Høje hæle uden ondt i fødderne

Posted In: Anmeldelse | Livsstil | mode | Reklame
Det er SÅ flot med et par høje hæle! Det hele bliver straks mere feminint, elegant og man får en mere rank holdning. Men hold nu op, hvor kan man også få ondt i fødderne. Det gør jeg i hvert fald, specielt foran under trædepuderne og har derfor ofte et par skiftesko med i tasken. Men jeg er jo også forfængelig og vil gerne se præsentabel ud, når jeg er til møder.

Roccamore, høje hæle, Edie, Charlie, sko,

En sjov udfordring i høje hæle

Derfor synes jeg det var en sjov og anderledes udfordring, da Roccamore for et års tid siden spurgte om jeg ville teste deres sko. Udfordringen var at bruge skoene en hel dag uden at bruge mine sædvanlige skiftesko. Skoene fra Roccamore har nemlig alle høje hæle, men lavet i samarbejde med en ortopædisk skomager. Alle sko er derfor designet med en særlig sål, der gør det nemmere at have en så anatomisk korrekt gang som muligt – trods høje hæle! 🙂
Roccamore, høje hæle, Edie, Charlie, sko,

Strikken er iøvrigt fra Otay og nederdel fra Fine Copenhagen.

Jeg fik støvlerne Charlie til test, der den dag i dag et af mine absolutte yndlingssko. Det er som om de bare bliver bedre og bedre at have på. Og går man i andre høje hæle, kommer man hurtigt i tanke om hvorfor Roccamore skoene er så gode.
Roccamore, høje hæle, Edie, Charlie, sko,
Min første test gik med Charlie, kort fortalt, over al forventning. Jeg blev selvfølgelig lidt træt i benene, men jeg havde ikke ondt i fødderne, selvom jeg gik i de høje hæle en hel dag uden pause. Hvis du har lyst til at læse indlægget mere om min første test, kan du læse den her. 

Ny model til smallere fødder

Men nu har jeg netop testet den nye model Edie, som er i sort, blødt kalveskind med en lille læder sløjfe foran. Sløjfen kan tages af, hvis man gerne vil have et strammere look. Men jeg kan godt lide den lille detalje, som gør støvlerne lidt anderledes end alle andre. Roccamore skoene er designet et par punkter bredere ved forfoden, som gør dem super behagelig at have på. Jeg føler også, at det blandt andet er derfor, at jeg ikke har haft ondt i trædepuderne efter en hel dag på høje hæle.
Roccamore, høje hæle, Edie, Charlie, sko,
Formen er den samme som Foxy Lady men skaftet er højere og kurven bagtil ved hælen er strammere. Det betyder, at den sidder tættere til på anklen end Foxy Lady, hvilket gør den rigtig god til smallere fødder.Roccamore, høje hæle, Edie, Charlie, sko,

Ikke kun i arbejdstiden

Jeg var en smule nervøs for, om Edie i læder nu ville være lige så komfortabel som Charlie er i ruskind. Især med den strammere hælekappe. Men denne støvle sidder – om noget – mindst lige så godt på min fod som Charlie, for jeg har nemlig lidt smalle fødder. (Til gengæld bruger jeg en størrelse 41, så hvem sagde kaninfødder?). 😀 Den har også den lille pude i selve sålen, som giver en god støtte og så er der hele 12 mm stødabsorberende latex i bunden. Hælehøjden er 6,5 cm, som stadigvæk er behagelig at gå i. Mange andre af mine høje hæle er på mindst 8 cm og de 1,5 cm forskel gør en større forskel end man skulle tro.
Roccamore, høje hæle, Edie, Charlie, sko,

Jeg har aldrig ejet et par sko, der er så fornuftige indeni, men så smukke udenpå.

Perfekt pasform

Roccamore, høje hæle, Edie, Charlie, sko,

Bukser og strik er fra Fine Copenhagen.

