Vind et ophold på Kokkedal Slot Copenhagen

Posted In: Anmeldelse | Konkurrence | Reklame

Vi trænger i den grad til oplevelser og til at komme ud, så hvad med at deltage i konkurrencen om et ophold på Kokkedal Slot Copenhagen til en værdi af 3.750 kr. 🙂 Lige nu er alt foreløbig lukket ned, men vi skal jo også have noget at glæde os til – og det kan man i hvert fald på det skønne slot i Hørsholm. Slottet er i øvrigt en del af Small Luxury Hotels of the World.

Forkælelse i spa’en

Jeg var selv så heldig at besøge slotte i starten af december, dvs lige før det hele lukkede ned igen. Det var en oplevelse jeg stadigvæk lever højt på og som jeg hellere den gerne vil gentage, når muligheden byder sig. 🙂 Jeg anede ikke, at det smukke hotel havde en spa, som gav hele oplevelsen en ekstra stjerne hos mig.

Spa’en er ikke stor, men intim med sauna, dampbad, pool og SensorySky-brusere. Dertil kommer der gode kropsbehandlinger, som tager fokus i velvære og sundhed. Der er aqua-fitness og du kan endda booke spa’en helt for dig selv i 2 timer. Jeg prøvede selv en Tranquillity Pro Sleep kropsbehandling, som var fuldstændig vidunderlig. En fantastisk behandling, hvis du er stresset. Det er kun blide strøg og let massage med æteriske olier og særlige lyde, som fik mig til at forsvinde i en nærmest trancelignende tilstand. Se alle spabehandlinger lige her. 

Kokkedal Slot Copenhagen, spa, ophold, hotel, luksus, gourmet, golf

Efter behandlingen var der tid til at nyde den dejlige pool og benytte sauna og dampbad.

Ophold på højt niveau

Jeg spiller ikke selv golf, men vil da lige nævne at der hører en golfbane til slottet. Hvis du heller ikke spiller golf, så kan du i hvert fald få tiden til at gå i spa’en eller nyde det dejlige værelse.Kokkedal Slot Copenhagen, spa, ophold, hotel, luksus, gourmet, golfTiden fløj så hurtigt afsted, da jeg var der i december at jeg sagtens kunne have brugt mere tid på værelset også. Det er altid den del, som giver mig følelsen af ferie og afslapning.Vi havde udsigt til golfbanen fra vores værelse, hvor der selvfølgelig også er en veludstyret minibar. Kokkedal Slot Copenhagen, spa, ophold, hotel, luksus, gourmet, golf

Sindsyg lækker mad og vin

Går du op i vine og god mad, så vil du elske Kokkedal Slot Copenhagen. Vi fik en 4-retters gourmet menu, der fik engelen til at synge. Vi valgte at tilkøbe en vinmenu (den er ikke inkluderet i konkurrencen), som jeg vil virkelig anbefale at bestille den til jeres mad for at fuldende oplevelsen. Kokkedal Slot Copenhagen, spa, ophold, hotel, luksus, gourmet, golf

Det kan du vinde

Som skrevet før har jeg fået muligheden for at udlodde et ophold for 2 personer til Kokkedal Slot Copenhagen til en værdi af 3.750 kr. I pakken er der følgende:

 • 1 overnatning i opgraderet dobbeltværelse
 • Adgang til vores Slotsspa
 • Velkomstdrink før middagen
 • 4-retters gourmetmiddag i slottets restaurant
 • Lækker morgenmad
 • Gratis parkering og wifi

Umiddelbart skal gevinsten indløses inden d.1.april 2021, men dette er selvfølgelig med forbehold for cororan omstændighederne og om hotellet er åbent igen.

Kokkedal Slot Copenhagen, spa, ophold, hotel, luksus, gourmet, golf

For at deltage i konkurrencen skal du:

 1. Følge Kokkedal Slot Copenhagen på instagram eller Facebook og mig her eller på instagram.
 2. Nævn den person som du gerne vil dele opholdet med. Personen må også selv gerne deltage i konkurrencen, det fordobler jo jeres chancer for at vinde. 😉 Du kan deltage enten her på bloggen og/eller på instagram.
 3. Vinderen bliver trukket søndag, d.10.januar 2021 og offentliggjort her under selve konkurrencen og på instagram. Held & lykke!

