Godt nytår – og et vigtigt ønske! :)

Posted In: Guide

Jeg har et stort ønske på hjertet, som jeg gerne vil skrive lidt om her på årets allersidste dag. Men først og fremmest vil jeg sige tusind, tusind tak, fordi I har fulgt med her på bloggen indtil nu. 🙂 I aner ikke, hvor taknemmelig jeg er for det og hvor vigtigt det er for mig, at I er her som læser. For jeg ved, at tiden er knap, vi har alle travlt og vi bliver alle bombarderet med billeder, info og tilbud på de sociale medier, så det at I har valgt at være med her, er for mig rigtig stort. 🙂 TAK!!!

Jeg har kun været i gang med bloggen i lidt over et år, men har skrevet om skønhed i alle mulige forskellige magasiner de sidste 19 år. Nu er jeg heldig også at kunne dele ud af min viden i ALT for damerne hver uge. 🙂 Men det med bloggen er altså noget HELT specielt og meget mere personligt, fordi jeg meget bedre kan fornemme jer som læsere og selv give lidt mere af mig selv.

Nytår, 2018, ny, begyndelse, ønsker, mål

Min debut i ALT for damerne fra i december i år. 🙂

Jeg vil bare så gerne gøre det godt, så et af mine nytårsforsæt er at blive endnu bedre og levere noget indhold, som I har lyst til at læse. Så jeg har et ønske til jer, som jeg håber I vil og kan hjælpe mig med. Jeg vil så gerne høre, hvad I gerne vil læse mere her på bloggen? Vil I høre mere om specifikke skønhedsemner, produkter, trends eller tendenser? Vil I vide mere om mig og mit liv eller er det ligegyldigt sålænge der er gode makeuptips?? Ville I være interesseret i, at jeg ind imellem også lavede nogle små videoer, som jeg lægger her på bloggen?  Synes I der kan være lidt mode, smykker, bolig eller andet med i nogle af mine indlæg?

Nytår, 2018, ny, begyndelse, ønsker, mål

Min datter Carla på 12 år og mig til en lanceringen hos youtuberen Julia Sofia, som lancerede nogle ansigtsmasker og makeuppensler til unge. Så Carla var spot on i målgruppen – selvom hun (heldigvis) endnu ikke er begyndt bruge makeup. 🙂

Jeg er virkelig nysgerrig og håber, at du har lyst til at bruge to minutter på at skrive en lille hilsen til mig om hvad DU kunne tænke dig at læse mere om – enten her under indlægget eller i en privat til til mig på min mail silkegrane@gmail.com. Nu vil jeg ønske dig et rigtig godt nytår og håber, at du kommer godt og sikkert ind i det. Jeg er tilbage her på bloggen d.2. januar 2018.

Kærlig hilsen,

Silke

Nytår, 2018, ny, begyndelse, ønsker, mål

 • Maria Ørum
  december 31, 2017

  Jeg vil rigtig gerne en blanding af personlige indlæg hvor vi lærer dig at kende.
  Vil gerne læse mere omkring produkter og pleje af moden hud..
  Rigtig godt nytår til dig ??

  • Annelise Jørgensen
   Maria Ørum
   december 31, 2017

   Jeg har rigtig meget gavn af dine indlæg, da jeg er allergisk over for en del produkter, så jeg følger dig og dine råd rigtig meget ?
   Rigtig godt Nytår ?????

