Sengetøj i bambus er det nye sort

Posted In: Anmeldelse | Krop | Livsstil

Jeg kom til at købe noget, som nu kan gå hen og blive et lidt dyrt køb for mig i længden. 😀 Jeg har nemlig købt det lækreste af det lækre sengetøj – i bambus! Da jeg selv lige hørte ordet bambus i forbindelse med sengetøj, tænkte jeg at det sikkert kradser. Men det er stikmodsat og aldrig har jeg da sovet så lækkert og blødt som i bambus!!!

Hvordan i alverden fandt jeg frem til bambussengetøj?

Jeg fandt ud af, at bambus som sengetøj er sindsygt blødt, da jeg fik tilsendt et pudebetræk fra et hårplejefirma. De reklamerede med, at hovedpuden var mere skånsomt mod hår og hud. Og jeg var helt solgt efter første nat, for det ER blødt og så lækkert at have mod huden. Håret ugler mindre og det er så blødt mod huden.  Så begyndte jeg min søgen efter lige så blødt sengetøj i  butikkerne,  men jeg synes bare ikke jeg kunne mærke den store forskel. Det føltes altsammen tæt på ens. Heller ikke, når det var det fine ægyptiske bomuld, som siges at være så blødt og lækkert. Jeg begyndte at researche lidt online og fandt frem til, at sengetøj i bambus allerede er super populært i udlandet. Og det er der flere grunde til. 🙂

Fordelen ved bambussengetøj

Bambussengetøj føles for det første lige så blødt som silke, men bare lidt stærkere i materialet. Det virker dejligt køligt på huden, når man har det varmt – så et ekstra plus hos mig i kølvandet på alle mine hedeture. 😀 Og varmer omvendt, når du fryser. Det er bæredygtigt og antibakterielt oven i købet. Og disse grunde var nok til, at jeg turde at bestille noget lidt dyrere sengetøj end jeg ellers har købt. Jeg har fundet mit bambus sengetøj online hos Søvn & Comfort, som også har en fysisk butik i Holstebro. Jeg startede med at købe det smukke sandfarvede sengetøj, som jeg har linket til her.  

Bambus sengetøj, søvn, sopire, søvn & comfort, sov godt

Nu har jeg også fået sengetøj i bambus i hvidt.

Når andre kan bruge anbefalingen

Allerede da jeg pakkede det ud, var jeg solgt. Så blødt og lækkert og jeg har vitterligt ikke oplvete sådan en blødhed før!!!! Jeg anbefalede det faktisk også til en jeg kender og hun lagde dette opslag op efterfølgende, så kan I se at jeg ikke overdriver. 🙂

Bambus sengetøj, søvn, sopire, søvn & comfort, sov godt

Ekstra rabat til jer

Jeg har været så glad for mit første sæt sengetøj i bambus, at det er svært at gp tilbage til det almindelige. 😀 Tænk, at man kan blive så forvænt så hurtigt. Så jeg har simplethen anskaffet mig det samme sengetøj i hvidt og denne gang med tilhørende lagen. Jeg er nærmest lidt småbesat af det her sengetøj og kan kun anbefale ALLE at prøve det – og må samtidig advare om, at du risikerer at blive hooked. Et andet plus er, at sengetøjet ikke “rasler” eller larmer som normalt bomuldssengetøj.

Bambus sengetøj, søvn, sopire, søvn & comfort, sov godt

Jeg glæder mig over dette sengetøj HVER dag!

Lige nu er sengetøjet oven i købet på tilbud til 499 kr for et sæt (normalpris er 999 kr) hos Søvn & Comfort .  Jeg har kontaktet dem for at spørge, om de havde lyst til at give en lille ekstra rabat til jer, som læser med her. Og jubiii, det ville det godt. I kan få 10% på alle bambusprodukter, men også på silkedyner med bambusvår. Rabatkoden hedder silkegrane2019 og gælder frem til 31/7.

Bambus sengetøj, søvn, sopire, søvn & comfort, sov godtJeg ved godt, at det er svært når man ikke selv har mærket blødheden, men der må I altså stole på mine ord.Bambus sengetøj, søvn, sopire, søvn & comfort, sov godtEn anden lækker detalje er lynlås fremfor knapper, så dynen ikke glider rundt.Bambus sengetøj, søvn, sopire, søvn & comfort, sov godt

Jeg tror det er svært at undgå at bemærke min begejstring for dette sengetøj. For mig er det ren lykke at sove i, blødheden er uovertruffen og den kølige fornemmelse så rar. Jeg kan kun anbefale jer, at prøve det selv.

 • Helle lillelund
  juni 23, 2019

  Næste gang du er i Holstebro så giver du altså lyd frøken Silke! 😘
  Skal nok prøve “det nye sort”

  • Silke
   Helle lillelund
   juni 23, 2019

   Det kan du tro jeg gør, men jeg var faktisk ikke fysisk i Holsebtro. Bestilte online. 😀 Kh, Silke

 • Tina RindOm Svejgård
  juni 23, 2019

  Så må vi hellere op i Søvn & Comfort😊

  • Silke
   Tina RindOm Svejgård
   juni 23, 2019

   Hej Tina, ja, tag hen og mærk det selv. Du har i hvert fald mulighed for det. 🙂 Jeg har jo bare bestil online. Ha’ en dejlig søndag. Kh, Silke

