Hjælp til test af kosttilskuddet Femarelle

Posted In: Sponsoreret indlæg

Jeg søger tre kvinder til at hjælpe mig med en spændende test af det dokumenterede kosttilskud Femarelle, der er til kvinder i overgangsalderen. Denne test er i samarbejde med Femarelle, som allerede er et kæmpe hit og det mest solgte kosttilskud i både Norge og Sverige  – og er nu netop også landet i Danmark!

Lidt mere om Femarelle inden du beslutter dig

Femarelle er et veldokumenteret kosttilskud og et hormonfrit alternativ til kvinder, der nærmer sig, er i eller har været i overgangsalderen. Det er ikke et nyt kosttilskud, men har været solgt i over 16 år verden over. Den vigtigste ingrediens er en særlig, fermenteret soyabønne, hvor planteøstrogenet er blevet fjernet. Derudover indeholder Femarelle en masse vigtige vitaminer, så produktet er fuldstændig hormonfrit. Tilsammen hjælper disse ingredienser dig og din krop med at regulere og endda nedsætte de forskellige symptomer på overgangsalderen. I øvrigt har Femarelle også en positiv virkning på dine knogler og studier har vist, at der heller er nogen øget risiko for blodpropper eller ændringer tykkelsen af slimhinden i livmoderen eller ændringer af dit brystvæv.

Femarelle er delt op i tre grupper, som er tilpasset kvinder i forskellige faser, som jeg kort vil prøve at ridse op her:  (Billeder af produktet lægges til hver beskrivelse).

Femarelle Rejuvenate er til dig i 40’erne, måske ikke er helt i overgangsalderen endnu. Men måske har du alligevel de første tegn på at den nærmer sig med humørsvingninger, manglende energi/træthed og forstyrret søvn. Dette kosttilskud er skræddersyet til dig og indeholder blandt andet vitamin B2, som hjælper med at mindske træthed og hørfrøekstrakt.

Femarelle Recharge er til kvinder i 50’erne, her er de mest gængse symptomer på overgangsalderen hedeture, humørsvingninger, manglede energi/træthed, forstyrret søvn og mindre sexlyst. Her hjælper Femarelle Recharge kommer til denne aldersgruppe med et ekstra skud vitamin B6, der regulerer hormonaktiviteten og energiniveauet.

Femarelle Unstoppable er til dig på 60+ år.  Slimhinderne kan blive mere tørre og tynde i underlivet, du kan få mindre energi, dårligere søvn og skøre knogler. Derfor er der blandet andet calicum og vitamin D i denne udgave, men også vitamin B2 som hjælper på energiniveauet.

Sådan bruger du Femarelle

Det kan næsten ikke blive mere enkelt. Du skal tage en kapsel morgen og aften dagligt uanset hvilken gruppe du hører til. Du skal have lidt tålmodighed med effekten, men typisk vil du kunne mærke forbedringer i din krop efter cirka den første måneds brug.

Vil du teste Femarelle?

Nu har du chancen for at teste et tre måneders forløb med Femarelle. Du skal enten være i 40’erne, 50’erne eller 60’erne og kunne nikke genkendende til nogle af ovenstående symptomer. Efter den første måned interviewer jeg dig om din oplevelse med Femarelle, som jeg bringer på Beautybysilke sammen med et billede af dig. Og så følger jeg op på dit forløb igen efter tre måneder og skriver om det på min blog. Hvis du er interesseret , så skal du sende mig en mail på silkegrane@gmail.com med nogle linjer om dig, din alder og et billede af dig. Og så vender jeg tilbage så hurtigt som muligt. Glæder mig til at høre fra dig!

PS: Har du ikke lyst til at være med i testen, men blot kunne tænke dig at købe Femarelle, kan det fås på udvalgte apoteker og online på Matas.dk, webapoteket.dk og MED24.dk.

Vil du læse mere om Femarelle eller selve studierne omkring kosttilskuddet, så klik på femarelleline.dk

    Add Comment

    Lidt nyt om mig – og en test!
    Makeupkøbet du ikke vil fortryde