Det magiske rensevand – Micellar Water

Posted In: Anmeldelse | Hudpleje | Reklame

Jeg har de seneste år nærmest kun brugt Micellar rensevand, når jeg skal rense min hud og makeuppen skal af. Der er lidt delte meninger om hvor godt det er kun at bruge Micellar Water. Jeg har hørt flere kosmetologer sige, at det absolut ikke er godt nok og at der skal renses med “rigtige” renseprodukter. Andre siger, at det er ok ind imellem, men at man også skal rense med andet. 

Simple, rensevand, wipes, Micellar Water, rens

Disse Micellar renseservietter er de absolut bedste jeg har prøvet til min sensitive hud.

Hvad er en Micellar Water egentlig?

Micellar Water er en alt-i-et renseprodukt, som du kan bruge til at fjerne makeup og rense huden med. Populært kaldes den også bare en rensevand. Micellar Water har fået navnet efter de bittesmå miceller, som er usynlige, rensende molekyler i vandet. De virker som små magneter på skidt og snavs. Det skal ikke skylles af huden efter brug og bruges sammen med en vatrondel. Så du kan ikke bare pjaske det i hovedet og forvente, at din hud så bliver ren. Skal du fjerne mascara, skal du lade vatrondellen sidde på vipperne et øjeblik, så micellerne kan opløse og suge mascaraen til sig. Til gengæld er den nok lidt for mild til vandfast mascara. Til det findes der nogle særlige Cleansing Facial Wipes fra Simple, der kan klare den slags. 

Simple, rensevand, wipes, Micellar Water, rens

Derfor elsker jeg det magiske rensevand

Jeg synes selv, at jeg er et levende bevis på at en Micellar Water bestemt både kan fjerne makeup OG rense huden ordentligt. Også hvis jeg bruger det hver dag, hver uge, hver måned – faktisk året rundt. Ok, det hænder selvfølgelig, at jeg tester andre renseprodukter, men jeg vender altid tilbage til min Micellar Water. Grundene er enkle: 1. Det er nemt. 2. Jeg slipper for vand, der løber ned af armene når man renser med et produkt, som skal skylles af. 3. Min hud føles mindre irriteret  og tør end når jeg renser med vand og et renseprodukt. Siden jeg er begyndte at bruge Micellar Water har min hud fået det langt bedre. 

Simple, rensevand, wipes, Micellar Water, rens

Lige nu er jeg rigtig glad for Micellar Cleansign Water fra Simple. Den er meget mild og endda beregnet til sensitiv hud. I like! Min sarte hud bliver heller ikke udtørret af den, så en storfavorit hos mig. Og så er jeg bestemt ikke for fin til, at den er budgetvenlig. 🙂 Prisen er cirka 40 kr, men kan svinge lidt fra butik til butik. 

De bedste renseservietter jeg har prøvet!

Jeg ved godt, at det er store ord fra mig. Men jeg vil også gerne lige anbefale jer at prøve disse Micellar Cleansing Wipes fra Simple. Det er vitterligt de bedste renseservietter jeg har prøvet. De er ikke for våde, ikke for tørre og føles virkelig behagelige mod huden. Normalt er jeg ikke SÅ vild med renseservietter, da jeg synes de kan være lidt hårde mod huden. Nogle gange kan min hud endda blive lidt irriteret efter brug. Men den følelse har jeg på ingen måde med dem her. Jeg er virkelig imponeret. Og så fjerner de blidt og effektiv makeuppen i et snuptag. (De koster også cirka 40 kr, men kan variere da butikken selv fastsætter prisen.)

Simple, rensevand, wipes, Micellar Water, rens

Så fik jeg renset den ene halvdel af ansigtet for foundation. Min hud har det godt og er hverken rød eller irriteret efter brug.

Hvem kan bruge det?

Jeg har testet mange forskellige mærker indenfor Micellar rensevand og går gerne efter dem til sensitiv hud. Nogle er til alle hudtyper, andre er inddelt i forskellige hudkategorier. 