Kærlig hilsen,

Silke

Vinderen blev Sassia Bechsgaard, stort tillykke til dig. 🙂

 • MarianNe MeJlsø
  januar 3, 2021

  Åh hvis heldig ville jeg tage en god veninde med som overraskelse 😀😀

  • Tina
   MarianNe MeJlsø
   januar 7, 2021

   Jeg vil tage min kæreste med, Martin, som fortjener det så meget, da han arbejder hårdt under corona med udsatte børn og unge ❤🥰😊☀️🌸🌼 Kh Tina

   • Tina
    Tina
    januar 7, 2021

    Fik vist skrevet under marianne mejlsø, beklager! 😊 kh tina

  • Maiken r. Vestergaard
   MarianNe MeJlsø
   januar 7, 2021

   Virkelig fantastisk gaw. Jeg. Ikke ønske jeg kunne overraske min mand med sådan en lækker weekend. Vi trænger virkelig til en børnefri week. 💕

 • Sofie Topsøe
  januar 3, 2021

  Årh en lækker præmie! Jeg vil elske at vinde og dele oplevelsen med min veninde Mie. Rigtig godt nytår smukke Silke <3 Glæder mig til at læse med på bloggen og blive inspireret her i 2021 🙂

 • Pia Hvenegaard
  januar 3, 2021

  Hej Silke
  Ej hvor skægt at du har været i mit nabolag🥰
  Kokkedal slot er et virkeligt smukt sted.
  Til trods for at jeg bor tæt på har jeg aldrig haft glæden ved at være der.
  Så lægger meget gerne et lod i puljen😍🥂
  Godt nytår
  Knus ♥️

  • Pia Hvenegaard
   Pia Hvenegaard
   januar 3, 2021

   Og jeg vil dele oplevelsen med min mand🥰

 • Signe
  januar 3, 2021

  Rigtigt godt nytår kære Silke ❤️jeg ville tage med elskede Jakob med 💫🥰

  • Pernille
   Signe
   januar 4, 2021

   Wauuu 😍😍😍 Det lyder intet mindre end fantastisk 🤩 Vil tage min barndomsveninde Lotte med, 🥰 Vi trænger begge til pusterum og selvforkælelse ♥️🌸

 • Anette Nnon
  januar 3, 2021

  🏰🥂 Vil være et Drømmeønske at opleve sammen med min mand🥂🏰

 • Helle Jensen
  januar 3, 2021

  Fantastisk og en lækker præmie 🤩🙏🏻🥰 hvis jeg er så heldig at vinde, vil jeg tage min supermand med.

 • Sine
  januar 3, 2021

  Jeg vil tage min forlovede med! Kunne være den fedeste måde at fejre optakten til brylluppet 😍

 • Christina liggett
  januar 3, 2021

  Wow hvor lyder det hele fuldstændig magisk. 🙂 Jeg har desværre “kun” været forbi til en skøn middag, så det vil være den vildeste drøm at besøge stedet med min mand, på en tiltrængt Baby-Moon, inden vores første barn kommer til verden til foråret. 🙂

 • Anne-Mette
  januar 3, 2021

  Jeg deler med min bedre halvdel Peter Han har knoklet hele corona tiden med udbringelse af pakker. Mens andre har siddet hjemme bag trygge murer, har han rendt rundt med pakker og gjort folk glade. Han trænger til afslapning, når udsalget på webshop er overstået. Så jeg håber jeg vinder og kan give han sådan en mega skøn overraskelse med sådan et luksus ophold. Godt nytår. 👍🎉❤️

 • Heidi Hjorth Jeppesen
  januar 3, 2021

  🌱💆🏼‍♀️🥂🍾 Jeg ville elske at tage afsted med min mand til forkælelse, afslapning, opladning og stilletid ❤️ Synes at hverdagen er rigeligt af det modsatte i et familieliv med fire børn, fuldtids (plus) arbejder og corona 😣

 • Naja Berg Petersen
  januar 3, 2021

  Jeg vil helt sikkert overraske min mand, hvis vi kan få arrangeret pasning😃Ellers vil jeg invitere min rigtig gode veninde med, som jeg ikke har set siden i sommer pga. Corona ❤️

 • Emma Haldan
  januar 3, 2021

  Rigtig godt nytår, Silke ✨

  Hvor er det en flot konkurrence!
  Jeg ville sende mine forældre afsted – det er dem simpelthen så vel undt ♥️

