Låge 13 – Er du klar til at rulle huden?

Hvis du har fulgt mig i et stykke tid, så ved du allerede, at jeg er stor fan af rulle huden med Skin Roller fra Swiss Clinic. Og bag dagens låge er der nu mulighed for at vinde den geniale hudplejeduo Skin Renewal, som består af Skin Roller og Rejuvenating Serum. 🙂 To produkter, som jeg altid har i mit skab og som jeg jævnligt bruger.

Swiss Clinic, Skin Roller, rulle, nåle, serum, Rejuvenating serum, hud, hudpleje

Jeg har supergode erfaringer med at rulle huden og bruge lige præcis dette sæt, som hører til nogle af mine absolutte yndlingsprodukter fra Swiss Clinic. Hvis du i øvrigt har lyst til at læse mere om mine oplevelser og resultater, kan du klikke her. 

Skin Roller, Swiss Clinic, Rejuvenating Serum, serum, hud, hudpleje

Først og fremmest vil jeg starte med at skrive, at det IKKE er farligt at bruge en Skin Roller. 🙂 Det gør heller ikke ondt (og det er helt ærlig, for jeg er en kylling med smerte!), men selvfølgelig kan du mærke, når du ruller den henover huden. Huden må også gerne blive lidt rød og varm, det fortager sig igen. Er du stadigvæk rød næste dag, så har du rullet for hårdt. Selve hovedet på rullen har en masse bittesmå nåle i japansk, kirurgisk stål, som laver mikroskopiske huller i huden. Dette får huden til at vågne op og sætte en opstrammende og helende proces i gang i huden.

Swiss Clinic, Skin Roller, rulle, nåle, serum, Rejuvenating serum, hud, hudpleje

Du vil opleve både mere glød og friskhed i hudtonen, at pigmentpletter kan mindskes ( Swiss Cliniuc lover det ikke, men det skete hos mig i panden), hudoverfladen ser bedre ud og i det hele taget får huden det bare bedre. Dette sæt indeholder Skin Roller med nålelængde 0,5 mm som i sær er god til den normale og modne hudtype – og det er også den, jeg selv bruger.

Swiss Clinic, Skin Roller, rulle, nåle, serum, Rejuvenating serum, hud, hudpleje

Når du har været i gang med at rulle huden med Skin Roller, så har den brug for at blive plejet med de rigtige produkter efterfølgende. Og alt hvad du skal bruge er dette fantastiske Rejuvenating serum, som nærmest virker som en let gele i konsistensen. Serummet er uden parfume, er ekstremt fugtende, beroliger den varme, røde hud efter du har rullet, virker reparerende og har en anti-age effekt. Den aktive ingrediens betaglukan stimulerer hudfornyelse, kollagendannelse og samtidigt accelererer hudens naturlige helingsproces.   Studier har endda vist, at Rejuvenating Serum leder til bedre og hurtigere heling af enkle hudsår, hurtigt og effektivt reducerer lettere forbrændinger og udjævner tør og revnet hud. Så du kan også bruge det på områder, hvis du f.eks. har fået en vabel eller brændt dig på krøllejernet. 🙂

Som sagt er disse to produkter nogle af mine helteprodukter, når min hud lige trænger til et boost og jeg er så glad for, at jeg kan få lov til at udlodde et sæt i samarbejde med Swiss Clinic. 🙂 Skulle du ikke være så heldig at vinde dette sæt, så vil jeg lige gøre opmærksom på, at der i denne uge er 30% rabat på swissclinic.dk, hvid du køber for over 500 kr. Du skal blot skrive koden DEC30, når du handler.

Sådan deltager du i konkurrencen

For at deltage i konkurrencen skal du tilmelde dig bloggen her, skriv også gerne en lille hilsen om, hvorfor du skal være den heldige vinder af produkterne – det er i blandt kommentarerne fra følgerne her på bloggen, at jeg trækker en vinder. 🙂

Jeg glæder mig over og læser hver eneste hilsen, men har desværre ikke mulighed for at svare på alle. Jeg trækker en vinder hver morgen og skriver også hver dag på det næste indlæg, hvem den heldige vinder blev. Held & lykke! 🙂

Den heldige vinder af Clarins produkterne fra i går blev Anya Knudsen, stort tillykke! Jeg har sendt dig en mail. 🙂

 • Anette Ninon
  december 13, 2017

  Vil gerne se frisk ud hele livet???

