En bodylotion er ikke bare en bodylotion!

Jeg er superkræsen med bodylotion og bruger virkelig tid på at finde den helt rigtige. Det gælder alt fra konsistens, duft, hvor meget den fugter og hvordan den er at smøre ud. Jeg bruger bodylotion hver eneste dag og kunne ikke undvære det på nogen måde. Det ville føles fuldstændig forkert og tørt uden! 😀 Og så giver det en følelse af velvære med en god bodylotion. Så nu har jeg samlet nogle af dem jeg virkelig godt kan lide, måske giver det inspiration til dit næste køb. 🙂bodylotion, kropscreme, hudpleje, favoritter, krop

Smuk glød til kroppen

Hvem siger det kun er ansigtet, der skal have glød? Glow Body Cream fra Sephora er ret ny og i mine øjne den perfekte sommercreme til kroppen. Den indeholder nærende moringaolie, der gør huden blød og giver fugt. Den ligner det ikke, men faktisk er cremen baseret på 98% naturlige ingredienser. bodylotion, kropscreme, hudpleje, favoritter, kropKonsistensen er ikke for fed og trænger ret hurtigt ind i huden, noget jeg synes er rart når det er varmt. Selve cremen er svagt rosa og giver seriøst den fineste glød til huden. Bare rolig, du kommer ikke til at ligne en omvandrende diskokugle, det er mere en varm, smuk glød.kropscreme, hudpleje, favoritter, kropDu kunne jo også bare nøjes med den på arme, decolleté og ben, når du hopper i sommerkjolen. Duften er meget diskret, ren og mild, nærmest lidt som nyvasket tøj. 130 kr.

Irriteret og sensitiv hud

En bodylotion jeg med ro i sindet stiller frem til alle i familien er Lipikar Baume Ap+M fra La Roche-Posay. Et mærke, som jeg har oplevet hudlæger også godt kan lide at anbefale. bodylotion, kropscreme, hudpleje, favoritter, kropDenne bodylotion er uden parfume og dulmer irriteret, kløende hud. Selvom den er til ekstrem tør hud er den nem at smøre ud og behagelig på huden. den giver masser af næring, men virker ikke klistret som man kunne forestille sig. Og så kommer den med en praktisk pumpe. 254 kr.

Den jeg har købt flest gange

Jeg vil tro, at det er denne bodylotion jeg har brugt flest op af. Aroma Therapy Body Lotion fra Tromborg er virkelig en storfavorit af flere årsager. Først og fremmest elsker jeg duften, som for mig er total luksus-spa-derhjemme. bodylotion, kropscreme, hudpleje, favoritter, kropNår jeg smører mig ind i den, bliver duften kommenteret (positivt) af Kasper HVER gang.  Selvom denne bodylotion mere ligner en fast creme er den fløljsblød og overraskende nem at smøre ud. Den giver rig og varig fugt og huden får en fin fugtmættet glød, som jeg elsker. Jeg føler virkelig jeg smører ind i et stykke med luksus og køber gerne denne creme igen og igen, selvom den er i den lidt dyre ende. 460 kr. bodylotion, kropscreme, hudpleje, favoritter, krop

Min nye besættelse

Jeg har alle dage elsket Biotherms forskellige bodylotions, men Life Plankton Multi-Corrective Body Milk slår dem alle! 🙂 Den er helt ny og jeg er fuldstændig VILD med duften, som er blid og meget ren i det. Da vi fik den præsenteret til pressemødet tidligere på året, sad alle mine skønhedskollegaer og roste duften. Så den har altså noget!! 🙂bodylotion, kropscreme, hudpleje, favoritter, kropMen det er selvfølgelig ikke kun duften, konsistensen er dejlig blød og lige som den skal være. Denne body milk fugter, nærer og blødgører uden at klistre eller fedte. Denne bodylotion indeholder også Biotherms berømte stjerneingrediens Life Plankton, som er kendt for dens regenererende egenskab. Jeg kan ikke få armene ned over denne bodylotion, som er min nye besættelse. Jeg så lige, at den er på tilbud (online9 i Matas, men kun til og med i dag søndag. Bare et lille tip, hvis du overvejer at købe den. 😉 Normalpris 200 kr (og lige nu 160 kr).

En klassiker

Denne bodylotion er også en, som hører til de tilbagevendende i mit skab. Body Hydrating Cream fra Dermalogica hører også til den mere spa-agtige dufte, hvor man diskret kan dufte appelsinolien i den. Aaaah! En tryg og velkendt duft, som jeg ikke kan få nok af. Jeg er i øvrigt også fan af Dermalogicas hudpleje, som jeg har skrevet om herinde i flere omgange. 🙂 bodylotion, kropscreme, hudpleje, favoritter, krop Duften er dejlig frisk og også mild, som mænd også vil elske. Det samme gælder den bløde, lette konsistens, som nemt trænger ned i huden, men over masser af fugt. Tidligere var den  en hvid flaske med blå skrift på, men jeg synes denne nye grå er flottere og mere elegant. 🙂

Foretrækker du en kropsolie fremfor bodylotion, så læs om en fantastisk udglattende kropsolie her. 

 • Miriam K
  april 18, 2020

  Tak for anbefalingerne! De kommer fluks på “må prøve på et tidspunkt”-listen 👍🏻Jeg har i hvert fald samme forhold til bodylotion som dig! 💚
  Min yndlingsbodylotion er Avene Trixera Nutri-Fluid fra apoteket. Super-lækker konsistens og duft, og huden bliver så blød, så blød. Om sommeren kan jeg også godt lide Body Shops body yoghurt (strawberry), som jeg vist også oprindelig havde på min “må prøve på et tidspunkt”-liste efter at have læst en post fra dig 😉

  • Silke
   Miriam K
   april 20, 2020

   Hej Miriam, den har jeg til gode, men vil da straks notere den på MIN liste så. 😀 Og tak for at dele, altid godt med noget man skal have prøvet. Ja, body yoghurt fra The Body Shop er skøn, jeg elsker Almind Milk eller Moringa når det kommer til duftene. ha’ en dejlig dag! 🙂

 • LouIse
  april 19, 2020

  Måske jeg skulle prøve den fra LaRoche Posay, lige nu er min hud så tør og skællende, at det ser ud som om der er mel på mit sorte flisegulv på badeværelset. Hver gang jeg tager tøjet af, så drysser jeg vildt meget, jeg er ved St blive vanvittig.

  • Silke
   LouIse
   april 20, 2020

   Hej Louise, ja skan det vøre du skal opgradere til denne super nærende bodylotion. Huske også at eksfoliere en til to gange om ugen, når din hud er i din fase. Så kan den nemlig også bedre optage din bodylotion bagefter. 🙂 Kh, Silke

 • Julie
  april 23, 2020

  WOW – jeg skal helt sikkert prøve den creme fra Sephora. Den lyder som et must have item her til sommer!

  • Silke
   Julie
   april 23, 2020

   Jaaa, den er så fin! Og som du siger, perfekt til sommeren. Kh, Silke

 • _Camilla
  april 24, 2020

  Mange tak for en fin anbefaling, Vi trænger alle til en hjælpende hånd nu hvor alt tørrer ud. Så skal der bare shoppes så huden er klar inden sommer.

Add Comment

Test af kosttilskuddet Solklar 
Aloe Propolis Creme – den mest elskede creme fra Forever Living