Kreativ opbevaring til skønhedsprodukterne

Posted In: Guide

Når det gælder opbevaring af mine skønhedsprodukter er jeg blevet ret så kreativ. Jeg er godt klar over, at jeg har mere makeup og flere skønhedsprodukter end de fleste – og grunden til det er selvfølgelig mit arbejde med skønhed. Derfor er jeg også altid specielt udfordret på opbevaring og skabsplads, for jeg bor i en helt almindelig 3-værelses lejlighed med et meget lille badeværelse.

Det lyder som et luksusproblem at have mange skønhedsprodukter og det er det jo også, det erkender jeg blankt! 🙂 Men min datter Carla er en liiiiiille smule træt af, at der står så meget rundt omkring i skuffer, skabe og endda i poser under sengen på hendes værelse. Min undskyldning er, at hun har det største værelse og derfor mere plads, men nu har jeg fundet på en ret smart løsning til bedre opbevaring og opdeling af tingene.

Zone Denmark har både køkken- og badeværelses-opbevaring, som jeg har valgt at bruge på en lidt anderledes måde. Der findes nemlig en fin serie hos dem, som hedder Peili, der nærmest er gået hen og blevet en designklassiker med de smukke opbevaringsskåle. Idéen om at bruge dem til opbevaring af mine skønhedsprodukter kom, fordi de nye farver i serien er super feminine og virkelig smukke. Der er en nude, støvet rosa og dyb blommefarvet skål, som passer perfekt i mit skønhedsunivers herhjemme. Jeg ville gerne prøve at få lidt mere af den smukke “boudoir-agtige” stil frem i mit hjem og kombineret med det praktiske, er dette en genial løsning.

Zone, opbevaring, badeværelse, kosmetik, makeup, skønhed

Zone, opbevaring, badeværelse, kosmetik, makeup, skønhed

Jeg stabler Peili skålene, så de ikke fylder så meget til daglig. 🙂 Størrelsen på disse er 16,0 cm i dybden og 8,8 cm i højden. Prisen er 199 kr pr styk.

Jeg er virkelig ordensmenneske og med alle de små produkter, som nemt kan skabe rod eller blive væk, er det helt perfekt med disse skåle. Jeg deler dem gerne op i kategorier, så jeg har neglelakkerne i én, læbestifter i én og foundations og pudder i én. Det giver mig så meget ro i hovedet og jeg bruger mindre tid på at finde tingene. 🙂

Zone, opbevaring, badeværelse, kosmetik, makeup, skønhed

Og så er der selvfølgelig også de “rigtige” badeværelsesting som sæbedispenseren og tandbørstekruset. Den lille krukke foran med vatrondellerne er også en lille køkkenskål, men jeg synes det var lidt sjovt at bruge den til vatrondeller – mest fordi den er så pæn i den farve! Men ellers er den jo også perfekt til sukker eller andre småting.

Zone, opbevaring, badeværelse, kosmetik, makeup, skønhed

Tandbørstekruset (129 kr)  i farven Velvet Purple bruger jeg til gengæld til mine makeuppensler, eyelinere, mascara osv, fordi dette er for pænt til at gemme væk i badeværelsesskabet, til gengæld stiller jeg min tandbørste og tandpasta væk. Man er vel lidt æstetiker! 😉

Zone, opbevaring, badeværelse, kosmetik, makeup, skønhed

Det er lidt svært at se på et billede, men både kruset og sæbedipenseren (249 kr) er helt fløjlsagtige at røre ved. Der er puttet en særlig belægning på, som hedder Soft Touch og det føles næsten som fløjl eller velour.

Zone, opbevaring, badeværelse, kosmetik, makeup, skønhed

Afslutningsvis giver billedet oppe over et lille indblik i hvordan jeg har delt det hele op – og indrømmet, så er det jo selvfølgelig slet ikke nok med disse tre skåle til al min kosmetik. Men det fungerer perfekt til at samle mine favoritter i, som jeg bruger mest til dagligt. Og bliver jeg en dag træt af denne løsning, så er skålene jo stadigvæk super fine til madopbevaring i køkkenet.

Hvis du vil se flere andre designs fra Zone Denmark, kan du klikke her. 

Jeg gør opmærksom på, at de pinke links i dette indlæg er et reklame-links, som giver mig en lille kommision og hjælp til mig for at holde bloggen i gang. Læs mere om det under Om Silke. 

 • Mia / sortpastel.dk
  august 29, 2017

  Selv bruger jeg nogle urtepotteskjulere til mine makeupbørster 😀

  • Silke
   Mia / sortpastel.dk
   august 29, 2017

   Ej, det var da også virkelig en sød idé! 🙂 Tak for tippet og ha’ en dejlig aften. Kh, Silke

 • Eva
  august 29, 2017

  De er virkelig fine i farverne til kosmetik og lign., de skåle. Vi har også et bette lille badeværelse, og det er bare om at få det samlet så rationelt som muligt, og så giver det også meget mere ro i indretningen. Jeg er meget til træ, varme farver og helst lidt loppemarked- eller antikfund, så cremer, serums osv står samlet i små gamle trækasser i reolen, noget af kosmetikken i et gammelt indisk rismål, noget andet i beholdere af plexiglas mm. Men dine skåle er altså også rigtig fine i farverne – jeg må hitte plads til een! De passer lige ind hos mig også 🙂
  Silke, hvordan holder du din Mason Pearson så pæn? Når min datter har kørt min igennem hendes hår efter et lag tørshampoo, er den bare ussel at se på…jeg gør den ren engang om ugen med varmt vand og ‘gennemredning’ med en kam, og så den tilhørende skrubbebærste, men den ser hurtigt nusset ud igen, synes jeg. Glæder mig til jeg en dag har den i fred….eller datter Luna får sin egen ?

 • Silke
  august 30, 2017

  Jaaa, man bliver så kreativ, når man gerne vil have orden i tingene. Det lyder som en cool kombi antikfund og beholdere i plexiglas som opbevaring. 🙂 Mht børsten, så renser jeg den hver eneste gang jeg bruger den og vasker den også med lunt vand og sæbe ind imellem. Men jeg bruger og tester selvfølgelig også andre børster, så den bliver jo selvfølgelig ikke slidt på samme måde, som hvis jeg brugte den hver eneste dag. 😀

 • Maria
  januar 11, 2018

  Hej Silke, jeg vil gerne vide hvor dine fine smykker er fra?

  • Silke
   Maria
   januar 11, 2018

   Hej Maria 🙂 øreringene i guld, som ligger ned er fra Aldo, men slangeringen kan jeg ikke komme i tanke om hvad mærket hedder. :/ Den runde ring er fra Julie Sandlau. Og så er der et par øreringe i sort på et af de andre billeder og det var et par glitterøreinge jeg købte i H&M for flere år siden. Kh, Silke

   • Maria
    Silke
    januar 12, 2018

    Tak for hurtigt svar.. Kh 🙂

Add Comment

Laver jeg reklame?
Den lækreste blush jeg længe har prøvet!