 • Christina ulrikka jensen
  december 13, 2017

  Jeg kæmper også lidt med pigmentpletter og ujævnheder, og kunne godt tænke mig at få den der glød, som alle snakker om??? så håber på nisseheld ??? dejlig dag og glædelig jul ?

 • Alberte Ekstrand
  december 13, 2017

  Jeg har længe godt kunne tænke mig at prøve en en skin roller! Min hud er desværre stadig påvirket af tørhed efter er forløb med acnemedicin, så jeg ville elske at få lov at prøve en skin roller. Måske den ville kunne mindske mine tørhedsrynker og give mig mere glød!
  Jeg håber 🙂
  God Jul

 • Maria Ørum
  december 13, 2017

  Har en del pigment”fejl” og gamle aknear som jeg håber at kunne rulle væk ?

 • Lone Romby
  december 13, 2017

  Den vil jeg gerne vinde som en gave til min trætte og pigmenterede hud ?? God jul til dig og dine ???⛄️

 • Gitte Søndergaard
  december 13, 2017

  Glædelig jul??⛄️❤️
  Jeg vil gerne vinde, så jeg kan se om det alle roser lever op til forventningerne?❤️
  Kan måske nå at opnå Lækker glød til nytår❤️?

 • Emilie J
  december 13, 2017

  Jeg vil egentlig gerne vinde dem til min mor. Selvom jeg også længe selv har ønsket mig en. Jeg ved at hun ikke selv har ressourcerne til at købe en, men jeg ved at det ville gøre hende meget glad. ?❤️

 • Malene Nielsen
  december 13, 2017

  Det sæt trænger min hud til vinde, har brug for optimal hud her i vinterperioden ?

 • Miatilda Andersen
  december 13, 2017

  Jeg har læst om rolling men har endnu ikke taget mig mod til at prøve. Jeg tror at min hud ville have rigtig godt af det.

 • Bodil larsen
  december 13, 2017

  Lige til mig og min hud, fantastisk

 • Susanne Dall Jensen
  december 13, 2017

  Har nogle pigmentpletter den måske kunne hjælpe på…og mindske nogle porer…det ville være dejligt 🙂

 • Sofie B
  december 13, 2017

  Jeg er næsten 30 og har fortsat masser af både sorte og hvide hudorme og en hud som ikke er ensartet. Jeg drømmer om at kunne gå på arbejde uden at skulle have foundation på og jeg drømmer også om at få en hud der bare minder lidt om en kvinde på 30 og ikke en på 15 år. Krydser mine jule marcipanfingre for jeg vinder 🙂

 • Gitte
  december 13, 2017

  Prøver lykken igen og håber jeg er den heldige ???
  Rigtig god 13. december til alle ???✨???✨

 • Charlotte Riis
  december 13, 2017

  Jeg føler mig heldig ??

 • Nanna Nielsen
  december 13, 2017

  Min hud har aldrig været prangende men efter graviditet nægter den at vende tilbage til normal tilstand. Måske kan disse produkter hjælpe mig lidt på vej, det ville være skønt!

 • Dina
  december 13, 2017

  Jeg kæmper med Pigmentfejl og akne ar, så min lille su pung ville blive rigtig glad hvis jeg vandt ?

 • Runa rusborg
  december 13, 2017

  Vil elske at rulle min hud smuk???

 • Malene Kruse
  december 13, 2017

  Trænger så meget til lidt ekstra pleje og forkælelse

 • Lotte
  december 13, 2017

  Savner hjælp til pigment pletter, så håber på juleheld ❤️

 • Henriette Dalby
  december 13, 2017

  Uhhh måske jeg kunne komme til at ligne Mrs Clause istedet for Santa Clause hehehehe

 • Lone Poulsen
  december 13, 2017

  Vil SÅ gerne prøve denne og se om den lever op til forventningerne ??

 • Charlotte
  december 13, 2017

  Fine linjer og pigmentpletter vil jeg virkelig gerne rulle langt væk?? ☺️

 • Anette Bilsted
  december 13, 2017

  ÅHH, det er fantastisk at rulle?. Ville være fantastisk, at vinde et nyt sæt. Super flot gave?

 • Berit H
  december 13, 2017

  Vil elske at rulle, tror min aldrende hud vil blive glad ?