  • Silke
   Maria Ørum
   januar 2, 2018

   Tak for dit input Maria, du kan tro at den modne hud ikke slipper herinde! Det er noget, som helt sikkert fortsætter. Og godt nytår til dig også! 🙂 Kh, Silke

 • Lisbeth Jensen
  december 31, 2017

  Kære Silke,
  Jeg elsker at følge dig her på bloggen, der er gode tips og masser af inspiration til mig der har rundet de 40 ? fortsæt endelig i 2018.
  Godt nytår til dig og dine kære.
  Vh. Lisbeth

  • Silke
   Lisbeth Jensen
   januar 2, 2018

   Tusind tak Lisbeth, det gør mig så glad, når jeg fornemmer at nogen er tilfredse. 🙂 Kh, Silke

 • Olesya Dovgan
  december 31, 2017

  Kære Silke,
  Det er altid spændende med nogle anderledes skønhedstips, som ikke alene går ud på bestemte makeup eller skønhedsprodukter, men også kombinerer gode råd til sund kost, træning, afslapning, meditation, mode osv.
  Sund livstil er ikke lige med kedeligt liv, så om du kan fylde dine indlæg med lidt af hvert, og gerne det du selv har prøvet og tror på ?
  Rigtig godt nytår og held og lykke!
  Mvh,
  Olesya

  • Silke
   Olesya Dovgan
   januar 2, 2018

   Hej Olesya, hvor hyggeligt du skriver herinde! 🙂 Du har ret, sund livsstil kan være superinspirerende at læse om – og selvfølgelig er jeg lige gået i gang med nul sukker fra i dag (som alle andre) og jeg synes det er svært. Men nu skal det være, så måske der skal komme lidt om det her på bloggen. Kh, Silke

 • CharlotteA.S
  december 31, 2017

  Godt nytår til dig og dine, og tak for et skønt blog år. Glæder mig til at følge dig i det nye år. Skal nok sende en besked hvis jeg lige kommer i tanke om noget der kunne være spændene du tager fat på. Men indtil videre er jeg godt tilfreds med hvad du kommer med af spændende læsning. Så godt nytår til alle herfra????

  • Silke
   CharlotteA.S
   januar 2, 2018

   Tusind tak Charlotte! 🙂 Dejligt at høre, at du er tilfreds – og godt nytår til dig også. Kh, Silke

 • Lise
  december 31, 2017

  Da du mestre hele det nævnte spectra…så go for it ✨
  Dejligt magisk 2018 til dig ?❤️?

  • Silke
   Lise
   januar 2, 2018

   Hvor er du sød, tusind tak Lise. 🙂 Og godt nytår til dig også. Kh, Silke

 • Katrine Hansen
  december 31, 2017

  Jeg nyder at følge med på din blog, så forsæt endelig i samme stil! Jeg kan rigtig godt lide de indlæg hvor du tester produkter.
  Jeg ser gerne flere tests af produkter der er økologiske, parfumeri, veganske eller lignende.
  Godt nytår til dig og dine kære! ?

 • Tania Pedersen
  december 31, 2017

  Jeg synes det er godt at kombinere med mode etc ~ så får man god inspiration til det “fuldendte look” ? Rigtig godt nytår til dig og dine… ????

 • Lise andersen
  december 31, 2017

  Også Godt Nytår fra mig?
  Jeg “gemmer” ikke mange indlæg fra IG, men de fleste af dem jeg har hent, er dine skønhedstips, anmeldelser af produkter og når du har findet et nyt vidunder-middel. Så det ser jeg frem til fortsat at kunne finde hjælp i?
  Kh. Lise

  • Silke
   Lise andersen
   januar 2, 2018

   Kære Lise, hvor godt at høre, at mine tips og anmeldelser kan bruges – og at du endda gemmer dem! Tak for det! Jeg fortsætter med det. Kh, Silke

 • Mai O.
  december 31, 2017

  Hudpleje til problemhud! Det syne jeg altid er spændende at høre nyt om. Min hud vil gerne blive rød og tør, og jeg synes, det er svært, hvad man skal vælge. Så er det rart, at nogle skærer igennem og fortælle om de bedste produkter, der også tilgodeser fx miljø m.m. Derudover synes jeg altid den personlige fortælling er god. Den må meget gerne være på en blog, helt sikkert!

  Godt nytår til dig og dine, Silke!

