Vind Forever produkter for 5.000 kr

Posted In: Konkurrence | Reklame | Skønhed

Har du lyst til at lyst til at pleje dig selv både indefra og udefra med de lækre produkter fra Forever, så læs endelig med her. For i dag har jeg fået lov til at udlodde produkter for hele 5.000 kr til én heldig person. 

Forever, konkurrence, vind, Aloe vera,

Forever er især kendte for at bruge Aloe vera i deres produkter, som jeg også har tidligere skrevet nogle indlæg om. Så her følger lidt inspiration til hvilke produkter du (blandt meget andet) kan få hos Forever. 

Som inspiration

Personligt har jeg selvfølgelig også nogle favoritter, som jeg gerne vil fremhæve. Så kan du se, om disse også kunne være noget for dig. For eksempel deres lækre rensecreme Infinite by Forever™ hydrating cleanser, som rester blidt uden at strippe huden for fugt. Det hjælper den fugtbevarende ingrediens Aloe vera selvfølgelig med, mens jeg får renset huden grundigt for snavs og makeup. 

 Forever, konkurrence, vind, Aloe vera,

Hvis jeg skal fremhæve en anden af favoritterne, så er det Forevers superfugtende serum Infinite by Forever™ firming serum. Fugt for mig er alfa omega for at have en sundt og friskt udseende hud, så det kan jeg ikke få nok af. Med serummet får huden et ordentligt fugtboost og virker også opstrammende. 

Forever, konkurrence, vind, Aloe vera,

Mine egne favoritter

Dette indlæg kunne blive meget langt, hvis jeg skulle remse alle produkterne op, men du kan jo starte med at læse om min top 5 favoritter her. 🙂

Forever, konkurrence, vind, Aloe vera,

Både denne dagcreme og øjencreme er også blandt mine favoritter. 🙂

Derudover har jeg også skrevet selve Aloe vera’ens gode egenskaber og drikke Aloe vera som en lille skønhedsdrik. Det har jeg testet tidligere har testet og endda med en lille smoothie opskrift, som Forever har givet med. Den kan du finde her.

Konkurrence

Nu har du muligheden for at vinde og sammensætte dit helt eget Aloe vera treat til en værdi af 5.000 kr. Vær opmærksom på, at præmien ikke kan ombyttes til kontanter. 

For at deltage i konkurrencen, skal du selvfølgelig følge Forever på instagram @foreverscandinaviahq. Du skal like billedet under konkurrencen og så svare på følgende spørgsmål i kommentarfeltet: Hvor højt et indhold er der i Forevers nye Aloe Vera Gel og også hvilket produkt du med sikkerhed kommer til at vælge, hvis du vinder de 5.000 kr. 

Du finder svaret på www.foreverliving.dk, hvor du også kan kigge lidt nærmere på, hvilke andre produkter Forever har og hvilke du måske skal have for de 5.000 kr. Held & lykke! 

Vinderen vil blive trukket og offentliggjort på instagram, tirsdag, d.25. september. 

 • Maria Seidelin
  september 21, 2018

  99,7%

  Åhh den vil gerne gerne have fingrene i – men også deres heat-lotion 😍😍😍😍

 • Susanne Dall Jensen
  september 21, 2018

  Der er 99,7% Aloe Vera i – helt fantastisk!
  Hvis jeg skulle blive den heldige, vil jeg meget gerne prøve deres hudpleje.
  MEN også købe en stak af de HELT uundværlige læbepomader – de er bare de bedste af alle, har brugt dem i flere år. Derudover kunne jeg godt tænke mig at prøve Forever Therm – som skulle give noget energi – det kunne jeg godt trænge til 😉 Jeg krydser fingre 🙂

 • Trine Heide
  september 21, 2018

  99,7%
  Åh der er så meget jeg kunne tænke mig at prøve… Cleanser, serum, heat lotion 🙏🍀🤩

 • Pia Rotbøl
  september 21, 2018

  99,7%👍👍
  Uh jeg vil helt sikkert vælge læbepomade, cleanser og serum❤

 • Kirsten Aakerman
  september 21, 2018

  99,7% og helt sikkert propolis creme og moisturizing lotion som er fast i min skuffe

 • Karina Møbjerg Brøgger
  september 21, 2018

  99.7%… hvis jeg bliver den heldige vinder vil jeg prøve deres hudpleje serie som lyder fantastisk til en moden hud 😍😍

 • Rie Dyrnes
  september 21, 2018

  99,7% er svaret. Jeg vil gerne prøve deres vitamin kur.