 • Anna Mondrup
  december 13, 2017

  Hej Silke!
  Jeg kunne godt tænke mig, at vinde denne fine rulle til min hud! Jeg har hørt meget om, hvor godt det er for ens hud, så hvorfor ikke prøve og se? Desuden finder jeg det spændende at prøve noget nyt :-)))

 • Helle Vesth
  december 13, 2017

  Jeg er såååååååå klar på at rulle huden ???????

 • Louise Andersen
  december 13, 2017

  Det har stået øverste på min ønskeliste i lang tid nu, vil SÅ gerne eje sådan en – for at komme små urenheder til livs. Krydser fingre ??

 • Helle Bonderup
  december 13, 2017

  Jeg ruller gerne og håber, fugt og gode ingredienser kan trænge gennem vintertørheden

 • Stine Bastian
  december 13, 2017

  Har længe haft et ønske om at prøve dette vidunderprodukt. Vil derfor være en kærkommen gave.

 • Janne Pedersen
  december 13, 2017

  Jeg vil så gerne prøve Dette, har hørt meget godt om det ❤

 • Marlene
  december 13, 2017

  Det kunne min hud godt bruge i den her vintertid ???

 • Annette
  december 13, 2017

  Lige noget for mig. At rulle huden i top form ????

 • Camilla Spangsborg
  december 13, 2017

  Jeg er total fan af beautyprodukter og elsker at prøve nye ting for at holde min hud sund og smuk ? Denne roller står aller øverst på min ønskeliste, da jeg har læst crazy meget godt om den ???? Glædelig jul, Silke! Og tak for dine fantastisk tips og gode, lange produktbeskrivelser på din blog, man kan virkelig mærke at du brænder for det du laver ??

 • Julie Christiansen
  december 13, 2017

  Fordi jeg efter et hårdt år med renovering af hus trænger til at blive strammet lidt op i ansigtet og se lidt frisk ud igen ?

 • Birthe Borre
  december 13, 2017

  Jeg er klar til at rulle???

 • BeritLyed
  december 13, 2017

  jeg trænger til at “nogen” ruller mig….

 • Carina
  december 13, 2017

  Jeg elsker følelsen når jeg har rullet, og har længe gerne prøve deres serum ?????

 • Susanne Nielsen
  december 13, 2017

  Den vil jeg rigtig gerne vinde til min trætte vinterhud ❄️ Den har stået på min ønskeliste i længe ?????

 • Betina Varsted
  december 13, 2017

  Wooow det vil jeg ELSKE at prøve – har hørt så meget godt om det❣️ Er sikker på at den vil kunne sætte lidt liv i mit ansigt igen❤️

 • birgitte
  december 13, 2017

  Jeg har så tør hus 🙁 trænger til noget, der virker!

 • Camilla m
  december 13, 2017

  Jeg har nogle ar i ansigtet som gør mig usikker, det ville være dejligt at få dem mindsket 🙂

 • Birgitte Jørgensen
  december 13, 2017

  Jeg har aldrig prøvet at rulle, har altid været en kylling ? men hvis du tør Silke, så tør jeg også ??

  Kunne være fedt, st få en mere jævn hud ❤️

  Glædelig jul, og tak for alle de mange gode indlæg ?

 • Winnie jensen
  december 13, 2017

  Min 50 årig hud må ha sådan en ruller som et must have ,?jeg har en ruller fra samme mærke som der over 3 mdr gammel nu og ikke kan bruges mere ,så ønsker af hele mit hjerte en ny da jeg har fået kæmpe hud forbedringer ved at bruge en ruller og gerne vil holde det ved lige ???

 • Ditte Mortensen
  december 13, 2017

  En kollega har gennem det sidste år hjulpet og guidet mig i hud-pleje-junglen (det har jeg aldrig rigtig gået så meget op i før?) Jeg kan se markante forskelle på min hud nu efter et år med serumer og masker og så videre 🙂 På det sidste har vi snakket meget om dermarulleren, og har endnu ikke prøve den. Hvis jeg vandt dagens låge, ville jeg forære rullesættet til hende som tak for hjælpen ?

 • Caroline Modin
  december 13, 2017

  Fordi jeg super gerne vil prøve dem 🙂

 • June Vibjerg
  december 13, 2017

  Jeg vil elske at rulle mit ansigt og bruge den fantastiske serum der følger med. Bliver 40 år næste gang, og alderen er ved at sætte sine spor….

