Skal du være med i 10-kampen med Kræftens Bekæmpelse?

Sidste år ved denne tid lavede jeg et indlæg om at agere model for Kræftens Bekæmpelses 10-kampen kampagnen. Det var sjovt, men fik også øjnene op for, hvad det var 10-kampen egentlig gik ud på. Og allerede nu på mandag, d. 4.marts går det løs igen med en ny omgang af 10-kampen – og det vil jeg gerne slå et slag for. 🙂 Og for god ordnes skyld, dette er ikke en betalt reklame, men noget jeg gør helt frivilligt for det gode formåls skyld.

Kræftens Bekæmpelse, 10-kampen, motion, sundhed, tips, opskrifter

Dette billede bliver blandet andet brugt i 10-kampen kampagnen. Man kan næsten ikke gætte hvad udfordringen gik ud på her, vel? 🙂

Hvad går det ud på?

I al sin enkelthed går 10-kampen ud på, at du hver uge i 10 uger får en sund, sjov udfording på email.  Det kan være alt fra en nem og sund opskrift til motiverende tips og nye vaner. Du må selvfølgelig fuldstændig selv om, hvor meget/lidt du gør ud af det. Det vigtigste er at være med, så du på den måde får implementeret flere sunde vaner i din hverdag. Kampagnen er nemlig bygget på forskningsresultatet der viser, at 4 ud af 10 kræfttilfælde kan undgås gennem sundere livsstil. Det synes jeg virkelig er værd at tage med! 🙂

Det har jeg selv gjort

Jeg er absolut ikke selv nogen motionsfreak og lever heller ikke overdrevet sund, men jeg vil stadigvæk gerne inspireres. Så jeg har meldt mig til. Og hvis du gør, så kan du jo også lige nyde et par gode billeder af mig. 😀 Kræftens Bekæmpelse genbruger nemlig billederne fra sidste år. Derudover har jeg i år selv købt en 10-kampen sampak for at støtte det gode formål.

Kræftens Bekæmpelse, 10-kampen, motion, sundhed, tips, opskrifter

I den sampak er der en lækker vanddunk i BPA fri Tritan, en to meter lang træningselastik med medfølgende tips til hvordan du bruger den, en mulepose og et lille opskriftshæfte. Sampakken kan købes til 179 kr på Kræftens Bekæmpelses webshop her. 

Kræftens Bekæmpelse, 10-kampen, motion, sundhed, tips, opskrifter

I hæftet er der 14 nemme opskrifter, som jeg virkelig synes ser lækre og overkommelige ud ift at lave dem. Hvis du kun er interesseret i det lille hæfte, så kan du også købe det alene i Aldi til 29 kr.

Kræftens Bekæmpelse, 10-kampen, motion, sundhed, tips, opskrifter

Der er virkelig gode, nemme og inspirerende tips i det lille hæfte.

Sådan tilmelder du dig

Det er gratis at deltage og du kan tilmelde dig nemt og hurtigt lige herDu kan altid stoppe deltagelsen i 10-kampen eller framelde emails fra Kræftens Bekæmpelse, så mere forpligtet er du altså ikke. 🙂

Forresten! Alle der tilmelder sig 10-kampen er med i lodtrækningen om den vildeste præmie, menlig et gavekort på 30.000 kroner til Club La Santa. Derudover er der også  hver uge lodtrækning om et gavekort på 750 kr til Aldi.

 • Camilla Fabricius
  marts 7, 2019

  Det er en rigtig fin udfordring. Små overskuelige fokus hver uge 🙂

 • Kirsten Nielsen
  marts 7, 2019

  Hvorfor står det sådan

 • Kirsten Nielsen
  marts 7, 2019

  Jeg vil meget gerne være med Jeg forstår ikke rigtig når det Ikke står på dansk

 • Inge lyngsØ
  marts 8, 2019

  Jeg har netop bagt jeres rugbrød. Blev meget kompakt. Surdejen havde ikke den ønskede effekt. Havde ønsket jeg havde brugt en smule gær.
  Ellers et udmærket koncept

Add Comment

10 gode og dårlige ting ved at arbejde som blogger
En ny, frisk og ukompliceret duft fra Clean

Vind gavekort til mine favoritter fra Cocopanda

Glædelig 2.søndag i advent, hvor jeg udlodder et gavekort til mine favoritter fra Cocopanda til en værdi af 1.800 kr. Da jeg selv har shoppet en del derinde, har jeg fundet nogle af mine favoritter og det er dem du kan vinde. :)  For at du ved hvad det er for nogle produkter og hvad de kan, kan du læse mere nedenfor. Hvis du er på instagram, kan du også høre lidt mere om dem derinde. :) Mine favoritter fra Cocopanda Blandt mine egne favoritter er der flere gengangere, fordi det er produkter der bare fungerer og s[...]

Eksklusiv hudpleje til moden hud fra Elizabeth Arden

Posted In: Hudpleje | Konkurrence | Reklame
Så blev det den 1.søndag i advent, hvor du kan deltage i konkurrencen om en yderst eksklusiv hudplejepakke fra Elizabeth Arden. Værdi 3.400 kr. Jeg har besluttet, at fremfor mange små gaver, så er der store eksklusive præmier de fire søndage i advent i stedet for. Og i dag er det altså de lækre hudplejeprodukter fra Elizabeth Arden, der venligst har sponsoreret produkterne.  Eksklusiv hudpleje til morgen og aften Med denne komplette pakke har du alt hvad du skal bruge for at holde din hud toptunet. Pakken er samm[...]

Makeup du skal kende, en uundværlig shampoo og en sexet duft

Posted In: Anmeldelse | Hår | Makeup | parfume | Reklame
Jeg elsker at opdage og kunne anbefale ny makeup, der bare duer.  I dag handler det bl.a. om den perfekte blush til blege kinder, den er nemlig svær at finde. Men du skal også se den mest glamourøse øjenskyggepalette, en mega sexet parfume og en shampoo der giver lækkert luftigt hår. Altsammen fås med store rabatter hos Cocopanda, men det kommer jeg tilbage til senere. :) Paletten til alle I plejer at stole på mig, når det kommer til mine anbefalinger og i dag har jeg 6 lækre produkter, jeg virkelig synes I skal[...]