-->
Konkurrence

Vind denne power peeling fra Lancôme!!!

En peeling har mange fordele for din hud, den kan gøre alt fra at fjerne de døde hudceller, gøre en kedelig hudtone mere frisk og klar, mindske de fine linjer og store porer – og i det hele taget gøre huden mere glat og ensartet. Jeg har lidt tidligere på foråret testet denne peeling i 28 dage – og den er så god, at jeg i samarbejde med Lancôme har fået lov til at udlodde tre styks af denne fantastiske Visionnaire Crescendo peeling. Hurra!!! 🙂 Lidt længere nede kan du læse hvordan du kan være med i konkurrencen, men først vil jeg lige fortælle lidt mere om dette effektive, trygge og nemme produkt.

Hvad er Visionaire Crescendo?

Visionaire Crescendo er en peeling, som skal bruges om natten. den er delt op i to faser, fase 1 bruges i 14 dage for stille og roligt at tilvænne huden til peelingen og gøre den mere ensartet og klar i tone. Fase 2 bruges derefter i yderligere 14 dage og den arbejder mere på rynker og porer.

Sådan bruger du det?

Du bruger peelingen på nyrenset hud under din almindelige natcreme. Peelingen er let og flydende som et serum og trænger hurtigt ned i huden. Du starter med at bruge fase 1 i 14 dage hver aften. Den skal ikke vaskes af og det er dét, der gør det så utrolig nemt at bruge dette produkt. Nogle kan mærke, at fase 1 arbejder lidt i huden, jeg kunne ikke mærke det – men jeg er også vant til at bruge peelings jævnligt. Til gengæld kunne jeg godt mærke fase to prikke og arbejde i huden, men den blev hverken rød eller irriteret. Grunden til det er, at fase 1 har forberedt huden så godt. Fase 2 bruges også hver aften i 14 dage.

Virker den?

Oh yes! De første 14 dage kommer effekten meget langsom, men jeg kunne se hvordan min hud gradvist blev mere klar og ensartet i hudtonen. Men den virkelige øjenåbner kom med fase 2, hvor jeg nærmest dag for dag vågende op med en flottere og glattere hud. Jeg har en pigmentplet i panden, som stort set forsvandt og min makeup lagde sig synligt pænere på huden, som blev mere finporet og jævn i overfladen. Sjældent har jeg været så tilfreds med et produkt, som dette – netop fordi det er så effektivt, men uden at føles krads på min ellers lidt sensitive hud. En meget vigtig ting at understrege er, at det er et must at bruge solfaktor, mens du behandler huden med Visionaire Crescendo, men også at huske en solfaktor efterfølgende. Og resultatet er virkelig det hele værd!

Sådan får du fingrene i én

For at deltage i konkurrencen skal du gøre følgende: Del opslaget på Facebook (fra min Facebookside Beautybysilke), følg min blog og skriv en lille kommentar til, hvorfor du gerne vil vinde Visionnaire Crescendo. På søndag, d.23. april trækker jeg de tre heldige vindere! Er du ikke en af de heldige, kan du købe den online her. 

Jeg gør opmærksom på, at linket er et affiliate-link, som er en lille hjælp til mig for at holde bloggen i gang. Læs mere om det under Om Silke. 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

34 Comments

 • Reply Maria april 18, 2017 at 6:10 pm

  Jeg ønsker mig virkeligt meget denne lækre sag, da min hud virkelig trænger til en kærlig hånd. Som studerende på SU og mor til to små børn er der ikke det store overskud til selvforkælelse, så håber inderligt.

 • Reply marlene schou knuthsen april 18, 2017 at 6:36 pm

  S T O R T ønske her fra <3

 • Reply Julie Christiansen april 18, 2017 at 6:41 pm

  Elsker peelinger og er altid på jagt efter nye gode og denne her lyder virkelig interessant så jeg vil glæde mig til at få fingrene i den. Har en del pigmentpletter da jeg i mine teenager dage var en sucker for sol og solarier så dem kæmper jeg med nu 🙁

 • Reply Camilla april 18, 2017 at 6:49 pm

  Jeg trænger til noget der frisker min hud op! Denne vil være perfekt ☺️

 • Reply Salli april 18, 2017 at 7:00 pm

  Hvem vil ikke gerne have fin klar hud? ❤️
  Så den vil jeg da vildt gerne vinde og prøve.

