Om søstersind, venskab og at glæde sig på andres vegne

Posted In: Livsstil

Kender du det med, at man godt kan mærke et lille stik af misundelse hvis nogen måske har eller gør det, man selv gerne vil have/gøre? Det er helt naturligt, at vi sammenligner os med andre. Men vi kan ikke bruge det til ret meget. Ofte er det en ting især vi kvinder er rigtig slemme til. Og derfor er der lige nu en lille budskab, som jeg gerne vil være med til at sprede. Søstersind!

Løft, ros og anerkendelse

Det er ikke min egen idé, men en ALT for damerne (hvor jeg arbejder som skønhedsredaktør) skød det nye år i gang med. Og jeg elsker budskabet om søstersind! Det handler nemlig om, at vi kvinder skal være bedre til at løfte, rose og anerkende hinanden. Det giver simpelthen så god energi.

Men også det at kunne glæde sig på en andens vegne og fokusere på det positive istedet for at finde fejl. Eller endda at håbe, at det ikke går den anden så godt. Stop det, det klæder ikke nogen og vi skal sprede mere af den gode karma, som kommer ved at løfte, anbefale eller rose en anden kvinde. 🙂 Jeg er selv af den overbevisning, at hvis jeg ikke har noget godt at sige, så holder jeg mund. Medmindre jeg bliver spurgt direkte, så siger jeg selvfølgelig hvad jeg synes. 🙂

Søstersind, veninder, kvinder, ALT for damerne, ros

Min søster og familie i ét

Men tilbage til søstersind. Jeg er så heldig at have et helt specielt menneske i mit liv. Hun hedder Louise Dorph og jeg har kendt hende i over 20 år. Louise er som en søster for mig, min familie er langt væk, så hun er min familie og også bedste veninde. Og i dag vil jeg gerne rose Louise herinde og fortælle, hvor meget hun betyder for mig. Jeg er sikker på, at mange har “en Louise” derude, så måske kan det inspirere dig til at fortælle hende, at hun gør en forskel for dig. Det får man ikke altid gjort i hverdagen. Og man bliver jo selv så glad, når man får et skulderklap, ros eller en anerkendelse fra andre. 🙂

Søstersind, veninder, kvinder, ALT for damerne, ros

Måske kender du allerede min Louise, som til daglig er boligekspert. Hun har lavet en del tv-programmer, været mange år på Go Morgen Danmark og været chefredaktør på Boligmagasinet. Men det er jo bare “business-delen”. Hun har i øvrigt også en dejlig blog, som jeg vil anbefale dig at følge, hvis du kan lide bolig og interiør. Du kan finde hendes blog her.

Søstersind, veninder, kvinder, ALT for damerne, ros
I eftermiddags sad Louise og jeg og talte lidt om, hvad vi hver især holdt af ved den anden. Og det fældede vi også ned på papir. 🙂

Louise er den person, jeg kan fortælle ALT til. Selv mine sorteste, grimme tanker, som man normalt er flov over og aldrig ville fortælle nogen om. Men det kan jeg altså med hende og det bedste er, at hun aldrig dømmer mig. Det gør hende til min tryghed og mit helle, når alt brænder sammen. Eller når jeg bare har brug for at få luft over et eller andet.

Søstersind, veninder, kvinder, ALT for damerne, ros
Den fine søstersind t-shirt er lavet af ALT for damerne.

Ægte søstersind

Hun er også sådaen en veninde, som bakker op og tror på mig, som f.eks. da jeg skulle starte som selvstændig for 2 år siden. Jeg tvivlede så meget på mig selv og om jeg overhovedet kunne klare mig. Det er jeg stadigvæk taknemmelig for den dag i dag. Hun var også den, som tog mig under sin vinge, da jeg sprang ud som nyudklækket makeupartist. Hun lærte mig nogle vilde tricks, som du ikke kan lære på nogen makeupskole (for hun er nemlig selv gammel makeupartist, det tror jeg ikke der er mange der ved.) Omvendt så siger hun også sin mening, hvis jeg er på vej ud af en forkert tangent. Men hun gør det på en måde, som er kærlig, varm og omsorgfuld, så jeg ikke føler mig forkert. Jeg er meget taknemmelig for vores venskab og håber, at vi i fremtiden kan hjælpe hinanden med fortsat at tro på os selv. Og løfte og rose hinanden. For det føles så godt, når det kommer fra et menneske, som man holder SÅ meget af.

Jeg sidder her og overvejer om jeg skal skrive mere, men jeg er også bange for, at indlægget så bliver aaalt for langt. 😀 Så jeg stopper her og håber, at du vil huske at fortælle “din Louise” hvad hun betyder for dig.

 • Tina
  januar 16, 2019

  Rigtig godt og positivt opbyggeligt med “Søstersind! 🙂
  Og din veninde Louise lyder som den bedste veninde man kan få 🙂
  Tak for et godt indlæg og lidt tankevirksomhed!

  • Silke
   Tina
   januar 21, 2019

   Tak Tina, det er hun virkelig også. 🙂 Håber alle har sådan en i deres liv. Ønsker dig en rigtig dejlig dag! Kh, Silke

Add Comment

3 skønhedsnyheder du skal kende!
Mine forårsfavoritter fra Ellos

Vind gold styler fra ghd i ny farve

Posted In: Hår | Konkurrence | Reklame
Har du nogensinde undret dig over, om gold styler fra ghd er pengene værd? I så fald kan jeg personligt bekræfte, at det er den i dén grad. Faktisk er det sådan, at hver gang jeg prøver et andet glattejern, så kan jeg mærke hvor god kvalitet ghd er. Og i dag har jeg fået lov til at udlodde den lækre ghd gold styler til en værdi af 1.629 kr. :) Nye farver til gold styler fra ghd Faktisk er ghd gold® styler den bedst sælgende styler hos ghd og den kommer nu i to mega flotte nye farver.[...]

5 sommerdufte jeg kan li’!

Lige nu vælter det ind med de fineste sommerdufte og jeg har sniffet mig frem til 5 styks, som jeg vil give en lille anmeldelse hver. Duftene kommer fra både Italien, USA og Danmark og alle er kendetegnet ved at være blide og sommerlige. Og uanset om du er til det blomstrede, aromatiske, friske eller mere pudrede, er der en duft til alle her. I hvert fald hvis du spørger mig. :)  Ren og blid Clean er kommet med den lækreste sommerudgave af Clean Classic, bare med et lille tvist. Den hedder Clean Classic Flower Fresh[...]

Bedre hud med CBD

CBD er efterhånden en udbredt ingrediens i hudplejeprodukter grundet en masse gode egenskaber. Et af de seneste skud på beautystammen er den økologiske hudplejeserie med CBD og hampolie fra Hemphilia. Udover at den er spækket med gode ingredienser, er der også tænkt på miljøvenlig emballage. Og du kan faktisk vinde den fine serie til både dig selv og en anden. Mere om det senere, først lidt mere om CBD. :) Hvad er CBD? Den helt simple forklaring kommer her. CBD er en forkortelse for cannabidiol, der kommer fra ca[...]