Vind den nye Flower by Kenzo Red Edition parfume

Posted In: Konkurrence | parfume | Reklame | Skønhed

For nogle dage siden skrev jeg et indlæg om den nye Flower by Kenzo Red Edition, som er Kenzo’s nyeste skud på parfumestammen. (Du kan læse indlægget ved at klikke her). Den kom i butikkerne i Danmark i sidste uge og er altså spritny.

Og hurra, nu har jeg fået lov til at udlodde tre styks af den dejlige, sensuelle duft. 🙂 Værdi: 565 kr for 50 ml eau de toilette. Så læs videre, hvis du gerne vil vide mere om duften og vinde den, for det er da en fed måde at afslutte sommerferien på og måske vinde en ny parfume, som du kan forkæle dig selv med efter ferien. 🙂

Kenzo, parfume, Red Edition, nyhed, Flower by Kenzo

Hvis du er fan af den første udgave af Flower by Kenzo, er jeg ret sikker på, at du også vil elske den nye Red Edition udgave. Den nye udgave har masser af rige duftnoter fra jasmin, bergamotte, forfriskende appelsinblomst, sødmefuld fersken, blød vanilje, musk, havsalt, musk og patchouli. Tilsammen giver det en virkelig lækker sensuel, blød og super feminin duft, som holder længe.

Kenzo, parfume, Red Edition, nyhed, Flower by Kenzo

Vind din egen Flower by Kenzo Red Edition

For at deltage i konkurrencen om den superskønne, feminine duft skal du svare på, hvilken by jeg rejste til for at lære mere om Kenzo parfumen. Du kan finde svaret i det tidligere indlæg her på bloggen, det gælder IKKE kun at svare på Facebook.

Skriv dit svar enten her på bloggen eller på instagram under billedet til konkurrencen. Nævn gerne nogle veninder, som du synes også burde deltage for at vinde parfumen.

Jeg trækker de tre heldige vindere på søndag, d. 5.august efter kl.20.00 og offentliggør navnene på Beautybysilke’s Facebookside og på instagram.

Held & lykke! 🙂

Kærlig hilsen, Silke

 • Mia Rasmussen
  august 1, 2018

  du rejste til Rom😀

 • Lotte
  august 1, 2018

  Du rejste til skønne Rom.

 • Anette Hansen
  august 1, 2018

  ROM 💯

 • Kirsten Aakerman
  august 1, 2018

  Rom

 • Christina ulrikka jensen
  august 1, 2018

  Til fantastiske ROM, der ønsker jeg også at komme til en dags tid, der skulle være så skønt☀️❤️

 • Susanne
  august 1, 2018

  Du rejste til Rom👌

 • Lone Vallentin Unger
  august 1, 2018

  Du rejste til skønne Rom 😍😎🤞🍀

 • Anette Ninon
  august 1, 2018

  ❤️Du rejste til ROM❤️

 • Charlotte Kreutzer
  august 1, 2018

  Det var i Rom😀. Hvis jeg var heldig at vinde ville jeg dele den med min datter Katrine. ❤️

 • Pia
  august 1, 2018

  Du rejste til Rom, skal selv afsted dertil senere på året♥

 • Winnie
  august 1, 2018

  Den dufter simpelthen så skønt ❤️🌸 Du var blevet inviteret til Rom ☺️ Jeg krydser i hvert fald fingrene ALT hvad jeg kan og håber på en masse held 💗🙏🏻

 • Litten
  august 1, 2018

  Rom ❤️

 • Gitte Frigaard
  august 1, 2018

  Dejlige ROM 🌞🌞

 • Anna A. Nielsen
  august 1, 2018

  Italien – ROM! Fantastisk by og fantastisk parfume – Får samlemani af dem fordi de er så flotte – Meeen, der ryger også noget af mine dejlige Kenzo parfumer fordi duften er i orden, så det er ikke fordi de bare samler støv 😉

