Swiss Clinic, Skin Roller, rulle, nåle, serum, Rejuvenating serum, hud, hudpleje
Hudpleje, Konkurrence, Reklame

Låge 13 – Er du klar til at rulle huden?

Hvis du har fulgt mig i et stykke tid, så ved du allerede, at jeg er stor fan af rulle huden med Skin Roller fra Swiss Clinic. Og bag dagens låge er der nu mulighed for at vinde den geniale hudplejeduo Skin Renewal, som består af Skin Roller og Rejuvenating Serum. 🙂 To produkter, som jeg altid har i mit skab og som jeg jævnligt bruger.

Swiss Clinic, Skin Roller, rulle, nåle, serum, Rejuvenating serum, hud, hudpleje

Jeg har supergode erfaringer med at rulle huden og bruge lige præcis dette sæt, som hører til nogle af mine absolutte yndlingsprodukter fra Swiss Clinic. Hvis du i øvrigt har lyst til at læse mere om mine oplevelser og resultater, kan du klikke her. 

Skin Roller, Swiss Clinic, Rejuvenating Serum, serum, hud, hudpleje

Først og fremmest vil jeg starte med at skrive, at det IKKE er farligt at bruge en Skin Roller. 🙂 Det gør heller ikke ondt (og det er helt ærlig, for jeg er en kylling med smerte!), men selvfølgelig kan du mærke, når du ruller den henover huden. Huden må også gerne blive lidt rød og varm, det fortager sig igen. Er du stadigvæk rød næste dag, så har du rullet for hårdt. Selve hovedet på rullen har en masse bittesmå nåle i japansk, kirurgisk stål, som laver mikroskopiske huller i huden. Dette får huden til at vågne op og sætte en opstrammende og helende proces i gang i huden.

Swiss Clinic, Skin Roller, rulle, nåle, serum, Rejuvenating serum, hud, hudpleje

Du vil opleve både mere glød og friskhed i hudtonen, at pigmentpletter kan mindskes ( Swiss Cliniuc lover det ikke, men det skete hos mig i panden), hudoverfladen ser bedre ud og i det hele taget får huden det bare bedre. Dette sæt indeholder Skin Roller med nålelængde 0,5 mm som i sær er god til den normale og modne hudtype – og det er også den, jeg selv bruger.

Swiss Clinic, Skin Roller, rulle, nåle, serum, Rejuvenating serum, hud, hudpleje

Når du har været i gang med at rulle huden med Skin Roller, så har den brug for at blive plejet med de rigtige produkter efterfølgende. Og alt hvad du skal bruge er dette fantastiske Rejuvenating serum, som nærmest virker som en let gele i konsistensen. Serummet er uden parfume, er ekstremt fugtende, beroliger den varme, røde hud efter du har rullet, virker reparerende og har en anti-age effekt. Den aktive ingrediens betaglukan stimulerer hudfornyelse, kollagendannelse og samtidigt accelererer hudens naturlige helingsproces.   Studier har endda vist, at Rejuvenating Serum leder til bedre og hurtigere heling af enkle hudsår, hurtigt og effektivt reducerer lettere forbrændinger og udjævner tør og revnet hud. Så du kan også bruge det på områder, hvis du f.eks. har fået en vabel eller brændt dig på krøllejernet. 🙂

Som sagt er disse to produkter nogle af mine helteprodukter, når min hud lige trænger til et boost og jeg er så glad for, at jeg kan få lov til at udlodde et sæt i samarbejde med Swiss Clinic. 🙂 Skulle du ikke være så heldig at vinde dette sæt, så vil jeg lige gøre opmærksom på, at der i denne uge er 30% rabat på swissclinic.dk, hvid du køber for over 500 kr. Du skal blot skrive koden DEC30, når du handler.

Sådan deltager du i konkurrencen

For at deltage i konkurrencen skal du tilmelde dig bloggen her, skriv også gerne en lille hilsen om, hvorfor du skal være den heldige vinder af produkterne – det er i blandt kommentarerne fra følgerne her på bloggen, at jeg trækker en vinder. 🙂

Jeg glæder mig over og læser hver eneste hilsen, men har desværre ikke mulighed for at svare på alle. Jeg trækker en vinder hver morgen og skriver også hver dag på det næste indlæg, hvem den heldige vinder blev. Held & lykke! 🙂

Den heldige vinder af Clarins produkterne fra i går blev Anya Knudsen, stort tillykke! Jeg har sendt dig en mail. 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

151 Comments

 • Reply Anette Ninon december 13, 2017 at 7:33 am

  Vil gerne se frisk ud hele livet???

 • Reply Christina ulrikka jensen december 13, 2017 at 7:33 am

  Jeg kæmper også lidt med pigmentpletter og ujævnheder, og kunne godt tænke mig at få den der glød, som alle snakker om??? så håber på nisseheld ??? dejlig dag og glædelig jul ?

