Derfor flytter vi ikke sammen

Posted In: Livsstil | Personligt

I dag bliver mit indlæg et af de mere personlige af slagsen, for det handler om mit parforhold og hvorfor Kasper og jeg ikke flytter sammen. Et emne, der har fyldt rigtig meget hos os og som næsten var ved at ødelægge vores forhold – på et tidspunkt! 🙂Parforhold, flytter sammen, Kasper, kærlighed

Hak en hæl og klip en tå

Fra min skilsmisse fra Carlas far for snart 13 år siden har jeg lært, at man skal sluge nogle kameler for at få det til at fungere. Allermest for Carlas skyld, men i dag er jeg super glad for også at have et sundt og velfungerende forhold til hendes far. Det gør bare tingene meget lettere! 🙂 Men det er ikke kun i skilsmisser, der skal sluges kameler – sådan oplever jeg det bestemt også i mit parforhold med Kasper. Der skal indgås nogle kompromisser, hakkes en hæl og klippes en tå. Parforhold, flytter sammen, Kasper, kærlighedKasper har bopæl og børn i Ringsted, som ligger 72 km fra min bopæl i Charlottenlund. Sådan har det været lige fra start, men i starten var jeg så “naiv”, at jeg troede vi i løbet af et par år ville bo sammen. Næh nej, sådan skulle det ikke gå. Det har nok taget mig næsten lige så lang tid som vi har kendt hinanden at indse, at det nok også kommer til at vare nogle år endnu. Indtil videre har vi skudt den drøm ud i fremtiden. Jeg regner med, at vi nok tager 5 år mere på denne måde. Sammen, men hver for sig, så at sige. 😀

Det praktiske fylder alt

Kasper og jeg har kendt hinanden i 6,5 år nu og mange ville sige, at det nok var “på tide” at vi flytter sammen. Det havde vi helt sikkert også gjort for længst, hvis ikke det havde været for praktikken i det. Som tingene er nu (og har været de sidste 6 år), så bor vi sammen hver anden uge. Nemlig den uge, hvor vi begge er uden børn.

Børnene først

Kaspers to søde børn, Marcus på 15 år og Alma på 8 år går nemlig i skole i Ringsted, hvor deres mor også bor. Hele problematikken ligger ikke i viljen til at bo sammen, men praktikken. Boede vi sammen i København skulle hans børn transporteres frem og tilbage mellem Ringsted og København hver eneste dag for at komme i skole. Med tog og bus ville det tage dem 1 time og 20 minutter én vej. Det går jo ikke!!!! Det kan vi ikke byde børnene, uanset hvor meget Kasper og jeg så elsker hinanden. Kasper vil gerne flytte til København, det har han drømt om i mange, mange år. Også før vi kendte hinanden. Og det er ret heldigt for mig, for jeg gider nemlig ikke bo andre steder. 😉 Men vi skal nok have lidt mere tålmodighed før det sker…

Når man virkelig elsker hinanden

Helt ærlig, så har jeg været ved at pakke min sydfrugter og sige farvel til det hele flere gange. Mest de gange, hvor jeg blev træt af at leve på denne måde med at bo sammen hver anden uge. Hvor afsavnet fyldte for meget og hvor udsigterne var for lange til en reel fremtid. Men jeg elsker jo manden og heldigvis elsker han også mig, så vi kan overhovedet heller ikke undvære hinanden. Jeg drømmer jo om at have en familie, et rigtigt familieliv med mand og børn alle dage i mit liv. Ikke på lånt tid hver anden uge, men som tingene er nu, kan det bare ikke lade sig gøre at vi flytter sammen. Parforhold, flytter sammen, Kasper, kærlighed

Fordelene ved ikke at bo sammen

Jeg er egentlig ikke fortaler for ikke at bo sammen, selvom det er blevet meget moderne i mange nye parforhold. Men nu tager jeg ja-hatten på og får det bedste ud af det jeg har nu. 🙂 Og der ER altså også gode ting ved ikke at bo sammen.

