Aloe Propolis Creme – den mest elskede creme fra Forever Living

Posted In: Anmeldelse | Hudpleje | Krop | Reklame

Lige for tiden er man jo nærmest desperat for at finde en god creme til hænderne. Og så faldt jeg over Aloe Propolis creme fra Forever Living, som siges at være en af deres mest elskede cremer. Den melding var nok til at gøre mig nysgerrig og derfor blev den selvfølgelig testet. 🙂

Hvad er Aloe Propolis cremen for noget?

Jeg kan kun forestille mig, at mange faggrupper lige nu er storforbrugere af plejende cremer til hænderne. Pædagoger, sygeplejersker, tandlæger, rengøringsfolk, frisører osv.. Og ja, jeg har allerede skrevet ét indlæg om tørre hænder, men der havde jeg ikke nået at teste Aloe Propolis cremen. Men den SKAL simpelthen have et indlæg også, for den kan noget.Aloe Apropolis, tørre hænder, fødder, hudpleje, håndcreme, Forever LivingAloe Propolis cremen indeholder for det første ingen tilsat vand, det gør den meget koncentreret – og velegnet også om vinteren. Den er baseret på naturlige ingredienser som bi propolis, aloe vera og kamille. Derudover indeholder den Vitamin A, som jo er den mest kendte anti-age ingrediens, mens Vitamin E er helende og beskyttende. 205 kr.Aloe Apropolis, tørre hænder, fødder, hudpleje, håndcreme, Forever Living

En lille mirakelcreme

Selvom cremen er ret koncentreret er konsistensen som smør.  Den giver virkelig meget fugt, men gør også huden mærkbar blød og glat. Det kunne jeg mærke helt ned til min tørre, sprukne neglebånd, som pludselig var bløde og pæne! Og lige præcis neglebåndene er mit evige problem, så den får 5/5 stjerner hos mig alene på grund af det. 🙂 Aloe Apropolis, tørre hænder, fødder, hudpleje, håndcreme, Forever LivingDet tager cirka et minuts tid og så er Aloe Propolis cremen trængt helt ind og efterlader hænderne helt bløde og glatte. Vi har også testet den på Carlas megatørre albuer og efter to døgn er albuerne ikke så ru mere. Duften er en blanding af honning og modelérvoks (den sidste står Carla for).

Effektiv minikur

Aloe Propolis cremen er også eminent til sprukne, tørre hæle. I går aftes lavede jeg en lille pedicure derhjemme eftersom min foddame ikke har haft åbent de sidste uger. Jeg filede let den hårde hud på fødder og hæle med en fodfil og smurte et ordentligt lag Aloe propolis creme på. Derefter kom jeg to plastikposer rundt om fødderne (brugte bare fryseposer). Til sidst håndklæde rundt om begge fødder, så varmen kan arbejde for mig. Efter 30 minutter tog jeg poserne af og havde seriøst de blødeste fine fødder. Dette kan du faktisk også gøre med hænderne, hvis de er meget medtagede.Aloe Apropolis, tørre hænder, fødder, hudpleje, håndcreme, Forever Living

Den vigtige håndsæbe

Jeg vil da også gerne lige slå et slag for den skønne håndsæbe Aloe Hand Soap, som ikke udtørrer hænderne.  Meget vigtigt for mig i hvert fald. Den er selvfølgelig baseret på aloe vera, som er Forever Living stjerneingrediens og en superfugter. Hvis du har lyst, kan du læse mere om aloe veras fantastiske egenskaber i et af mine tidligere blogindlæg lige her. 🙂Aloe Apropolis, tørre hænder, fødder, hudpleje, håndcreme, Forever LivingDen flydende håndsæbe indeholder masser af naturlige ingredienser fra bl.a. agurk, olivenolie og citronolie, som gør at den dufter meget blidt og frisk. Der er faktisk også glycerin i, som hjælper med at holde på fugten. En skøn håndsæbe, som er mild men renser grundigt som den skal. Og skal du alligevel have fingrene i Aloe Propolis, vil jeg prøve at bestille håndsæben til. 141 kr.

Du kan finde  forhandlerne af Forever Livings produkter lige her. 

  Add Comment

  En bodylotion er ikke bare en bodylotion!
  Mine favorit selvbrunere

  Styrk huden indefra med kollagen

  Glædelig 4. søndag i advent, hvor du i dag kan deltage i konkurrencen om den ypperste indre hudpleje med ren kollagen. Nemlig 6 måneders forbrug af Oslo Skin Labs kollagenpulver "The Solution". Værdi 2.094 kr. Dem som har fulgt med her, ved sikkert allerede, at jeg selv sværger til dette kosttilskud. Jeg har haft virkelig gode erfaringer med kollagenpulveret og det synes jeg en af jer skal have mulighed for at prøve selv. :) Hvad er kollagen for noget? Kollagen er et protein, som vi allerede har naturligt i huden[...]

  Fyret fra jobbet

  Posted In: Personligt
  For præcis 4 år siden blev jeg fyret - og ironisk nok for denne blog! Det var et hårdt slag og noget, der tog mig lang tid at komme over - især at finde troen på mig selv igen. Intens voksenmobning og systematisk ekskludering fra en ny chef havde sat sit aftryk i mig.Men nu er det hele heldigvis kommet på afstand, jeg er et helt andet sted. Jeg vil gerne at dele den historie, fordi jeg er sikker på at andre har prøvet noget lignende. Eller bare har prøvet at blive fyret, som i sig selv er hårdt. Så nu kan du læse[...]

  Forkæl huden med japansk silke fra Sensai

  Glædelig 3.søndag i advent, hvor jeg udlodder en luksuriøs hudplejepakke fra japanske Sensai til en værdi af 3.400 kr. :) Kort fortalt er Sensai kendt for at indeholde den reneste Koishimaru Silke. Silken findes i hjertet af hvert produkt og har mange fine egneskaber. Den giver en helt vidunderlig tekstur til produkterne, der plejer, udglatter og gør huden smukkere. Og i dag kan du deltage i konkurrencen om et komplet sæt til dig selv. Men nu lidt mere om de enkelte produkter, som jeg også gennemgår  hele den kommen[...]