 • Mette
  august 1, 2018

  Til smukke skønne ROM ❤️🌸

 • Pia Leth
  august 1, 2018

  Du rejste da til Rom 😍👍😀💛

 • Rikke Noesgaard
  august 1, 2018

  Din tur gik til ROM 😍

 • Gitte Leth
  august 1, 2018

  Du rejste til ROM ❤️

 • Birgitte Andersen
  august 1, 2018

  Turen gik til Rom 👍🤞 rigtig god sommer 🌞

 • Jeanne corinth
  august 1, 2018

  Du rejste til ROM

 • Gitte Jensen
  august 1, 2018

  Du rejste til Rom <3

 • Helle Rick
  august 1, 2018

  Skønne ROM og flotte billeder derfra 🙂

 • Tina
  august 1, 2018

  Du var i det smukke Rom og jeg var vild med dit indlæg herom og de mange gode billeder:-)
  Hilsner og en dejlig aften:-)

 • Sveta Broch
  august 1, 2018

  Rom selvfølgelig 😘

  • Marlene Lemberg
   Sveta Broch
   august 1, 2018

   ROM ❤️

 • Marie-Louise Jønsson
  august 1, 2018

  Du rejste til ROM 🤩🎁😍

 • Sabrina Sofie Håkansson
  august 1, 2018

  Du var i Rom 🌺

 • Lis Vinter
  august 1, 2018

  Du var i Rom 😉 og den duft vil jeg meget gerne prøve !

 • A / Anne
  august 1, 2018

  Du rejste til smukke ROM 🌹
  Jeg har haft en anden Limited Edition af Flower by Kenzo jeg var helt tosset med!
  Den dér lyder som en værdig afløser 🙂 🙂

 • Pernille juul
  august 1, 2018

  Du var på forretningsferie i smukke Rom😜 kh Pernille

 • A. Knudsen
  august 1, 2018

  Turen gik til Rom.

 • Rie Viola
  august 1, 2018

  Rom var jo byen <3

 • Anne
  august 1, 2018

  Du rejse til Rom 🍀🤞🏼

 • Birna Lambaa
  august 1, 2018

  Du rejste til smukke Rom🍀

 • Karin Pihl Rasmussen
  august 1, 2018

  Du rejste til Rom😎

 • Emma Haldan
  august 1, 2018

  Romaaaaa – som er en af de smukkeste byer jeg har besøgt 🌺🌺🌺

 • Lisbeth Brünings
  august 1, 2018

  Du rejste til Rom. Byen jeg har tilgode.

 • Beate
  august 1, 2018

  Du rejste til Rom.

 • Marie-Luise Hilbrecht
  august 1, 2018

  Hej Silke, du var i Rom 😉

 • Kirsten V
  august 1, 2018

  Du rejste til Rom. ❤

 • Ditte Juul
  august 1, 2018

  Du besøgte altid skønne ROM 😍.
  Har 🇩🇰 d.8. aug., så kunne være en helt fantastisk lækker gave at vinde 🎁🙏
  Fortsat dejlig sommer til dig 😘☀️

 • Pernille Skov Thorsted
  august 1, 2018

  Du rejste til skønne Rom❤️🤞🍀

 • Birgitte Jørgensen
  august 1, 2018

  ❤️Du besøgte ROM ❤️ Det bliver vores tur til februar ❤️ Jeg lover, at skulle jeg blive den heldige vinder, vil jeg fluks tage Kenzo Red med i kufferten, og båre den sammen med min røde vinter frakke ❤️ lover at sender din et insta billede… Glæder mig helt vildt til at skal være forelsket i ROM ❤️❤️❤️❤️