 • Dorte
  december 13, 2017

  Dejlig præmie ? Har aldrig prøvet noget fra dette mærke, har mest svævet til Environ, så kunne være spændende at prøve ☺️?

 • Jeanet
  december 13, 2017

  Årh – den står aller aller aller øverst på min ønskeseddel og håber så inderligt, at mit ønske går i opfyldelse! Så hvis jeg nu vandt den, så behøver jeg ikke vente helt til den 24/12 (eller efter, såfremt jeg ikke får)! Håber <3

 • Mai O.
  december 13, 2017

  Ih, jeg har aldrig prøvet at rulle. Jeg tror lige, jeg skal ha’ læst op på hvad forskellen er på sådan én her med småbitte nåle og så sådan en rosenfarvet-ting (?!). Min hud er træt, dét må være min grund 😉

  God dag til dig, Silke! (Og jeg tror, nyhedsbrevet virker!)

 • Charlotte Ascanius
  december 13, 2017

  Let’s roll! Jeg har ofte tænkt på, at jeg godt kunne tænke mig at prøve en Skin Roller. Det giver da mening, når du skriver “at huden vågner ” ved behandlingen. Min hud trænger til at vågne, så jeg krydser fingre!!

 • Lotte
  december 13, 2017

  Uh. Har længe ønsket at prøve rolleren

 • Anne
  december 13, 2017

  Hold nu op et lækkert sæt????HÅBER virkelig at jeg bliver den heldige for min 40 årige hud trænger så meget til fugt og så er en opstramning jo heller ikke dårlig at få samtidig????…please let it be meeee this time??

 • Ditte Juul
  december 13, 2017

  Kunne da være dejligt at “rulle” sig ind i det nye år ..

 • Heidi Kauffmann
  december 13, 2017

  Bare fordi jeg godt kunne tænke mig at prøve at “rulle huden”… 😉

 • Natja baun
  december 13, 2017

  Jeg har længe gerne ville prøve denne, så krydser alt hvad jeg har, for at jeg kan få lov at vinde denne ?❤️

 • Helle Terp-Müller
  december 13, 2017

  Jeg vil gerne vinde så forhåbentlig mine pigment pletter kan gå væk og mine ar efter uren hud.

 • Sarah
  december 13, 2017

  Sikke en skøn konkurrence! Jeg har længe gerne ville prøve en skin roller, så det ville være fantastisk at vinde. Min hud har været ret tør og kedelig, så jeg tror, at lidt opstramning ville gavne den ??

 • M
  december 13, 2017

  Jeg har længe ønsket mig en dermaroller, da jeg stadigvæk har lidt problemer med min hud – dog har jeg aldrig fået købt en, da jeg har været lidt bekymret for, om det ville være godt til min hud og om det gør ondt osv. Jeg krydser dog fingre for, at jeg kan få den prøve nu ved at vinde denne 🙂

 • Frk. L.
  december 13, 2017

  Jeg er 24 og kæmper med mine gamle akne ar.. jeg har hørt så meget godt om dette produkt og hvis jeg vinder, håber jeg det kan hjælpe på min selvtillid og velbefindende. <3 flot konkurrence. held og lykke til alle:)

 • Helene L
  december 13, 2017

  Fordi jeg været meget bekymret og stresset i 2017 (sygdom i familien) har huden taget skade i form af bekymringsrynker som jeg ved en needle roller ville hjælpe på. Jeg er bare lidt af en kylling og har ikke turdet endnu. Hvis jeg vinder ser jeg det som et tegn at det er tid at gå i gang, og at starte 2018 som et frisk nyt år, uden stress og problemer, i hvert fald ikke så det kan ses i panden 😉

 • Henriette Mosgaard
  december 13, 2017

  Jeg har et par meget genstridige pigmentpletter jeg godt gad at komme af med, så jeg krydser fingre 🙂

 • Helle
  december 13, 2017

  Har tidligere overvejet en rulle men tænkt av av når man ser hvor rød man bliver i ansigtet ?
  Men hvis det er smertefrit er det jo skønt og kunne være lækkert at prøve ✨❤️???

 • Lone H
  december 13, 2017

  Jeg har længe villet prøve at rulle men har ikke turdet. Har været bekymret for om det ville forværre mine pigment forandringer men det lyder til at det måske nærmere kan hjælpe…. og så vil jeg da klappe i mine små hænder. Hjælp til de små rynker vil få også blive modtaget med kyshånd. Krydser fingre og håber jeg er en heldig kartoffel.