 1. Forelskelsen holder meget længere. Jeg kan stadigvæk få sommerfugle i maven, når jeg ser Kasper efter uge fra hinanden.
 2. Vi gør os begge mere umage og tager ikke hinanden for givet. Med en uge hver for sig, er er jo tid til at tænke over og planlægge hyggelige ting, som man kan gøre sammen når man ses.
 3. Vi prioriterer at bruge tid med hinanden, når det er “vores” uge. Vi har også en anden frihed til at lave ting uden børn hver anden weekend.
 4. Der er dømt kvalitetstid og gode snakke over aftensmaden med Carla, som jeg har i den anden uge. Den er guld værd! Man skal sgu huske at nyde den tid man får med sine børn.
 5. Jeg får set mine veninder mere i den uge vi ikke er sammen. Men måske skal det faktisk blive endnu mere nu i takt med, at Carla også er mere og mere ude med sine venner.

Næste skridt

Jeg har efterhånden forenet mig med tanken om, at der lige går nogle flere år før vi flytter sammen. Så derfor har jeg besluttet mig for at gøre noget godt for mig selv og Carla. 🙂 Jeg er i gang med at lede efter en lidt bedre og større bolig til os. (I siger bare till, hvis I kender til sådan en i Charlottenlund/Hellerup området). Jeg vil have en 4 vær.lejlighed med et lille kontor, hvor jeg kan arbejde og hvor der er lidt mere plads. Og ved I hvad, det føles simplethen så godt at have taget den beslutning. 🙂 Jeg er kommet ud af “ventepositionen” og har taget hånd om mit eget liv på en ny måde. Og nu glæder jeg mig bare til at finde vores nye hjem og skabe nogle federe rammer for Carla og mig. Ønsker jer allesammen den dejligste weekend! 🙂 Smid gerne en kommentar om hvad du synes om mine mere personlige indlæg. Kan du lide dem eller foretrækker du bare alt det andet – eller måske begge dele? 😀

Ps:: Hvis du vil vide mere om mig og hvordan jeg kom til at lave det, som jeg laver i dag, så klik her. 🙂

 • Dorthe Enemark
  juli 24, 2020

  Sikke et skønt, ærligt og på mange måder befriende indlæg. Jeg er selv med mine to børn på 11 og 13 år også hveranden uge. Jeg har levet sammen med drengenes far i 21 år og elskede kernefamilie-livet. Men efter at have været selv i snart 4 år nu, kan jeg nu måske se flere “fordele” ved at bo hver for sig med en ny partner. Jeg vil gerne bevare lidt af nyforelskelsen og mystikken. At man – ligesom du skriver – stadig har lidt sommerfugle i maven. Det skyldes vel både det, at jeg er blevet ældre og har andre prioriteringer i mit liv. Jeg vil gerne favne mit nye liv og min nye partner på en måske lidt mindre kompliceret måde, og det tror jeg (ihvertfald i mit tilfælde) vil være at være sammen hver for sig. Jeg er også en meget selvstændig type og vil nok gerne “bevare” mit eget domæne lidt for mig selv. Jeg elsker den uge, hvor jeg er sammen med mine børn. At det bare er dem og mig uden indblanding fra andre. Jeg tror nemlig ikke, at jeg er klar til at dele min tid med mine børn med en anden og hans børn. Derfor vil jeres løsning nok også blive den løsning, jeg/vi vælger.
  Ønsker jer en skøn weekend og sommer.

  • Silke
   Dorthe Enemark
   juli 24, 2020

   Kære Dorthe, fedt at du allerede har taget så meget stilling. Og igen er det børnene først og jeg tro på mange måder, at vi forældre på den måde kan få lidt mere kvalitetstid med vores børn. Selvom jeg også er meget glad for Kaspers børn, så fornemmer jeg Carla meget bedre når jeg er alene med Carla. Nyd din weekend og tak for at skrive her! Kh, Silke

 • Lone poulsen
  juli 24, 2020

  Kære Silke. Dejligt at læse. Og dejligt at der værnes om kærligheden. Knus fra mig ❤️❤️

  • Janne
   Lone poulsen
   juli 24, 2020

   Kan lide det hele, så keep it up❤️
   Og du siger da lige til når din lejlighed bliver ledig, overtager gerne🤣

   • Silke
    Janne
    juli 24, 2020

    Tusind tak! 😀 Hehe, tror ikke jeg kan få lov til at råde over den, når først jeg opsiger den. Knus, Silke

  • Silke
   Lone poulsen
   juli 24, 2020

   Tak søde Lone! Og kæmpe knus tilbage (kan ikke lave hjerter fra computeren).

