Skal du være med i 10-kampen med Kræftens Bekæmpelse?

Sidste år ved denne tid lavede jeg et indlæg om at agere model for Kræftens Bekæmpelses 10-kampen kampagnen. Det var sjovt, men fik også øjnene op for, hvad det var 10-kampen egentlig gik ud på. Og allerede nu på mandag, d. 4.marts går det løs igen med en ny omgang af 10-kampen – og det vil jeg gerne slå et slag for. 🙂 Og for god ordnes skyld, dette er ikke en betalt reklame, men noget jeg gør helt frivilligt for det gode formåls skyld.

Kræftens Bekæmpelse, 10-kampen, motion, sundhed, tips, opskrifter

Dette billede bliver blandet andet brugt i 10-kampen kampagnen. Man kan næsten ikke gætte hvad udfordringen gik ud på her, vel? 🙂

Hvad går det ud på?

I al sin enkelthed går 10-kampen ud på, at du hver uge i 10 uger får en sund, sjov udfording på email.  Det kan være alt fra en nem og sund opskrift til motiverende tips og nye vaner. Du må selvfølgelig fuldstændig selv om, hvor meget/lidt du gør ud af det. Det vigtigste er at være med, så du på den måde får implementeret flere sunde vaner i din hverdag. Kampagnen er nemlig bygget på forskningsresultatet der viser, at 4 ud af 10 kræfttilfælde kan undgås gennem sundere livsstil. Det synes jeg virkelig er værd at tage med! 🙂

Det har jeg selv gjort

Jeg er absolut ikke selv nogen motionsfreak og lever heller ikke overdrevet sund, men jeg vil stadigvæk gerne inspireres. Så jeg har meldt mig til. Og hvis du gør, så kan du jo også lige nyde et par gode billeder af mig. 😀 Kræftens Bekæmpelse genbruger nemlig billederne fra sidste år. Derudover har jeg i år selv købt en 10-kampen sampak for at støtte det gode formål.

Kræftens Bekæmpelse, 10-kampen, motion, sundhed, tips, opskrifter

I den sampak er der en lækker vanddunk i BPA fri Tritan, en to meter lang træningselastik med medfølgende tips til hvordan du bruger den, en mulepose og et lille opskriftshæfte. Sampakken kan købes til 179 kr på Kræftens Bekæmpelses webshop her. 

Kræftens Bekæmpelse, 10-kampen, motion, sundhed, tips, opskrifter

I hæftet er der 14 nemme opskrifter, som jeg virkelig synes ser lækre og overkommelige ud ift at lave dem. Hvis du kun er interesseret i det lille hæfte, så kan du også købe det alene i Aldi til 29 kr.

Kræftens Bekæmpelse, 10-kampen, motion, sundhed, tips, opskrifter

Der er virkelig gode, nemme og inspirerende tips i det lille hæfte.

Sådan tilmelder du dig

Det er gratis at deltage og du kan tilmelde dig nemt og hurtigt lige herDu kan altid stoppe deltagelsen i 10-kampen eller framelde emails fra Kræftens Bekæmpelse, så mere forpligtet er du altså ikke. 🙂

Forresten! Alle der tilmelder sig 10-kampen er med i lodtrækningen om den vildeste præmie, menlig et gavekort på 30.000 kroner til Club La Santa. Derudover er der også  hver uge lodtrækning om et gavekort på 750 kr til Aldi.

 • Camilla Fabricius
  marts 7, 2019

  Det er en rigtig fin udfordring. Små overskuelige fokus hver uge 🙂

 • Kirsten Nielsen
  marts 7, 2019

  Hvorfor står det sådan

 • Kirsten Nielsen
  marts 7, 2019

  Jeg vil meget gerne være med Jeg forstår ikke rigtig når det Ikke står på dansk

 • Inge lyngsØ
  marts 8, 2019

  Jeg har netop bagt jeres rugbrød. Blev meget kompakt. Surdejen havde ikke den ønskede effekt. Havde ønsket jeg havde brugt en smule gær.
  Ellers et udmærket koncept

Add Comment

10 gode og dårlige ting ved at arbejde som blogger
En ny, frisk og ukompliceret duft fra Clean