Til gengæld er det et produkt, som alle kan bruge. Selv min datter Carla på 14 år, som døjer med en hormonel teenagehud, er glad for at bruge Micellar Water. Teenagere kan jo være lidt dovne, men fordi det er så nemt og hurtigt, får hun faktisk renset sin hud hver dag nu. 🙂 Og det har iøvrigt gjort en kæmpe forskel! 

Simple, rensevand, wipes, Micellar Water, rens

Et par ekstra tips!

Faktisk er Micellar Cleansing Water vildt god, når der lige skal fjernes en lille klat mascara på huden. Så drypper jeg nogle dråber af den på en vatpind og vupti, så er den væk uden at gnubbe for meget. Jeg bruges Micellar Cleansing Wipes til at rense mine pensler med. Og skal makeuppen bare lige friskes op uden at du også fjerner øjenmakeuppen, er renseservietterne nemme, hurtige og gode. 

Simple, rensevand, wipes, Micellar Water, rens

Jeg bruger som regel vand og sæbe til penslerne, men på farten er det genialt med en renseserviet. 🙂

Har du i øvrigt sensitiv hud som mig selv, så kan du læse mine 7 gode tips til at passe ekstra godt på din hud. Du finder indlægget lige her. 

 • Marianne Bojer
  juni 6, 2019

  Jeg giver dig helt ret!!! Jeg har også brugt Mic.water fra Simple de sidste par år og min hud har aldrig haft det bedre 👍🏻 Jeg renser kun med Mic.water. og så creme fra Pudderdåserne 👍🏻👍🏻👍🏻

  • Silke
   Marianne Bojer
   juni 6, 2019

   Ej, hvor skønt at høre, at du er enig Marianne! 🙂 Tak for din tilbagemelding og ha’ en dejlig dag! 🙂 Kh, Silke

 • Birgitte linstow
  juni 6, 2019

  Og hvor køber du Simple?

  • Silke
   Birgitte linstow
   juni 6, 2019

   Uh ja, det burde jeg jo have skrevet. Indtil videre findes det i Kvickly og Superbrugsen. 🙂 Kh, Silke

Add Comment

3 nye hårfavoritter
Farvel hedeture og god dag til hormoner

Anti-age serum i Rolls Royce klassen

Posted In: Anmeldelse | Hudpleje | Reklame
Hvis du ønsker et anti-age serum, som kan dække alle behov din hud måtte have, så læs videre. Elizabeth Ardens luksusserie Prevage har nemlig lanceret en opgraderet version af deres bedste anti-age serum. Og det nye serum har mange fordele, som jeg synes du skal høre om. :) Arbejdshesten i din hudpleje Hvis du allerede var glad for det første Prevage Advanced Anti-aging Serum, så glæd dig. De ingredienser, som var i det første serum er også i det nye Prevage Anti-Aging Daily Serum 2.0. Men med det nye får du en[...]

3 dages juicekur – sådan gik det!

For et par uger siden tikkede der en mail ind om jeg havde lyst til at teste en 3 dages juicekur fra Restart Juice. Det har jeg længe tænkt på at gøre, så nu sprang jeg på muligheden. Jeg var selvfølgelig også lidt nervøs, for at jeg både skulle blive sulten og sur. Men jeg ville også gerne prøve at give min krop en lille "udrensning" og mærke hvad det kan gøre for mig. Dag 1 - knaldende hovedpine! Jeg plejer at starte med at lave en kop kaffe som det allerførste om morgenen. Det er den kop, som sparker lidt[...]

5 gode makeup budgetkøb

Posted In: Makeup | Reklame | Skønhed
Jeg har fundet 5 gode makeup budgetkøb hos Cocopanda, som absolut skal have en anbefaling med. Ingen af produkterne koster over 70 kr og jeg har testet dem alle med stor fornøjelse. :) Så skal makeuppungen opgraderes, så kan du måske bruges et par af disse skønne produkter. Der er også en rabatkode, der giver yderligere 15% rabat også på allerede nedsatte varer, men det kommer jeg tilbage til.   Let foundation med naturlig dækning Denne Serum foundation fra The Ordinary har jeg faktisk skrevet om før. Det er e[...]