 • Lise
  december 13, 2017

  Ej hvor vil jeg gerne vinde den! Krydser fingre.

 • Tina KH
  december 13, 2017

  Glædelig 13.december og Lucia-dag til dig fra mig:-)
  Jeg vil meget gerne prøve lykken til dit heltesæt:-)

 • Gitte Leth
  december 13, 2017

  Fordi jeg har hørt så meget godt om rolleren, og vildt gerne vil prøve den. Tænk sig hvis den kan gøre noget godt for min 47 årige hud;-)

 • Lis
  december 13, 2017

  Vil jeg gerne prøve

 • Pia Trampedach
  december 13, 2017

  Super skøn præmie 🙂 Har længe drømt om at prøve skin roller, og håber den kan hjælpe mig med at få en fin og glat hud 🙂

 • Annelise K
  december 13, 2017

  Det vil helt sikkert være noget min hud ville sætte pris på ❤️Krydser fingre for at jeg bliver den heldige vinder af det lækre sæt ??

 • Stine B
  december 13, 2017

  Jeg har aldrig prøvet at rulle, men er meget nysgerrig.

 • Helle
  december 13, 2017

  Vil super gerne vinde denne skin roller, da jeg håber den vil kunne give mere “liv” til mit 58 årige ansigt:)

 • Marianne P
  december 13, 2017

  Den vil jeg gerne vinde 🙂

 • Mette Holmgaard
  december 13, 2017

  Hvorfor jeg skal vinde den? Hhhmmm……Det ved jeg ikke!! Men god jul til alle.

 • Birte Mandrup Busse
  december 13, 2017

  Sygdom i 2017 har gjort min hud i ansigtet meget vinter agtig trist, træt og tør. De 3 t´er 🙂
  Jeg vil blive enormt glad for at vinde sådan et sæt og vil rulle med godt humør og et smil 🙂

 • Astrid
  december 13, 2017

  Krydser fingre

 • MieS
  december 13, 2017

  sikke en flot præmie – krydser fingre!

 • iben hahne
  december 13, 2017

  Efter at have passet syg familie så længe trænger jeg til lidt forkælelse ?

 • Iben
  december 13, 2017

  Hej
  Jeg ku virkelig godt tænke mig at vinde denne skønne præmie. Jeg er blevet sat kunstig i overgangsalder og det gør altså min hud noget slap og har derfor brug for en seriøs opstrammer. Jeg er slet ikke klar til slap og mat hud. Håber derfor på lidt juleheld

 • Malene
  december 13, 2017

  Åh please lad mig vinde? Rulleren står i forvejen højt på min ønskeseddel og ville elske at prøve den. Som 32-årig er jeg allerede begyndt at få mange linjer omkring især øjnene og overvejer kraftigt restylane. Men inden jeg når “helt derud” vil jeg meget gerne give rulleren en chance?

 • Cecilie Nielsen
  december 13, 2017

  Det kunne være lækkert, hvis den kunne hjælpe på min huds ujævnheder

 • Sabrina Sommer
  december 13, 2017

  “Du burde rulle din hud” – sagde min frisør sidst jeg sad i stolen. Og hun har nok ret. Jeg burde gøre noget ved min grumsede 39-årige hud. Men jeg er ikke kommet igang, da jeg er faret lidt vild i ‘rulle-junglen’. Dagens kalendergave ville få mig i sving, og jeg ville virkelig nyde at gå det nye år i møde med en finere hud med glød ✨ Glædelig jul ?❤️

 • Katrine Sevelius
  december 13, 2017

  Friskhed? Ja tak ?

 • Linda
  december 13, 2017

  ❤️❤️❤️ Me me me! Noget jeg altid gerne vil prøve! ❤️

 • JetteK
  december 13, 2017

  Lige hvad jeg drømmer om. ??❤️

 • Line Lustrup
  december 13, 2017

  Jeg har aldrig prøvet at rulle min hud….lidt nervøs for det gør ondt. Men jeg vil gerne vinde ??

 • Malene R
  december 13, 2017

  Det vil jeg gerne vinde, så min hud kan forbedres.

 • Merete kastbjerg
  december 13, 2017

  Ville være vildt spændende om rullen kunnne gøre noget ved mine store pigmentpletter. Håber at være heldig!

