En ny Coco Mademoiselle fra Chanel

Marylin Monroe sov som bekendt “kun i Chanel N°5”, som er verdens mest solgte parfume den dag i dag. Jeg kan ikke lide selv at have den på, synes den bliver meget tung og farmoragtig på mig. Til gengæld elsker jeg Coco Mademoiselle, som (for at det ik’ skal være løgn) ligger som nr.2 over de mest solgte parfumer på verdensplan. For nogle uger siden  kom der så en ny udgave af Coco Mademoiselle, som jeg vil fortælle lidt om her…Chanel, Coco Mademoiselle L'eau Privée, parfume, favorit

Parfume til natten

Chanel har simpelthen lanceret Coco Mademoiselle L’eau Privée  som en duft til natten. Og dermed menes ikke en duft til at gå ud med, nej en duft til at gå i seng med. Lidt uhørt for os danske kvinder, for jeg tænker de færreste putter parfume på inden de skal sove. Men jeg forestiller mig gerne, at de franske kvinder gør det. 😀 Den nye duft er lavet i en let og delikat udgave af den klassiske Coco Mademoiselle og skal lægge et let slør af duften på huden og sengetøjet.

Tro mod Coco Mademoiselle

L’eau Privée er eget tro mod originalen og jeg synes ikke, at den dufter anderledes. Faktisk har den også en virkelig god holdbarhed på duften, som jeg havde troet ville forsvinde hurtigere. Så lad dig ikke narre, den er god og holdbar – og måske endda vil nogle foretrække denne lidt blidere udgave. Chanel, Coco Mademoiselle L'eau Privée, parfume, favoritCoco Mademoiselle L’eau Privée er orientalsk, som er en duftkategori jeg særligt elsker. Den indeholder duftnoter af rose, jasmin, citrus og hvid musk, som gør elegant, blomstret og pudret. Chanel, Coco Mademoiselle L'eau Privée, parfume, favorit

Hvad synes jeg?

Jeg elsker alt ved konceptet, i det hele taget esker jeg nok rigtig meget ved Chanel. 😀 Alt er bare gennemført luksus og der er tænkt på mindste detalje. F.eks. kommer den Coco Mademoiselle L’Eau Privée i en frostet flakon, så du nemt kan kende forskel på dem. Og så føles det jo, som om du får en komplet ny parfume. 🙂 Jeg ville dog generelt ikke bruge parfume inden jeg skulle sove. Men jeg har allerede brugt denne i dagtimerne de dage jeg ønsker en sensuel, blid duft omkring mig. Og nu har Carla også lige opdaget den og er vild med den, så spørgsmålet er om jeg kan have den for mig selv.

Chanel, Coco Mademoiselle L'eau Privée, parfume, favorit

Foto: Chanel

Duften er sendt til mig som et anmeldereksemplar. Jeg er ikke betalt for dette indlæg, men det indeholder et reklamelink, der (ved køb) giver mig en lille kommission, så jeg kan holde bloggen kørende. 🙂

Kærlig hilsen,

Silke

 • Tina
  november 4, 2020

  Lyder som en dejlig duft som bør komme på min ønskeliste 🙂
  Jeg kan huske min mormor havde no 5 stående på hendes sminkebord og min søster og jeg altid skulle have lidt på.
  Carla er vist også lige nået alderen til at låne lidt af hvert fra dig nu 🙂
  Et smukt efterår ønskes herfra 🙂

  • Silke
   Tina
   november 9, 2020

   Ja, den er dejlig mild og så alligevel har den den karakteristiske Coco Mademoiselle duft. Og ja, Carla er virkelig begyndt at lure på lækkerierne i mine skabe – og det er også helt ok! 😀 Knus og god aften, Silke

 • Maria R
  november 6, 2020

  Sovemasken 👌🏻😍 Hvor kan man få fat i den? Søgning på google hjalp ikke umiddelbart

  • Silke
   Maria R
   november 9, 2020

   Hej Maria, det var en pr-gimmick, så tror desværre ikke det er en man kan købe.:) Kh, Silke

Add Comment

Kan man være venner med sin eks?
Fede, nye kjoler hos Ellos

Min top 3 favorit foundations lige nu

I dag skal det handle om mine favorit foundations, så jeg har udvalgt de tre jeg bruger allermest lige nu. Bortset fra mascara er foundation nok det makeupprodukt, som jeg går mest op i bare skal fungere. Og det lader til, at I gør det samme, for spørgsmålet om en god foundation kommer igen og igen i min indbakke.  Så here it goes. :) Hvad skal en god foundation kunne? For mig skal en god foundation have følgende kvaliteter. Den skal være nem at smøre ud, virke udglattende, ikke sætte sig i porer og linjer, dæk[...]

Blød smokey eyes og lækkert hår

Jeg har en mega nem måde at lave en blød mini smokey eyes makeup på.  Til det bruger jeg kun fire produkter, som jeg alle har købt hos Cocopanda. Jeg har lavet en lille trin for trin billedeguide, hvor jeg viser hvor nemt det er. Og så skal du også lige høre om en hårstyler jeg har prøvet, som jeg er helt skudt i. :) Nem mini smokey eye I min optik skal makeup ikke være et kompliceret projekt, men nemt og uden at skulle bruge 79 forskellige produkter. Min mini smokey eyes makeup er lavet med kun 4 produkter. Nem[...]

Veganske skønhedsprodukter når de er bedst!

Posted In: Anmeldelse | Hudpleje | Reklame
Jeg har længe gået og luret på nogle veganske skønhedsprodukter fra Sanzi Beauty. Det var specifikt 3 produkter, som havde fanget min interesse. Nu fik jeg dem endelig prøvet! Og netop disse 3 har du og en veninde mulighed for at vinde i en konkurrence her på bloggen. Men først lidt mere om disse 3 skønne, veganske skønhedsprodukter. :) Effektive, veganske skønhedsprodukter Jeg har prøvet min del af skønhedsprodukter gennem de sidste 25 år som skønhedsredaktør. Jeg er hurtig til at spotte om det blot er det[...]