 • Pia Hansen
  januar 3, 2021

  jeg vil dele dette fantastisk ophold sammen med min datter Heidi , vi trænger også til en oplevelse vi vil kunne leve højt på i laaang tid, specielt efter denne lange tid vi ikke har kunnet se hinanden hvor jeg som særlig udsat har været nødsaget til at være lukket inde mest muligt .
  men nu bliver tiderne bedre og vi vil igen kunne ses og hvad er bedre en et slots ophold med afslapning og totalt forkælelse , det vil være skønt at blive forkælet med god mad og spa 😀

 • Maria Seidelin
  januar 3, 2021

  Jeg vil gerne overraske min mand David hvis jeg er den heldige. Vi arbejder begge i kritisk funktion, så vi er pt ret udfordret for at få familielivet til at hænge sammen <3 Så det ville være så fantastisk at kunne overraske ham med lidt tosomhed <3

  • Ditte
   Maria Seidelin
   januar 3, 2021

   Jeg ville tage min mand med❤️

 • Ditte
  januar 3, 2021

  Jeg ville tage min mand med❤️

 • Kate marie andersen
  januar 3, 2021

  Fantastisk konkurrence💫! Jeg vil rigtig gerne dele med min veninde Maja Rye, hvis jeg er den heldige🤞🎀…vi fortjener det sikkert ik mere end alle de andre skønne følgere der deltager her, men vi lover nyde hvert et minut, hvis vi er dem der kommer afsted🤩!
  Vi krydser fingre til 10/1 der så er min fødselsdag😁så ingen hemmelighed det kunne pynte på dagen🥰

 • Jeanne
  januar 3, 2021

  Jeg vil tage min dejlige svigerinde med, som har været så meget igennem de sidste 2 år❤️

 • Mariann Rank Juelsgaard
  januar 3, 2021

  Jeg vil elske at invitere min veninde, Lone K. JENSEN, igennem snart 29 år med på getaway fra mænd og børn🤞🏻🍀 Følger og liket alle steder👍🏻

 • Janne Jensen
  januar 3, 2021

  Vil tage min mand med på en overraskelsestur❤️

 • Charlotte Olsen
  januar 3, 2021

  Jeg vil tage mine gode veninde med 🙏🏻🍀🌸

 • Helene
  januar 3, 2021

  Jeg vil så gerne afsted med min mand, vi trænger til at finde gnisten igen ❤️😊

 • Winnie
  januar 3, 2021

  WAUUUW!! Sikke en fin præmie 💗 Så ville der da være noget at glæde sig til 💗🥰 Jeg ville invitere min søde kæreste med på det lækre ophold 💗

  Rigtig godt nytår ♥️✨💫

  ALT ER KRYDSET 💗🙏🏼

 • Helle lillelund
  januar 3, 2021

  Hold op en præmie!! Ville inviterer min bedste veninde med der bor i Kbh. Hun er der for mig i med og modgang. Har kendt hende siden børnehaveklassen. ❤️ Nadia. ❤️❤️

 • Rebekka
  januar 3, 2021

  Åh hvor ville der være fantastisk at kunne dele den oplevelse med min mand 🥰

 • Inger laursen
  januar 3, 2021

  Ser dejligt og lækkert ud så jeg vil gerne afsted med min gode veninde. Joan. Hun er der altid for mig 😍💖🥰

 • Eva
  januar 3, 2021

  Wow, hvor vildt. Plads til nydelse, fest, luksus, pleje, god spise og krammere. Jeg ville selvfølgelig tage min mand med; @hjenner1738 ❤️ Drømmer allerede lidt….

 • Mette
  januar 3, 2021

  Det kunne være så dejligt at overraske min hårdt arbejdende mand med sådan et ophold

 • Maibrith H. Isager
  januar 3, 2021

  Det lyder som ren wellness!🌹 Min skønne mand Anders skal med❤️ Vi blev gift og holdt bryllup i august, lige da DK lukkede op igen og lige inden den blev lukket igen, så vi var heldige🥰 Men bryllupsrejsen må vi jo vente med, så denne omgang wellness vil kunne gøre det for os😊

 • Maria
  januar 3, 2021

  Wauw en lækker præmie🥂🎉🤞
  Jeg vil invitere min mand, Peter, med❤️

 • Margit Westergaard
  januar 3, 2021

  Wauv! Hvor lækkert 😍🤩
  Jeg vil tage min mand med, hvis jeg er så heldig at vinde 🤞❤️

 • Gerd Hjorth-Moritzsen
  januar 3, 2021

  Hvis jeg skulle være den heldige, vil jeg give opholdet til min næstældste datter og hendes mand, da de altid er der for mig, især her under coronaen.