Jeg kan simpelthen ikke få armene ned. Edie er for mig den helt perfekte støvle med en rigtig god pasform og perfekt hælehøjde. Faktisk er jeg blevet så glad for dem, at jeg ikke kun bruger skoene i arbejdstiden. Hvor jeg før i tiden skiftede sko så snart jeg var hjemme, hvis jeg ikke allerede havde skiftet i løbet af dagen, så bliver de nu på HELE dagen. 🙂 Sidste ting jeg lige vil nævne er, at Edie virkelig også er fine sammen en kjole, da den stadigvæk er feminin og slank i modellen. Det er lidt samme feeling som Charlie, som du kan se længere oppe sammen med en nederdel.

Kom med dine input til de næste sko

Roccamore designer rigtig meget sammen med sine kunder og er meget lydhør overfor hvad kunderne siger. Jeg ved, at de læser med her, så hvis du har nogle ønsker, idéer eller input til fremtidige Roccamore sko, kan du skrive dem her. 🙂

 • susanne brøndum
  september 26, 2019

  Det lyder skønt – men hvor kanman købe Roccamore? jeg har ledt og ledt i Jylland uden held, så please help!
  Hav en dejlig dag, sanne

  • Silke
   susanne brøndum
   september 26, 2019

   Hej Sanne, ja de ER skønne og jeg er så glad for at være komme top på de høje hæle igen. 🙂 Indtil videre har de kun en butik i København, men jeg ved de sender gerne og er meget sød og hjælpsomme derinde i det hele taget. Kh, Silke

  • Sandra
   susanne brøndum
   oktober 2, 2019

   De tager på tour i hele landet et par gange om året. Så finde dem på Facebook eller tilmeld nyhedsbrevet, så får du mail om det.
   Hilsen hende den unge med fire par roccamore stilletter 🙂

Add Comment

Det kan hampolie gøre for din hud!
Vind den nye Simply Clean parfume

Budgetvenlig mode fra Ellos

I samarbejde med Ellos: Budgetvenlig mode, smykker, tasker og meget andet - jeg kan altid finde noget hos Ellos. :) Nu skriver vi januar 2021 og jeg har fundet nogle af mine favoritter, som er en god blanding af hverdagstøj og noget til lidt pænere. Måske du kan blive inspireret til at shoppe lidt nyt til dig selv. :) Blød og behagelig bh Jeg er ikke særlig vild med bh'er, der strammer eller kradser pga blonderne, så jeg vælger som regel en blød og glat model som denne. Der er ikke bøjle i og jeg tænker, at det e[...]

Krystaller og hvordan jeg bruger dem

Dette indlæg er helt sikkert ikke for alle, for i dag handler det om krystaller. Nogle synes krystaller er noget hippieagtig pjat og at man er rablende sindsyg, når man tror på energier fra nogle smukke sten. Andre sværger til det og ja, jeg er selv en af dem som har opdaget den gode energi krystallerne giver mig.  Det er på ingen måde hokus pokus, men en måde at bruge energier på. Og det vil jeg gerne dele med dig, hvis du er interesseret. :) Moderne med krystaller Jeg startede først for alvor med krystaller for[...]

Vind et ophold på Kokkedal Slot Copenhagen

Posted In: Anmeldelse | Konkurrence | Reklame
Vi trænger i den grad til oplevelser og til at komme ud, så hvad med at deltage i konkurrencen om et ophold på Kokkedal Slot Copenhagen til en værdi af 3.750 kr. :) Lige nu er alt foreløbig lukket ned, men vi skal jo også have noget at glæde os til - og det kan man i hvert fald på det skønne slot i Hørsholm. Slottet er i øvrigt en del af Small Luxury Hotels of the World. Forkælelse i spa'en Jeg var selv så heldig at besøge slotte i starten af december, dvs lige før det hele lukkede ned igen. Det var en oplev[...]