  Mvh
  Mai

  • Silke
   Mai O.
   januar 2, 2018

   Godt nytår til dig også, kære Mai! 🙂 Ja, det tror jeg mange gerne vil læse mere om, det er jo nærmest et fænomen hos skandinaviske kvinder med en rød, tør og sart hud – så det skal jeg gøre. Kh, Silke

 • Lykke Petersen
  december 31, 2017

  Dejlig blog, og for mit vedkommende gerne mere om moden hud, – Rosacea osv., og syntes at velplejet, veltilpas hud skal være i højsædet, mere om det, og ikke blive “slået” i hovedet hele tiden med Anti Age, men som sagt at føle sig velplejet,tilpas og sit bedste, med den hud man nu en gang har. Godt Nytår, med venlig hilsen Lykke

  • Silke
   Lykke Petersen
   januar 2, 2018

   Helt enig, Lykke! 🙂 Jeg synes også, at vi skal elske det vi har og få det bedste frem i stedet for at fokusere på de dårlige ting (selvom jeg da også nogle gange selv gør det, når man lige har set en ny pigmentplet i panden eller opdaget en ny, mærkelig knop). 😀 Men jeg arbejder gerne på velplejet hud, det besiæfigter mig virkelig hvordan man kan få huden til at stråle og se sund og lækker ud. Så der kommer helt sikkert mere af det! 🙂 kH, Silke

 • Pia Trampedach
  december 31, 2017

  Godt nytår kære Silke 🙂 Tak for en skøn blog. Synes du skal skrive lige præcis hvad du har på hjerte. Der er mange “guldkorn” at finde herinde, så fortsæt endelig med det.. :-).
  Hvis der skulle være et ønske fra mig, så ville det være hvad der kan “redde” en nogle gange stresset hud.. Jeg elsker at prøve nye produkter, og ind imellem er jeg ude for, at nogle produkter kan brænde på huden… Hvad ville være det bedste “SOS” til at give ro igen.. 🙂

  • Silke
   Pia Trampedach
   januar 2, 2018

   Hej Pia, uha det med at det brænder på huden, kender jeg alt til. Når jeg tester så mange produkter som jeg gør, går det jo nogengange også lidt galt. Og der har jeg lige fundet et produkt, som kan berolige min hud. Det må jeg lave et indlæg om. Tak for dit input og TAK for alle dine roser, bliver så glad. Tænk at jeg har så søde følgere som dig. Kh, Silke

 • Teresa
  december 31, 2017

  Tillykke med det nye job!
  Alt med trends indenfor skønhed er interesant for mig

  • Silke
   Teresa
   januar 2, 2018

   Tak Teresa, er også meget glad for det nye. 🙂 Jeg skal nok sørge for at levere lidt trends også. 🙂 Kh, Silke

 • Marie-Luise Hilbrecht
  december 31, 2017

  Hej Silke, jeg er vild med din blog. Dejligt ikke hele tiden at læse om hvordan man bliver fejlfri – dét løb er for længst kørt for mig! Jeg er 48 og prøver at passe på mig selv og min hud, som faktisk er ok pæn endnu. Jeg vil rigtigt gerne læse om make-up til voksne. Hvad klæder et voksent ansigt, nu hvor man har måttet lægge den vinged eyeliner fra sig og holde lidt igen med glimmer og meget edgy farver på læberne ?

  • Silke
   Marie-Luise Hilbrecht
   januar 2, 2018

   Hej Marie-Luise, ja jeg er enig – det gælder jo i virkeligheden mere om at få det bedste ud af det man har og så pleje sig selv med de rette produkter. Selvom jeg nu synes, at man godt kan bruge både eyeliner og glimmer, selvom vi er 40+ år. 😉 Kh, Silke

 • Rie Viola Dyrnes
  december 31, 2017

  Ønsker et lykkebringende Nytår med masser af test, dufte og hudpleje.