 • Hanne Brunsgaard
  september 22, 2018

  99,7%
  Der er mange skønne produkter, f. eks vitaminer, hårshampoo og serum samt selvfølgelig gel.
  Ønsker så meget at vinde🤞

 • Tina nielsen
  september 22, 2018

  99,7%
  Åh der er så meget jeg kunne tænke mig at prøve… Cleanser, serum, heat lotion 😍🤩

 • Lotte
  september 22, 2018

  99,7 %.
  Der er mange favoritter Deres propolis Cream, heat Cream og læbepromaderne.

 • Natascha Therkelsen
  september 22, 2018

  99,7 %
  Vil elske at prøve deres serum 🙂

 • Helle Lillelund
  september 22, 2018

  99,7 %. Der er så mange skønne produkter at jeg slet ikke kan vælge. Så jeg vælger ALT jeg ville drømme om at prøve ❤️❤️❤️🤸🏽‍♂️🙏🏽

 • Pia Hansen
  september 22, 2018

  Der er 99,7% Aloe Vera i Forevers nye Aloe Vera Gel

  og det er med sikkerhed at jeg vil vælge INFINITE BY FOREVER™ SÆT med fuld fokus på anti-aging og da jeg har nået de 57 år med rynker omkring øjne, læber, pande og hals + at jeg har fået mørke pletter i ansigtet – syntes også min hud er blevet kedelig grålig at se på, den mangler glød og liv og også blevet lidt slap med alderen his og pist så er infinite by Forever™ helt sikkert en serie der vil tage sig godt ud på min hud 😀

  jeg ligge et lod i puljen og selv om muligheder er små med så mange der deltager så HÅBER jeg alligevel 😀 følger selvfølgelig også med på Instagram 😀

 • Kristina Tina Jensen
  september 22, 2018

  99, 7 % 🌱Aloe Vera
  Jeg ville helt klart vælge fiskeoliekapslerne, da jeg ligesom dig ikke får nok fisk i hverdagen.
  Men jeg ville også vælge serumen til at Booste min hud og den beskyttede dagcreme. 💙

 • Eva
  september 22, 2018

  99,7% aloe vera✔ Og jeg vil vælge infinite sættet hvis jeg er den heldige vinder 🍀🤞

 • Nanna G
  september 22, 2018

  99,7 🙂 prøver lykken ! <3

 • Malene Nielsen
  september 22, 2018

  99,7%.. Infinite rens og serum lyder som et par favoritter.. Det hele forøvrigt rigtigt godt og sundt 😍

 • Pia T.
  september 22, 2018

  99,7% … 🙂
  Det ser super lækkert ud det hele – men vil helt sikkert vælge Infinite serum og den skønne øjencreme 🙂
  De skønne drikke med aloe vera skal helt sikkert også med 🙂
  Krydser fingre 🙂 🙂

 • Marlene Lemberg
  september 22, 2018

  99,7%
  Serum kunne jeg virklig godt tænke mig.
  Da jeg ikke bruger nogen.
  Cleanser kunne jeg også tænke mig.
  Min hud trænger til en ordenlig omgang boost ❤️🙏🏻😊

 • Pernille Stehr
  september 23, 2018

  99,7 %
  En ny serum kunne være mega lækkert 😍

 • Lisbeth Mortensen
  september 23, 2018

  99,7 % vil købe Forever Combo Tri-Pak med og nogen af deres hudpleje produkter må jeg da have med også
  kaster hermed et glad og optimistisk lykke lod i puljen 🙂

 • Camilla Nyegaard
  september 27, 2018

  99,7 % – er vild med serum

Add Comment

Kan man være for gammel til extensions?
Dermalogica event: Sådan får din hud den ultimative glød!