Quick-fix behandlinger der batter!

Posted In: Anmeldelse | Hudpleje | Reklame | Skønhed

For et par uger siden blev jeg inviteret ind til Elizabeth Arden i Magasin for at prøve et par af deres quick-fix behandlinger – og hold nu op, hvor blev jeg overrasket! Jeg havde på ingen måde forventet, at jeg ville få SÅ stor effekt af en 15 minutters behandling, så her kommer en KÆMPE opfordring til at gå ind og prøve det af selv. Behandlingerne koster kun 150 kr for de cirka 15 minutter og beløbet bliver i øvrigt modregnet, hvis du køber et produkt bagefter. 🙂

Elizabeth Arden, quick fix, lifting facial, Magasin,

Den første quick-fix behandling jeg testede hedder Lifting Facial behandling, som med en lille smart maskine med lavfrekvent strøm stimulerer og opstrammer huden. Jeg skal skynde mig at sige, at det overhovedet ikke gør ondt, det eneste jeg kunne mærke var en lillebitte prikken. Det foregår med en slags gele (samme type, som man bruger til at lave ultralyscanninger med), hvor der bliver arbejdet med opadgående bevægelser, super behageligt. Du kan klikke på dette lille link: Silke Elizabeth Arden og se hvordan det ser ud, mens jeg får behandlingen.Denne behandling er god til dig, som ønsker et lille ansigtsløft.  (Sangerinden Szhirley fortalte mig forøvrigt i fredags til Danish Beauty Award, at hun også har prøvet behandlingen og blev SÅ begejstret, at hun efterfølgende har investeret i sådan en maskine til hjemmebrug.)

For at jeg med egne øjne kunne se forskellen, fik jeg først lavet den ene side af ansigtet og jeg kunne vitterligt se, at den var løftet en smule. Ret vildt på så kort tid, dette løft holder i øvrigt i 72 timer.  Dog er det svært at se løftet på billederne, men jeg lover, at det ER der. 🙂

Elizabeth Arden, quick fix, lifting facial, Magasin,

Silke før behandlingen

Huden bliver selvfølgelig renset af for eventuel makeup og efterfølgende er der ren forkælelse med Elizabeth Ardens produkter, som bliver afstemt til din huds behov. Min hud havde det SÅ dejligt bagefter og var fuldstændig fugtmættet, blød og smidig.

Et ekstra tip!

Jeg ville gerne have foundation på bagefter og hos Elizabeth Arden har de en lille smart maskine, som måler din hudtone. Den måler i panden, på kinden og på hagen og foreslår derefter to farver og farven til mig spot on. Jeg er totalt imponeret! 🙂 Du behøver i øvrigt ikke at få en behandling for at få denne service.

Elizabeth Arden, quick fix, lifting facial, Magasin,

Nedenfor mit efter-billede med en sund og strålende hud. Hvis du zoomer ind kan du også se, at de små linjer ved øjnene er mindsket en smule ift mit forbillede. Tænk at det kan lade sig gøre på kun 15 minutter – det er virkelig et quick-fix! 🙂

Elizabeth Arden, quick fix, lifting facial, Magasin,

Silke efter.

Den anden quick-fix behandling testede jeg en uge senere og det var Oxygen Booster Bar. Denne behandling koster også 150 kr og er perfekt til alle, for den giver huden et ordentligt fugtboost, som kan mærkes i dagene efter. Og hvem kan ikke bruge fugt? 🙂 Med en lille airbrush-agtig maskine får du skudt et fugtende og energigivende serum godt ned i huden, hvilket føles behageligt, nærmest som om det kilder lidt.

Huden kommer til at stråle og de små tørhedslinjer forsvinder fuldstændig, faktisk er det som om hele hudens overflade er forfinet en smule og ser glattere og mere ensartet ud. Du kan få Oxygen Booster Bar som en behandling ovenpå din makeup, men du for helt klart mest ud af den, ved at få fjernet makeuppen først.

Jeg er vild med begge behandlinger og kan kun anbefale, at prøve sådan en quick fix behandling. Det dygtige personale er også meget hjælpsomme til at komme med gode tips til hvilke produkter, der passer til ens hud.

Du kan få disse behandlinger hos Elizabeth Arden hos alle Magasiner i landet – undtagen Magasin i Fields!

 • Tina
  april 24, 2018

  øv mit net røg midt i min kommentar til dig.
  Men spændende behandling og jeg er vild med Elisabeth Arden, så vil prøve det næste gang turen går til Magasin.
  Aften hilsner herfra:-)

  • Silke
   Tina
   april 25, 2018

   Hej Tina, ej vil du ikke skrive til mig, hvad du synes når du har været der? 🙂 Hvis du altså orker det? Kh, Silke

 • A / Anne
  april 25, 2018

  Det kan virkelig ses! Din hud ser meget mere fugtmættet ud.
  Er det en maskine EA selv har, eller er det den der fra NU skin?
  🙂

  • Silke
   A / Anne
   april 25, 2018

   Tak Anne, det synes jeg også selv den gjorde, men det kan være svært at se ordentligt på bilederne. 🙂 Det er en maskine de selv har, men de sælger den ikke. Men Szhirley havde købt sin igennem mynuface.com. 🙂

 • Gry
  april 25, 2018

  Det må jeg prøve ☀️ Ved du hvor man kan købe maskinen henne?

  • Silke
   Gry
   april 25, 2018

   Hej Gry, Szhirley havde købt sin på mynuskin.com og var vildt glad for hende, men ved ikke om man kan få den her i DK. 🙂 Kh, Silke

 • Anna Corneliussen
  maj 31, 2018

  Hej Silke,

  Skal man bestille tid til behandlingerne eller skal man bare møde op?

  • Silke
   Anna Corneliussen
   juni 2, 2018

   Nej, jeg tror I sammen finder en tid, som passer jer – og jeg tror, at konsultationen kommer til at foregå over tlf. 🙂 Kh, Silke

Add Comment

Den bedste fodfil jeg har prøvet!
Vind den nye Ghd Gold Styler