Vind et luksus hudplejesæt fra Swiss Clinic

Posted In: Hudpleje | Konkurrence | Skønhed

I går skrev jeg et indlæg om, hvordan du plejer din sommerhud og til det anbefalede jeg nogle skønne produkter fra Swiss Clinic. Og nu har du mulighed for at vinde et super lækker sæt med tre af mine favoritprodukter fra Swiss Clinic, nemlig Face Serum, Day Cream og Micellar Cleansing Gel til en samlet værdi på 1.650 kr. 

Swiss Clinic, hudpleje, Day Cream, Night Cream Face Serum, sommerhud,

Jeg har selv fået lov til at udvælge de tre produkter, som jeg synes en af jer skal have lov til at vinde – for de kan altså noget! 🙂 Hvis du ikke kender dem endnu, så får du her en lille introduktion til hvert produkt.

Først er det Micellar Cleansing Gel, som du kan fjerne din makeup og rense huden med. Den indeholder blandt andet aloe vera, kamillevand og troldhassel, som sørger for en blid, men effektiv afrensing. Jeg bruger den gerne på en vatrondel og kører den over huden. Den kan også fjerne øjenmakeup og det bedste er, at du ikke engang behøver at skylle efter med vand. 295 kr.

Jeg har selv fået lov til at udvælge de tre produkter, som 

Næste produkt er Face Serum, som giver huden et ordentligt fugtboost med fem forskellige slags hyaluronsyrer. Hyaluronsyre har evnen til at binde fugten til huden og binde sin egen vægt op til 1ooo gange, så et rigtig godt serum til den fugtfattige hud. Og så har dem koncentreret indhold af en masse andre gode ingredienser. 760 kr.

Swiss Clinic, konkurrence, Face Serum, Day Cream, Micellar Cleansing Gel, hudpleje

Og endelig er der den rige Day Cream, som trods sin nærende konsistens er let, trænger hurtigt ind i huden og super fugtende med hele otte hyaluronsyrer i. Perfekt til de varme sommerdage! 595 kr.

Swiss Clinic, konkurrence, Face Serum, Day Cream, Micellar Cleansing Gel, hudpleje

For at vinde disse produkter, skal du gå på instagram og følge @swissclinic_danmark og skrive på min instagram Beautybysilke (under konkurrencen), at det er gjort. 🙂

Vinderen af dette skønne hudplejesæt bliver offentliggjort på Facebook (Beautybysilke.dk) og instagram lørdag, d. 8. juli og jeg kontakter vinderen direkte. 

Held & lykke! 🙂 

 • CarinaF
  juli 5, 2017

  Sikke en skøn gevinst! De produkter vil jeg da virkelig gerne prøve 🙂

 • Karolina
  juli 5, 2017

  Så er det gjort! Håber det bliver mig, der vinder 😉

 • Eva B
  juli 5, 2017

  Det er for vildt med alt den lækre fugt – vidste ikke, der var så mange forskellige hyaluronsyrer. De produkter må virkelig give bounce og volumen til huden. Man bliver altså helt begærlig. Cooool og helt japanenkelt design.
  Er iøvrigt superglad for min Swiss Clinic roller ?

  • Silke
   Eva B
   juli 5, 2017

   Hej Eva 😀 Det er efterhånden daglig korrespondance! Ja, de er sindsygt gode, og jeg læste godt din kommentar med at du har fået et ar til næsten at forsvinde med Skin Roller? Det er jo fantastisk! 🙂 Kh, Silke

 • Rine Neye
  juli 5, 2017

  Done – har prøvet deres produkter – rigtig gode !! ?? Rine

  • Silke
   Rine Neye
   juli 5, 2017

   Ih, hvor godt Rine! 🙂 Ja, de har superlækre produkter. Kh, Silke

 • Rine Neye
  juli 5, 2017

  Done – har prøvet deres produkter – rigtig gode !! ?? Rine

 • Nanna L
  juli 6, 2017

  Prøver lykken <3 tak for bloggen. drikker i nuet de gode berocca, jeg kan ikk leve uden 😀 tak for tip.

  • Silke
   Nanna L
   juli 10, 2017

   Tak Nanna, jeg drikker dem også hver eneste dag! 😀 Kh, Silke

Add Comment

Sådan plejer du din sommerhud
Ansigtsbehandling med et ekstra sundt tvist