Aloe Propolis Creme – den mest elskede creme fra Forever Living

Posted In: Anmeldelse | Hudpleje | Krop | Reklame

Lige for tiden er man jo nærmest desperat for at finde en god creme til hænderne. Og så faldt jeg over Aloe Propolis creme fra Forever Living, som siges at være en af deres mest elskede cremer. Den melding var nok til at gøre mig nysgerrig og derfor blev den selvfølgelig testet. 🙂

Hvad er Aloe Propolis cremen for noget?

Jeg kan kun forestille mig, at mange faggrupper lige nu er storforbrugere af plejende cremer til hænderne. Pædagoger, sygeplejersker, tandlæger, rengøringsfolk, frisører osv.. Og ja, jeg har allerede skrevet ét indlæg om tørre hænder, men der havde jeg ikke nået at teste Aloe Propolis cremen. Men den SKAL simpelthen have et indlæg også, for den kan noget.Aloe Apropolis, tørre hænder, fødder, hudpleje, håndcreme, Forever LivingAloe Propolis cremen indeholder for det første ingen tilsat vand, det gør den meget koncentreret – og velegnet også om vinteren. Den er baseret på naturlige ingredienser som bi propolis, aloe vera og kamille. Derudover indeholder den Vitamin A, som jo er den mest kendte anti-age ingrediens, mens Vitamin E er helende og beskyttende. 205 kr.Aloe Apropolis, tørre hænder, fødder, hudpleje, håndcreme, Forever Living

En lille mirakelcreme

Selvom cremen er ret koncentreret er konsistensen som smør.  Den giver virkelig meget fugt, men gør også huden mærkbar blød og glat. Det kunne jeg mærke helt ned til min tørre, sprukne neglebånd, som pludselig var bløde og pæne! Og lige præcis neglebåndene er mit evige problem, så den får 5/5 stjerner hos mig alene på grund af det. 🙂 Aloe Apropolis, tørre hænder, fødder, hudpleje, håndcreme, Forever LivingDet tager cirka et minuts tid og så er Aloe Propolis cremen trængt helt ind og efterlader hænderne helt bløde og glatte. Vi har også testet den på Carlas megatørre albuer og efter to døgn er albuerne ikke så ru mere. Duften er en blanding af honning og modelérvoks (den sidste står Carla for).

Effektiv minikur

Aloe Propolis cremen er også eminent til sprukne, tørre hæle. I går aftes lavede jeg en lille pedicure derhjemme eftersom min foddame ikke har haft åbent de sidste uger. Jeg filede let den hårde hud på fødder og hæle med en fodfil og smurte et ordentligt lag Aloe propolis creme på. Derefter kom jeg to plastikposer rundt om fødderne (brugte bare fryseposer). Til sidst håndklæde rundt om begge fødder, så varmen kan arbejde for mig. Efter 30 minutter tog jeg poserne af og havde seriøst de blødeste fine fødder. Dette kan du faktisk også gøre med hænderne, hvis de er meget medtagede.Aloe Apropolis, tørre hænder, fødder, hudpleje, håndcreme, Forever Living

Den vigtige håndsæbe

Jeg vil da også gerne lige slå et slag for den skønne håndsæbe Aloe Hand Soap, som ikke udtørrer hænderne.  Meget vigtigt for mig i hvert fald. Den er selvfølgelig baseret på aloe vera, som er Forever Living stjerneingrediens og en superfugter. Hvis du har lyst, kan du læse mere om aloe veras fantastiske egenskaber i et af mine tidligere blogindlæg lige her. 🙂Aloe Apropolis, tørre hænder, fødder, hudpleje, håndcreme, Forever LivingDen flydende håndsæbe indeholder masser af naturlige ingredienser fra bl.a. agurk, olivenolie og citronolie, som gør at den dufter meget blidt og frisk. Der er faktisk også glycerin i, som hjælper med at holde på fugten. En skøn håndsæbe, som er mild men renser grundigt som den skal. Og skal du alligevel have fingrene i Aloe Propolis, vil jeg prøve at bestille håndsæben til. 141 kr.

Du kan finde  forhandlerne af Forever Livings produkter lige her. 

  Add Comment

  En bodylotion er ikke bare en bodylotion!
  Mine favorit selvbrunere

  Budgetvenlig mode fra Ellos

  I samarbejde med Ellos: Budgetvenlig mode, smykker, tasker og meget andet - jeg kan altid finde noget hos Ellos. :) Nu skriver vi januar 2021 og jeg har fundet nogle af mine favoritter, som er en god blanding af hverdagstøj og noget til lidt pænere. Måske du kan blive inspireret til at shoppe lidt nyt til dig selv. :) Blød og behagelig bh Jeg er ikke særlig vild med bh'er, der strammer eller kradser pga blonderne, så jeg vælger som regel en blød og glat model som denne. Der er ikke bøjle i og jeg tænker, at det e[...]

  Krystaller og hvordan jeg bruger dem

  Dette indlæg er helt sikkert ikke for alle, for i dag handler det om krystaller. Nogle synes krystaller er noget hippieagtig pjat og at man er rablende sindsyg, når man tror på energier fra nogle smukke sten. Andre sværger til det og ja, jeg er selv en af dem som har opdaget den gode energi krystallerne giver mig.  Det er på ingen måde hokus pokus, men en måde at bruge energier på. Og det vil jeg gerne dele med dig, hvis du er interesseret. :) Moderne med krystaller Jeg startede først for alvor med krystaller for[...]

  Vind et ophold på Kokkedal Slot Copenhagen

  Posted In: Anmeldelse | Konkurrence | Reklame
  Vi trænger i den grad til oplevelser og til at komme ud, så hvad med at deltage i konkurrencen om et ophold på Kokkedal Slot Copenhagen til en værdi af 3.750 kr. :) Lige nu er alt foreløbig lukket ned, men vi skal jo også have noget at glæde os til - og det kan man i hvert fald på det skønne slot i Hørsholm. Slottet er i øvrigt en del af Small Luxury Hotels of the World. Forkælelse i spa'en Jeg var selv så heldig at besøge slotte i starten af december, dvs lige før det hele lukkede ned igen. Det var en oplev[...]