 • Reply Alberte Ekstrand december 13, 2017 at 7:37 am

  Jeg har længe godt kunne tænke mig at prøve en en skin roller! Min hud er desværre stadig påvirket af tørhed efter er forløb med acnemedicin, så jeg ville elske at få lov at prøve en skin roller. Måske den ville kunne mindske mine tørhedsrynker og give mig mere glød!
  Jeg håber 🙂
  God Jul

 • Reply Maria Ørum december 13, 2017 at 7:40 am

  Har en del pigment”fejl” og gamle aknear som jeg håber at kunne rulle væk ?

 • Reply Lone Romby december 13, 2017 at 7:45 am

  Den vil jeg gerne vinde som en gave til min trætte og pigmenterede hud ?? God jul til dig og dine ???⛄️

 • Reply Gitte Søndergaard december 13, 2017 at 7:47 am

  Glædelig jul??⛄️❤️
  Jeg vil gerne vinde, så jeg kan se om det alle roser lever op til forventningerne?❤️
  Kan måske nå at opnå Lækker glød til nytår❤️?

 • Reply Emilie J december 13, 2017 at 7:50 am

  Jeg vil egentlig gerne vinde dem til min mor. Selvom jeg også længe selv har ønsket mig en. Jeg ved at hun ikke selv har ressourcerne til at købe en, men jeg ved at det ville gøre hende meget glad. ?❤️

 • Reply Malene Nielsen december 13, 2017 at 7:51 am

  Det sæt trænger min hud til vinde, har brug for optimal hud her i vinterperioden ?

 • Reply Miatilda Andersen december 13, 2017 at 7:53 am

  Jeg har læst om rolling men har endnu ikke taget mig mod til at prøve. Jeg tror at min hud ville have rigtig godt af det.

 • Reply Bodil larsen december 13, 2017 at 7:55 am

  Lige til mig og min hud, fantastisk

 • Reply Susanne Dall Jensen december 13, 2017 at 7:57 am

  Har nogle pigmentpletter den måske kunne hjælpe på…og mindske nogle porer…det ville være dejligt 🙂

 • Reply Sofie B december 13, 2017 at 7:59 am

  Jeg er næsten 30 og har fortsat masser af både sorte og hvide hudorme og en hud som ikke er ensartet. Jeg drømmer om at kunne gå på arbejde uden at skulle have foundation på og jeg drømmer også om at få en hud der bare minder lidt om en kvinde på 30 og ikke en på 15 år. Krydser mine jule marcipanfingre for jeg vinder 🙂

 • Reply Gitte december 13, 2017 at 8:02 am

  Prøver lykken igen og håber jeg er den heldige ???
  Rigtig god 13. december til alle ???✨???✨

 • Reply Charlotte Riis december 13, 2017 at 8:03 am

  Jeg føler mig heldig ??

 • Reply Nanna Nielsen december 13, 2017 at 8:03 am

  Min hud har aldrig været prangende men efter graviditet nægter den at vende tilbage til normal tilstand. Måske kan disse produkter hjælpe mig lidt på vej, det ville være skønt!

 • Reply Dina december 13, 2017 at 8:05 am

  Jeg kæmper med Pigmentfejl og akne ar, så min lille su pung ville blive rigtig glad hvis jeg vandt ?

 • Reply Runa rusborg december 13, 2017 at 8:14 am

  Vil elske at rulle min hud smuk???

 • Reply Malene Kruse december 13, 2017 at 8:16 am

  Trænger så meget til lidt ekstra pleje og forkælelse

 • Reply Lotte december 13, 2017 at 8:22 am

  Savner hjælp til pigment pletter, så håber på juleheld ❤️

 • Reply Henriette Dalby december 13, 2017 at 8:27 am

  Uhhh måske jeg kunne komme til at ligne Mrs Clause istedet for Santa Clause hehehehe

 • Reply Lone Poulsen december 13, 2017 at 8:30 am

  Vil SÅ gerne prøve denne og se om den lever op til forventningerne ??

 • Reply Charlotte december 13, 2017 at 8:31 am

  Fine linjer og pigmentpletter vil jeg virkelig gerne rulle langt væk?? ☺️

 • Reply Anette Bilsted december 13, 2017 at 8:33 am

  ÅHH, det er fantastisk at rulle?. Ville være fantastisk, at vinde et nyt sæt. Super flot gave?

 • Reply Berit H december 13, 2017 at 8:34 am

  Vil elske at rulle, tror min aldrende hud vil blive glad ?

 • Reply Anna Mondrup december 13, 2017 at 8:35 am

  Hej Silke!
  Jeg kunne godt tænke mig, at vinde denne fine rulle til min hud! Jeg har hørt meget om, hvor godt det er for ens hud, så hvorfor ikke prøve og se? Desuden finder jeg det spændende at prøve noget nyt :-)))

 • Reply Helle Vesth december 13, 2017 at 8:38 am

  Jeg er såååååååå klar på at rulle huden ???????

