Når man ikke kan nøjes med én efterårsfrakke

Posted In: mode

Jeg har længe kigget efter en ny efterårsfrakke og for et par uger siden fandt jeg faktisk hele to – så jeg købte begge to! Ikke fordi jeg er blevet millionær, men begge frakker var rimelige i pris og så var der var tilfældigvis 25% rabat i Magasin. 🙂 For at det ikke skal være løgn er de endda fra samme mærke, nemlig Selected Femme.

Selected Femme, Bronté, hat, frakke, støvler, Margit Brandt, mode

Den ternede

Den ene efterårsfrakke er i tern – lidt svært at undgå, for tern er jo over det hele. Jeg er dog ikke så vild med brunt tern, det bliver alligevel lidt for morfar-agtigt. Denne fine uldfrakke er sort, hvid, grå og med en pink stribe i, hvilket jeg synes gør den lidt mere smart. Den føles ret tyk og faktisk ret varm og så er den lidt stor i størrelsen, så man kan have en tyk strik under.

Selected Femme, Bronté, hat, frakke, støvler, Margit Brandt, mode

Min er i str. medium og jeg er en normal str.38 og 1,78 cm høj. Den koster normalt 1.500 kr, men som sagt var jeg hellig at få 25% rabat i Magasin grundet deres bazar-dage.

Den brune klassiske

Jeg har ikke noget billede, hvor jeg har nr.2 efterårsfrakke på og det er lidt synd. For det er faktisk den jeg har gået mest med, fordi den er lidt lettere og tyndere end den ternede. Og så kræver den mindre omtanke i forhold hvad man ellers har på. Den er slank i modellen og så smuk, men billedet yder den altså ikke retfærdighed. Den skal klart ses “live”. 🙂 Den er også i uld og kostede 1.299 kr før rabat. For at pifte den lidt op bruger jeg et smukt glimmertørklæde fra Missoni i brunlige farver.

Selected Femme, Bronté, hat, frakke, støvler, Margit Brandt, mode

De gode accessoires

Ellers har jeg også et par andre accessories, som jeg har fået i gave. Den ene er den grå hat fra det hollandske hattemærke Bronté. Jeg elsker den, fordi den ikke stikker som mange strikhuer gør i panden, når det bliver varmt.  Og så er lige præcis denne type har meget fremme alle steder, har set lignende modeller i Zara. Min kan i hvert fald købes online hos her og ligger under kategorien fisherman’s hat.

Selected Femme, Bronté, hat, frakke, støvler, Margit Brandt, mode

Perfekt når man skal skjule en dårlig hårdag. 😉

Og så har jeg også fået disse fine Gyta støvletter, som jeg selv måtte vælge hos Margit Brandt. For det første faldt jeg for det enkle design i ruskind og gulddetaljerne.

Selected Femme, Bronté, hat, frakke, støvler, Margit Brandt, mode

Men jeg er også vild med, at hælen ikke er alt for høj (5,5 cm). støvletterne koster 1.199 kr og er superbehagelige at have på.

Selected Femme, Bronté, hat, frakke, støvler, Margit Brandt, mode

Det var lige et par nye ting til garderoben, som jeg er helt sikker på jeg kommer til at bruge rigtig meget. Næste indkøb må blive nogle flere lune strik! 🙂

 • Kristina Tina Jensen
  oktober 23, 2018

  Det er sådan lækker frakke. 🧡 Jeg ville nok vælge den klassiske brune.

 • Tina
  oktober 24, 2018

  To smukke frakker i gode farver og godkvalitet:-)
  Det klæder dig med hat.
  En smuk dag ønskes:-)

 • Tina
  oktober 26, 2018

  Hej Silke,
  Du er sååå fin altid – jeg blev straks inspireret til at klikke den brune hjem også.. du skriver den er mere ‘slank’ i modellen – har du mon taget din vanlige størrelse 38 der også, eller gået lidt op for en strik under? 🙂
  Kh Tina

 • Pernille
  november 10, 2018

  Hvor er du bare fin og efterårssmuk. Faktisk har jeg netop klikket den ternede jakke hjem. Bliver spændende at se om den klæder mig også (o:
  Må jeg spørge hvor dine bukser er fra?

Add Comment

En blød og cremet hyggeduft fra Clean
Virker kollagenpulver på huden – her er mit resultat!

Blød smokey eyes og lækkert hår

Jeg har en mega nem måde at lave en blød mini smokey eyes makeup på.  Til det bruger jeg kun fire produkter, som jeg alle har købt hos Cocopanda. Jeg har lavet en lille trin for trin billedeguide, hvor jeg viser hvor nemt det er. Og så skal du også lige høre om en hårstyler jeg har prøvet, som jeg er helt skudt i. :) Nem mini smokey eye I min optik skal makeup ikke være et kompliceret projekt, men nemt og uden at skulle bruge 79 forskellige produkter. Min mini smokey eyes makeup er lavet med kun 4 produkter. Nem[...]

Veganske skønhedsprodukter når de er bedst!

Posted In: Anmeldelse | Hudpleje | Reklame
Jeg har længe gået og luret på nogle veganske skønhedsprodukter fra Sanzi Beauty. Det var specifikt 3 produkter, som havde fanget min interesse. Nu fik jeg dem endelig prøvet! Og netop disse 3 har du og en veninde mulighed for at vinde i en konkurrence her på bloggen. Men først lidt mere om disse 3 skønne, veganske skønhedsprodukter. :) Effektive, veganske skønhedsprodukter Jeg har prøvet min del af skønhedsprodukter gennem de sidste 25 år som skønhedsredaktør. Jeg er hurtig til at spotte om det blot er det[...]

Mine bedste tips til tørshampoo

Posted In: Guide | Hår | Silkes favoritter
Nogle bruger tørshampoo,  når de springer hårvasken over - andre bruger den som et stylingprodukt. Selv prøver jeg at skåne min hovedbund, men bruger det, når håret klasker eller jeg har brug for lidt mere struktur i det. Men der er faktisk mange, som ikke bruger tørshampoo som den egentlig skal. Så jeg har samlet nogle af mine bedste tips til at få det meste ud af din tørshampoo. :) Derfor skal du IKKE rede håret først Når du bruger din tørshampoo i stedet for en rigtig hårvask, så er det vigtigt at foku[...]