Sommerfrisure, hår, frisure, opsat, Nordic Hair Concept
Hår, Silkes favoritter

Den fineste sommerfrisure

Jeg er ikke særlig god til selv at sætte mit hår op, men skal jeg noget, så er det alligevel dejligt med en anden frisure. Og som flittig bruger af instagram, ser jeg mange forskellige frisurer, som jeg gemmer på min telefon.

For et par uger siden faldt jeg så over denne sommerfrisure, som dygtige Nicci Welsh (hårstylist og makeupartist for kendisserne her i Dk) havde lagt op på sin instagram.

Sommerfrisure, hår, frisure, opsat, Nordic Hair Concept

Jeg sendte billedet til min frisør Sabrina fra Nordic Hair Concept og spurgt om det måske var noget, vi kunne prøve. 🙂 Og her er det så, at det bliver rigtig sejt, Sabrina svarer, at det mente hun godt. To dage senere sender hun mig så billeder, hvor hun har øvet sig på et frisør-dukkehoved og havde lavet lige præcis den frisure. Det er da ret sejt at have sådan en frisør!! 😀

I går skulle jeg så afholde et event med skønhedsklinikken N’age og tænkte, at det var en god anledning at få sat håret op til med netop denne fine frisure. Så her kommer lige et par trin med hvad Sabrina gjorde for at trylle den fine sommerfrisure frem i mit hår.

Sommerfrisure, hår, frisure, opsat, Nordic Hair Concept

Dette er mit udgangspunkt.

Sabrina starter med at dele det op og give håret struktur ved at bruge en varmesbeskyttende spray og så krølle det med et glattejern.

Sommerfrisure, hår, frisure, opsat, Nordic Hair Concept

Sommerfrisure, hår, frisure, opsat, Nordic Hair Concept

Så er der prinsessekrøller for alle pengene. 😀 Og et sneak peak af søde Sabrina i baggrunden, som tager billedet.

Sommerfrisure, hår, frisure, opsat, Nordic Hair Concept

Derefter starter hun med at lave frisuren – denne del kan jeg simpelthen ikke forklare, men det ser indviklet ud.

Sommerfrisure, hår, frisure, opsat, Nordic Hair Concept

Frisuren fæstnes med hårnåle nederst i nakken.

Jeg kan godt li’ at håret ikke er alt for perfekt og sat (til Sabrinas store mareridt), så jeg beder hende om at “tusse” håret lidt mere og hive små totter og bittesmå hår ud, så booket bliver mere blødt og en smule tilfældigt -selvomd et slet ikke er det. Og jeg ELSKER resultatet.

Sommerfrisure, hår, frisure, opsat, Nordic Hair Concept

Sommerfrisure, hår, frisure, opsat, Nordic Hair Concept

Sommerfrisure, hår, frisure, opsat, Nordic Hair Concept

Og til sidste forfra. Jeg har det bedste med lidt totter omkring ansigtet, som får lidt ekstra bevægelse med et glattejern. Hold nu k…, jeg synes Sabrina er så dygtig og jeg kan kun anbefale hende, hvis du skal til fest eller bare vil inspireres til lidt nyt.

Sommerfrisure, hår, frisure, opsat, Nordic Hair Concept

Ærgerligt, at jeg ikke selv kan finde ud af at lave sådan en sommerfrisure, men dejligt der findes mennesker som Sabrina. Håber det kunne give lidt inspiration til næste gang, du skal noget særligt eller bare vil have noget nyt hår. 🙂

Hvis du i øvrigt vil se anden frisure, som Sabrina tidligere har lavet på mig, så klik her. 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply Christina ulrikka jensen juni 15, 2018 at 7:07 pm

  Så fin en frisure, ja kender det godt for jeg kan heller ikke selv, har 10 tommelfingre bare jeg skal flette det, men det er så pænt når det er sat op????

  • Reply Silke juni 17, 2018 at 3:10 pm

   Så er det godt, at man kan få andre til det, ik? 😀 Kh, Silke

 • Reply Anitta Jonas juni 15, 2018 at 7:09 pm

  Super flot frisure ? jeg så den jo live i går. Smukt! Hilsen Anitta

  • Reply Silke juni 17, 2018 at 3:10 pm

   Ja, det gjorde du nemlig. 🙂 Og tak for en hyggelig aften, jeg fælger også dig på instagram nu. Kh, Silke

 • Reply Lone juni 15, 2018 at 7:10 pm

  Hvor er det fint …

  • Reply Silke juni 17, 2018 at 3:10 pm

   Tusind tak! 🙂

 • Reply Pernille Skov Thorsted juni 15, 2018 at 7:42 pm

  Hvor er du smuk Silke.❤️ Flot frisure!

  • Reply Silke juni 17, 2018 at 3:11 pm

   Ja, dejligt at få prøvet lidt andre frisurer af ind i mellem. 🙂 Kh, Silke

 • Reply Pia T. juni 16, 2018 at 6:45 am

  WOW – hvor ser det og du godt ud 🙂

  • Reply Silke juni 17, 2018 at 3:11 pm

   Tusind tak, søde Pia! 😀 Kh, Silke

 • Reply Lene juni 16, 2018 at 2:41 pm

  Sabrina er knaldhamrende dygtig ?? Super fin frisure ?

  • Reply Silke juni 17, 2018 at 3:12 pm

   Ja, helt vildt!!! 🙂 er så glad for at gå hos hende. Kh, Silke

 • Reply Annelise Jørgensen juni 17, 2018 at 7:28 pm

  Den er så flot ? klæder dig godt ❤️?

 • Leave a Reply