 • Reply Louise Andersen december 13, 2017 at 8:45 am

  Det har stået øverste på min ønskeliste i lang tid nu, vil SÅ gerne eje sådan en – for at komme små urenheder til livs. Krydser fingre ??

 • Reply Helle Bonderup december 13, 2017 at 8:45 am

  Jeg ruller gerne og håber, fugt og gode ingredienser kan trænge gennem vintertørheden

 • Reply Stine Bastian december 13, 2017 at 8:46 am

  Har længe haft et ønske om at prøve dette vidunderprodukt. Vil derfor være en kærkommen gave.

 • Reply Janne Pedersen december 13, 2017 at 8:46 am

  Jeg vil så gerne prøve Dette, har hørt meget godt om det ❤

 • Reply Marlene december 13, 2017 at 8:47 am

  Det kunne min hud godt bruge i den her vintertid ???

 • Reply Annette december 13, 2017 at 8:52 am

  Lige noget for mig. At rulle huden i top form ????

 • Reply Camilla Spangsborg december 13, 2017 at 8:55 am

  Jeg er total fan af beautyprodukter og elsker at prøve nye ting for at holde min hud sund og smuk ? Denne roller står aller øverst på min ønskeliste, da jeg har læst crazy meget godt om den ???? Glædelig jul, Silke! Og tak for dine fantastisk tips og gode, lange produktbeskrivelser på din blog, man kan virkelig mærke at du brænder for det du laver ??

 • Reply Julie Christiansen december 13, 2017 at 9:01 am

  Fordi jeg efter et hårdt år med renovering af hus trænger til at blive strammet lidt op i ansigtet og se lidt frisk ud igen ?

 • Reply Birthe Borre december 13, 2017 at 9:12 am

  Jeg er klar til at rulle???

 • Reply BeritLyed december 13, 2017 at 9:20 am

  jeg trænger til at “nogen” ruller mig….

 • Reply Carina december 13, 2017 at 9:22 am

  Jeg elsker følelsen når jeg har rullet, og har længe gerne prøve deres serum ?????

 • Reply Susanne Nielsen december 13, 2017 at 9:42 am

  Den vil jeg rigtig gerne vinde til min trætte vinterhud ❄️ Den har stået på min ønskeliste i længe ?????

 • Reply Betina Varsted december 13, 2017 at 9:49 am

  Wooow det vil jeg ELSKE at prøve – har hørt så meget godt om det❣️ Er sikker på at den vil kunne sætte lidt liv i mit ansigt igen❤️

 • Reply birgitte december 13, 2017 at 9:50 am

  Jeg har så tør hus 🙁 trænger til noget, der virker!

 • Reply Camilla m december 13, 2017 at 9:50 am

  Jeg har nogle ar i ansigtet som gør mig usikker, det ville være dejligt at få dem mindsket 🙂

 • Reply Birgitte Jørgensen december 13, 2017 at 9:50 am

  Jeg har aldrig prøvet at rulle, har altid været en kylling ? men hvis du tør Silke, så tør jeg også ??

  Kunne være fedt, st få en mere jævn hud ❤️

  Glædelig jul, og tak for alle de mange gode indlæg ?

 • Reply Winnie jensen december 13, 2017 at 9:54 am

  Min 50 årig hud må ha sådan en ruller som et must have ,?jeg har en ruller fra samme mærke som der over 3 mdr gammel nu og ikke kan bruges mere ,så ønsker af hele mit hjerte en ny da jeg har fået kæmpe hud forbedringer ved at bruge en ruller og gerne vil holde det ved lige ???

 • Reply Ditte Mortensen december 13, 2017 at 10:18 am

  En kollega har gennem det sidste år hjulpet og guidet mig i hud-pleje-junglen (det har jeg aldrig rigtig gået så meget op i før?) Jeg kan se markante forskelle på min hud nu efter et år med serumer og masker og så videre 🙂 På det sidste har vi snakket meget om dermarulleren, og har endnu ikke prøve den. Hvis jeg vandt dagens låge, ville jeg forære rullesættet til hende som tak for hjælpen ?

 • Reply Caroline Modin december 13, 2017 at 10:31 am

  Fordi jeg super gerne vil prøve dem 🙂

 • Reply June Vibjerg december 13, 2017 at 10:36 am

  Jeg vil elske at rulle mit ansigt og bruge den fantastiske serum der følger med. Bliver 40 år næste gang, og alderen er ved at sætte sine spor….

 • Reply Dorte december 13, 2017 at 10:56 am

  Dejlig præmie ? Har aldrig prøvet noget fra dette mærke, har mest svævet til Environ, så kunne være spændende at prøve ☺️?

