Mine bedste tips til tørshampoo

Posted In: Guide | Hår | Silkes favoritter

Nogle bruger tørshampoo,  når de springer hårvasken over – andre bruger den som et stylingprodukt. Selv prøver jeg at skåne min hovedbund, men bruger det, når håret klasker eller jeg har brug for lidt mere struktur i det. Men der er faktisk mange, som ikke bruger tørshampoo som den egentlig skal. Så jeg har samlet nogle af mine bedste tips til at få det meste ud af din tørshampoo. 🙂Tørshampoo, hår, hårvask, hårpleje

Derfor skal du IKKE rede håret først

Når du bruger din tørshampoo i stedet for en rigtig hårvask, så er det vigtigt at fokusere på hovedbunden. Fedtet ligger ved hårrødderne og det er dér, du vil have din tørshampoo til at arbejde ved at suge fedtet op. Derfor skal du heller ikke rede håret før du bruger din tørshampoo.

Giv det lidt tid

Giv din tørshampoo mindst et par minutter til at virke før du overhovedet gør mere. Specielt hvis din hovedbund er meget fedtet. Børst evt. tænder eller spis morgenmad, mens den virker. Tro mig, det gør en stor forskel – og noget, som tog mig lidt tid at opdage. Men jeg oplever, at jeg får mere luftig fylde og volumen når det lige har virker lidt.

Del håret op i sektioner

Tørshampoo, hår, hårvask, hårpleje

Ind under håret med det!

For at du får det løft og mere friskhed til hår og hovedbund, deler jeg mit hår op i sektioner. Jeg sprayer det nærmest på i baner, men ikke mere end en to-tre baner. Jeg foretrækker, at min hår og min hovedbund ikke bliver for stift af tørshampoo.

Undgå at spraye tørshampoo i hele håret

Tørshampoo bliver til en slags pulver, når det sprayes på håret. Det kan lægge en hvid eller grålig hinde på håret, så håret kommer nemt til at se støvet og mat ud. Det kan også tørre dine (måske tørre) spidser endnu mere ud. Så brug det ved at dele håret op i sektioner og spray mellem hårlagene – ikke ovenpå håret, så du bevarer glansen. Massér evt lidt med fingrene for at få det arbejdet godt ind i håret. Det sidste giver også en god bonus i form af mere fylde.

Hold tørshampoo-fri dage

Jeg har lært hos Hårklinikken, at man skal have en ren hovedbund for at håret kan vokse og hovedbunden er sund. Derfor bruger jeg ikke tørshampoo mere end højst nødvendigt. Hovedbunden skal have luft og huden i hovedbunden skal holdes ren ligesom den i ansigtet. Overdreven brug af tørshampoo kan få håret til at knække, samt give en tør og irriteret hovedbund. Så husk at give din stakkels hovedbund en pause så ofte du kan. Tørshampoo, hår, hårvask, hårpleje

Mine favorit tørshampooer

Det er jo en smagssag, hvor meget stivelse og duft man kan lide. For mit vedkommende må håret ikke blive for stift, men bevare bevægeligheden selvom det får mere struktur. Her er mine tre favoritter:

Dry Shampoo Shampoing Sec Light Tones fra Mooroccanoil, som passer til og fremhæver tonerne i det lyse hår. Den eliminerer i øvrigt også gule toner i håret. (Fås også til mørkt hår).

Tørshampoo, hår, hårvask, hårpleje

Cleansing Powder fra Maria Nila er en pudder, som absorberer fedt og snavs ved hjælp af risstivelse. Den giver løft, fylde og struktur – og dufter virkelig dejlig ren.

Tørshampoo, hår, hårvask, hårpleje

Batiste Dry Shampoo Original er også super god, det var den første tørshampoo jeg overhovedet prøvede. Dufter frisk og gør have den skal. Og så slår den ikke økonomien i stykker.

Tørshampoo, hår, hårvask, hårpleje

  • Julie
    august 27, 2020

    Jeg er simpelthen afhængig af tørshampoo, så derfor ville jeg bare lige give alle et tip om, at man kan spare utroligt mange penge ved at købe sine produkter hos Klubklub.dk.

Add Comment

Derfor flytter vi ikke sammen
Veganske skønhedsprodukter når de er bedst!

Vind gold styler fra ghd i ny farve

Posted In: Hår | Konkurrence | Reklame
Har du nogensinde undret dig over, om gold styler fra ghd er pengene værd? I så fald kan jeg personligt bekræfte, at det er den i dén grad. Faktisk er det sådan, at hver gang jeg prøver et andet glattejern, så kan jeg mærke hvor god kvalitet ghd er. Og i dag har jeg fået lov til at udlodde den lækre ghd gold styler til en værdi af 1.629 kr. :) Nye farver til gold styler fra ghd Faktisk er ghd gold® styler den bedst sælgende styler hos ghd og den kommer nu i to mega flotte nye farver.[...]

5 sommerdufte jeg kan li’!

Lige nu vælter det ind med de fineste sommerdufte og jeg har sniffet mig frem til 5 styks, som jeg vil give en lille anmeldelse hver. Duftene kommer fra både Italien, USA og Danmark og alle er kendetegnet ved at være blide og sommerlige. Og uanset om du er til det blomstrede, aromatiske, friske eller mere pudrede, er der en duft til alle her. I hvert fald hvis du spørger mig. :)  Ren og blid Clean er kommet med den lækreste sommerudgave af Clean Classic, bare med et lille tvist. Den hedder Clean Classic Flower Fresh[...]

Bedre hud med CBD

CBD er efterhånden en udbredt ingrediens i hudplejeprodukter grundet en masse gode egenskaber. Et af de seneste skud på beautystammen er den økologiske hudplejeserie med CBD og hampolie fra Hemphilia. Udover at den er spækket med gode ingredienser, er der også tænkt på miljøvenlig emballage. Og du kan faktisk vinde den fine serie til både dig selv og en anden. Mere om det senere, først lidt mere om CBD. :) Hvad er CBD? Den helt simple forklaring kommer her. CBD er en forkortelse for cannabidiol, der kommer fra ca[...]