 • Iben
  juli 24, 2020

  Super godt og sejt …. ❤️

  • Silke
   Iben
   juli 24, 2020

   Tak Iben! 🙂 God weekend til dig. Kh, Silke

 • Kristine
  juli 24, 2020

  Du er meget autentisk – og det er derfor, at det er en fornøjelse at følge dig. Mellem make-up og mode og alt det “sjove” fornemmer man, at der er et menneske af kød og blod.
  Virkeligt fint og rørende indlæg, som beskriver, at livet har en masse forskellige nuancer – ønsker dig og jer alt det bedste❤️

  • Silke
   Kristine
   juli 24, 2020

   Tak, det er jo en kæmpe kompliment!!! Bliver helt rørt og stolt, det giver mig virkelig lyst og mod på at dele mere ud af den mere personlige del. Kh, Silke

 • Helle Pedersen
  juli 24, 2020

  Hvor er det bare en skøn ide at bo sådan som I gør . Det fungere jo perfekt og det er det vigtigste . Så kan I jo altid flytte sammen når børnene er blevet ældre . 😘😘

  • stina
   Helle Pedersen
   juli 24, 2020

   Rigtig fint skriv, Silke! Jeg har selv kørt med den model i mange år, indtil vores børn flyttede hjemmefra, og jeg er så enig i de plusser ved det, som du remser op. NYD det hele – og vær stolt af at du prioriterer tiden med din søde datter så højt, det er den vigtigste “investering” af alt ❤️💕

   • Silke
    stina
    juli 24, 2020

    Tak Stina, ja det vil jeg/vi gøre. Og jeg holder fats i tiden med Carla så længe jeg overhovedet kan. Knus til dig, Silke

  • Silke
   Helle Pedersen
   juli 24, 2020

   Tak Helle, ja og nu er det hele faldet godt på plads, så vi på mange måder er blevet bundet endnu tættere sammen. Kh, Silke

 • Helle Jensen
  juli 24, 2020

  Kære Silke 🥰

  Du ved jeg syntes du er både smuk, klog og mega sjov.
  Dit indlæg Idag giver dine læsere et indblik ind i din hverdag og de lære dig lidt mere at kende og kan bedre forholde sig til dig som mennesker, som ikke kun fortæller om beauty produkter🤓 det gør det lidt mere personligt og det er skønt at følge en person som giver lidt af sig selv til læseren.
  Så ja meget mere af dig og dine tanker🙏❤️ Kæmpe knus

  • Silke
   Helle Jensen
   juli 24, 2020

   Tak kæreste Helle, det skal jeg tage med mig. Det var virkelig sødt skrevet og jeg vil også gerne, at I lærer mig bedre at kende. Rigtig dejlig weekend til dig! Kh, Silke

 • YB
  juli 24, 2020

  Kære Silke
  Vil bare lige sige, at jeg tror, du/I har valgt den helt rigtige model – jeres børn er heldige.
  Som jeg ser det, bliver en sammenbragt familie aldrig til en kernefamilie – hvor meget man end forsøger – men derfor kan det jo sagtens blive en god familie🤗
  Og der er masser af år at bo sammen i, når børnene flyver fra reden.
  Knus og god weekend💚

  • Silke
   YB
   juli 24, 2020

   Tusind tak og ja, det har du ret i. En kernefamilie er nok ikke den sammenbragte familie, det havde jeg faktisk ikke tænkt over. 🙂 Ja, for nu nyder vi hver vores børn. God weekend til dig også! Krammer, Silke

 • Merete Carla larsenn
  juli 24, 2020

  Kære Silke
  Jeg har det fuldstændigt som dig .
  Jeg forstår og syntes det er skønt du ikke har opgivet kærligheden og gået pga af normen er at man “bor Sammen”
  Jeg tror på at det kan holde folk sammen når man møder kærligheden med mine og dine børn konceptet
  Rigtig god sommer