 • Charlotte Bode
  december 13, 2017

  Sikke en skøn konkurrence! Jeg har længe gerne ville prøve en skin roller, så det ville være fantastisk at vinde. ?✨?✨ Glædelg jul ❤️

 • Malene Rosenkrands
  december 13, 2017

  Åh, ville så gerne prøve prøve en skin roller???Glædelig jul?

 • Anette Waaben
  december 13, 2017

  Åh hvor ville jeg gerne prøve sådan en skinroller.

 • Kristina
  december 13, 2017

  Jeg har de sidste år haft store problemer med min hud i form af voksenacne og det er så småt ved at gå i sig selv nu vha af medicinsk behandling. Men jeg har desværre fået nogle grimme ar og det kunne derfor skønt at vinde rolleren og serumet ????

 • Kristina Tina Jensen
  december 13, 2017

  Fantastisk produkt.

 • Julie Würtz
  december 13, 2017

  Hvem vil ikke gerne have helteprodukter på sin badeværelseshylde og ikke mindst i sin hudplejerutine! Glædelig giveaway!

 • Cathrine Guldberg
  december 13, 2017

  Jeg har aldrig prøvet effekten af en skinroller. Krydser fingre 😉

 • Marie-Luise Hilbrecht
  december 13, 2017

  Jeg vil meget gerne i gang med at rulle! Jeg forestiller mig, at det ville give godt med glød til min lidt trætte, 48 år gamle hud ?

 • Lise
  december 13, 2017

  #gadgodt ????

 • Susanne Brodersen
  december 13, 2017

  Ville I den grad føle mig som den heldigste julemus, hvis jeg var så heldig at blive trukket ud. Har siden min graviditet kæmpet med pigmentpletter på min ene kind. Har været igennem et MELA behandlingsforløb og ja nu er det prøvet og det har jeg ikke lyst til igen – det her ser tilgrngæld super lækkert ud ???

 • Helle M
  december 13, 2017

  Jeg har egentlig været lidt tilbageholdende overfor nålerullen, men med din fine anmeldelse får jeg mod på at prøve ???

 • Birgitte linstow
  december 13, 2017

  Hej Silke. Sjovt nok har jeg længe kredset om denne “roller”, men har ikke kastet mig ud i det. Men nu er tiden måske kommet, og jeg kunne godt tænke mig at blive den heldige 🙂

 • Nanna
  december 13, 2017

  Åh hvor kunne jeg godt bruge at vinde! Efter jeg stoppede på p-piller er min hud gået helt amok, hvilket er meget frustrerende. Kunne være en fantastisk før-julegave <3

 • Nina
  december 13, 2017

  vil gerne vinde, fordi min hud (og jeg) skal i topform, fordi jeg lige er blevet skilt!

 • Susan Tybirk
  december 13, 2017

  Åh har ønsket mig den så længe! Jeg krydser fingre for at jeg er en af de heldige????

 • Anne Houmand Kristensen
  december 13, 2017

  Jeg elsker serum, olier og cremer, men jeg har hidtil været en for stor kylling til at prøve at rulle. Det ville være skønt at prøve med dette sæt, som du har haft så gode erfaringer med. Rigtig god og glædelig jul til alle der læser med. ?

 • Lisbeth Julsø
  december 13, 2017

  Har flere gange overvejet at afprøve skinroller’eren fra Swiss på baggrund af dine anbefalinger, da jeg synes min hud begynder at se træt og grå ud. Gad godt at opleve hvis dette er løsningen på mere glød og opstramning❤️????

 • Pia Leth
  december 13, 2017

  Jeg vil gerne rulle mig smuk. Jeg har en alder hvor jeg nærmere mig det skarpe hjørne 40 år og skal virkelig til at passe på.

 • Vibeke Hvid
  december 13, 2017

  Jeg vil så gerne slippe af med ujævn hudtone, akne ar & store porer ❤?????☃

 • Helle Kanding Fluegel
  december 13, 2017

  ✨ Jeg har SÅ længe drømt om at prøve en skin roller ✨ For mig er det bare en af de ting, som giver SÅ meget mening, som giver sig selv og bare skal prøves ✨ Og i kombination med det fortryllende lækre serum bliver det vist ikke bedre ✨ Glædelig jul søde Silke ✨???✨

 • Natascha Therkelsen
  december 13, 2017

  Har længe ønsket mig at prøve en rulle og har hørt særligt godt om denne. Krydser fingre og håber ??

