Åh, jeg vil have alt fra denne makeupkollektion!

Posted In: Anmeldelse | Fashion | Makeup | Reklame

Der er lige kommet den smukkeste makeupkollektion jeg længe har set! Måske kender du allerede de lækre parfumer fra Elie Saab og makeuppen fra L’Oréal Paris. De to brands har indgået et samarbejde og lanceret den fineste, limited edition produkter. Jeg er HELT vild med kollektion, de er så fin og feminin – lige mig! 😀 Så den skulle selvfølgelig lige have lidt omtale her.  Elie Saab, L'Oréal Paris, makeup, designer,

Designermakeup til budgetvenlige priser

Jeg har alle dage elsket parfumerne fra Elie Saab, som altid er feminine og eksklusive i duft og udtryk. I sidste uge fik jeg tilsendt et lille udvalg af den nye makeupkollektion. Du kan i øvrigt bestille alle produkter online eksklusivt hos Nicehair.dk. Priserne er budgetvenlige og der er endda 25-30% rabat på produkterne lige nu! 🙂

Elie Saab, L'Oréal Paris, makeup, designer,

På læberne brugte jeg glossen i farven Ambre Choc.

Alt fra emballagen til farvevalg spiller bare max i denne makeupkollektion, som byder på brugbare farver til læber og øjne. Måske ser det ikke umiddelbart sådan ud, når man ser øjenskyggeplaetten. Men nu kastede jeg mig selv ud i den grønne nuance og duppede en smule guld henover. Det fungerede supergodt kombineret med nedtonede læber.

Pigmentrige øjenskygger

Øjenskyggerne er (bortset fra grøn og lilla) spot on i Elie Saabs univers med dusede farver. Jeg synes det er fedt, at der er tilsat et par mere vovede farver. Ellers havde paletten lignet mange andre. Men netop farvesammensætningen gør paletten ekstra flot. Elie Saab, L'Oréal Paris, makeup, designer,Farverne er meget pigmentrige og dækker virkelig godt. De er også nemme at tone ud. der er tre matte nuancer og resten er med shimmer, som matcher de glamourøse kjoler fra Elie Saab. 🙂 Elie Saab, L'Oréal Paris, makeup, designer,

Kombinér læbestift med gloss

Til lanceringen tippede makeupartist Val Garland om at bruge en af læbestifterne på læberne yderste kant og lipglossen i midten. På den måde kan du skabe forskellige udtryk og give dybde og mere farve til læberne. Elie Saab, L'Oréal Paris, makeup, designer,Jeg må dog ærligt indrømme, at det får jeg bare ikke gjort. En ting ad gangen, det andet bliver for besværligt for min smag. 😀 Og jeg er fuldstændig vild med lipglossen i farven Ambre Choc, som er lys og giver den flotteste glans til læberne. Normalt er jeg slet ikke til de helt lyse, men den her kan bare noget! 🙂

Supergod mascara, som ikke skuffer

L’Oréal Paris forstår bare at lave gode mascaraer og denne er ingen undtagelse! En god, tæt børste, som giver god volumen, men også længde til vipperne. Den er den jeg har på på billedet længere oppe. Elie Saab, L'Oréal Paris, makeup, designer,Mascaraen er nem at arbejde med, kan bygges op og klumper ikke. I det hele taget er jeg overbevist om, at disse produkter kommer til at flyve ud af butikken. Så skynd dig at få købt dine favoritter derfra inden denne fantastiske makeupkollektion er udsolgt!!

Kærlig hilsen,

Silke

  Add Comment

  Anti-age serum i Rolls Royce klassen

  Budgetvenlig mode fra Ellos

  I samarbejde med Ellos: Budgetvenlig mode, smykker, tasker og meget andet - jeg kan altid finde noget hos Ellos. :) Nu skriver vi januar 2021 og jeg har fundet nogle af mine favoritter, som er en god blanding af hverdagstøj og noget til lidt pænere. Måske du kan blive inspireret til at shoppe lidt nyt til dig selv. :) Blød og behagelig bh Jeg er ikke særlig vild med bh'er, der strammer eller kradser pga blonderne, så jeg vælger som regel en blød og glat model som denne. Der er ikke bøjle i og jeg tænker, at det e[...]

  Krystaller og hvordan jeg bruger dem

  Dette indlæg er helt sikkert ikke for alle, for i dag handler det om krystaller. Nogle synes krystaller er noget hippieagtig pjat og at man er rablende sindsyg, når man tror på energier fra nogle smukke sten. Andre sværger til det og ja, jeg er selv en af dem som har opdaget den gode energi krystallerne giver mig.  Det er på ingen måde hokus pokus, men en måde at bruge energier på. Og det vil jeg gerne dele med dig, hvis du er interesseret. :) Moderne med krystaller Jeg startede først for alvor med krystaller for[...]

  Vind et ophold på Kokkedal Slot Copenhagen

  Posted In: Anmeldelse | Konkurrence | Reklame
  Vi trænger i den grad til oplevelser og til at komme ud, så hvad med at deltage i konkurrencen om et ophold på Kokkedal Slot Copenhagen til en værdi af 3.750 kr. :) Lige nu er alt foreløbig lukket ned, men vi skal jo også have noget at glæde os til - og det kan man i hvert fald på det skønne slot i Hørsholm. Slottet er i øvrigt en del af Small Luxury Hotels of the World. Forkælelse i spa'en Jeg var selv så heldig at besøge slotte i starten af december, dvs lige før det hele lukkede ned igen. Det var en oplev[...]