  • Silke
   Rie Viola Dyrnes
   januar 2, 2018

   Tak for svar Rie, jeg lover dig masser af tests i det nye år også. 🙂 Kh, Silke

 • nanna
  december 31, 2017

  Jeg kunne godt tænke mig, at vide mere om hudpleje, hvad der virker og hvilke produkter du reelt har kunne mærke og se en forskel. Og små tips om alt muligt som måske ikke er skønhed, men giver noget til huden.. te/brusetabelletter som du nævnte kan jeg simpelthen ikke leve uden. Jeg er SÅ glad for dem. 🙂
  Tak fordi du har været så generøs og sød, jeg synes du har givet et super godt ‘førstehåndsindtryk’.

  • Silke
   nanna
   januar 2, 2018

   Hej Nanna, haha – dem kan jeg i hvert fald heller ikke leve uden. 🙂 Jeg drikker dem hver eneste dag og elsker det. Skal faktisk til at teste en ny olie, så den håber jeg ender på bloggen. Kh, Silke

 • Anne Skauenborg
  december 31, 2017

  Tak for en skøn blog ??? Mine tanker i forhold til dette indlæg er, at bloggen netop er dit personlige talerør, dit frirum til at dele det, DU har på hjerte, øse af din viden, dele dine passioner, tegne et personligt billede af dig selv uden ydre styring, bede om råd eller erfaringer fra dine følgere, hvor det giver mening for dig, etc. Essensen af det, i fht. dit spørgsmål er, at hvad end du har på hjerte, stort som småt, kommercielt eller personligt, bred viden eller nørderi udi bestemte emner, alt sammen er jeg sikker på vil interessere dine læsere og være med til at bringe os tættere på bloggeren og til dels personen Silke Grane ❤️ Godt nytår ? Jeg glæder mig til at følge dig i det kommende år ???

  • Silke
   Anne Skauenborg
   januar 2, 2018

   Ej, hvor er du sød Anne! 🙂 Tusind tak for alle dine søde ord, blev helt rørt! Jeg skal gøre mit bedste, så jeg kommer hele vejen rundt. Også om mig. 🙂 Kh, Silke

 • Tina KH
  december 31, 2017

  Jeg vil ønske du og din datter et rigtig godt nytår og håber I får en super aften:-)
  Jeg takke for året der gik og synes du gør det helt super:-)
  Hvis du kan vil jeg gerne høre mere om du som person.
  Jeg vil især gerne høre om alt godt for hud, hår og negle, hvis du kan kombinere lidt om hår og smykker engang imellem, så fino, men ellers er det jo bedst at det du skriver og ligger op på bloggen kommer fra dine erfaringer og dit hjerte:-)
  Vi ses i 2018!

  • Silke
   Tina KH
   januar 2, 2018

   Kære Tina, hvor er jeg glad for at læse dit svar. Tak! Jeg elsker også smykker og vil supergerne kombinere det, men tror bare generelt at jeg kan udvide lidt på det hele. Kh, Silke

 • Knudsen
  december 31, 2017

  – Jeg vil meget gerne,at du tester produkter og fortæller din oprigtige mening.

  – Meget gerne videoer ,hvor du viser hvordan øjenskygge mv lægges korrekt.

  – Og meget gerne mere om DIG.

  • Silke
   Knudsen
   januar 2, 2018

   Hej Anya, tusind tak for svar. dejligt at høre, jeg skal arbejde på det hele, kan du tro. De videoer skal jeg lige overvinde mig selv til, men det kommer. 😀 Kh, Silke

 • Christina ulrikka jensen
  januar 1, 2018

  Tak for din fine blog og godt nytår ✨? jeg kunne godt tænke mig, at læse mere om produkter og hudpleje i det hele taget til dem over de 40 år, alt lige fra serum til øjencreme. Men også Make up tips, og nye parfumer, det vil lige være noget for mig,?✨

