En ny Coco Mademoiselle fra Chanel

Marylin Monroe sov som bekendt “kun i Chanel N°5”, som er verdens mest solgte parfume den dag i dag. Jeg kan ikke lide selv at have den på, synes den bliver meget tung og farmoragtig på mig. Til gengæld elsker jeg Coco Mademoiselle, som (for at det ik’ skal være løgn) ligger som nr.2 over de mest solgte parfumer på verdensplan. For nogle uger siden  kom der så en ny udgave af Coco Mademoiselle, som jeg vil fortælle lidt om her…Chanel, Coco Mademoiselle L'eau Privée, parfume, favorit

Parfume til natten

Chanel har simpelthen lanceret Coco Mademoiselle L’eau Privée  som en duft til natten. Og dermed menes ikke en duft til at gå ud med, nej en duft til at gå i seng med. Lidt uhørt for os danske kvinder, for jeg tænker de færreste putter parfume på inden de skal sove. Men jeg forestiller mig gerne, at de franske kvinder gør det. 😀 Den nye duft er lavet i en let og delikat udgave af den klassiske Coco Mademoiselle og skal lægge et let slør af duften på huden og sengetøjet.

Tro mod Coco Mademoiselle

L’eau Privée er eget tro mod originalen og jeg synes ikke, at den dufter anderledes. Faktisk har den også en virkelig god holdbarhed på duften, som jeg havde troet ville forsvinde hurtigere. Så lad dig ikke narre, den er god og holdbar – og måske endda vil nogle foretrække denne lidt blidere udgave. Chanel, Coco Mademoiselle L'eau Privée, parfume, favoritCoco Mademoiselle L’eau Privée er orientalsk, som er en duftkategori jeg særligt elsker. Den indeholder duftnoter af rose, jasmin, citrus og hvid musk, som gør elegant, blomstret og pudret. Chanel, Coco Mademoiselle L'eau Privée, parfume, favorit

Hvad synes jeg?

Jeg elsker alt ved konceptet, i det hele taget esker jeg nok rigtig meget ved Chanel. 😀 Alt er bare gennemført luksus og der er tænkt på mindste detalje. F.eks. kommer den Coco Mademoiselle L’Eau Privée i en frostet flakon, så du nemt kan kende forskel på dem. Og så føles det jo, som om du får en komplet ny parfume. 🙂 Jeg ville dog generelt ikke bruge parfume inden jeg skulle sove. Men jeg har allerede brugt denne i dagtimerne de dage jeg ønsker en sensuel, blid duft omkring mig. Og nu har Carla også lige opdaget den og er vild med den, så spørgsmålet er om jeg kan have den for mig selv.

Chanel, Coco Mademoiselle L'eau Privée, parfume, favorit

Foto: Chanel

Duften er sendt til mig som et anmeldereksemplar. Jeg er ikke betalt for dette indlæg, men det indeholder et reklamelink, der (ved køb) giver mig en lille kommission, så jeg kan holde bloggen kørende. 🙂

Kærlig hilsen,

Silke

 • Tina
  november 4, 2020

  Lyder som en dejlig duft som bør komme på min ønskeliste 🙂
  Jeg kan huske min mormor havde no 5 stående på hendes sminkebord og min søster og jeg altid skulle have lidt på.
  Carla er vist også lige nået alderen til at låne lidt af hvert fra dig nu 🙂
  Et smukt efterår ønskes herfra 🙂

  • Silke
   Tina
   november 9, 2020

   Ja, den er dejlig mild og så alligevel har den den karakteristiske Coco Mademoiselle duft. Og ja, Carla er virkelig begyndt at lure på lækkerierne i mine skabe – og det er også helt ok! 😀 Knus og god aften, Silke

 • Maria R
  november 6, 2020

  Sovemasken 👌🏻😍 Hvor kan man få fat i den? Søgning på google hjalp ikke umiddelbart

  • Silke
   Maria R
   november 9, 2020

   Hej Maria, det var en pr-gimmick, så tror desværre ikke det er en man kan købe.:) Kh, Silke

 • download
  januar 11, 2021

  Pretty! This was a really wonderful article. Thank you for providing these details. Honoria Konrad Daveda

 • full hd tek parça izle
  januar 17, 2021

  Wonderful post! We are linking to this particularly great content on our site. Keep up the good writing. Darlleen Kellen Evie

Add Comment

Kan man være venner med sin eks?
Fede, nye kjoler hos Ellos

Mine kjolefavoritter fra Ellos

I samarbejde med Ellos: Jeg har udvalgt nogle af mine personlige kjolefavoritter blandt de lækre nyheder fra Ellos. Denne blev jeg forelsket i den smukkeste, blå kjole med ballonærmer og retromønster.  Men jeg elsker kjoler, så jeg har selvfølgelig også fundet en masse andre til inspiration - udover de fedeste sneaks og et par vildt fine øreringe. :) Der er også en rabatkode til jer, som jeg kommer tilbage til senere. Blå og retrocool Jeg starter lige med en af mine egne kjolefavoritter, som hedder Jolina. Den e[...]

Budgetvenlig mode fra Ellos

I samarbejde med Ellos: Budgetvenlig mode, smykker, tasker og meget andet - jeg kan altid finde noget hos Ellos. :) Nu skriver vi januar 2021 og jeg har fundet nogle af mine favoritter, som er en god blanding af hverdagstøj og noget til lidt pænere. Måske du kan blive inspireret til at shoppe lidt nyt til dig selv. :) Blød og behagelig bh Jeg er ikke særlig vild med bh'er, der strammer eller kradser pga blonderne, så jeg vælger som regel en blød og glat model som denne. Der er ikke bøjle i og jeg tænker, at det e[...]

Krystaller og hvordan jeg bruger dem

Dette indlæg er helt sikkert ikke for alle, for i dag handler det om krystaller. Nogle synes krystaller er noget hippieagtig pjat og at man er rablende sindsyg, når man tror på energier fra nogle smukke sten. Andre sværger til det og ja, jeg er selv en af dem som har opdaget den gode energi krystallerne giver mig.  Det er på ingen måde hokus pokus, men en måde at bruge energier på. Og det vil jeg gerne dele med dig, hvis du er interesseret. :) Moderne med krystaller Jeg startede først for alvor med krystaller for[...]