  • Silke
   Merete Carla larsenn
   juli 24, 2020

   Kæreste Merete, jeg har i hvert fald lært meget i denne proces og kærligheden er kun blevet stærkere af det. Vi ved, at vi vil hinanden og det er det vigtigste, også selvom det kun kan være hver anden uge. 🙂 Rigtig dejlig weekend til dig, Silke

 • Joan Østergaard
  juli 24, 2020

  Sikke et dejligt indlæg.❤️
  Helt ærligt, så synes jeg næsten at den løsning i har fundet lyder bedre end at bo sammen, jeg drømmer mig ofte tilbage til tiden i egen bolig, hvor jeg bestemte alt, kunne gøre alt på min måde og indrette som jeg ville.😄

  Rigtig god weekend ❤️

  • Silke
   Joan Østergaard
   juli 24, 2020

   Hahaha, elsker din besked Joan! 😀 Ja, for nu er det godt på denne måde og inden vi får set os om, så er det vores tur til at nyde livet sammen hver dag. Kæmpe knus, Silke

 • Lina
  juli 24, 2020

  Super fint og kærlighedsfyldt indlæg. Jeg synes, jeres beslutning er sej og meget ansvarlig. Ungerne kommer først ❤️

  • Silke
   Lina
   juli 24, 2020

   Mange tak Lina! 🙂 Ja, den transporttid kan man altså ikke byde nogen, og slet ikke børnene som ikke selv har valgt det. Kh, Silke

 • Helle Lagermand
  juli 24, 2020

  Kære Silke
  Min mand og jeg er lykkelige gift, men bor hver for sig,det har vi nu gjort i 8 år
  Men det funger helt fint, vi er Desværre barnløse 😔 pga. vi syntes det ville være Egoistisk at sætte børn til verden i vores situation
  Men tro mig jeg ville godt har været mor 🙏🏼men sådan Skulle det ikke være
  Se vores Lille film fra YouTube Fra 2015 samme år vi havde kobberbryllup
  Og sidste år var vi i Familiejournalen

  Mange sommerhilsner og rigtig god weekend
  Helle 🐝🦋🌊👒🍒🎶🎶🎶

  https://youtu.be/sroOYgDF604

  • Silke
   Helle Lagermand
   juli 24, 2020

   Kæreste Helle, ej jamen altså – jeg blev jo SÅ rørt over at se jeres lille film. Hvor er I vidunderlige sammen – og et flot par! 🙂 Hvor er det dog hjerteskærende, at I ikke kan bo sammen mere. Er det fordi Thomas skal bo et sted, hvor han kan få mere hjælp i hverdagen? Og vildt, at I begge to fik sclerose. Jeg har en meget kær veninde, som også har det, så kender lidt til det. Ønsker jer det allerbedste og dejlig at se, at kærligheden består. Kæmpe knus til jer begge, Silke

 • Pia HvenegaaRd
  juli 24, 2020

  Hej Silke
  Jeg elsker din ærlighed og ligefremhed♥️
  Det er dejligt også at høre om den side fra dig.
  Jeg bor sammen med min ungers far som jeg har kendt siden ruder Konges tid.
  Men husker stadig på at der skal være tid til kærlighed og romantik🥰
  Tak for dig og dine skønne indlæg
  Knus Pia

  • Silke
   Pia HvenegaaRd
   juli 24, 2020

   Tak søde Pia, hvor er det dejligt at høre om de gode, lange forhold også. Tak for at dele! Stort knus, Silke

 • Henriette Meincke
  juli 24, 2020

  Kære Silke

  Tillykke med kærligheden og tillykke med Kasper.

  I er begge store forbilleder!

  Det største i livet er vores børn og vi har så kort tid sammen med dem. Og meget meget vigtigt – børn har brug for at have begge deres forældre tæt.

  Jeg er fuld af beundring over at Kasper forbliver i sine børns miljø, uanset egne ønsker og drømme! Tillykke med ham – det er der ikke mange mænd der gør.

  Mange mænd glemmer ofte deres børn, når de møder en ny kærlighed. Kasper har kærlighed til jer allesammen og inden I ser jer om, er børnene videre i deres eget liv og I kan føre jeres drømme ud i livet.

  Kasper kommer til at få et liv i København og mon ikke han får stor mulighed for at opleve byen både med dig og også sine store børn!

