-->
Decleor, julekalender, december, pakker, 2017, konkurrence
Konkurrence, Reklame

Vind den fineste julekalender fra Decléor

Hvis du ikke allerede har prøvet nogle af produkterne fra Decléor, så vil jeg vædde med, at du i det mindste har hørt navnet før. Helt kort, så blev Decléor etableret i Paris tilbage i 1974 og blev det første skønhedsmærke, som brugte planteoliernes gode egenskaber i aromaterapi og skønhedsbehandlinger.

Men er du måske allerede fan eller måske slet ikke kender produkterne fra det franske mærke, så er der nu mulighed for at vinde den fineste julekalender med 24 af deres bestsælgende produkter. ( Jeg har læst flere steder, at denne kalender sidste år blev solgt hver ottende sekund, så det er en populær fætter!)

Decleor, julekalender, december, pakker, 2017, konkurrence

Julekalenderen hedder Hello December, Surpise Me! og indeholder både den populære Hydra Floral creme, tre full size produkter og resten er deluxe rejsestørrelser. Værdien af denne pakkekalender er på 2.780 kr og kan også købes i Magasin og hos andre Decléor forhandlere for 695 kr.

Decleor, julekalender, december, pakker, 2017, konkurrence

Sådan deltager du i konkurrencen

Vil du have muligheden for at vinde denne skønne gavekalender, så skal du tilmelde dig min blog, samt like billedet på instagram og skrive en lille kommentar om, hvor lige præcis DU skal vinde den fine kalender. Fredag, d.17. november efter kl.17.00 trækker jeg vinderen, som jeg offentliggør på instagram. Held & lykke! 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply Teresa november 14, 2017 at 3:15 pm

  jeg vil så meget gerne vinde! Har lidt ondt af mig selv, da min søn rejser væk til USA mellem jul og nytår

 • Reply Anette Ninon november 14, 2017 at 4:30 pm

  Jeg elsker at blive forkælet, trænger.???

 • Reply Miatilda A november 14, 2017 at 5:36 pm

  Fordi jeg deler med andre. Og fordi jeg de sidste 4 år har lavet pakkekalender til mine to (voksne) søstre og de (åbenbart?) ikke mener at jeg fortjener en igen. Nu forsøger jeg igen i år at lave en til del, og krydser fingre. Aldrig gå ned på håb. ❤️
  Miatilda

 • Reply Helle november 14, 2017 at 8:08 pm

  Har ikke haft min egen julekalender siden min barndom så kunne være fantastisk med en lækker een fra Decleor med masser af overraskelser ❤️?✨??

 • Reply Sara november 14, 2017 at 8:22 pm

  Jeg trænger til selvforkælelse. ❣️

 • Reply Mai O. november 14, 2017 at 10:04 pm

  Mm. Vi har ligesom aflyst voksengaverne i år, både fordi el-regninger, men OGSÅ fordi vi gerne vil til Italien i et par måneder næste år med vores tre små børn. Så skal vi arbejde på sådan et vældigt holistisk, fint, økoflippersted, VÆK fra hamsterhjulet og ind i nærheden. Nåmen, selvom jeg GLÆDER mig, kan jeg stadig godt li’ at få gaver. Men min mand får jo heller ikke nogen… Kan jeg dele den med ham, hvis jeg vinder?

 • Reply Mia november 15, 2017 at 8:03 am

  Elsker Decleor og ville elske at blive lidt forkælet ?

 • Reply Dorthe Bille november 15, 2017 at 10:08 am

  Lige hvad min vintertrætte hud har brug for

 • Reply Helle Rick november 15, 2017 at 4:39 pm

  Desværre kender jeg ikke selv produkterne, men har læst så meget godt om dem. Jeg vil meget gerne bare én gang i livet prøve produkterne på egen hud, for selv at bedømme effekten af dem. For det andet så elsker jeg julen og har ingen der forkæler mig, andet end mig selv. Du må meget gerne forkæle mig med en lækker julekalender. Har tilmeldt mig nyhedsbrev og INSTA håber det er hvad der skal til for at deltage.

 • Reply Tina KH november 15, 2017 at 5:41 pm

  Virkelig dejlig julekalender, jeg har aldrig prøvet en beauty kalender før og det er et af mine store ønsker:-)

 • Reply caroline november 15, 2017 at 7:37 pm

  Det ville simpelthen være årets julegave 🙂

 • Reply Caroline M november 15, 2017 at 9:13 pm

  Det er lige hvad min vinter-ramte hud har brug for!

 • Reply Birna Lambaa november 16, 2017 at 5:53 am

  Denne julekalender lyder til at være specialdesignet til min stressramte, triste og uregerlige hud/generelle udseende, og hvem elsker ikke forkælelse??❤️?

 • Reply Louise november 16, 2017 at 10:23 pm

  Synes ikke der sker meget positivt i mit liv pt. så det kunne være rart at slutte året af med lidt selvforkælelse og se det som en bedre start på et 2018.

 • Reply Eva Fürst november 30, 2017 at 8:32 pm

  ejj, hvor lækkert! Det kunne jo nærmest ikke passe bedre med rejsestørrelser, når jeg tager til San Diego hen over julen :)))

 • Leave a Reply