Smarte dråber til din foundation

Posted In: Hudpleje | Makeup | Skønhed

Er din foundation blevet for lys efter de mange gode solskinsdage? Så har jeg her et hurtigt og super nemt tip til dig, så du ikke behøver at købe en ny foundation for hver gang farven bliver for lys. 🙂

Gosh, Mix & Fix Colour Drops, foundation, dråber,

Jeg fik selv tippet af en god veninde den anden dag, som anbefalede mig produktet og jeg strøg straks ned i Matas for at købe Mix & Fix Colour Drops fra Gosh. Dråberne findes kun i én farve og den hedder Dark, så du behøver ikke at vælge mellem en masse. Du kan blande den i hvilken som helt foundation eller også bare i din dagcreme, hvis det skal være lidt lettere, men hvor du bare ønsker lidt mere glød.

Gosh, Mix & Fix Colour Drops, foundation, dråber,

Mix & Fix fra Gosh fås blandt andet i Matas og koster 170 kr.

Dråberne er MEGET mørke, nærmest som chokolade, så du skal bruge hvad der svarer til max halvdelen af en ært – hvis ikke mindre! Ok, det kommer selvfølgelig an på, hvor brun du er. 😀 Men du må i hvert fald prøve dig lidt frem.

Gosh, Mix & Fix Colour Drops, foundation, dråber,

Jeg starter med at putte en lille mængde foundation i hånden og blander den der, fordi det synes jeg er nemmest at håndtere der. Dråberne er ret tykke i konsistensen, så du nemt kan styre mængden.

Gosh, Mix & Fix Colour Drops, foundation, dråber,

Her har jeg faktisk for meget af den mørke ift manden af foundation, men man kan jo bare tilføre noget mere foundation eller lidt dagcreme, hvis den bliver for mørk. Jeg blander hele baduljen sammen med en fast lille pensel og og så er den klar til brug.

Gosh, Mix & Fix Colour Drops, foundation, dråber,

Det er selvfølgelig med vilje, at farven i min hånd er så mørk, for så er det nemmere at se det på billederne. 😉

Jeg er helt vilde med konceptet, fordi jeg på den måde ikke behøver at gå på kompromis med min normale foundation, men også fordi jeg sparer en masse penge fordi jeg kan få brugt alle de lyse farver op. 🙂 Og så kan man jo gå “baglæns” igen mod efteråret, når man bliver lysere igen. Der findes i øvrigt også en pendant fra Gosh i samme udgave, som kan gøre din foundation eller concealer lysere. Vild smart!

Så det var bare lige et lille søndagstip herfra, som jeg håber du kan bruge til noget nu vi er heldige at få så meget dejligt solskinsvejr. 🙂

Jeg gør opmærksom på, at det lyserøde link i dette indlæg er reklame-link, som giver mig en lille kommision og hjælp til mig for at holde bloggen i gang. Altså vel at mærke, hvis du køber dine produkter via dette link. Læs mere om det under Om Silke. 

 • Tina
  juni 3, 2018

  God aften Silke,
  det var et godt tip, mange tak 🙂
  Det er jo smart og en luksus dagcreme med lidt dråbe i, det skal klart afprøves:-)
  Aften hilsner herfra.

  • sanne brøndum
   Tina
   juni 4, 2018

   Hej søde Silke
   Tak for tippet med Gosh – men den findes faktisk i flere farver, hele fire. Måske Matas ikke har dem, men de findes – jeg selv er glad for # 2.
   hav en dejlig dag, sanne

 • Marlene
  juni 4, 2018

  Tak for det gode tip ????

 • Ulla Fog Christensen
  juni 4, 2018

  God aften Silke, tak for mange gode tips, som jeg gladeligt benytter mig af?? kan du evt. Anbefale en foundation til moden hud, som ikke sætter sig i linjerne, min hud er normal, måske lidt til den tørre side. Jeg er 60 år. Rigtig god aften.

  • Silke
   Ulla Fog Christensen
   juni 12, 2018

   Hej Ulla, ja – jeg har en favorit som jeg har brugt de seneste år og den synes jeg ikke sætter sig i linjerne i huden. Den hedder Lifting Radiant Foundation fra Shiseido – giver masser af fugt, pleje og dække huden smukt og på en naturlig måde. Man behøver ikke ret meget ad gangen og så giver den også huden en flot glød. 🙂 Kh, Silke

   • Ulla Fog Christensen
    Silke
    juni 12, 2018

    1000 tak for hjælpen Silke, den må jeg bare prøve? Kh Ulla

Add Comment

Perfekt pleje til tørt sommerhår
Solbeskyttelse du glemmer du har på!