  Og tillykke til Kasper, fordi han har dig, der forstår!

  Min mand og jeg har en rigtig god ven, som blev skilt for 2 år siden. Han og han eks. valgte at blive i samme by, lige efter skilsmissen. Han har siden efterlevet at leve sit liv, således at børnene er hele hans liv og på deres præmisser og ugen uden børn lever han med sin nye dejlige kæreste (som også har egne børn).

  Ulykken er at ekskonen fandt kærligheden 300 km væk og valgte at flytte begge børn med sig, uden at han havde noget at kunne indvende. Nu ser han blot sit yngste barn en forlænget weekend hver anden uge.

  Den situation er ikke forbilledelig eller tegn på kærlighed fra moderens side. Den er på ingen måde til efterlevelse og i bedste fald foragtelig.

  Jeg var 14 år, da mine forældre blev skilt og min far langsomt gled ud af mit liv! Det har desværre givet mange ridser i min lak.

  Derfor bliver jeg så fuld af glæde og kærlighed, når jeg læser din historie.

  Tak fordi du delte den med os andre !

  Fortsat god sommer

  Tjøs og Tjærlighed fra Henriette

  • Silke
   Henriette Meincke
   juli 24, 2020

   Kæreste søde Henriette,
   Pyha, sikke en historie med jeres ven. Det er så ulykkeligt og synd for ham OG hans børn, som får frataget muligheden for at se deres far. Bliver helt trist indeni over, at nogle er så ubetænksomme og ja, egoistiske- for det er ikke børnenes behov, men kun moderens. 🙁
   Og også tak for alle de søde ord om Kasper, har læst det hele op for ham og han blev helt vildt glad. 😀 Og du har helt ret, det er ikke alle mænd, der ville gøre sådan. Det har JEG også kæmpe respekt for, han er virkelig en god far. 🙂
   tak for at dele dine tanker her og for at følge med hso mig, både her og på instagram.
   Stor krammer, Silke

 • Karina
  juli 24, 2020

  Som altid skøn læsning… 😘 I passer perfekte sammen, og at i tænker på børnene før jer selv syntes jeg giver SÅ meget mening ❤️
  Knus Karina // Bullleris 🌸

 • Bente
  juli 24, 2020

  Gerne flere indlæg som dette!
  Men blir da helt bekymret for Louise D hvis du flytter …. 😆😁
  Mange venlige hilsner og tak for en god nede-på-jorden inspirerende blog 👍🏼

  • Silke
   Bente
   juli 26, 2020

   Hahaha, måske flytter hun også pludselig sammen med sin kæreste. 😀 Og tak, jeg vil gøre mere ud af de personlige indlæg også. Kh, Silke

 • Karina
  juli 24, 2020

  Kære Silke
  Sikke et dejligt skriv. Det er så forløsende at tage en beslutning og derved føle at man kan leve livet uden at vente.
  Tusind tak for det❤️

  Kh Karina

  • Silke
   Karina
   juli 26, 2020

   Tak Karina! Og ja, nemlig uden at føle man bare venter på den anden. Jeg føler jeg har taget meget mere hånd om mit eget liv på denne måde – og kærligheden består samtidig. 🙂 Kh, Silke

 • Tina
  juli 25, 2020

  Kæreste Silke,
  jeg elsker dine mere personlige indlæg, det giver mig en meget bedre fornemmelse af dig:-)
  Kærligheden har jo mange sider og når der er børn, geografi, arbejde mv. indover, så bliver det ikke altid et traditionelt forhold som lader sig gøre.
  Hvis I begge to er tilfredse med løsningen, så er den jo god og vigtigst af alt er jo : Kærligheden 🙂
  Jeg synes det er positivt, at du vil finde en god bolig til du og din skønne datter – I skal nyde hinanden og jeres liv sammen inden hun flyver fra reden og få mange gode oplevelser 🙂
  Måske du endda kan købe et hus til jer, det er en god investering og huse er lidt i fald pga corona.
  Ønsker jer alt det bedste 🙂