  • Silke
   Christina ulrikka jensen
   januar 2, 2018

   Tak Christina, det vil jeg med glæde gøre. 🙂 Kh, Silke

 • Eva Bacher
  januar 1, 2018

  Altså, undskyld, Silke du ved jeg hører til den lidt kritiske type som måske nogle gange burde pakke det mere ind…? Jeg sætter selv mest pris på ærlighed, og det er kun een lille ting som er en generel tanke, jeg har omkring de danske beautyblogs. Danmark er et lille land, og i Beautybloggere kender jo folk fra branchen rigtigt godt. Jeg er altid lidt nervøs for om det har nogen indflydelse, for ofte er anmeldelser ret positive. Jeg har hørt at nogle kommer uden om den v kun at anmelde de produkter de kan lide, og det lyder som en fornuftig strategi, for selvfølgelig kan og skal man ikke hagle folks produkter ned, og jeg synes godt man kan fornemme når i virkelig er tændte. Vil du måske forklare hvordan du gør det? Jeg tror absolut ikke i bedriver nepotisme, men indtil jeg kender en blogger rigtigt godt har jeg lige brug for at høre hvordan man agerer i den verden uden ligefrem at lægge sig ud m nogen? Og jeg tror nok vi er flere m den lille frygt ? Ellers elsker jeg dine anmeldelser af nye produkter, holder også meget af læsertest, fx af 5 personer, der ved man at man får det rådt for usødet. Og alligevel synes jeg også selv det kan være svært, for man er så taknemmelig for at have fået det her produkt, og vil osse gerne have lov en anden gang. Det er en svær balancegang, synes jeg. Du har fået mig til at bruge eyeliner i år – jeg vil gerne høre, hvordan du får skidtet til at blive på plads. Selv m primer sidder min hurtigt m en dobbeltstreg oppe over. Måske skal der et tyndt pudderlag over primeren, måske kunne den der all Nighter fra U. Decay bruges?
  Hmmm, og dine genkøb og et hyppigt blik på dine aktuelle produkter og faste genkøb. Gerne hver anden måned order so; hvad har Silke gang i på hudplejefronten 🙂
  Du er et enormt sødt og dygtigt menneske, som virkelig lægger sig i selen, kan man tydeligt fornemme, og det er derfor jeg det næste halve år under specialeskrivning har kortet blogfølgningen ned til kun at omfatte dig og Lise ?
  Føler faktisk lidt jeg snager mht det personlige, så det er dejligt du åbner op. Det var fx sjovt at se dit hvide suit og flotte makeup i sommers, og nogle billeder af hvordan du opbevarer din makeup, og superhygsomt m Lulu- optagelserne på Instagram, selvom jeg ikke altid går ind og ser dem selvom jeg har lyst, fordi jeg får den der snage-følelse! Men nu kan jeg jo læse, at det også er ok, at det ikke kun er venner???Eller? Kom til i sommers at kommentere på en meget kendt bloggers private side på et feriebillede, hvor jeg spurgte til om det var et Beauty-eller ferierelateret ophold. Vi havde faktisk været venner på FB i flere år, og udvekslet et par beautyrelaterede mails imellem, men hun smed mig af som ven i samme sekund, & skrev det altså var hendes personlige side. Og 2 af hendes venner likede endda den kommentar ?Undskyldte og fik faktisk ikke noget svar, og det gjorde faktisk lidt ondt og irriterede mig at jeg ikke havde fanget den grænse. Man får den der fornemmelse af at kende jer, og det er jo ikke det samme den anden vej. Jeg følte mig virkelig sådan stalker-agtig.
  Men folk er jo forskellige.
  Godt nytår, Silke.
  Og godt nytår til jer andre, du har da iøvrigt hurtigt fået optimeret følger-antallet!
  Håber Lulu er kommet sig, dén film var jeg altså inde og se!
  KH Eva