 • Christina Brøchner
  december 13, 2017

  Mere glød, JA TAK?

  Krydser alt jeg kan og håber på mit held?

 • Karen Kryger Edvardsen
  december 13, 2017

  Den har jeg længe tænkt på at prøve så det ville være en lækker ting at vinde

 • Jeanne Corinth
  december 13, 2017

  Lækker sager?

 • Helle
  december 13, 2017

  Åhh, alle taler om den fantastiske effekt af disse to produkter; vil SÅ gerne prøve ???

 • Stine Mogensen
  december 13, 2017

  Jeg har fået rynker…. Alle midler må tages i brug ??

 • Helle Henriksen
  december 13, 2017

  ??Wauv ?Konge konkurrence! Lige præcis disse to ting står øverst på min ønskeseddel “fra mig til mig”❤️krydser fingre??

 • Signe
  december 13, 2017

  Jeg vil gerne prøve sådan en for at se, om jeg kan få mere glød i mit vinterblege ansigt. Og for at se, om det har en positiv effekt på de små mærker jeg får efter hvert hormonelt udbrud i min hud en gang om måneden… Det ville være fedt, hvis det havde en effekt!

 • Marie-Louise Jønsson
  december 13, 2017

  Jeg vil rigtig vinde denne kalendergave da jeg altid har haft udfordringer med min hud af forskelig art. ??? jeg har et enkelt spørgsmål ang. “rullen”: hvordan gøres den ren eller skal “hoved” på den udskiftes ?

 • Tine Clasen
  december 13, 2017

  Oi, det vil jeg rigtig gerne prøve på min 50-årige hud 🙂

 • Anita christensen
  december 13, 2017

  Uha ?? det må da prøves … ??

 • Tine Bjerre
  december 13, 2017

  Jeg vil så gerne prøve rullen på min hals
  ?

 • Annette F.
  december 13, 2017

  Jeg har læst meget om den “ruller”. Jeg har læst, den er god. Måske kan den også hjælpe mig 🙂 Jeg krydser fingre. Glædelig jul <3

 • Tasja Hedengran
  december 13, 2017

  Efter amning af to små børn er min hud blevet så trist og aldrig blevet den samme så trænger til noget kærlig behandling derfor håber jeg at jeg er heldig her ?????

 • Helle Rick
  december 13, 2017

  Ih, ja tak. Jeg er også vildt begejstret for at rulle huden. Denne har jeg dog stadig tilgode at prøve. Prøver lykken

 • Rie Viola Dyrnes
  december 13, 2017

  Glædelig lucia dag. Jeg har endnu til gode at rulle huden, men jeg vil da rigtig gerne prøve, så kast den bare efter mig :O)

 • Pia Rotbøl
  december 13, 2017

  Min hud kunne virkelig godt bruge en opvågning, så håber, at jeg bliver den heldige

 • Tina Raasted
  december 13, 2017

  Er også fan af skinroller??✨ Ønsker et lod i puljen, da min sidste roller er smidt ud og jeg endnu ikke har fået den erstattet???✨

 • Eva
  december 13, 2017

  Endnu et juleønske ???

 • Trine Isholm
  december 13, 2017

  ????? Den låge kunne jeg godt tænke mig at åbne ???????

 • Line Givskov
  december 13, 2017

  Eeeelsker din blog og bliver klogere hver gang jeg læser med dygtige Silke ?? denne mama kunne da SÅ godt bruge lidt selvforkælelse!! Så jeg hopper spændt med i kalender konkurrencen og elsker især dette sæt ??

 • Gitte Frigaard
  december 13, 2017

  Det boost kunne jeg godt bruge

 • Lena
  december 13, 2017

  Uh…. den vil jeg gerne vinde ?
  Jeg krydser mine ? og håber at jeg bliver den heldige ??

 • Emma Haldan
  december 13, 2017

  Ååh det ville jeg gerne vinde! Jeg bøvler med en del ar fra urenheder og ville elske at kunne hjælpe helingen lidt på vej! ?

 • Kirsten V
  december 13, 2017

  Hvis jeg skal igang med skin roller, skal jeg vist vinde den. Jeg tror jeg kunne blive en fan. ❤?