  • Silke
   Tina
   juli 26, 2020

   Kære Tina, hvor er du sød tak. 🙂 Ja, så længe kærligheden er der, kan man klare det meste. Og jeg er sikker på, at det for nu er den rette løsning, selvom der er afsavn og det til tider også er hårdt at undvære. Men jeg skal også nyde min guldklump, som er ved at være sås stor nu, at jeg skal suge det sidste til mig før hun pludselig vil flyve fra reden. Den del kan jeg slet ikke holde ud at tænke på endnu! Pyha! Kh, Silke

 • Diana jensen
  juli 25, 2020

  Kære silke
  Super godt og ærligt indlæg.
  Jeg synes det er så godt, at I har fundet en løsning og at I tænker så meget på jeres børn.
  Du må endelig blive ved med at lave indlæg med anmeldelser og de personlige indlæg, begge dele er rigtig gode.
  Jeg Håber I en dag i fremtiden, når tidspunktet er det rette, kan finde en fælles bolig og blive en familie med børn og bonusbørn😊

  • Silke
   Diana jensen
   juli 26, 2020

   Tusind tak, Diana! 🙂 Jeg kan godt fornemme, at det ikke gør noget at dele lidt mere ud af det personlige. Og tak, jeg er også sikker på, at vi på et tidspunkt (når tiden er inde) finder vores fælles hjem uden, at det går ud over børnene. Stort knus, Silke

 • Marianne
  juli 25, 2020

  Så fint og ærligt et indlæg ❤️ Jeg synes det er inspirerende og fint at læse personlige fortællinger. Et godt mix af skønhed, livsstil, personlige refleksioner/erfaringer, rejser mm. er bare lige det jeg søger på Instagram.
  Noget der så er et kæmpe plus er, at du er på min alder, dem er der for få af synes jeg. Du gør det SÅ godt, selv min mand ved hvem Silke er 😂❤️

  • Silke
   Marianne
   juli 26, 2020

   Kære Marianne, hahaha hvor er du sød. 😀 Dejligt du kan bruge det hele til noget og det er jo også bare meningen, at man skal plukke lidt ud i det man nu synes man kan bruge herinde. 🙂 Ja, der er ikke sååå mange voksne damer i denne branche, men dem der er der, de er alle knalddygtige. Ha’ den dejligste søndag! Kh, Silke

 • Elsebeth Laukat
  juli 25, 2020

  Kære enestående og åbenhjertige Silke!

  Da jeg læste dit indlæg, vidste jeg med det samme, at jeg gerne ville kommentere på det og måske endda med nogle kloge ord…bob bob bob:-)
  Du forstår i den grad at balancere mellem det private og personlige og dit faglige område, så du aldrig tipper “pinligt” over i din private sfære!!! Og det beundrer og respekterer jeg dig dybt for!!!
  Mht. indlægget om dit og Kaspers forhold og “bo sammen/bo sammen hveranden uge” synes jeg nærmest, du kommer omkring alle dilemmaer i den problematik!!! Det er så flot skrevet og beskrevet de dilemmaer, der ligger i den problematik!
  Jeg kan ikke lade være med i denne sammenhæng at nævne en episode, hvor min nu afdøde svigermor med begge ben plantet dybt i den tyske muld og i alle henkogningsglassene i køkkenet 🙂 meget “afklaret” kom med sin konklusion på det dilemma. Min nuværende mand og jeg var på det tidspunkt meget forelskede og sad i sofaen og flettede fingre, hvortil hun med et hurtigt blik på os, bemærkede: “Die Liebe vergeht, der Alltag kommt!” Må dessværre indrømme her mange år senere, at jeg slet ikke så sjældent har haft hendes “vise ord” i baghovedet. Og netop det aspekt nævner du jo også Silke, at der let kan gå hverdag i den, når man går op og ned af hinanden hver dag.
  Kære Silke, det blev som altid nærmest en hel roman, men vil her til slut sige, at det virker som, I har fundet en balance og en ligevægt i jeres forhold, så det fungerer! Og tror, det er meget klogt af dig at træffe en beslutning om dit eget liv. Man kan jo let komme til at bruge tiden på at gå og vente.
  TAK for dig skønne Silke Grane og ønsker dig og jer af hele mit hjerte tonsvis af lyse og glædelige stunder i dit/jeres fremtidige liv.

