Åh, jeg vil have alt fra denne makeupkollektion!

Posted In: Anmeldelse | Fashion | Makeup | Reklame

Der er lige kommet den smukkeste makeupkollektion jeg længe har set! Måske kender du allerede de lækre parfumer fra Elie Saab og makeuppen fra L’Oréal Paris. De to brands har indgået et samarbejde og lanceret den fineste, limited edition produkter. Jeg er HELT vild med kollektion, de er så fin og feminin – lige mig! 😀 Så den skulle selvfølgelig lige have lidt omtale her.  Elie Saab, L'Oréal Paris, makeup, designer,

Designermakeup til budgetvenlige priser

Jeg har alle dage elsket parfumerne fra Elie Saab, som altid er feminine og eksklusive i duft og udtryk. I sidste uge fik jeg tilsendt et lille udvalg af den nye makeupkollektion. Du kan i øvrigt bestille alle produkter online eksklusivt hos Nicehair.dk. Priserne er budgetvenlige og der er endda 25-30% rabat på produkterne lige nu! 🙂

Elie Saab, L'Oréal Paris, makeup, designer,

På læberne brugte jeg glossen i farven Ambre Choc.

Alt fra emballagen til farvevalg spiller bare max i denne makeupkollektion, som byder på brugbare farver til læber og øjne. Måske ser det ikke umiddelbart sådan ud, når man ser øjenskyggeplaetten. Men nu kastede jeg mig selv ud i den grønne nuance og duppede en smule guld henover. Det fungerede supergodt kombineret med nedtonede læber.

Pigmentrige øjenskygger

Øjenskyggerne er (bortset fra grøn og lilla) spot on i Elie Saabs univers med dusede farver. Jeg synes det er fedt, at der er tilsat et par mere vovede farver. Ellers havde paletten lignet mange andre. Men netop farvesammensætningen gør paletten ekstra flot. Elie Saab, L'Oréal Paris, makeup, designer,Farverne er meget pigmentrige og dækker virkelig godt. De er også nemme at tone ud. der er tre matte nuancer og resten er med shimmer, som matcher de glamourøse kjoler fra Elie Saab. 🙂 Elie Saab, L'Oréal Paris, makeup, designer,

Kombinér læbestift med gloss

Til lanceringen tippede makeupartist Val Garland om at bruge en af læbestifterne på læberne yderste kant og lipglossen i midten. På den måde kan du skabe forskellige udtryk og give dybde og mere farve til læberne. Elie Saab, L'Oréal Paris, makeup, designer,Jeg må dog ærligt indrømme, at det får jeg bare ikke gjort. En ting ad gangen, det andet bliver for besværligt for min smag. 😀 Og jeg er fuldstændig vild med lipglossen i farven Ambre Choc, som er lys og giver den flotteste glans til læberne. Normalt er jeg slet ikke til de helt lyse, men den her kan bare noget! 🙂

Supergod mascara, som ikke skuffer

L’Oréal Paris forstår bare at lave gode mascaraer og denne er ingen undtagelse! En god, tæt børste, som giver god volumen, men også længde til vipperne. Den er den jeg har på på billedet længere oppe. Elie Saab, L'Oréal Paris, makeup, designer,Mascaraen er nem at arbejde med, kan bygges op og klumper ikke. I det hele taget er jeg overbevist om, at disse produkter kommer til at flyve ud af butikken. Så skynd dig at få købt dine favoritter derfra inden denne fantastiske makeupkollektion er udsolgt!!

Kærlig hilsen,

Silke

  Add Comment

  Anti-age serum i Rolls Royce klassen
  Ny, lækker øjencreme med Vitamin A

  Anti-age serum i Rolls Royce klassen

  Posted In: Anmeldelse | Hudpleje | Reklame
  Hvis du ønsker et anti-age serum, som kan dække alle behov din hud måtte have, så læs videre. Elizabeth Ardens luksusserie Prevage har nemlig lanceret en opgraderet version af deres bedste anti-age serum. Og det nye serum har mange fordele, som jeg synes du skal høre om. :) Arbejdshesten i din hudpleje Hvis du allerede var glad for det første Prevage Advanced Anti-aging Serum, så glæd dig. De ingredienser, som var i det første serum er også i det nye Prevage Anti-Aging Daily Serum 2.0. Men med det nye får du en[...]

  3 dages juicekur – sådan gik det!

  For et par uger siden tikkede der en mail ind om jeg havde lyst til at teste en 3 dages juicekur fra Restart Juice. Det har jeg længe tænkt på at gøre, så nu sprang jeg på muligheden. Jeg var selvfølgelig også lidt nervøs, for at jeg både skulle blive sulten og sur. Men jeg ville også gerne prøve at give min krop en lille "udrensning" og mærke hvad det kan gøre for mig. Dag 1 - knaldende hovedpine! Jeg plejer at starte med at lave en kop kaffe som det allerførste om morgenen. Det er den kop, som sparker lidt[...]

  5 gode makeup budgetkøb

  Posted In: Makeup | Reklame | Skønhed
  Jeg har fundet 5 gode makeup budgetkøb hos Cocopanda, som absolut skal have en anbefaling med. Ingen af produkterne koster over 70 kr og jeg har testet dem alle med stor fornøjelse. :) Så skal makeuppungen opgraderes, så kan du måske bruges et par af disse skønne produkter. Der er også en rabatkode, der giver yderligere 15% rabat også på allerede nedsatte varer, men det kommer jeg tilbage til.   Let foundation med naturlig dækning Denne Serum foundation fra The Ordinary har jeg faktisk skrevet om før. Det er e[...]