 • Reply Jeanet december 13, 2017 at 11:03 am

  Årh – den står aller aller aller øverst på min ønskeseddel og håber så inderligt, at mit ønske går i opfyldelse! Så hvis jeg nu vandt den, så behøver jeg ikke vente helt til den 24/12 (eller efter, såfremt jeg ikke får)! Håber <3

 • Reply Mai O. december 13, 2017 at 11:08 am

  Ih, jeg har aldrig prøvet at rulle. Jeg tror lige, jeg skal ha’ læst op på hvad forskellen er på sådan én her med småbitte nåle og så sådan en rosenfarvet-ting (?!). Min hud er træt, dét må være min grund 😉

  God dag til dig, Silke! (Og jeg tror, nyhedsbrevet virker!)

 • Reply Charlotte Ascanius december 13, 2017 at 11:15 am

  Let’s roll! Jeg har ofte tænkt på, at jeg godt kunne tænke mig at prøve en Skin Roller. Det giver da mening, når du skriver “at huden vågner ” ved behandlingen. Min hud trænger til at vågne, så jeg krydser fingre!!

 • Reply Lotte december 13, 2017 at 11:16 am

  Uh. Har længe ønsket at prøve rolleren

 • Reply Anne december 13, 2017 at 11:17 am

  Hold nu op et lækkert sæt????HÅBER virkelig at jeg bliver den heldige for min 40 årige hud trænger så meget til fugt og så er en opstramning jo heller ikke dårlig at få samtidig????…please let it be meeee this time??

 • Reply Ditte Juul december 13, 2017 at 11:18 am

  Kunne da være dejligt at “rulle” sig ind i det nye år ..

 • Reply Heidi Kauffmann december 13, 2017 at 11:26 am

  Bare fordi jeg godt kunne tænke mig at prøve at “rulle huden”… 😉

 • Reply Natja baun december 13, 2017 at 11:29 am

  Jeg har længe gerne ville prøve denne, så krydser alt hvad jeg har, for at jeg kan få lov at vinde denne ?❤️

 • Reply Helle Terp-Müller december 13, 2017 at 11:43 am

  Jeg vil gerne vinde så forhåbentlig mine pigment pletter kan gå væk og mine ar efter uren hud.

 • Reply Sarah december 13, 2017 at 11:46 am

  Sikke en skøn konkurrence! Jeg har længe gerne ville prøve en skin roller, så det ville være fantastisk at vinde. Min hud har været ret tør og kedelig, så jeg tror, at lidt opstramning ville gavne den ??

 • Reply M december 13, 2017 at 11:50 am

  Jeg har længe ønsket mig en dermaroller, da jeg stadigvæk har lidt problemer med min hud – dog har jeg aldrig fået købt en, da jeg har været lidt bekymret for, om det ville være godt til min hud og om det gør ondt osv. Jeg krydser dog fingre for, at jeg kan få den prøve nu ved at vinde denne 🙂

 • Reply Frk. L. december 13, 2017 at 11:51 am

  Jeg er 24 og kæmper med mine gamle akne ar.. jeg har hørt så meget godt om dette produkt og hvis jeg vinder, håber jeg det kan hjælpe på min selvtillid og velbefindende. <3 flot konkurrence. held og lykke til alle:)

 • Reply Helene L december 13, 2017 at 11:54 am

  Fordi jeg været meget bekymret og stresset i 2017 (sygdom i familien) har huden taget skade i form af bekymringsrynker som jeg ved en needle roller ville hjælpe på. Jeg er bare lidt af en kylling og har ikke turdet endnu. Hvis jeg vinder ser jeg det som et tegn at det er tid at gå i gang, og at starte 2018 som et frisk nyt år, uden stress og problemer, i hvert fald ikke så det kan ses i panden 😉

 • Reply Henriette Mosgaard december 13, 2017 at 11:57 am

  Jeg har et par meget genstridige pigmentpletter jeg godt gad at komme af med, så jeg krydser fingre 🙂

 • Reply Helle december 13, 2017 at 11:58 am

  Har tidligere overvejet en rulle men tænkt av av når man ser hvor rød man bliver i ansigtet ?
  Men hvis det er smertefrit er det jo skønt og kunne være lækkert at prøve ✨❤️???

 • Reply Lone H december 13, 2017 at 12:12 pm

  Jeg har længe villet prøve at rulle men har ikke turdet. Har været bekymret for om det ville forværre mine pigment forandringer men det lyder til at det måske nærmere kan hjælpe…. og så vil jeg da klappe i mine små hænder. Hjælp til de små rynker vil få også blive modtaget med kyshånd. Krydser fingre og håber jeg er en heldig kartoffel.

 • Reply Lise december 13, 2017 at 12:15 pm

  Ej hvor vil jeg gerne vinde den! Krydser fingre.