  • Anette søndergaard
   Gerd Hjorth-Moritzsen
   januar 3, 2021

   Wauw 🤩🥰. Er jeg heldig at vinde dette lækre ophold på Kokkedal Slot 🙏, så vil jeg invitere min mand med ❤️

 • Trine Bach Kær
  januar 3, 2021

  Årh, jeg vil elske det🙏❤️
  Jeg vil invitere min skønne kæreste med❤️

 • Mette Krogh
  januar 3, 2021

  Jeg ville tage min søster med 🤞🙏🏻❤️

 • Josephine Gretlund
  januar 3, 2021

  Jeg vil rigtigt gerne forkæle Vibeke Beck-Friis, der her i sommers forkælede mig med et ophold på Villa Copenhagen med middag i Tivoli og det hele – det vil jeg rigtigt gerne gengælde, men finanserne er små, så det ville være en fantastisk overraskelse at kunne give min veninde. Rigtigt godt nytår <3

 • Charlotte Raaschou
  januar 3, 2021

  🙏⭐️🙏⭐️🙏🥰
  Lige hvad jeg kunne ønske mig💞

 • Lone Widahl
  januar 3, 2021

  Skøn præmie 🤩🎊🥂❤️ Jeg håber at vinde, så jeg kan forkæle min mor med en helt speciel mor/datter oplevelse 🤩 Dem har vi ikke haft mange muligheder for i 2020 😊

 • Heidi Nicoline
  januar 3, 2021

  Ej hvor passer du bare perfekt ind i de smukke omgivelser. Jeg vil nok ikke kunne se ligeså yndig ud imens, men til gengæld vil jeg kamp nyde hvert enkelt sekund. Vi har været udfordret på alle fronter i 2020 og er helt nede på batterier efter et forfærdeligt år i vores lille hjem. Det her ville forhåbentlig lade batterierne op og give os noget at se frem til.

 • Britt
  januar 3, 2021

  Jeg vil så gerne vinde – trænger max til forkælelse og jeg vil tage min veninde med – Kristine Liltorp Hansen

 • Bonnie Nottelmann
  januar 3, 2021

  Rigtig godt nytår 💫🍾 Jeg vil forkæle min mand, hvis jeg vinder 🙏🏼❤️

 • Lea Jeanica Madsen
  januar 3, 2021

  Det lyder himmelsk! Jeg ville invitere min veninde Mette med. Vi trænger begge så meget til en mini get away fra hverdagen 😊

 • Maria Høyer
  januar 3, 2021

  Jeg ville tage min kæreste med ❤️

 • Marianne Platzer
  januar 3, 2021

  Min datter og jeg trænger til at blive forkælet – særligt hende!

 • Christine Benna Skytt-Larsen
  januar 3, 2021

  Jeg tager min mand med. Vi trænger til ekstra forkælelse ovenpå et hårdt 2020 🤞❤️

 • Heidi rantala
  januar 3, 2021

  Uha hvor lækkert kunne det ikke være😍 vil tage manden med🥰

 • Stina Foller
  januar 3, 2021

  Wuhuuu for en lækker gaw 🤗 smiler nytårsheldet til mig skal kæresten med 😍 Rigtig godt nytår

 • Chatlotte
  januar 3, 2021

  Wauuw 🤩jeg ville tage min kæreste med på et romantisk ophold ❤️😃🍀

 • Rikke Klint
  januar 3, 2021

  Jeg ville blive så glad for at vinde sammen med min veninde Sarah 🙏🏼

 • Pia Ribel
  januar 3, 2021

  Jeg tar min kæreste med.Har endnu ikke spillet golf på banen⛳️😊

 • Christina Schafranek Nielsen
  januar 3, 2021

  Hvor ser det bare lækkert ud, hvis jeg bliver den heldige vil jeg tage verdens bedste mor Inge med til forkælelse og kvalitetstid ❤️

 • Jeannette Nielsen
  januar 3, 2021

  Lækker præmie at starte året med. Jeg vil tage min mand med på slottet😍😍👑👑

 • Connie Moisen
  januar 3, 2021

  Jeg ville tage min mand med 🙂

 • Linda G
  januar 3, 2021

  Jeg vil tage min mand med ❤️ de første 8 år af vores forhold er brugt på studie, renovering af hus mv.
  Må i år endelig blive året hvor vi langt om længe kan trække stikket bare er par dage og tage på et lækkert ophold sammen 🥰