 • Kristina Tina Jensen
  august 2, 2018

  Du har været i romantiske Rom. 🌺

 • Maria Seidelin
  august 2, 2018

  Rom <3

 • Emillia M
  august 2, 2018

  Du rejste til Rom <3

 • Susanne Dall Jensen
  august 2, 2018

  Du rejste til skønne ROM 🌸

 • Dorthe Bille
  august 2, 2018

  Man skal en tur til skønne Rom

 • Helle Diness
  august 2, 2018

  Du rejste til den skønne by ROM 😎

 • Filippa
  august 2, 2018

  Du rejste til dejlige Rom

 • Tina Raasted
  august 2, 2018

  Til fantastiske Rom👌🏻❤️🍀

 • Louise Eckhardt
  august 2, 2018

  Dejlige Rom som også er en af mine ynglings byer 😀

 • Brita Keller
  august 2, 2018

  Du tog til dejlige Rom inviteret af Kenzo

 • Birgit
  august 2, 2018

  ✈️ Du var da en tur i ROM 🛵 Og du så bare pisse godt ud på den smarte Scoter 🛵 Du kommer virkelig ud og ser dig om 🥀 Min datter Carina ville blive henrykt for at låne Moar’s
  🥀 Kenzo Red 🥀 så vi 🤞🏽 fingre for en fin Gevinst i denne hede Sommer 🌞😅

 • Annelise K
  august 2, 2018

  Du rejste da til skønne Rom ❤️Vil dele med min datter Louise hvis jeg var så heldig 🙏😁

 • caroline
  august 2, 2018

  Du rejste til Rom

 • Mia CA
  august 3, 2018

  Du blev inviteret til smukke, og varme, Rom.

 • Tina Zacho
  august 3, 2018

  Du rejste til skønne ROM🏛

 • Pia Rotbøl
  august 3, 2018

  Du rejste til smukke Rom

 • Heidi
  august 4, 2018

  Du var i Rom på hotel Bernini. Det må have været en drøm. Og sikken en drømmeduft 🙂

 • Dorte Rechendorff
  august 4, 2018

  Du var så heldig at besøge Rom 😊

 • Teresa
  august 4, 2018

  Du blev inviteret på en rejse til Rom!

 • Zenia Nissen
  august 4, 2018

  Du var i Rom 😍😍☀️☀️

 • Amanda
  august 5, 2018

  Det var skønne Rom du besøgte!🤞🏼

 • Selma
  august 5, 2018

  Du besøgte Rom sødeste Silke! 🦋🕊

 • Josephine Gretlund
  august 5, 2018

  Du rejste til ROM <3

 • Eva
  august 5, 2018

  🌷R🌷O🌷M 🌷🤞🍀

 • Malene
  august 7, 2018

  ROM ❤️

Add Comment

Kora Organics – økologisk hudpleje fyldt med kærlighed
Udglattende kropsolie jeg ikke vil undvære

Mine 5 hårfavoritter lige nu

Der er kommet SÅ mange geniale produkter til håret på det sidste. Så nu har jeg samlet nogle af mine hårfavoritter her, for der er virkelig produkter som du skal kende. De kan alle noget forskelligt, men er effektive på hver deres måde. Så jeg kaster mig bare ud i det med det samme. :) Struktur til det fine hår Jeg har et fint, ret glat (og flat) hår, hvis jeg ikke putter et eller andet i. Det skal helst give fylde og ikke blive for stift, så jeg testede denne nye saltvandsspray Monoï Beach Effect Hair Spra[...]

9 fede produkter fra Cocopanda, som jeg ikke har prøvet før!

Jeg elsker at prøve nye produkter og i dag har jeg valgt 9 fede produkter fra Cocopanda, som jeg ikke har prøvet før. De fleste af produkterne er yderst budgetvenlige og alle har overrasket meget, meget positivt. Så trænger du til noget ny inspiration til makeuppen, så følg med her. :) Selvbruner på spray Jeg er altid frisk på at prøve nye selvbrunere og jeg foretrækker klart dem på spray. Når ansigtet lige skal have et pift, så gør jeg det som regel om aftenen inden jeg går i seng. Jeg laver min normal[...]

Test af Oslo Skin Lab – hvem fik de bedste resultater?

Posted In: Hudpleje | Reklame
For nogle måneder siden efterlyste jeg 3 frivillige kvinder til en test af Oslo Skin Lab. De blev fundet, scannet og sat i gang med et 12 ugers forløb. Det holdt hårdt med at få den efterfølgende scanning, først kunne vi ikke komme til Helsingborg og så havde Emelies klinik fået vandskade. MEN det hele lykkedes og her er de første resultater efter at have taget kollagenpulveret i 12 uger. Hvem er testerne? Jeg har valgt 3 kvinder i forskellige aldersgrupper, så vi fik lidt spredning på den front. Ingen af dem h[...]