Smukke farver og forårsstemning med Chanel

Posted In: Anmeldelse | Makeup | Skønhed

Så kom jeg da lige totalt i forårshumør, da jeg så Chanels forårslook med alle de lækre, strålende farver til både negle, læber og øjne. Hold nu op, hvor er det lækkert med et lille farve-energiboost, så forår kom bare an nu! Produkter er i øvrigt tilsendt af Chanel og derfor sponsorerede.

Chanel, forår, makeup, look, 2018, nyheder,

Lipglosserne  er i hvert fald tilbage, de har jo været en en lang periode med kun læbestifter hos de fleste mærker, men det er nu rart at kunne skifte lidt. De fugtgivende glosser hedder Rouge Coco Gloss og fås i disse fire supersmukke farver – og den blå bliver ikke blå på læberne, men bliver blot transparent og giver masser af fugt til læberne.  Personligt er jeg ret vild med nummer to fra venstre, som er en smuk lyserød (farven hedder nr.794 Poppea), men som giver en transparent farve på læberne og er på ingen måde skrap eller dækkende. 240 kr.

Chanel, forår, makeup, look, 2018, nyheder,

Men jeg er også stadigvæk storforbruger af læbestift og er vild med de semimatte farver, som Rouge Allure Velvet læbestifterne har. Den røde er min favorit, fordi den ikke er damet og tung, men virker mere frisk, let og ungdommelig i den røde farve, som vil passe til de allerfleste.  Farven hedder nr. 66 L’Indomabile.  290 kr.

Chanel, forår, makeup, look, 2018, nyheder,

Her er en af de smukkeste paletter jeg indtil videre har set til forårsmakeupperne 2018. Bortset fra de tre matte skygger til venstre, så glitrer de andre farver så smukt og kan mikses på kryds og tværs. Les 9 Ombres Eye Shadow Collection Editon N 1 hedder paletten fra Chanel. 645 kr.

Chanel, forår, makeup, look, 2018, nyheder,

Så er der denne lille, lirede duo, som indeholder en plejende læbebalm samt en matte pudder, som giver farve til både læber og kinder. Tip Balm and Powder Duo, farve 410 Rosso Pompeiano koster 290 kr.

Chanel, forår, makeup, look, 2018, nyheder,

Til slut er der  Le Vernis neglelakkerne, som jeg som hver sæson, næsten kan få hjertebanken over. 😀 Jeg er vild med alle fire farver, men jeg er (for at være helt ærlig) ret konservativ, når det gælder mig selv. Så selvom jeg tit har prøvet de mere vilde farver, så ender jeg altid med at synes, at det ikke klæder mig – og så er jeg tilbage til de mere klassiske nuancer. Og dem er de tjo heldigvis også et par stykker af her! 🙂 Men jeg kunne godt forestiller mig, at den fine mintgrønne ville være sindsyg flot til et par brune sommerhænder eller fødder.

Chanel, forår, makeup, look, 2018, nyheder,

Det var et lille indblik i hvad Chanel byder ind med til dette forår og faktisk er produkterne i butikkerne lige præcis fra i dag, d.2.januar, så du kan allerede shoppe den smukke makeup nu. 🙂

 • Kristina Tina Jensen
  januar 2, 2018

  Jeg synes at farverne er noget kraftige til min smag, især de blå og grønne nuancer.

  • Annelise Jørgensen
   Kristina Tina Jensen
   januar 2, 2018

   Vildt flotte farver ? ??

   • Silke
    Annelise Jørgensen
    januar 2, 2018

    Tak Annelise, det synes jeg også. 🙂 Kh, Silke

  • Silke
   Kristina Tina Jensen
   januar 2, 2018

   Sådan havde jeg det også i første omgang, men den blå lipgloss er heldigvis ikke blå, når den kommer på. 🙂 Kh, Silke

 • Teresa
  januar 2, 2018

  Jeg må have fingre i den grønne neglelak! Tak for tippet

  • Silke
   Teresa
   januar 2, 2018

   Den er virkelig også fin! 🙂 Kh, Silke

 • Trine
  januar 2, 2018

  Jeg er også ret konservativ mht. farver, men den gule neglelak er altså ret flot og vil pifte enhver forårsgarderobe op:-)

  • Silke
   Trine
   januar 2, 2018

   Ja, det er den altså. 🙂 Det må prøves af. Kh, Silke

 • Gitte Søndergaard
  januar 3, 2018

  Ikke dårligt at få sådanne en Lækker kollektion tilsendt??? Luksus?

  • Silke
   Gitte Søndergaard
   januar 11, 2018

   Føler mig også super heldig, kan du tro Gitte! 🙂 Kh, Silke

Add Comment

Godt nytår – og et vigtigt ønske! :)
En dejlig følelse af hjemmespa