 • Anne-Mette T.
  juni 23, 2019

  Hej Silke…. Vil lige spørge inden jeg bestiller…. Er det ligesom silke sengetøj ? Det lyder super dejligt og ved du er troværdig. Grunden til jeg følger bloggen :o) Hilsen Anne-Mette, Aalborg

  • Silke
   Anne-Mette T.
   juni 23, 2019

   Hej Anne-Mette 🙂 det er mindst lige så blødt som silke, men føles mere kraftigt i kvaliteten. Håber det giver mening. Det ER virkelig dejligt og jeg kan ikke forestille mig, at nogen vil fortryde at købe bambussengetøj. Stort knus til dig i Aalborg! Kh, Silke

 • Tina
  juni 24, 2019

  Lyder som rigtig lækkert sengetøj og alene at det er temperaturregulerende er jo genialt 🙂
  Jeg vil lige tjekke hjemmesiden efter og se om der er mål til din dobbeltdyne.
  Hilsner og en smuk dag ønskes herfra 🙂

  • Silke
   Tina
   juni 24, 2019

   Hej Tina, jeg tror de også har det til dobbeltdyner.Hvis du beslutter dig for at købe det, glæder jeg mig til at høre din tilbagemelding. Knus og dejlig dag, Silke

 • Tania
  juni 24, 2019

  Jeg får da også lyst til sådan et sæt sengetøj. Det undrer mig bare at der står på hjemmesiden at det skal vaskes på 30 grader. Kan det virkelig ikke tåle højere temperaturer?

  • Silke
   Tania
   juni 24, 2019

   Hej Tania, Jeg har vasket mit på 40 grader. 😀 Jeg hørte, at der også var en anden som har prøvet at vaske det på 60 grader og det var fint. Jeg har også tørretumbler mit, bare med lav varme. Men jeg tror, at hvis man skal have glæde af det længe, skal man måske ikke vaske det for hårdt?! Og når det søges at være antibakteriel, så er jeg egentlig heller ikke bekymret for det. 🙂 Ellers spørg evt hos Søvn & Comfort hvad de tænker, hvis du vil vaske det varmere. 🙂 Kh, Silke

   • Tania
    Silke
    juni 24, 2019

    Tak for hurtigt svar. Tror jeg tager chancen😏😊

 • Tania
  juni 24, 2019

  Ah, ser nu at det kan vaskes ved 60, men de anbefaler 30. Hvad vasker du dit på?
  Mvh Tania

 • Else Maria Brunstedt
  juni 30, 2019

  Jeg sover i egyptisk bomuldssilke som jeg synes er super lækket men har ville købe silke pudebetræk bl a pga jeg også passer på mit hår når jeg sover – men så ser jeg dit opslag her – tusinde tak Silke, for tippet, tror det er 7. gang jeg følger dit råd. Jeg har bestilt dyne og hovedpudebetræk i bambus og GLÆDER mig. krams

  • Silke
   Else Maria Brunstedt
   juli 3, 2019

   Hej Elsa Maria, ej, hvor dejligt at høre!!! Jeg glæder mig til at høre, om du er lige så glad for det som mig selv. Jeg elsker at sove i det og glæder mig over det her aftnbe, jeg går i seng. 😀 Kh, Silke

 • Tania
  juli 18, 2019

  Lige en tilbagemelding: jeg stolede på dine ord og købte sengetøjet.
  Det er det lækreste sengetøj jeg nogensinde har haft. Det er så blødt og den temperaturregulerende effekt er fantastisk. Lige som dig glæder jeg mig over det hver aften. Tak🙏🏻😍

  • Silke
   Tania
   juli 18, 2019

   Hej Tania, ej hvor FEDT!!!!! 🙂 Bliver SÅ glad med sådan en tilbagemelding. 🙂 🙂 🙂 Det er nemlig vildt lækkert, blødt og kølende at sove i, men selvfølgelig rart når nu du har købt det på min anbefaling også synes det. Tak for at skrive herinde!!! Ha’ en dejlig aften. Kh, Silke

 • Selma Kobbelgaard
  august 18, 2019

  Hej Silke
  Er bambus ligeså skånsomt i forhold til hud og hår som mulberry silken?
  Go’ dag!
  Selma

  • Silke
   Selma Kobbelgaard
   august 19, 2019

   Hej Selma, det aner jeg simpelthen ikke! 😀 Har ikke ejet sengetøj i det materiale. Jeg er bare rigtig, rigtig glad for bambus, som er kendt for sin antibakterielle egenskaber, blødheden og for at være super skånsomt mod hår og hud. Der kommer også mere og mere i bambus, som håndklæder, børster osv – så tænker også at det er det bedste materiale ift bæredygtighed. Men igen, jeg kender ikke til det du skriver om. 🙂 Kh, Silke

 • Selma Kobbelgaard
  august 20, 2019

  Ok – tak for svar : )

 • Tine jacobsEn
  august 28, 2019

  🙏🏻Åh den vil jeg gerne kunne give min svigetdatterer❤️

 • Simone
  november 16, 2020

  Bambussengetøj er fantastisk 🙂

  • Silke
   Simone
   november 17, 2020

   Jaaaa, det er det eneste sengetøj jeg har nu. 😀 Knus og god dag

 • Marie-Luise
  november 22, 2021

  Hvilket vaskemiddel kan du anbefale til bambussengetøj?

Add Comment

To slags selvbruner fra Vita Liberata
De skønneste, naturlige solcremer fra Mádara