Skal du være med i 10-kampen med Kræftens Bekæmpelse?

Sidste år ved denne tid lavede jeg et indlæg om at agere model for Kræftens Bekæmpelses 10-kampen kampagnen. Det var sjovt, men fik også øjnene op for, hvad det var 10-kampen egentlig gik ud på. Og allerede nu på mandag, d. 4.marts går det løs igen med en ny omgang af 10-kampen – og det vil jeg gerne slå et slag for. 🙂 Og for god ordnes skyld, dette er ikke en betalt reklame, men noget jeg gør helt frivilligt for det gode formåls skyld.

Kræftens Bekæmpelse, 10-kampen, motion, sundhed, tips, opskrifter

Dette billede bliver blandet andet brugt i 10-kampen kampagnen. Man kan næsten ikke gætte hvad udfordringen gik ud på her, vel? 🙂

Hvad går det ud på?

I al sin enkelthed går 10-kampen ud på, at du hver uge i 10 uger får en sund, sjov udfording på email.  Det kan være alt fra en nem og sund opskrift til motiverende tips og nye vaner. Du må selvfølgelig fuldstændig selv om, hvor meget/lidt du gør ud af det. Det vigtigste er at være med, så du på den måde får implementeret flere sunde vaner i din hverdag. Kampagnen er nemlig bygget på forskningsresultatet der viser, at 4 ud af 10 kræfttilfælde kan undgås gennem sundere livsstil. Det synes jeg virkelig er værd at tage med! 🙂

Det har jeg selv gjort

Jeg er absolut ikke selv nogen motionsfreak og lever heller ikke overdrevet sund, men jeg vil stadigvæk gerne inspireres. Så jeg har meldt mig til. Og hvis du gør, så kan du jo også lige nyde et par gode billeder af mig. 😀 Kræftens Bekæmpelse genbruger nemlig billederne fra sidste år. Derudover har jeg i år selv købt en 10-kampen sampak for at støtte det gode formål.

Kræftens Bekæmpelse, 10-kampen, motion, sundhed, tips, opskrifter

I den sampak er der en lækker vanddunk i BPA fri Tritan, en to meter lang træningselastik med medfølgende tips til hvordan du bruger den, en mulepose og et lille opskriftshæfte. Sampakken kan købes til 179 kr på Kræftens Bekæmpelses webshop her. 

Kræftens Bekæmpelse, 10-kampen, motion, sundhed, tips, opskrifter

I hæftet er der 14 nemme opskrifter, som jeg virkelig synes ser lækre og overkommelige ud ift at lave dem. Hvis du kun er interesseret i det lille hæfte, så kan du også købe det alene i Aldi til 29 kr.

Kræftens Bekæmpelse, 10-kampen, motion, sundhed, tips, opskrifter

Der er virkelig gode, nemme og inspirerende tips i det lille hæfte.

Sådan tilmelder du dig

Det er gratis at deltage og du kan tilmelde dig nemt og hurtigt lige herDu kan altid stoppe deltagelsen i 10-kampen eller framelde emails fra Kræftens Bekæmpelse, så mere forpligtet er du altså ikke. 🙂

Forresten! Alle der tilmelder sig 10-kampen er med i lodtrækningen om den vildeste præmie, menlig et gavekort på 30.000 kroner til Club La Santa. Derudover er der også  hver uge lodtrækning om et gavekort på 750 kr til Aldi.

 • Camilla Fabricius
  marts 7, 2019

  Det er en rigtig fin udfordring. Små overskuelige fokus hver uge 🙂

 • Kirsten Nielsen
  marts 7, 2019

  Hvorfor står det sådan

 • Kirsten Nielsen
  marts 7, 2019

  Jeg vil meget gerne være med Jeg forstår ikke rigtig når det Ikke står på dansk

 • Inge lyngsØ
  marts 8, 2019

  Jeg har netop bagt jeres rugbrød. Blev meget kompakt. Surdejen havde ikke den ønskede effekt. Havde ønsket jeg havde brugt en smule gær.
  Ellers et udmærket koncept

Add Comment

10 gode og dårlige ting ved at arbejde som blogger
En ny, frisk og ukompliceret duft fra Clean

Blød smokey eyes og lækkert hår

Jeg har en mega nem måde at lave en blød mini smokey eyes makeup på.  Til det bruger jeg kun fire produkter, som jeg alle har købt hos Cocopanda. Jeg har lavet en lille trin for trin billedeguide, hvor jeg viser hvor nemt det er. Og så skal du også lige høre om en hårstyler jeg har prøvet, som jeg er helt skudt i. :) Nem mini smokey eye I min optik skal makeup ikke være et kompliceret projekt, men nemt og uden at skulle bruge 79 forskellige produkter. Min mini smokey eyes makeup er lavet med kun 4 produkter. Nem[...]

Veganske skønhedsprodukter når de er bedst!

Posted In: Anmeldelse | Hudpleje | Reklame
Jeg har længe gået og luret på nogle veganske skønhedsprodukter fra Sanzi Beauty. Det var specifikt 3 produkter, som havde fanget min interesse. Nu fik jeg dem endelig prøvet! Og netop disse 3 har du og en veninde mulighed for at vinde i en konkurrence her på bloggen. Men først lidt mere om disse 3 skønne, veganske skønhedsprodukter. :) Effektive, veganske skønhedsprodukter Jeg har prøvet min del af skønhedsprodukter gennem de sidste 25 år som skønhedsredaktør. Jeg er hurtig til at spotte om det blot er det[...]

Mine bedste tips til tørshampoo

Posted In: Guide | Hår | Silkes favoritter
Nogle bruger tørshampoo,  når de springer hårvasken over - andre bruger den som et stylingprodukt. Selv prøver jeg at skåne min hovedbund, men bruger det, når håret klasker eller jeg har brug for lidt mere struktur i det. Men der er faktisk mange, som ikke bruger tørshampoo som den egentlig skal. Så jeg har samlet nogle af mine bedste tips til at få det meste ud af din tørshampoo. :) Derfor skal du IKKE rede håret først Når du bruger din tørshampoo i stedet for en rigtig hårvask, så er det vigtigt at foku[...]