig hilsen, Silke

 • Vicki
  august 19, 2019

  Uhhh vi har så mange tilfælles 🤩📺📺 😘 tak for nye input må lige spørge Daniel hvilke vi har set så skriver jeg dem til dig 😅📺😘

  • Silke
   Vicki
   august 21, 2019

   Tak Vicki, ja skrive endelig. Elsker at lave en ny liste med serier jeg skal se og kan glæde mig til. 😀 Knus

 • Tina
  august 19, 2019

  Blacklist er også favorit her i huset. Serierne The Bodyguard, The Umbrella Academy og Designated Survivor kan varmt anbefales.

  • Kasper
   Tina
   august 20, 2019

   God smag Tina – jeg har også det Designated Survivor og The Bodyguard (den har Silke iøvrigt også set og var fan af)
   Jeg har endnu ikke set The Umbrella Academy, den må jeg prøve:-)

  • Silke
   Tina
   august 21, 2019

   Ja, det er rigtigt, The Bodyguard kunne også komme med på listen. 😀 Hold op, der er mange når man først bliver mindet om dem alle. Tak for dine input, søde Tina! Kh, Silke

 • Anna
  august 21, 2019

  Tak Silke, er netop lige startet på Blacklist på din anbefaling – super spændende:)

  • Silke
   Anna
   august 22, 2019

   Hej Anna, uh håber dy bliver glad for den. 🙂 Den er så spændende!!! Ha’ den dejligste dag. Kh, Silke

Add Comment

Kom til skønhedsevent med Beauté Pacifique
Skal du virkelig bruge øjencreme?