 • Reply Tina KH december 13, 2017 at 12:17 pm

  Glædelig 13.december og Lucia-dag til dig fra mig:-)
  Jeg vil meget gerne prøve lykken til dit heltesæt:-)

 • Reply Gitte Leth december 13, 2017 at 12:34 pm

  Fordi jeg har hørt så meget godt om rolleren, og vildt gerne vil prøve den. Tænk sig hvis den kan gøre noget godt for min 47 årige hud;-)

 • Reply Lis december 13, 2017 at 12:38 pm

  Vil jeg gerne prøve

 • Reply Pia Trampedach december 13, 2017 at 12:41 pm

  Super skøn præmie 🙂 Har længe drømt om at prøve skin roller, og håber den kan hjælpe mig med at få en fin og glat hud 🙂

 • Reply Annelise K december 13, 2017 at 12:46 pm

  Det vil helt sikkert være noget min hud ville sætte pris på ❤️Krydser fingre for at jeg bliver den heldige vinder af det lækre sæt ??

 • Reply Stine B december 13, 2017 at 12:47 pm

  Jeg har aldrig prøvet at rulle, men er meget nysgerrig.

 • Reply Helle december 13, 2017 at 12:50 pm

  Vil super gerne vinde denne skin roller, da jeg håber den vil kunne give mere “liv” til mit 58 årige ansigt:)

 • Reply Marianne P december 13, 2017 at 12:50 pm

  Den vil jeg gerne vinde 🙂

 • Reply Mette Holmgaard december 13, 2017 at 1:02 pm

  Hvorfor jeg skal vinde den? Hhhmmm……Det ved jeg ikke!! Men god jul til alle.

 • Reply Birte Mandrup Busse december 13, 2017 at 1:02 pm

  Sygdom i 2017 har gjort min hud i ansigtet meget vinter agtig trist, træt og tør. De 3 t´er 🙂
  Jeg vil blive enormt glad for at vinde sådan et sæt og vil rulle med godt humør og et smil 🙂

 • Reply Astrid december 13, 2017 at 1:09 pm

  Krydser fingre

 • Reply MieS december 13, 2017 at 1:12 pm

  sikke en flot præmie – krydser fingre!

 • Reply iben hahne december 13, 2017 at 1:15 pm

  Efter at have passet syg familie så længe trænger jeg til lidt forkælelse ?

 • Reply Iben december 13, 2017 at 1:16 pm

  Hej
  Jeg ku virkelig godt tænke mig at vinde denne skønne præmie. Jeg er blevet sat kunstig i overgangsalder og det gør altså min hud noget slap og har derfor brug for en seriøs opstrammer. Jeg er slet ikke klar til slap og mat hud. Håber derfor på lidt juleheld

 • Reply Malene december 13, 2017 at 1:19 pm

  Åh please lad mig vinde? Rulleren står i forvejen højt på min ønskeseddel og ville elske at prøve den. Som 32-årig er jeg allerede begyndt at få mange linjer omkring især øjnene og overvejer kraftigt restylane. Men inden jeg når “helt derud” vil jeg meget gerne give rulleren en chance?

 • Reply Cecilie Nielsen december 13, 2017 at 1:28 pm

  Det kunne være lækkert, hvis den kunne hjælpe på min huds ujævnheder

 • Reply Sabrina Sommer december 13, 2017 at 1:30 pm

  “Du burde rulle din hud” – sagde min frisør sidst jeg sad i stolen. Og hun har nok ret. Jeg burde gøre noget ved min grumsede 39-årige hud. Men jeg er ikke kommet igang, da jeg er faret lidt vild i ‘rulle-junglen’. Dagens kalendergave ville få mig i sving, og jeg ville virkelig nyde at gå det nye år i møde med en finere hud med glød ✨ Glædelig jul ?❤️

 • Reply Katrine Sevelius december 13, 2017 at 1:49 pm

  Friskhed? Ja tak ?

 • Reply Linda december 13, 2017 at 2:04 pm

  ❤️❤️❤️ Me me me! Noget jeg altid gerne vil prøve! ❤️

 • Reply JetteK december 13, 2017 at 2:07 pm

  Lige hvad jeg drømmer om. ??❤️

 • Reply Line Lustrup december 13, 2017 at 2:13 pm

  Jeg har aldrig prøvet at rulle min hud….lidt nervøs for det gør ondt. Men jeg vil gerne vinde ??

 • Reply Malene R december 13, 2017 at 2:21 pm

  Det vil jeg gerne vinde, så min hud kan forbedres.

 • Reply Merete kastbjerg december 13, 2017 at 2:40 pm

  Ville være vildt spændende om rullen kunnne gøre noget ved mine store pigmentpletter. Håber at være heldig!