 • Marie-luise hilbrecht
  januar 3, 2021

  Jeg ville elske sådan et ophold med min mand 🤞🍀

 • Henriette HvenegaaRd
  januar 3, 2021

  Jeg vil tage min svigerdatter Camilla Valsgaard med. Hun trænger i den grad til blive forkælet lidt. Jeg selv har mistet min mor i år så jeg kunne også godt trænge til lidt hygge

 • Susanne
  januar 3, 2021

  Min skønne mand

 • Knudsen
  januar 3, 2021

  Det kunne være pragtfuldt!
  Jeg vil tage min bedste ven med ❤️

 • Malene Bager
  januar 3, 2021

  Jeg vil tage en veninde med på hyggetur

 • Tenna Bie Lassen
  januar 3, 2021

  Super lækker konkurrence👌🏻. Det kunne jeg virkelig godt trænge til, så kunne være SÅ skønt at vinde, og dele med min kære mand🙏🏻🤞🏻🍀🤩

 • Rie Viola Dyrnes
  januar 3, 2021

  Rigtig godt Nytår.
  Jeg vil tage min datter med ❤️❤️

 • Mai
  januar 3, 2021

  Åh, præCIS hvad man har brug for! Jeg ville elske at tage af sted med min søde mand! Godt nytår, Silke!
  Kh Mai

 • Karina Normann
  januar 3, 2021

  Jeg ville tage min kære mand med
  på dette fantastiske ophold ♥️🙏🥂🍾🍰✨🌹🦋☘️☘️

 • Brita Keller
  januar 3, 2021

  Jeg vil tage min kæreste Henning Brun Larsen med på dette lækre ophold 🙏🥰🥂

 • Helle Kanding Fluegel
  januar 3, 2021

  Det ville min mand og jeg elske at glæde os til ❤️ Vi trænger i den grad til lidt romantisk forkælelse ❤️

 • Heidi K
  januar 3, 2021

  Jeg vil invitere min mand med på ophold, da vi begge trænger til forkælelse og tosomhed ❤️🙏🏻

 • Majbritt
  januar 3, 2021

  Jeg vil tage min mand med ❤️ Og ja vi trænger vist alle til noget forkælelse i denne tid.

 • Nanna
  januar 3, 2021

  vil invitere min mor med <3

 • Lisbeth Brünings
  januar 3, 2021

  Jeg vil overraske min mand. Vi trænger til lidt forkælelse efter mit kræftforløb. 🙂

 • Heidi
  januar 3, 2021

  Godt Nytår 🥂Hvis jeg vinder vil jeg tage min mor med ❤️

 • Vibeke JP
  januar 3, 2021

  Hvor ville det dog være skønt at kunne forkæle min søde kæreste med sådan et lækkert ophold på Kokkedal Slot!

 • Gitte Marie zakariasen
  januar 3, 2021

  Godt Nytår.
  Det har været et vanvittigt år. Som så mange andre, har jeg været adskilt fra mine kære, og det er nok det værste. Skulle jeg vinde opholdet, så skulle min datter, Camilla Zakariasen med. Jeg har ikke kunnet hjælpe hende ret meget i det forgangne år, og hun er alene med to små, samt én i maven. Jeg ville elske at overraske hende med en ordentlig gang afslapning og selv forkælelse <3

 • Rebecca Insulander
  januar 3, 2021

  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, ville jeg invitere min vidunderlige livslange veninde, Nada med. Hun trænger til gode oplevelser🙏🏻😍 og møder uhyre sjældent luksus! Det kunne hun virkelig trænge til❤️

 • Tina
  januar 3, 2021

  Godt nytår kære Silke 🙂
  Meget smukke billeder og hvor ser der top lækkert ud, det ville jeg gerne dele med min voksne datter 🙂

 • Helle Henriksen
  januar 4, 2021

  😍❤️🤞🏻🍀Vil invitere min mand med🍀🤞🏻❤️😍som et smukt plaster på såret, da vores sølvbryllupsrejse er blevet aflyst for anden gang nu😞

 • Kirsten V Nielsen
  januar 4, 2021

  Jeg ville tage min mand med på dette pragtfulde ophold.❤🤞🙏🍀
  Jeg følger dig og Kokkedal slot.

