En fin makeover hos MAC

Posted In: Anmeldelse | Makeup | Skønhed

For at være ærlig, ender jeg ofte med den samme makeup – bare fordi det er nemt. Men tidligere på ugen tog jeg en tur ind til MAC Pro Store i Købmagergade for at få lagt en makeup. Dette koster 350 kr for en halv time, men køber du produkter, så bliver beløbet modregnet.

Mac Pro Store, makeover, hud, eyeliner, læber, glød

Jeg havde kun en anelse mascara på vipperne og følte mig temmelig grå og kedelig, da jeg ankom.

Mit ønske til makeuppen var et moderne 60’er inspireret look med en smuk hud med glød, eyeliner og rosa læber.

Mac Pro Store, makeover, hud, eyeliner, læber, glød

Først dækkede Massimo alle små ujævnheder og de mørke rande under øjnene med en concealer og derefter duppede han Studio Fix Foundation spf 15 på huden med en pensel.

Som base på øjnene brugt Massimo Pro Long Wear Paint Pot i farven Painterly, som er sådan en nude tone med et lille rosa skær i. Den er cremet, men holder rigtig godt og fungerer godt alene eller som base for din øjenskygge. Mac Pro Store, makeover, hud, eyeliner, læber, glød

Derefter brugte han paletten på billedet nedenfor, først en lysebrun tone i min globelinje og den yderste del af øjet, samt en mørkere brun langs vippekanten.

Mac Pro Store, makeover, hud, eyeliner, læber, glød

Denne palette hedder Semi-Sweet Times Nine Eye Shadow x 9. Den er perfekt, hvis du vil lave en makeup a la den jeg har på øjnene.

Den sorte eyeliner blev lagt på til allersidst og Massimo havde tre gode tips til mig:

 1. Lad eyelineren løbe lige ud i kanten af øjet, hverken op eller ned, på den måde kan du forlænge øjet en smule.
 2. Undgå at lægge eyelineren langs hele vippekanten, men gør det kun langs den sidste tedjedel af vippekanten. Det gør eyelineren mindre voldsom.
 3. Sørg for at tone den hårde kant ud på eyelineren. En helt hård, grafisk eyeliner er ikke optimalt til et modent ansigt.

Mac Pro Store, makeover, hud, eyeliner, læber, glød

Voila! Det færdige resultat – lidt mere glamourøs end da jeg kom. 😀

Massimo afsluttede looket med lidt mere mascara på vipperne og så denne rosa, semimatte læbestiftfarve, som er blevet min nye favorit. Farven hedder Faux og læbestiften hedder bare Lipstick.

Har du lyst til at prøve sådan en fin makeover eller trænger du bare til lidt ny inspiration, så er dette virkelig stedet at gå hen. Du kan ringe til butikken på tlf. 33 91 30 77, hvis du gerne vil booke en tid og være sikker på, at de har tid når du kommer. 🙂

 • Maroanne
  juli 16, 2017

  Kan man gå i Salling i Aalborg ved MAC og bestille sådan en tid til make up også?
  Og skal man købe for 350 eller mere for at det går lige op med de 350 det koster at booke tiden?

  • Silke
   Maroanne
   juli 18, 2017

   Hej Marianne, ja du kan booke sådan en tid alle steder hvor der forhandles MAC. 🙂 Mht prisen blev jeg pludselig i tvivl selv, så du må hellere lige forhøre dig, om det er nok med bare et køb eller om man skal købe for det fulde beløb. Ellers vil jeg gerne vende tilbage til dig, når jeg er hjemme fra ferie og har fået undersøgt det. Kh, Silke

 • Anja
  juli 16, 2017

  Sikke et smukt, feminint og lækkert look Silke 🙂 Elsker det med den flydende liner, der bliver blødt lidt op, det er nemlig super smukt.

  • Silke
   Anja
   juli 18, 2017

   Tak Anja, ja du kender jo alle tricksene selv. ;)) Kh, Silke

 • SofieA
  juli 17, 2017

  Hej Silke
  Hvad menes der med, at eyelineren tones ud? Er det med en øjenskygge eller?

  • Silke
   SofieA
   juli 18, 2017

   Hej Sofie, i dette tilfælde tonede makeupartisten bare stregen lidt ud ned en pensel, så stregen blev mere blød. Men du kan også gøre det med en øjenskygge henover, som du skriver. 🙂 Kh, Silke

Add Comment

Skønne parfumer til sommeren
Nærende dråber til øjenområdet

Makeup du skal kende, en uundværlig shampoo og en sexet duft

Posted In: Anmeldelse | Hår | Makeup | parfume | Reklame
Jeg elsker at opdage og kunne anbefale ny makeup, der bare duer.  I dag handler det bl.a. om den perfekte blush til blege kinder, den er nemlig svær at finde. Men du skal også se den mest glamourøse øjenskyggepalette, en mega sexet parfume og en shampoo der giver lækkert luftigt hår. Altsammen fås med store rabatter hos Cocopanda, men det kommer jeg tilbage til senere. :) Paletten til alle I plejer at stole på mig, når det kommer til mine anbefalinger og i dag har jeg 6 lækre produkter, jeg virkelig synes I skal[...]

Test af naturlig deodorant fra Relevant

Posted In: Anmeldelse | Krop | Reklame | Test
Når jeg hører ordene naturlig deodorant tænker jeg med det samme, at det ikke virker  - på mig i hvert fald. Jeg hører nemlig desværre til typen, hvor det kræver lidt af holde mig lugtfri. Ikke fordi jeg sveder specielt meget, men jeg har endnu ikke mødt en naturlig deodorant, som virker på mig i længere tid. Og da jeg fik denne nye Deo Roller fra Relevant ind ad døren var jeg igen super skeptisk, men er selvfølgelig altid frisk på at teste det af alligevel. :) Nyt, dansk og naturlig på flere måder Jeg vil[...]

Sådan fik vi styr på Carlas teenagehud

Posted In: Guide | Hudpleje | Personligt
De sidste cirka tre år har Carla været plaget af en teenagehud med mange indkapslede urenheder og hudorme. Vi har prøvet forskellige behandlinger og produkter uden held. Men nu har vi simpelthen knækket koden! Med få behandlinger og produkter der passer, så hendes teenagehud på få uger blev markant forbedret. Jeg fået lov til at dele billederne med Carlas tilladelse her, for jeg ved hvor mange andre der har samme udfordringer. :) I øvrigt har hun taget alle billeder selv, nogle i dagslys, nogle med blitz. Når int[...]