 • Reply Charlotte Bode december 13, 2017 at 2:51 pm

  Sikke en skøn konkurrence! Jeg har længe gerne ville prøve en skin roller, så det ville være fantastisk at vinde. ?✨?✨ Glædelg jul ❤️

 • Reply Malene Rosenkrands december 13, 2017 at 3:19 pm

  Åh, ville så gerne prøve prøve en skin roller???Glædelig jul?

 • Reply Anette Waaben december 13, 2017 at 3:28 pm

  Åh hvor ville jeg gerne prøve sådan en skinroller.

 • Reply Kristina december 13, 2017 at 3:59 pm

  Jeg har de sidste år haft store problemer med min hud i form af voksenacne og det er så småt ved at gå i sig selv nu vha af medicinsk behandling. Men jeg har desværre fået nogle grimme ar og det kunne derfor skønt at vinde rolleren og serumet ????

 • Reply Kristina Tina Jensen december 13, 2017 at 4:17 pm

  Fantastisk produkt.

 • Reply Julie Würtz december 13, 2017 at 4:24 pm

  Hvem vil ikke gerne have helteprodukter på sin badeværelseshylde og ikke mindst i sin hudplejerutine! Glædelig giveaway!

 • Reply Cathrine Guldberg december 13, 2017 at 4:29 pm

  Jeg har aldrig prøvet effekten af en skinroller. Krydser fingre 😉

 • Reply Marie-Luise Hilbrecht december 13, 2017 at 4:33 pm

  Jeg vil meget gerne i gang med at rulle! Jeg forestiller mig, at det ville give godt med glød til min lidt trætte, 48 år gamle hud ?

 • Reply Lise december 13, 2017 at 4:38 pm

  #gadgodt ????

 • Reply Susanne Brodersen december 13, 2017 at 4:55 pm

  Ville I den grad føle mig som den heldigste julemus, hvis jeg var så heldig at blive trukket ud. Har siden min graviditet kæmpet med pigmentpletter på min ene kind. Har været igennem et MELA behandlingsforløb og ja nu er det prøvet og det har jeg ikke lyst til igen – det her ser tilgrngæld super lækkert ud ???

 • Reply Helle M december 13, 2017 at 4:55 pm

  Jeg har egentlig været lidt tilbageholdende overfor nålerullen, men med din fine anmeldelse får jeg mod på at prøve ???

 • Reply Birgitte linstow december 13, 2017 at 5:05 pm

  Hej Silke. Sjovt nok har jeg længe kredset om denne “roller”, men har ikke kastet mig ud i det. Men nu er tiden måske kommet, og jeg kunne godt tænke mig at blive den heldige 🙂

 • Reply Nanna december 13, 2017 at 5:06 pm

  Åh hvor kunne jeg godt bruge at vinde! Efter jeg stoppede på p-piller er min hud gået helt amok, hvilket er meget frustrerende. Kunne være en fantastisk før-julegave <3

 • Reply Nina december 13, 2017 at 5:08 pm

  vil gerne vinde, fordi min hud (og jeg) skal i topform, fordi jeg lige er blevet skilt!

 • Reply Susan Tybirk december 13, 2017 at 5:15 pm

  Åh har ønsket mig den så længe! Jeg krydser fingre for at jeg er en af de heldige????

 • Reply Anne Houmand Kristensen december 13, 2017 at 5:17 pm

  Jeg elsker serum, olier og cremer, men jeg har hidtil været en for stor kylling til at prøve at rulle. Det ville være skønt at prøve med dette sæt, som du har haft så gode erfaringer med. Rigtig god og glædelig jul til alle der læser med. ?

 • Reply Lisbeth Julsø december 13, 2017 at 5:21 pm

  Har flere gange overvejet at afprøve skinroller’eren fra Swiss på baggrund af dine anbefalinger, da jeg synes min hud begynder at se træt og grå ud. Gad godt at opleve hvis dette er løsningen på mere glød og opstramning❤️????

 • Reply Pia Leth december 13, 2017 at 5:40 pm

  Jeg vil gerne rulle mig smuk. Jeg har en alder hvor jeg nærmere mig det skarpe hjørne 40 år og skal virkelig til at passe på.

 • Reply Vibeke Hvid december 13, 2017 at 5:40 pm

  Jeg vil så gerne slippe af med ujævn hudtone, akne ar & store porer ❤?????☃

 • Reply Helle Kanding Fluegel december 13, 2017 at 5:42 pm

  ✨ Jeg har SÅ længe drømt om at prøve en skin roller ✨ For mig er det bare en af de ting, som giver SÅ meget mening, som giver sig selv og bare skal prøves ✨ Og i kombination med det fortryllende lækre serum bliver det vist ikke bedre ✨ Glædelig jul søde Silke ✨???✨

 • Reply Natascha Therkelsen december 13, 2017 at 6:07 pm

  Har længe ønsket mig at prøve en rulle og har hørt særligt godt om denne. Krydser fingre og håber ??