 • Henrik Jensen
  januar 4, 2021

  Jeg vil med stor glæde dele med min kone.🤩😍❤🤞🙏
  Jeg følger jer begge på Instagram.

 • Henrik Jensen
  januar 4, 2021

  Kirsten V N🤞🙏❤

 • Astrid
  januar 4, 2021

  Jeg vil elske at tage min søster med

 • Lotte
  januar 4, 2021

  Min veninde

 • Line
  januar 4, 2021

  Jeg vil tage min mand med ❤️

 • Lis
  januar 4, 2021

  Jeg vil forkæle min datter og svigersøn

 • FOA, Gitte Leth
  januar 4, 2021

  Århh hvor er det en fantastisk præmie, kunne være så skønt at nyde en overnatning der med min søde mand:-)

 • Bente Jensen
  januar 4, 2021

  Hvis jeg er heldig vil jeg invitere min dejlige mand med ❤ Vi fortjener at blive forkælet efter at have passet børnebørn til den store guldmedalje 🥰 Vi har 30 børnebørn tilsammen – nogle af dem er voksne 💞💗❤🥰

 • Birgitte Harttung
  januar 4, 2021

  Jeg vil elske at nyde opholdet med min mand

 • Gitte
  januar 4, 2021

  Sådan et ophold vil våde min mand og jeg have godt af 🍀🥂🍾

 • Gitte
  januar 4, 2021

  Kærestetur🍀🥂🍾❤️

 • Marie
  januar 4, 2021

  Jeg ville tage min mand med🤞🏼🤞🏼🤞🏼

 • Tina Rindom Svejgård
  januar 4, 2021

  Hvor lyder det lækkert og lige noget min mand og jeg kunne drømme om, nu vi begge runder et skarpt hjørne 😉🙏🏻🤞🏻❤️🌹

 • Louise poulSen
  januar 4, 2021

  Jeg har kun besøgt slottet til afternoon tea som var en dejlig oplevelse. Og jeg vil elske at kunne tage min veninde med til spa og lækker mad og vin ❤️. Begge vores 40 års fødselsdage blev desværre aflyst så opholdet ville være en skøn fejring. Godt nytår og tak for at kunne læse med 😊.

 • Pernille Skov Thorsted
  januar 5, 2021

  Skøn Skøn forkælelse❤️❤️❤️
  Vil tage min dejlige mand Nils, med på opholdet❤️❤️❤️
  Krydsede fingre herfra🤞🏻🙏🏻🍀

 • Christina
  januar 5, 2021

  Drømmer om forkælelse som lækker mad på restaurant, spa og skønne behandlinger og ikke mindst smukke omgivelser. Vil dele det hele med en dejlig veninde

 • Line Erlandsen
  januar 5, 2021

  Sikke et lækker forkælelsesophold! Ville elske at dele sådan luksus med min kære mand, Rasmus❤️

 • Karina
  januar 5, 2021

  Den perfekte gave til mig selv på min 50 års fødselsdag! Ville dele den med min søster Linda Isaksen.🇩🇰👍🏻🙏🏻🤞🏻🎁🍀

  • Benita Pontoppidan
   Karina
   januar 5, 2021

   Sikke en flot gave 🤩 som jeg vil elske at forkæle min mand med. ❤️🍀❤️🍀❤️🍀❤️🍀❤️🍀❤️🍀❤️🍀❤️🍀❤️🍀❤️🍀❤️
   Håber af hjertet❤️ Denne kan blive min. ❤️

 • Benita Pontoppidan
  januar 5, 2021

  Sikke en flot gave 🤩 som jeg vil elske at forkæle min mand med. ❤️🍀❤️🍀❤️🍀❤️🍀❤️🍀❤️🍀❤️🍀❤️🍀❤️🍀❤️🍀❤️
  Håber af hjertet❤️ Denne kan blive min. ❤️

 • Linda gunneklev
  januar 5, 2021

  En fantastisk gevinst som jeg vil give til min mand Ole , som en overraskelse til hans fødselsdag d 11/1 🍀🤞
  Kh linda gunneklev

 • Lone S.
  januar 5, 2021

  Åh, det er jo lige præcis sådan et ophold, der ville være skønt at kunne se frem til i denne her mærkelige og lidt trælse tid. Jeg ville elske at tage på sådan et ophold med min mand 💗