 • Birte
  december 13, 2017

  ÅH, hvilket schweizisk vidunder! Lægger gerne hud til sådan et fantastisk powercouple ☺️

 • Anna A Nielsen
  december 13, 2017

  Krydser fingre til de er blå! ?Har gennem den sidste måned fået ro på min hud vha. Bioeffect serum, og nu siges der god for opstart på rul – Så jeg er klar ??

 • Karina Cortsen
  december 13, 2017

  Efter jeg har fået to børn, og alt for mange nætter uden søvn. Trænger min trætte hud til lidt kærlighed ?

  Tak for en dejlig blog og glædelig jul ❤️

 • Henriette P
  december 13, 2017

  ⭐️Det lyder spændende, jeg er klar til at prøve det⭐️
  Glædelig jul ?

 • Anna Termansen
  december 13, 2017

  Det sæt har jeg tit tænkt på, jeg godt kunne tænke mig, efter alle de gange du har nævnt det. Jeg vil gerne vinde, så jeg kan få en flot hud ☺️??

 • Teresa
  december 13, 2017

  Vil så gerne prøve det. Har altid tøvet fordi jeg er lidt bange for nåle

 • Lejla Ajanovic
  december 13, 2017

  Uh, det sæt vil jeg SÅ gerne vinde! ? Jeg krydser fingre ?

 • Louise
  december 13, 2017

  Min hud trænger gevaldigt.

 • Julie
  december 13, 2017

  Nej nej nej nej. Tænk hvis man kunne være så heldig at vinde sådan en sæt.
  I al min frustration over, at min hud ser rigtig vinter-trist ud, gik jeg på opdagelse i din fantastiske blog for at se, om du havde nogle tricks i ærmet til, hvordan man kunne få boostet lidt liv tilbage i huden… og så ser jeg denne konkurrence.
  Jeg krydser simpelthen så meget fingre for, at jeg kunne blive den heldige vinder af det sæt.

 • Mette Klit
  december 13, 2017

  Ih, det set gad jeg godt vinde ??
  Jeg er i midtfyrrerne og har en del ar fra acne. Så jeg overvejer kraftigt at begynde at rulle.
  Rigtig god jul til alle?

 • Kristine Kjærulff
  december 13, 2017

  Hvor kunne jeg godt tænke mig at prøve Skin Roller. Det lyder virkelig som et spændende produkt:-)

 • Trine H
  december 14, 2017

  Lyder lige som noget for mig ????❤️

 • Janni Burslund
  december 14, 2017

  Jeg har lidt udfordringer med min aldrende hud pga stress og har efterhånden prøvet meget forskelligt. Jeg håber, at Skin Roller kan gøre den forskel, som jeg mangler??

 • Camilla Nyegaard
  december 14, 2017

  Har længe gerne villet prøve skin roller, så nu kunne muligheden jo være der.

 • Sus L. Hansen
  december 14, 2017

  Ih, hvor jeg bare ville være glad for at vinde en ny skin roller.
  Min gamle er nok ved at være alt for slidt – men den gør virkelig bare noget godt for min hud.
  Så det ville være rigtig dejligt med en ny.

 • Jane Maigaard
  december 14, 2017

  Kæreste Silke, Jeg må sande at huden ændrer sig radikalt når man rammer de 50 år selvom man giver den gode betingelser 🙁 Derfor kunne jeg rigtig godt tænke mig at prøve skinrolleren samt serummet for at se om de 2 ting kan gøre en forskel. Og hvis det er tilfældet så vil jeg være en loyal kunde i mange år fremover og også anbefale produkterne. Kærlig hilsen Skønheds junkien 🙂

 • Dorthe Bille
  december 14, 2017

  Min hud er lidt vintertræt og trænger til masser af kærlighed

 • Gry Lindenhoff
  december 14, 2017

  Jeg fylder 50 i næste måned, og jeg kan tydeligt mærke, at der sker noget med huden i ansigtet nu- og det er ikke til den positive side. Derfor kunne jeg rigtig godt tænke mig at prøve en skin roller, det har jeg læst meget godt om 🙂

 • Dorthe
  december 15, 2017

  Jeg håber, at kunne reducere nogle trælse ar efter svær acne som teenager og mindske tydlige porer. Forhåbentlig opnå en mere jævn og frisk hud ?????

Add Comment

Låge 12 – Det allerbedste fra Clarins
Låge 14 – Kérastase hårpleje til tørre lokker