  • Silke
   Eva Bacher
   januar 2, 2018

   Hej Eva, hold nu op en lang besked! 😀 Men der stod rigtig meget spændende i den, som jeg vil prøve at svare på. Mht mine indlæg, så hører jeg til dem, som har valgt at brug spaltepladsen på gode produkter og dem jeg har positive erfaringer med. Det synes jeg er mest brugbart for alle parter. Og altså ikke fordi jeg ikke vil skrive negativt om produkter af frygt for at branchen så ikke vil sende produkter til mig mere. Bliver jeg spurgt direkte om jeg vil skrive om et produkt jeg ikke bryder mig om eller ikke kan stå inde for, takker jeg pænt nej – og så får de min begrundelse direkte, men jeg kunne ikke finde på at hænge nogen ud offentligt. Sådan har jeg det altså bedst! 🙂
   Du er velkommen til at snage både på min instagram og private Fb, det eneste jeg ikke tolerer er negative kommentarer (det tror jeg selvfølgelig ikke du gør), så ryger folk ud igen. Det er jo ofte mere følsomt på de sociale medier og svært at tolke, når det er på skrift og ikke kender folk personligt.
   Jeg har et godt tip til den eyeliner, så den bliver siddende – det må jeg lave et indlæg om snarest. Håber du kan vente! ;D Jeg vil gerne blive mere personlig her på bloggen også, var bare i tvivl om folk overhovedet gad at læse om mig. Men det gør mig jo glad og stolt, at der er flere der gerne vil.
   Lulu er kommet sig, hun var godt nok bange, den stakkel! Hvad gjorde du med dine katte? 🙂 Kh, Silke

 • Eva Bacher
  januar 1, 2018

  UNDSKYLD længden! Fik ikke lige gennemlæst!

 • Dorte
  januar 1, 2018

  Godt nytår til dig! Elsker at læse dine indlæg mm men når naturligvis ikke alle, desværre. Det jeg godt kunne tænke mig at læse mere om er blandet dig, så man kan lære dig lidt bedre at kende. Men, jeg vil også rigtig gerne læse meget mere om de gode (og ikke så gode) produkter til moden hud (rundede 40 år i 2017) og i hvilken rækkefølge man bruger hvad. Godt nytår?

  • Silke
   Dorte
   januar 2, 2018

   Tak Dorte, det vil jeg prøve på. Har været lidt i tvivl om folk gad at læse en smule mere om mig, men jeg vil øve mig på at blive bedre til at fortælle mere om mig selv og blande det med resten. 🙂 Kh, Silke

 • Maiken
  januar 2, 2018

  Godt nytår og tak for en skøn og glad blog! Jeg vil rigtig gerne se videoer, gerne med makeup tutorials til voksne kvinder. Og så læser jeg også meget gerne indlæg om små fifs og tricks, fx som tips til at tage øjencreme på, bedste brug af forskellige ansigtsmasker eller styling af hår.

  • Silke
   Maiken
   januar 2, 2018

   Hej Maiken, tak for svar – hvor er jeg glad for, at du kan li’ den. Jeg lytter og må i gang! 🙂 Kh, Silke

 • Charlotte Ascanius
  januar 2, 2018

  Godt nytår, Silke, og mange tak for en virkelig god blog med skønhedstips, man kan bruge. Jeg er 62 1/2 år, har faktisk en pæn hud, fordi jeg plejer den, men jeg er meget interesseret i, hvilke produkter , der virker bedst til en moden hud. Hvilken serum, fugtcreme osv., der er bedst at bruge til en kombineret, moden hud? Hvor ofte man skal bruge masker til min hud osv. osv. Jeg ville også være interesseret i hvilke farver øjenskygger, bronzer, der er bedst – evt. kunne du lave nogle videoer også med eyeliner, kohl osv.
  Tusind tak for en super blog og godt nytår!
  KH Charlotte

Add Comment

Låge 24 – Moisturizing Cream fra La Mer
Smukke farver og forårsstemning med Chanel