 • Reply Christina Brøchner december 13, 2017 at 6:19 pm

  Mere glød, JA TAK?

  Krydser alt jeg kan og håber på mit held?

 • Reply Karen Kryger Edvardsen december 13, 2017 at 6:25 pm

  Den har jeg længe tænkt på at prøve så det ville være en lækker ting at vinde

 • Reply Jeanne Corinth december 13, 2017 at 6:30 pm

  Lækker sager?

 • Reply Helle december 13, 2017 at 6:38 pm

  Åhh, alle taler om den fantastiske effekt af disse to produkter; vil SÅ gerne prøve ???

 • Reply Stine Mogensen december 13, 2017 at 6:48 pm

  Jeg har fået rynker…. Alle midler må tages i brug ??

 • Reply Helle Henriksen december 13, 2017 at 6:49 pm

  ??Wauv ?Konge konkurrence! Lige præcis disse to ting står øverst på min ønskeseddel “fra mig til mig”❤️krydser fingre??

 • Reply Signe december 13, 2017 at 6:59 pm

  Jeg vil gerne prøve sådan en for at se, om jeg kan få mere glød i mit vinterblege ansigt. Og for at se, om det har en positiv effekt på de små mærker jeg får efter hvert hormonelt udbrud i min hud en gang om måneden… Det ville være fedt, hvis det havde en effekt!

 • Reply Marie-Louise Jønsson december 13, 2017 at 7:05 pm

  Jeg vil rigtig vinde denne kalendergave da jeg altid har haft udfordringer med min hud af forskelig art. ??? jeg har et enkelt spørgsmål ang. “rullen”: hvordan gøres den ren eller skal “hoved” på den udskiftes ?

 • Reply Tine Clasen december 13, 2017 at 7:07 pm

  Oi, det vil jeg rigtig gerne prøve på min 50-årige hud 🙂

 • Reply Anita christensen december 13, 2017 at 7:11 pm

  Uha ?? det må da prøves … ??

 • Reply Tine Bjerre december 13, 2017 at 7:12 pm

  Jeg vil så gerne prøve rullen på min hals
  ?

 • Reply Annette F. december 13, 2017 at 7:13 pm

  Jeg har læst meget om den “ruller”. Jeg har læst, den er god. Måske kan den også hjælpe mig 🙂 Jeg krydser fingre. Glædelig jul <3

 • Reply Tasja Hedengran december 13, 2017 at 7:17 pm

  Efter amning af to små børn er min hud blevet så trist og aldrig blevet den samme så trænger til noget kærlig behandling derfor håber jeg at jeg er heldig her ?????

 • Reply Helle Rick december 13, 2017 at 7:20 pm

  Ih, ja tak. Jeg er også vildt begejstret for at rulle huden. Denne har jeg dog stadig tilgode at prøve. Prøver lykken

 • Reply Rie Viola Dyrnes december 13, 2017 at 7:49 pm

  Glædelig lucia dag. Jeg har endnu til gode at rulle huden, men jeg vil da rigtig gerne prøve, så kast den bare efter mig :O)

 • Reply Pia Rotbøl december 13, 2017 at 7:59 pm

  Min hud kunne virkelig godt bruge en opvågning, så håber, at jeg bliver den heldige

 • Reply Tina Raasted december 13, 2017 at 8:09 pm

  Er også fan af skinroller??✨ Ønsker et lod i puljen, da min sidste roller er smidt ud og jeg endnu ikke har fået den erstattet???✨

 • Reply Eva december 13, 2017 at 8:10 pm

  Endnu et juleønske ???

 • Reply Trine Isholm december 13, 2017 at 8:12 pm

  ????? Den låge kunne jeg godt tænke mig at åbne ???????

 • Reply Line Givskov december 13, 2017 at 8:28 pm

  Eeeelsker din blog og bliver klogere hver gang jeg læser med dygtige Silke ?? denne mama kunne da SÅ godt bruge lidt selvforkælelse!! Så jeg hopper spændt med i kalender konkurrencen og elsker især dette sæt ??

 • Reply Gitte Frigaard december 13, 2017 at 8:29 pm

  Det boost kunne jeg godt bruge

 • Reply Lena december 13, 2017 at 8:31 pm

  Uh…. den vil jeg gerne vinde ?
  Jeg krydser mine ? og håber at jeg bliver den heldige ??

 • Reply Emma Haldan december 13, 2017 at 8:38 pm

  Ååh det ville jeg gerne vinde! Jeg bøvler med en del ar fra urenheder og ville elske at kunne hjælpe helingen lidt på vej! ?

 • Reply Kirsten V december 13, 2017 at 8:40 pm

  Hvis jeg skal igang med skin roller, skal jeg vist vinde den. Jeg tror jeg kunne blive en fan. ❤?