 • Reply Pia T april 18, 2017 at 7:03 pm

  Skøn gave ?❤?? ville elske at vågne op med silkeblød hud, og kunne den mindske lidt af “furerne” og mine lidt store porer på næsen, så ville det være så meget lykke ?????

 • Reply Kamilla Øbro april 18, 2017 at 7:12 pm

  Jeg døjer virkelig med dårlig hus for tiden ? jeg har aldrig haft problemer før, men efter to børn og er blevet 30+ , er der åbenbart lidt hormonelle problemer, som driller ?.. jeg kunne rigtig godt tænke mig nogle gode peeling produkter til huden…Håber jeg vinder ??

 • Reply Anette Ninon april 18, 2017 at 7:50 pm

  Drømmeønske

 • Reply Rikke Toft april 18, 2017 at 8:00 pm

  Der er sket noget med min hud efter jeg er fyldt 40 år. Den er blevet uren og ujævn. Det generer mig og jeg er derfor interesseret i al den hjælp jeg kan få.

 • Reply Lisbeth Krogh april 18, 2017 at 8:05 pm

  Kæmpe ønske ? Håber heldet er med mig ?

 • Reply Helle Lillelund april 18, 2017 at 8:20 pm

  Har haft problemer med at finde den rigtige peeling, som mulat og med pigmenter i huden… det er altså ikke let! At finde et beauty produkt selv…. det er jo en jungle!! Åh hvor jeg ønsker at vinde produktet, specielt når du af alle anbefaler det Silke. Tak for en smadder god blog. ❤️

 • Reply Anna T april 18, 2017 at 8:25 pm

  Er i forvejen stor fan af Lancômes produkter, så det kunne da være spændende at prøve et nyt et, som denne vidunder peeling, som måske kunne være behjælpelig mod mine store porer ☺️????

 • Reply Helle Kanding Fluegel april 19, 2017 at 3:22 am

  Min vintertrætte og halvkedelige hud trænger virkelig til denne luksuriøse og effektive pleje. Den er perfekt til mig, fordi den skal bruges om natten, ikke skal vaskes af og er så let at bruge. Den lyder som en ren mirakelmager, og de mirakler vil jeg og min hud rigtig gerne opleve ?

 • Reply iben april 19, 2017 at 5:34 am

  Fantastisk produkt, har prøvet det??? vil meget gerne igen ????

 • Reply Michelle april 19, 2017 at 5:41 am

  Jeg vil gerne vinde, fordi jeg er en sucker for beautyprodukter, men med to børn og en mand, på barsel og normalt studerende, er økonomien ikke altid til at prøve alt det nye lækre, så jeg holder mig til det sikre… ville være så fedt at vinde og prøve ???

 • Reply Jette Kristensen april 19, 2017 at 5:58 am

  Lyder til at være et virkelig lækkert produkt. Er sikker på at mit trætte ansigt vil elske det.
  Håber på lidt held…det trænger jeg til.?❤️?

 • Reply Jeanette Becker april 19, 2017 at 6:03 am

  Jeg vil rigtigt gerne prøve dette produkt, da jeg har prøvet alverdens peelinger for at fjerne mine “pandaøjne”….. jeg har nogle ret markante pigmentfejl på kinderne?

 • Reply Kenneth Glerup Schøn april 19, 2017 at 2:22 pm

  @silkegrane “DONE” ✍??? WOW Ville da være total klasse også dejligt at vinde så “LÆKRE” en præmie min datter.. Nice GAW Prøver lige “LYKKEN” og håber på “HELDET” Krydser fingre for vildt.. Keep up the good work.. ✍???

 • Reply Pia april 19, 2017 at 2:46 pm

  ih den vil jeg med glæde prøve, da jeg er nået en alder af 55 år med rynker omkring øjne, læber, pande og hals + at jeg har fået mørke pletter i ansigtet – syntes også min hud er blevet kedelig grålig at se på, den mangler glød og liv og også blevet lidt slap med alderen his og pist – det være så lækkert at prøve den for at se om den kan afhjælpe med mine hud problemer

 • Reply Karina Cortsen april 19, 2017 at 5:32 pm

  Min hud trænger bare til et boost af den anden verden. De sidste gange måneder har jeg bare været så hængt op på job og været total forfulgt at konstant sygdom. Hvis man ligger det sammen med at have to små børn og mangel på søvn, så giver det bare træt hud ?
  Så håber at dette kunne sparke lidt liv i mig ?