 • Tania
  januar 5, 2021

  Hvis jeg er den heldige vinder, så vil dele opholdet med min søster. Hun trænger til forkælelse🙏🏻❤️

 • Jette
  januar 6, 2021

  Jeg vil dele med min veninde Vibeke Steen 🥰 vi vil Så gerne forkæles 🍀😍

 • Pia Christensen
  januar 6, 2021

  Jeg vil dele den fantastiske oplevelse med min mand ❤️🥂🍾

 • Maria hjorth Christiansen
  januar 6, 2021

  Da jeg ingen kæreste har, ville jeg tage min søde veninde Mette med. Hun er der altid for mig og fortjener lidt forkælelse🤩

 • Tiina Mikkelsen
  januar 6, 2021

  Jeg vil gerne tage min dejlige man med til opholdet. Vi har haft rigtig travlt i længere tid og det vil være sååå dejligt, at slappe af i disse luksuriøse omgivelser. 💕😍🥂

 • Mai
  januar 9, 2021

  Jeg ville dele opholdet med min barndomsveninde❤️ Vi gik i skole 5 min fra kokkedal slot og har været ved slottet og i området omkring uendelig mange gange – men dengang stod slottet tomt og lukket. Vi har derfor aldrig været inden for eller set det efter det blev til et hotel😊 Så det kunne være så hyggeligt🤞🏻🌸

 • Sofie
  januar 10, 2021

  Ville være drømmen😍 Ville overraske min mor, som altid er der for mig

 • Christina
  januar 10, 2021

  Jeg vil tage Camilla Sander med. ❤️🤞🏻

 • Charlotte
  januar 10, 2021

  Min dejlige veninde skal i den grad forkæles ❤️❤️

 • Henriette
  januar 10, 2021

  Åhh det vil jeg gerne vinde ❤️❤️❤️ Jeg vil tage min dejlige mand med

 • Christina Holtegaard
  januar 10, 2021

  Åhhh det ville jeg gerne dele med min mand ❤️❤️❤️

 • Louise Salde
  januar 10, 2021

  🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Det lyder jo helt fantastisk. Hvis jeg vinder vil jeg tage min mand med. Hygge, forkælelse og kærlighed har vi vist brug for ❤️🙏🏼🍀✨✨✨

 • Camilla K. OLESEN
  januar 10, 2021

  Fantastisk præmie. Jeg er gravid, og må ærligt indrømme, at min kæreste og jeg ikke har været ude alene uden børn, siden vores førstefødte kom til verden for godt 4 år siden.. Hvis det skal nås foreløbigt, skal det være inden sidste skud på stammen kommer til verden😉 Og de her ophold vil uden tvivl være meget kærkomment. Så min kæreste Troels.

 • Tina Lucas
  januar 10, 2021

  Dette ophold ville være fantastisk at vinde. jeg så de flotte billeder, da du var på Kokkedal slot. Det ville være det perfekte mor/datter ophold, som jeg ville tage min datter med på hendes fødselsdag i marts, hvis det er muligt, på det tidspunkt, krydser alt hvad jeg kan 🙂 🙂

 • Marie
  januar 10, 2021

  Det ville være det fedeste at kunne glæde min søster med sådan en tur. Vi trænger begge virkelig til noget selvforkælelse og tid sammen❤️

 • Rikke
  januar 10, 2021

  Det lækre luksusophold vil jeg glæde min kæreste med ❤❤

 • Tanya
  januar 10, 2021

  Sikke en lækker give away! 😍😍 hvis jeg skulle gå hen og vinde, vil jeg invitere min kæreste med! Det fortjener han! 🥂🍀❤️

 • Karina
  januar 10, 2021

  Hvor ville jeg gerne vinde den til min 50 års fødselsdag som er lige på trapperne 🙏🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
  Og så ville jeg invitere min søde søn William med, som ikke har set meget til sin sygeplejerske-mor de seneste måneder 🍀🍀🍀🤞🏻🙏🏻

  • Catarina Clausen
   Karina
   januar 10, 2021

   Vil dele med min mand – vi trænger til en get away! Med to børn, studie og arbejde, så kunne det være rart at komme lidt væk fra det hele for en nat🤞

 • Gitte bEch landgreve
  januar 10, 2021

  Jeg vil overraske min mand med denne fantastisk præmie 👌😍 jeg krydser fingre for at kunne komme lidt væk 🤞

Add Comment

Styrk huden indefra med kollagen
Krystaller og hvordan jeg bruger dem