  Mange gode og varme hilsner

  Elsebeth Laukat, Skive

  • Silke
   Elsebeth Laukat
   juli 26, 2020

   Kære Elsebeth, haha ja det er en klog svigermor du havde der. Og den måde vi lever på holder jo liv i det hele meget længere, selvom vi da også glæder os til at bo sammen en dag. Tak for dine virkelig søde ord, det varmer helt ind i knoglerne. Og tak for at følge med hos mig her og på instagram. Kære krammer, Silke

 • Birgitte Hougaard
  juli 25, 2020

  Hej Silke
  Så super og kærlighedsfyldt indlæg❤️
  Jeres beslutning er mega sej og meget ansvarlig at i tænker på jeres skønne børn.👍🏻🥰
  Held & lykke fremover
  Knus og kram Birgitte🌸🌺

  • Silke
   Birgitte Hougaard
   juli 26, 2020

   Tak søde Birgitte! 🙂 Når børnene trives, så gør de voksne jo også, ik? Kh, Silke

 • Anja
  juli 26, 2020

  Dejligt med et personligt indlæg ❤️ jeg lever på præcis samme måde og gjort i 6 år indtil videre pga børn i hver sin by i 7/7 ordning. Det kan være hårdt, men samtidig også så meget godt og positivt. Kærligheden er stærkt og det der binder en sammen ❤️

  • Silke
   Anja
   juli 26, 2020

   Tak Anja, ja det er jo nærmest blevet helt normalt med delebørn. Og du har ret, det er både hårdt, men også positivt på mange andre måder. Kh, Silke

 • C
  juli 26, 2020

  Hej Silke

  Min veninde tippede mig om dit skriv (så har ikke læst dine andre indlæg), men gode tanker her.

  Lever ligesom dig – hver sin bolig & børn, dog i samme by. 7/7. Det er godt. Jeg elsker min bolig/ mit liv med min datter, men er også udfordret på det meget opdelte forhold og bruger tit en del tid på at finde ind til ham/ os når børnene tager til deres andre forældre. Mon der er andre der oplever samme og har gode råd til at overkomme det?

  Hilsen C.

  • Silke
   C
   juli 27, 2020

   Kære C, tak for din søde besked. Nu ved jeg ikke, hvor længe I har kendt hinanden og levet 7/7 og kender jer ikke. Vi har jo snart levet sådan her i 7 år, så der er nok en del rutine på den front. Men måske havde vi også lidt af det helt i starten. 😀 Hvad med at lave en lille plan eller overraskelse for hinanden den første dag/aften, så er der fokus på noget andet og det hele bliver hurtigere naturligt igen. Så sidder man ikke bare overfor hinanden og skal lige “se hinanden an igen”, hvis det giver mening. Jeg ved ikke, om det virke for jer, men det ville jeg selv føle var lidt rart. Kh, Silke

Add Comment

Genial nyhed fra Rudolph Care
Mine bedste tips til tørshampoo

Den fineste forårsmakeup

Posted In: Hudpleje | Makeup | Reklame
Endelig kan jeg skrive ordet forårsmakeup, for i dag har vi ramt marts måned. :D For det er nemlig hvad indlægget skal handle, jeg har  shoppet få, men virkelig fine produkter hos Cocopanda til en fin forårsmakeup. Og selvfølgelig, som altid, er der også en rabatkode til Cocopanda. Men den vender jeg tilbage til, først lidt om produkterne. :) Enkel og smuk forårsmakeup Jeg elsker, når det er enkelt at lægge en smuk makeup. Med denne makeup kan du nøjes med en mascara og en øjenskygge, hvis det skal være let[...]

Min tanker om det at blive 50 år og selve dagen

Posted In: Guide | Personligt
Jeg troede faktisk ikke der skulle ske noget som helt på min runde 50 års fødselsdag, eftersom vi stadigvæk er i lock down her i Danmark. Men jeg havde en virkelig dejlig dag med masser af overraskelser, som gjorde at min dag var fyldt med kærlighed og varme. Her mine tanker om det at blive 50 år og hvordan dagen forløb. :) Hvordan føles det at blive 50 år? Jeg føler faktisk, at alderen medbringer flere positive ting. Jo ældre jeg bliver, jo mere hviler jeg mig selv.  Det er virkelig en dejlig følelse, for[...]