 • Reply Henriette april 19, 2017 at 8:01 pm

  Trænger til et mindre mirakel – ligner udskidt æblegrød for tiden

 • Reply Helle april 20, 2017 at 4:32 am

  Hej Silke. Det lyder som et rigtig godt produkt. Hvor langt rækker de 30 ml i flasken? Er der til mere end én behandling á 2 x 14 dage?

  • Reply Silke april 23, 2017 at 3:46 pm

   Hej Helle, altså den er tænk til brug til 2 x 14 dage, men der er faktisk en del tilbage, så jeg vil tro at man måske got kan få nogle ekstra dage ud af begge to. Jeg har i hvert fald stadigvæk mit og har tænkt mig at bruge resten op også. 🙂 Kh, Silke

 • Reply Anna A. Nielsen april 20, 2017 at 5:07 am

  Krydser SÅ meget fingre! afhandlingsskrivning giver (åbentbart også) stresset hud =BUMSER! … Og herefter mørke plettere. YES yes yes…….
  Så en lille kur til huden, når opgaven er afleveret om en måneds tid, kunne være ret passende 😉

 • Reply Frk. Friis april 20, 2017 at 2:37 pm

  Skøn konkurrence Silke <3

  jeg har snart drukket alle brusetabelletterne du anbefalede, jeg må snart få nogle nye – kan ikke leve uden dem :)))

  kh <3

  • Reply Silke april 21, 2017 at 11:12 am

   Ej, det er jeg så glad for at høre Nanna. 🙂 Jeg har også lige købt nye forsyninger, kan slet ikke undvære dem. Kh, Silke

 • Reply Marie-Louise april 20, 2017 at 9:30 pm

  Uha – pludselig føler man sig lidt indhentet af alderen og huden er ikke hvad den var for 10 år siden. Det er ikke længere så nemt at “skjule” fejl, røde pletter osv. Så det kunne være skønt at prøve et produkt der kan give fornemmelsen af lidt ungdom og sommer igen.

 • Reply Tanja Lang april 21, 2017 at 8:02 pm

  Åh, det lyder som et fantastisk produkt! Som mor til to banditter og en der lige har ramt 35 år, så er jeg på udkig efter effektive produkter, som ikke er for bøvlede eller noget der tager lang tid hver dag.
  Jeg vil elske at vinde denne. ??

 • Reply Bente McLennan april 23, 2017 at 7:44 am

  Jeg vil da bare rigtig gerne vinde ? Pigment, rynker, stress, tyngdekraft osv. Det kan da kun blive bedre… og så har jeg en stor svaghed for Lancome’ ❤️

 • Reply Anne april 23, 2017 at 8:19 am

  Hvis den kan klare pigmentpletter…så gerne, tak ?

 • Reply Helle Vesth april 23, 2017 at 9:47 am

  Min 50 årige hud ville æææææælske at få lov til at prøve denne power peeling??

 • Reply Maja Lin Renneberg april 23, 2017 at 9:58 am

  Ih Silke, sikke en dejlig konkurrence.
  I løbet af det sidste år, er der så småt kommet synlige linjer mellem mine bryn og i siden af munden – jeg er 25 år, og synes altså liiiiige, at de linjer kommer lidt for tidligt! Derfor kunne det være vildt spændende at prøve dette produkt fra Lancome, som virkelig lyder til at kunne blødgøre linjerne og give en dejlig glød til min tørre hud.
  Jeg håber på mit held <3

 • Reply Lone H april 23, 2017 at 1:47 pm

  Åhh denne giveaway er som sendt fra himlen. Jeg har sendt lange blikke efter dette lille mirakel som faktisk lyder for godt til at være sandt. Men alt hvad jeg kan finde taler så godt om dette aften produkt. Tak for din ærlige mening. Har du taget billeder før og efter? Krydser fingre og ellers må jeg bare begynde at spare sammen for det lyder som om den vil gøre underværker for mine pigment forandringer.

  • Reply Silke april 23, 2017 at 3:45 pm

   Hej Lone, jeg fik desværre ikke taget før og efter billeder med dette produkt – og det fortryder jeg. Måske får jeg mulighed for at gøre det på et senere tidspunkt. 🙂 Kh, Silke

  Leave a Reply