Ny, lækker øjencreme med Vitamin A

Posted In: Anmeldelse | Hudpleje | Reklame

Der findes masser af øjencreme, men ikke nogen som kan det samme som den nye øjencreme fra Elizabeth Arden. Retinol Ceramide Line Erasing Eye Cream indeholder nemlig retinol, bedre kendt som Vitamin A. Og dette er til dato den mest dokumenterede anti-age ingrediens, så what’s not to like? 🙂øjencreme, Elizabeth Arden, retinol, rynker, fine linjer15 ml,520 kr.

Øjencreme med retinol giver mening

Jeg må indrømme, at jeg ikke altid har været lige god til at bruge øjencreme. Mest fordi jeg har brugt mit serum og ansigtscreme tæt på øjnene, så huden fik masser af fugt. Men da Retinol Ceramide Line Erasing Eye Cream fra Elizabeth Arden kom gav det virkelig mening. Øjencremen indeholder nemlig udglattede Vitamin A og fugtende ceramider. Derudover er der lysnende niacinamid og opstrammende pepider i. Det giver så meget mening, når de fine linjer ved øjnene skal udglattes og plejes.øjencreme, Elizabeth Arden, retinol, rynker, fine linjer

Kapslerne der startede det hele

For over 30 år siden lancerede Elizabeth Arden de meget revolutionerende creamide kapsler, som stadigvæk er en bestseller den dag i dag. Siden kom der flere andre kapsler til, blandt andet Retinol Ceramide Capsules Line Erasing Night Serum kapslerne til ansigt, hals og decolleté. Disse indeholder også udglattende og reparerende ingredienser som retinol og ceramider. Og nu kom altså Retinol Ceramide Line Erasing Eye Cream til øjnene. øjencreme, Elizabeth Arden, retinol, rynker, fine linjer

Hvordan er den nye øjencreme?

Først og fremmest må jeg nævne den lækre, lette tekstur af øjencremen. Den er ikke tung, men trænger nemt ind og jeg kan nærmest mærke og se, hvordan huden bliver fugtet. øjencreme, Elizabeth Arden, retinol, rynker, fine linjerDet hele kommer i en lufttæt beholder med en smart, lille pumpe, så du ikke skal stikke fingrene ned i cremen. Et pump er nok til begge øjne. Elizabeth Arden, retinol, rynker, fine linjerJeg bruger som regel ringfingeren til at duppe øjencremen på med. Jeg arbejder særligt på linjerne forenden af øjnene, men dupper cremen hele vejen rundt. øjencreme, Elizabeth Arden, retinol, rynker, fine linjer

Min vurdering

Jeg er selv 50 år og kan godt se, at der kommer flere og flere af de små rynker ved øjnene. Det er helt naturligt, men jeg vil jo gerne holde dem så fine som muligt. 🙂 Så det var oplagt at teste den nye øjencreme og jeg er fan! Jeg har testet øjencremen i nogle uger nu og synes, at de små linjer virker forfinede og at jeg i det hele taget ser lidt friskere ud. Så det kan helt sikkert godt betale sig, at bruge en god øjencreme hver dag morgen og aften. Ingen øjencreme kan fjerne rynker, men med det rette ingredienser og regelmæssig pleje kan man virkelig gøre en forskel.

Læs også min anmeldelse af Hyaluron kapslerne fra Elizabeth Arden her. 

  Add Comment

  Åh, jeg vil have alt fra denne makeupkollektion!
  Enkel makeup og pleje til håret

  Den fineste forårsmakeup

  Posted In: Hudpleje | Makeup | Reklame
  Endelig kan jeg skrive ordet forårsmakeup, for i dag har vi ramt marts måned. :D For det er nemlig hvad indlægget skal handle, jeg har  shoppet få, men virkelig fine produkter hos Cocopanda til en fin forårsmakeup. Og selvfølgelig, som altid, er der også en rabatkode til Cocopanda. Men den vender jeg tilbage til, først lidt om produkterne. :) Enkel og smuk forårsmakeup Jeg elsker, når det er enkelt at lægge en smuk makeup. Med denne makeup kan du nøjes med en mascara og en øjenskygge, hvis det skal være let[...]

  Min tanker om det at blive 50 år og selve dagen

  Posted In: Guide | Personligt
  Jeg troede faktisk ikke der skulle ske noget som helt på min runde 50 års fødselsdag, eftersom vi stadigvæk er i lock down her i Danmark. Men jeg havde en virkelig dejlig dag med masser af overraskelser, som gjorde at min dag var fyldt med kærlighed og varme. Her mine tanker om det at blive 50 år og hvordan dagen forløb. :) Hvordan føles det at blive 50 år? Jeg føler faktisk, at alderen medbringer flere positive ting. Jo ældre jeg bliver, jo mere hviler jeg mig selv.  Det er virkelig en dejlig følelse, for[...]