 • Reply Birte december 13, 2017 at 8:42 pm

  ÅH, hvilket schweizisk vidunder! Lægger gerne hud til sådan et fantastisk powercouple ☺️

 • Reply Anna A Nielsen december 13, 2017 at 8:42 pm

  Krydser fingre til de er blå! ?Har gennem den sidste måned fået ro på min hud vha. Bioeffect serum, og nu siges der god for opstart på rul – Så jeg er klar ??

 • Reply Karina Cortsen december 13, 2017 at 8:55 pm

  Efter jeg har fået to børn, og alt for mange nætter uden søvn. Trænger min trætte hud til lidt kærlighed ?

  Tak for en dejlig blog og glædelig jul ❤️

 • Reply Henriette P december 13, 2017 at 9:07 pm

  ⭐️Det lyder spændende, jeg er klar til at prøve det⭐️
  Glædelig jul ?

 • Reply Anna Termansen december 13, 2017 at 9:14 pm

  Det sæt har jeg tit tænkt på, jeg godt kunne tænke mig, efter alle de gange du har nævnt det. Jeg vil gerne vinde, så jeg kan få en flot hud ☺️??

 • Reply Teresa december 13, 2017 at 9:42 pm

  Vil så gerne prøve det. Har altid tøvet fordi jeg er lidt bange for nåle

 • Reply Lejla Ajanovic december 13, 2017 at 9:49 pm

  Uh, det sæt vil jeg SÅ gerne vinde! ? Jeg krydser fingre ?

 • Reply Louise december 13, 2017 at 10:40 pm

  Min hud trænger gevaldigt.

 • Reply Julie december 13, 2017 at 10:50 pm

  Nej nej nej nej. Tænk hvis man kunne være så heldig at vinde sådan en sæt.
  I al min frustration over, at min hud ser rigtig vinter-trist ud, gik jeg på opdagelse i din fantastiske blog for at se, om du havde nogle tricks i ærmet til, hvordan man kunne få boostet lidt liv tilbage i huden… og så ser jeg denne konkurrence.
  Jeg krydser simpelthen så meget fingre for, at jeg kunne blive den heldige vinder af det sæt.

 • Reply Mette Klit december 13, 2017 at 11:09 pm

  Ih, det set gad jeg godt vinde ??
  Jeg er i midtfyrrerne og har en del ar fra acne. Så jeg overvejer kraftigt at begynde at rulle.
  Rigtig god jul til alle?

 • Reply Kristine Kjærulff december 13, 2017 at 11:56 pm

  Hvor kunne jeg godt tænke mig at prøve Skin Roller. Det lyder virkelig som et spændende produkt:-)

 • Reply Trine H december 14, 2017 at 4:59 am

  Lyder lige som noget for mig ????❤️

 • Reply Janni Burslund december 14, 2017 at 7:32 am

  Jeg har lidt udfordringer med min aldrende hud pga stress og har efterhånden prøvet meget forskelligt. Jeg håber, at Skin Roller kan gøre den forskel, som jeg mangler??

 • Reply Camilla Nyegaard december 14, 2017 at 9:11 am

  Har længe gerne villet prøve skin roller, så nu kunne muligheden jo være der.

 • Reply Sus L. Hansen december 14, 2017 at 10:02 am

  Ih, hvor jeg bare ville være glad for at vinde en ny skin roller.
  Min gamle er nok ved at være alt for slidt – men den gør virkelig bare noget godt for min hud.
  Så det ville være rigtig dejligt med en ny.

 • Reply Jane Maigaard december 14, 2017 at 10:51 am

  Kæreste Silke, Jeg må sande at huden ændrer sig radikalt når man rammer de 50 år selvom man giver den gode betingelser 🙁 Derfor kunne jeg rigtig godt tænke mig at prøve skinrolleren samt serummet for at se om de 2 ting kan gøre en forskel. Og hvis det er tilfældet så vil jeg være en loyal kunde i mange år fremover og også anbefale produkterne. Kærlig hilsen Skønheds junkien 🙂

 • Reply Dorthe Bille december 14, 2017 at 11:07 am

  Min hud er lidt vintertræt og trænger til masser af kærlighed

 • Reply Gry Lindenhoff december 14, 2017 at 11:27 am

  Jeg fylder 50 i næste måned, og jeg kan tydeligt mærke, at der sker noget med huden i ansigtet nu- og det er ikke til den positive side. Derfor kunne jeg rigtig godt tænke mig at prøve en skin roller, det har jeg læst meget godt om 🙂

 • Reply Dorthe december 15, 2017 at 5:57 am

  Jeg håber, at kunne reducere nogle trælse ar efter svær acne som teenager og mindske tydlige porer. Forhåbentlig opnå en mere jævn og frisk hud ?????

 • Leave a Reply